Στους Δαπέργολες το 'πες;

αυτοί που γράφουν αυτά που περιέγραψα, συνήθως δεν έχουμε ανταλλάξει πάνω από 2 κουβέντες.Σπίρτο έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 14:59Τους έχεις όλους αυτούς να σε κράζουν επειδή είσαι ό,τι είσαι. Αμφίδρομα πάνε αυτά.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:53
Εγώ μπαίνω εδώ, καθημερινά έχω μερικά καργιολάκια να με αποκαλούν εμμέσως πλην σαφώς παιδεραστή και δολοφόνο επειδή είμαι...Νεοδημοκράτης, έχω ακυρους να πετιούνται σαν πορδές και να μου λένε "μαζέψου" ή να με βρίζουν χωρίς καν να τους μιλάω, έχω διάφορους που ρίχνουν καλυμμένες πούστικα "κατάρες" για την οικογένεια ή το παιδί μου κλπ.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
η σενσει Πασιφαη τον εχει ανετα τον ΟττοΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 15:13Και καλά κάνει.Green Dragon έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 15:09Ε ο Όττο αρπάζει κάποιες φορές, δεν είναι περιστεράκι σαν τον ΣΕ.
Το θέμα είναι πόσες θα αρπάξουν όλα τα ζόρικα ζούδια που τη λένε πχορουμικώς στον Οττο σε ρίαλ τάιμ.
Κάποια στοιχηματική παίζει;
Άντε να σας δω.
στην πραγματικότητα δεν θα σήκωνα χέρι irl γιατί κανείς δεν θα έλεγε τέτοια irl. Από την άλλη αν είναι να λερωθεί το ποινικό μου μητρώο επειδή έριξα ένα low σε κάποιον που ευχήθηκε αρρώστια ή θάνατο σε δικό μου άνθρωπο ή με αποκάλεσε παιδεραστή στα καλά καθούμενα, ας είναι.Βίνγκιλοτ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 18:30Και ο ομοφοβικός τρόπος που χαρακτηρίζεις συμπεριφορές, «αδερφίστικες», «πούστικες» κ.τ.λ., στην ίδια νοητική ηλικία ανήκει.
Στον πραγματικό κόσμο, όποιος σηκώνει χέρι και βαράει νιώθοντας ότι έχει καποια νομιμοποίηση επειδή του είπαν κάτι και νομίζει κιόλας ότι αυτό τον κάνει άντρα, απλά λερώνει λιγότερο ή περισσότερο το ποινικό του μητρώο. Δεν αξίζει κάτι διαφορετικό από αυτό στις αντικοινωνικές συμπεριφορές και νοοτροπίες.
'Ήρεμα λέμε. Είσαι κύριος του εαυτού σου ως επαγγελματίας.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:07στην πραγματικότητα δεν θα σήκωνα χέρι irl γιατί κανείς δεν θα έλεγε τέτοια irl. Από την άλλη αν είναι να λερωθεί το ποινικό μου μητρώο επειδή έριξα ένα low σε κάποιον που ευχήθηκε αρρώστια ή θάνατο σε δικό μου άνθρωπο ή με αποκάλεσε παιδεραστή στα καλά καθούμενα, ας είναι.Βίνγκιλοτ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 18:30Και ο ομοφοβικός τρόπος που χαρακτηρίζεις συμπεριφορές, «αδερφίστικες», «πούστικες» κ.τ.λ., στην ίδια νοητική ηλικία ανήκει.
Στον πραγματικό κόσμο, όποιος σηκώνει χέρι και βαράει νιώθοντας ότι έχει καποια νομιμοποίηση επειδή του είπαν κάτι και νομίζει κιόλας ότι αυτό τον κάνει άντρα, απλά λερώνει λιγότερο ή περισσότερο το ποινικό του μητρώο. Δεν αξίζει κάτι διαφορετικό από αυτό στις αντικοινωνικές συμπεριφορές και νοοτροπίες.
ας περπατάει με πατερίτσα κάνα τρίμηνο ή ας τρώει σούπα με καλαμάκι για να με θυμάται.
Στύξ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:17'Ήρεμα λέμε. Είσαι κύριος του εαυτού σου ως επαγγελματίας.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:07στην πραγματικότητα δεν θα σήκωνα χέρι irl γιατί κανείς δεν θα έλεγε τέτοια irl. Από την άλλη αν είναι να λερωθεί το ποινικό μου μητρώο επειδή έριξα ένα low σε κάποιον που ευχήθηκε αρρώστια ή θάνατο σε δικό μου άνθρωπο ή με αποκάλεσε παιδεραστή στα καλά καθούμενα, ας είναι.Βίνγκιλοτ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 18:30Και ο ομοφοβικός τρόπος που χαρακτηρίζεις συμπεριφορές, «αδερφίστικες», «πούστικες» κ.τ.λ., στην ίδια νοητική ηλικία ανήκει.
ας περπατάει με πατερίτσα κάνα τρίμηνο ή ας τρώει σούπα με καλαμάκι για να με θυμάται.
Φαντάσου κι εμένα ως εκπαιδευτικό σχεδόν 27 χρόνια τώρα... Πόσες μπούφλες θα ήθελα να ρίξω...Αλλά δεν τις έριξα.
Ων ουκ έστι αριθμός σε τόσα χρόνια. Μια φορά , χαρακτηριστικά θυμάμαι, προτίμησα να φύγω εγώ απ' την τάξη παρά να κάνω κάτι που θα το μετάνιωνα μετά.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:19Στύξ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:17'Ήρεμα λέμε. Είσαι κύριος του εαυτού σου ως επαγγελματίας.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:07
στην πραγματικότητα δεν θα σήκωνα χέρι irl γιατί κανείς δεν θα έλεγε τέτοια irl. Από την άλλη αν είναι να λερωθεί το ποινικό μου μητρώο επειδή έριξα ένα low σε κάποιον που ευχήθηκε αρρώστια ή θάνατο σε δικό μου άνθρωπο ή με αποκάλεσε παιδεραστή στα καλά καθούμενα, ας είναι.
Φαντάσου κι εμένα ως εκπαιδευτικό σχεδόν 27 χρόνια τώρα... Πόσες μπούφλες θα ήθελα να ρίξω...Αλλά δεν τις έριξα.
αλήθεια, πάντα ήθελα να σε ρωτήσω, πόσες φορές κρατήθηκες με δυσκολία να μην τρεσάρεις μπούφλα (σε μαθητή που όντως το άξιζε) ;
Η λεκτική βία δεν είναι αφορμή να απαντήσεις με σωματική βία. Πρέπει να τα ξεχωρίσεις στο μυαλό σου γιατί θα πάθεις καμιά ζημιά.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:07στην πραγματικότητα δεν θα σήκωνα χέρι irl γιατί κανείς δεν θα έλεγε τέτοια irl. Από την άλλη αν είναι να λερωθεί το ποινικό μου μητρώο επειδή έριξα ένα low σε κάποιον που ευχήθηκε αρρώστια ή θάνατο σε δικό μου άνθρωπο ή με αποκάλεσε παιδεραστή στα καλά καθούμενα, ας είναι.Βίνγκιλοτ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 18:30Και ο ομοφοβικός τρόπος που χαρακτηρίζεις συμπεριφορές, «αδερφίστικες», «πούστικες» κ.τ.λ., στην ίδια νοητική ηλικία ανήκει.
και η ζημιά μες το πρόγραμμα είναι.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:34Η λεκτική βία δεν είναι αφορμή να απαντήσεις με σωματική βία. Πρέπει να τα ξεχωρίσεις στο μυαλό σου γιατί θα πάθεις καμιά ζημιά.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:07στην πραγματικότητα δεν θα σήκωνα χέρι irl γιατί κανείς δεν θα έλεγε τέτοια irl. Από την άλλη αν είναι να λερωθεί το ποινικό μου μητρώο επειδή έριξα ένα low σε κάποιον που ευχήθηκε αρρώστια ή θάνατο σε δικό μου άνθρωπο ή με αποκάλεσε παιδεραστή στα καλά καθούμενα, ας είναι.Βίνγκιλοτ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 18:30Και ο ομοφοβικός τρόπος που χαρακτηρίζεις συμπεριφορές, «αδερφίστικες», «πούστικες» κ.τ.λ., στην ίδια νοητική ηλικία ανήκει.
Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 20:19και η ζημιά μες το πρόγραμμα είναι.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:34Η λεκτική βία δεν είναι αφορμή να απαντήσεις με σωματική βία. Πρέπει να τα ξεχωρίσεις στο μυαλό σου γιατί θα πάθεις καμιά ζημιά.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:07
στην πραγματικότητα δεν θα σήκωνα χέρι irl γιατί κανείς δεν θα έλεγε τέτοια irl. Από την άλλη αν είναι να λερωθεί το ποινικό μου μητρώο επειδή έριξα ένα low σε κάποιον που ευχήθηκε αρρώστια ή θάνατο σε δικό μου άνθρωπο ή με αποκάλεσε παιδεραστή στα καλά καθούμενα, ας είναι.
Αυτό καλό είναι να το αντιληφθούν όσοι χρησιμοποιούν λεκτική βία από απόσταση. Γιατί εκ του σύνεγγυς είναι χλωμό να τη χρησιμοποιήσουν.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:34
Η λεκτική βία δεν είναι αφορμή να απαντήσεις με σωματική βία. Πρέπει να τα ξεχωρίσεις στο μυαλό σου γιατί θα πάθεις καμιά ζημιά.
κοίτα γενικά δεν χρησιμοποιώ βία, για πολλούς λόγους. μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές. Αλλά όποιος ξεπεράσει τα όρια τόσο πολύ, ναι θα την αρπάξει.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 20:22Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 20:19και η ζημιά μες το πρόγραμμα είναι.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 19:34
Η λεκτική βία δεν είναι αφορμή να απαντήσεις με σωματική βία. Πρέπει να τα ξεχωρίσεις στο μυαλό σου γιατί θα πάθεις καμιά ζημιά.