γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 14 Νοέμ 2018, 18:44

https://www.newsbomb.gr/ellada/astynomi ... stynomikon




Με την επίθεση σε βάρος αστυνομικών στην περιοχή της Πεύκης συνδέεται το όπλο που χρησιμοποιήθηκε σε απόπειρα δολοφονίας κατά ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων που σημειώθηκε στην περιοχής της Καλλιθέας Κατερίνης τον περασμένο Ιανουάριο.



Σύμφωνα με την αστυνομία, η απόπειρα ανθρωποκτονίας εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ύστερα από πολύμηνη έρευνα και συνδυαστική ανάλυση των πειστηρίων, βιντεοληπτικού υλικού, αλλά και των τεχνικών μέσων.


Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 26χρονος από την Αρμενία την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 39χρονου Έλληνα, που βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας καθώς έχει κατηγορηθεί για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 12ης Ιανουαρίου 2018, οι δύο άντρες επιβαίνοντας στο όχημα του 26χρονου, προσέγγισαν πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλλιθέα Κατερίνης. Ο 26χρονος παρέμεινε στο όχημα, ενώ ο 39χρονος πλησίασε πεζός και με υποπολυβόλο τύπου SCORPION πυροβόλησε 2 φορές προς το μέρος του 47χρονου ιδιοκτήτη που βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.

Στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κάλυκες και θραύσματα βολίδας και από την ανάλυση που πραγματοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, προέκυψε ότι το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί:

- σε πυροβολισμούς κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από ληστεία σε κατάστημα στην Πεύκη Αττικής το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου 2016, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ. Κατά τους πυροβολισμούς βολίδα σφηνώθηκε σε κράνος μηχανής του αστυνομικού, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει και

- σε ληστεία σε βάρος 56χρονης την 30η Μαΐου 2016 έξω από τράπεζα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και αφαίρεσαν από την κατοχή της το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.



Πηγή: thestival.gr



o 39χρονος ...ελλην είναι ομογενης????

ετσι οικος ανοχης που την εκανε την ελλαδα η πολιτικη ταξη ξερουμε τι είναι ο καθενας που ερχεται στην ελλαδα??αρκιδια ξερουμε

κι συνεχιζει απτοητη η πολιτικη ταξη με την πρωτη φορα αριστερα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 15 Νοέμ 2018, 13:58

http://www.thestival.gr/society/police/ ... F%81%CE%B1


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες της Πάτρας για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 27χρονο Αφγανό που ταυτοποιήθηκε ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου που είχε γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης στην παραλιακή οδό έξω από την ΑΒΕΞ.
Οι συνεχείς προσαγωγές μεταναστών από την παραλιακή ζώνη της πόλης και τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην εξιχνίαση του περιστατικού, κατά την διάρκεια του οποίου είχαν τραυματιστεί με μαχαίρι στα πόδια και το κεφάλι δυο νεαροί αλλοδαποί ηλικίας 27 και 22 χρόνων.

Για τον 27χρονο Αφγανό αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ τα θύματα που είχαν διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου, νοσηλεύονται ακόμη. Ωστόσο, δεν έχουν εξηγήσει στις αρχές που διενεργούν προανάκριση πώς και για ποια αιτία ξεκίνησε ο διαπληκτισμός τους με τον φερόμενο ως δράστη που προκάλεσε τον τραυματισμό τους.

Πηγή: protothema.gr

όλα καλα πρωτη φορα αριστερα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 15 Νοέμ 2018, 15:21

http://www.newsnowgr.com/article/120913 ... rxeia.html

Ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά ενάμιση μήνα πριν, όμως είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους παρότι ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενος σε 25 υποθέσεις

Συνελήφθη πριν ενάμιση μήνα για συμμετοχή σε μια άγρια συμμορία ληστών που εισέβαλαν σε σπίτια και δικηγορικά γραφεία των Εξαρχείων, φίμωναν και κουκούλωναν τα θύματα τους για να αρπάξουν χρήματα και ο,τι πολυτιμότερο είχαν. Ο 19χρονος συνεργός του, γιος Αθηναίου δικηγόρου, προφυλακίστηκε και ο ίδιος αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί τον είχαν σε 25 ταυτοποιημενες κλοπές, ληστείες και διαρρήξεις.

Όμως αντί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να αλλάξει τη ζωή του ξανακύλησε στην παρανομία διαπράττοντας τα ίδια σκληρά αδικήματά. Με τη γνωστή μέθοδο της αναρρίχησης τρύπωνε σε σπίτια και λήστευε τα θύματα του κουκουλώνοντας τα και βασανίζοντάς τα μέχρι να αποκαλύψουν που κρύβουν το “θησαυρό”.



Τα ξημερώματα της Τετάρτης, την ώρα που ετοιμαζόταν να τρυπώσει σε πολυκατοικία στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, έπεσε στα χέρια των εκπαιδευμένων ανδρών της ΟΠΚΕ οι οποίοι χωρίς να του αφήσουν το παραμικρό περιθώριο να αντιδράσει του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα των Εξαρχείων.

Σκαρφάλωναν και βασάνιζαν

Η δράση της συμμορίας των βασανιστών – ληστών είναι πλούσια. Όμως οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Εξαρχείων κατάφεραν να δέσουν τους δράστες – πρόκειται για τρία άτομα ένας εκ των οποίων αναζητείται – να τους ταυτοποιήσουν με 25 κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και τυλιγμένους σε μια κόλλα χαρτί να τους στείλουν στη Δικαιοσύνη.

Ο 19χρονος, γιος του Αθηναίου δικηγόρου, προφυλακίστηκε όχι όμως και ο 22χρονος από το Περιστέρι. Οι αστυνομικοί μιλούν για μια άγρια ομάδα η οποία με τη μέθοδο της αναρρίχησης έμπαινε σε σπίτια και βασάνιζε ενώ χαρακτηριστικό της αγριότητας τους ήταν το γεγονός ότι έδεναν με μονωτική ταινία και κουκούλωναν τα θύματα τους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 38χρονου στην οδό Σόλωνος. Οι ληστές μπήκαν μέσα τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου και αφού τον είχαν για δύο ώρες κουκουλωμένο με ένα πάπλωμα του πήραν 4000 ευρώ και αντικείμενα αξίας περίπου 7000 ευρώ.

Τον εφιάλτη βίωσε στις 22 Οκτωβρίου και ένας ηλικιωμένος δικηγόρος στην οδό Σόλωνος. Ο 73χρονος βρισκόταν στο διαμέρισμα – γραφείο του 1ου ορόφου και κοιμόταν. Η ομάδα μπήκε μέσα και αφού τον έδεσε και τον κουκούλωσε, του πήραν 200 ευρώ, 3 λίρες Αγγλίας και ένα ρολόι αξίας 5000 ευρώ.

protothema.gr
_


εδώ εχουμε διποδα βασανιστες ,αλλα μενουμε με το περιφημο δικαιικομας ...πολιτισμο στο χερι
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"


run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 21 Νοέμ 2018, 14:19

https://www.iefimerida.gr/news/460132/h ... sto-kentro


Τέλος στη δράση της συμμορίας που πραγματοποιούσε επιθέσεις σε περαστικούς σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. με τη σύλληψη των έξι μελών της.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν 19 περιπτώσεις ληστειών που έλαβαν χώρα σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών σε χώρους του ΑΠΘ και σε περιοχές του κέντρου πόλης

Συνελήφθησαν συνολικά 6 άτομα, μέλη συμμορίας, για τα οποία σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους

Η λεία τους περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα


Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 19 περιπτώσεις ληστειών που έλαβαν χώρα σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών σε χώρους του ΑΠΘ και σε περιοχές του κέντρου πόλης.

Συνελήφθησαν συνολικά έξι νεαροί άντρες (3 ημεδαποί – 3 αλλοδαποί), μέλη συμμορίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, ενώ αναζητείται αλλοδαπός συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα , οι προαναφερόμενοι συνέστησαν συμμορία και τουλάχιστον από τον Οκτώβρη του 2018 έως και την 20 Νοεμβρίου 2018, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και κυρίως βραδινές ώρες, είτε με χρήση σωματικής βίας είτε με απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν από τα θύματά τους χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά τους έγγραφα και αντικείμενα.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν συσκευές κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις, καθώς και κλεμμένο κινητό τηλέφωνο το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Πηγή: Χειροπέδες στη συμμορία του ΑΠΘ -Οι 6 ληστές που είχαν σκορπίσει τον τρόμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης | iefimerida.gr
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 21 Νοέμ 2018, 14:56

https://www.newsit.gr/egklhma/kaminia-l ... e/2662753/

διποδα εδεσαν φιμωσαν 86χρονη

συνεχιζεται ο βασανισμος γεροντων
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
deCaritaine
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 1195
Εγγραφή: 04 Απρ 2018, 15:56

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deCaritaine » 22 Νοέμ 2018, 20:08

Ρουμελιωτ´ σε πρόλαβα :g030:

Ένας νεκρός από εκατέρωθεν πυρά αστυνομικών με Αλβανούς ναρκέμπορους στην Ηπειρο
https://www.eleftherostypos.gr/ellada/3 ... in-ipeiro/

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Δημοσιεύσεις: 48511
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 18:53

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 22 Νοέμ 2018, 20:21

deCaritaine έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 20:08
Ρουμελιωτ´ σε πρόλαβα :g030:

Ένας νεκρός από εκατέρωθεν πυρά αστυνομικών με Αλβανούς ναρκέμπορους στην Ηπειρο
https://www.eleftherostypos.gr/ellada/3 ... in-ipeiro/
Aποκλείεται, ο Υδράργυρος είπε οτι οι Αλβαναραίοι δε σκοτώνονται.
Kappa έγραψε:
04 Φεβ 2024, 15:56
Κάποιες φορές, τα κρύα απογεύματα του χειμώνα, σκέφτομαι μήπως όλα είχαν εξελιχθεί αλλιώς αν της είχα στείλει dickpick.

run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 26 Νοέμ 2018, 15:46

https://www.iefimerida.gr/news/461364/k ... se-hantaki


Νεκρός, μέσα σε χαντάκι, παρακείμενα του δρόμου, στην περιοχή των Δραγωτινών προς Σπαρτερά, βρέθηκε 63χρονος, Αλβανός πολίτης, που φέρεται να πυροβολήθηκε από κυνηγετικό όπλο.

Η σορός του 63χρονου εντοπίστηκε το πρωί, από διερχόμενους οδηγούς, που ειδοποίησαν αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα πρώτα στοιχεία, του θανάτου του 63χρονου «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια, καθώς το θύμα, που ζούσε μόνιμα στη Νότια Κέρκυρα, στα Σπαρτερά, φέρεται να πυροβολήθηκε, από κοντινή απόσταση. Φως στην υπόθεση θα δώσουν τα αποτελέσματα της εξέτασης του ιατροδικαστή.

Τα ίχνη του 63χρονου είχαν χαθεί από την Κυριακή το πρωί. Οι οικείοι του, μετά το πέρας των ωρών, δήλωσαν την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Την υπόθεση, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.


Πηγή: Κέρκυρα: Σκότωσαν 63χρονο με κυνηγετικό όπλο -Τον εντόπισαν οδηγοί σε χαντάκι | iefimerida.gr
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 27 Νοέμ 2018, 15:02

https://www.newsbeast.gr/society/astyno ... ia-attikis



τι ηθελε κι τολεγε ο βλοημενος??? της φουτανας γινεται με ληστείες ενοπλες σχεδόν καθημεριννα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

aspergillus
Δημοσιεύσεις: 1603
Εγγραφή: 16 Απρ 2018, 18:12

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 27 Νοέμ 2018, 17:04

run έγραψε:
15 Νοέμ 2018, 15:21
http://www.newsnowgr.com/article/120913 ... rxeia.html

Ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά ενάμιση μήνα πριν, όμως είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους παρότι ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενος σε 25 υποθέσεις

Συνελήφθη πριν ενάμιση μήνα για συμμετοχή σε μια άγρια συμμορία ληστών που εισέβαλαν σε σπίτια και δικηγορικά γραφεία των Εξαρχείων, φίμωναν και κουκούλωναν τα θύματα τους για να αρπάξουν χρήματα και ο,τι πολυτιμότερο είχαν. Ο 19χρονος συνεργός του, γιος Αθηναίου δικηγόρου, προφυλακίστηκε και ο ίδιος αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί τον είχαν σε 25 ταυτοποιημενες κλοπές, ληστείες και διαρρήξεις.

Όμως αντί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να αλλάξει τη ζωή του ξανακύλησε στην παρανομία διαπράττοντας τα ίδια σκληρά αδικήματά. Με τη γνωστή μέθοδο της αναρρίχησης τρύπωνε σε σπίτια και λήστευε τα θύματα του κουκουλώνοντας τα και βασανίζοντάς τα μέχρι να αποκαλύψουν που κρύβουν το “θησαυρό”.



Τα ξημερώματα της Τετάρτης, την ώρα που ετοιμαζόταν να τρυπώσει σε πολυκατοικία στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, έπεσε στα χέρια των εκπαιδευμένων ανδρών της ΟΠΚΕ οι οποίοι χωρίς να του αφήσουν το παραμικρό περιθώριο να αντιδράσει του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα των Εξαρχείων.

Σκαρφάλωναν και βασάνιζαν

Η δράση της συμμορίας των βασανιστών – ληστών είναι πλούσια. Όμως οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Εξαρχείων κατάφεραν να δέσουν τους δράστες – πρόκειται για τρία άτομα ένας εκ των οποίων αναζητείται – να τους ταυτοποιήσουν με 25 κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και τυλιγμένους σε μια κόλλα χαρτί να τους στείλουν στη Δικαιοσύνη.

Ο 19χρονος, γιος του Αθηναίου δικηγόρου, προφυλακίστηκε όχι όμως και ο 22χρονος από το Περιστέρι. Οι αστυνομικοί μιλούν για μια άγρια ομάδα η οποία με τη μέθοδο της αναρρίχησης έμπαινε σε σπίτια και βασάνιζε ενώ χαρακτηριστικό της αγριότητας τους ήταν το γεγονός ότι έδεναν με μονωτική ταινία και κουκούλωναν τα θύματα τους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 38χρονου στην οδό Σόλωνος. Οι ληστές μπήκαν μέσα τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου και αφού τον είχαν για δύο ώρες κουκουλωμένο με ένα πάπλωμα του πήραν 4000 ευρώ και αντικείμενα αξίας περίπου 7000 ευρώ.

Τον εφιάλτη βίωσε στις 22 Οκτωβρίου και ένας ηλικιωμένος δικηγόρος στην οδό Σόλωνος. Ο 73χρονος βρισκόταν στο διαμέρισμα – γραφείο του 1ου ορόφου και κοιμόταν. Η ομάδα μπήκε μέσα και αφού τον έδεσε και τον κουκούλωσε, του πήραν 200 ευρώ, 3 λίρες Αγγλίας και ένα ρολόι αξίας 5000 ευρώ.

protothema.gr
_


εδώ εχουμε διποδα βασανιστες ,αλλα μενουμε με το περιφημο δικαιικομας ...πολιτισμο στο χερι
Μπορεί και ο Αθηναίος δικηγόρος και ο υιός του να είναι ομογενείς.
Τα πορνοκάναλα της αριστεράς και του Σόρος μας κρύβουν αυτές τις λεπτομέρειες.
Ψάξε το.
Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ τέτοια, οπότε....

run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 27 Νοέμ 2018, 17:38

τσακα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αν μισεις τους ελληνες κι την ελλαδα αμουριασ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 27 Νοέμ 2018, 17:39

κανενας δεν σε κρατει με την βια η ελλαδα δεν ηταν ποτε σοβιετια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 01 Δεκ 2018, 09:47

https://www.iefimerida.gr/news/462400/a ... mporeymata


Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα της συμμορίας των ληστών που πραγματοποιούσε ληστείες όπως στην κινηματογραφική ταινία fast and furious. Αρπαζαν και έκλεβαν φορτηγά.
Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκασν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και οι φωτογραφίες δέκα μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε αρπαγές, ληστείες και κλοπές σε βάρος οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων που μετέφεραν εμπορεύματα εταιρειών και εξαρθρώθηκε την 18-11-2018 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας τελεσθείσας από δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, τελεσμένη και σε απόπειρα, της αρπαγής κατά συρροή, της διακεκριμένης κλοπής, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της απάτης αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, του εμπρησμού κατ' εξακολούθηση και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος κατ' επάγγελμα


Πηγή: Αυτοί είναι οι ληστές fast and furious -Αρπαζαν και έκλεβαν φορτηγά με ακριβά εμπορεύματα [εικόνες] | iefimerida.gr


ομογενεις λε από καζακσταν

μα τι βγαζουν αυτά τα σταν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: γιναμε...φαρ ουεστ !!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 13 Δεκ 2018, 17:28

https://www.newsbeast.gr/society/astyno ... -peristeri

Στη σύλληψη δύο ανδρών, 52 και 53 ετών, οι οποίοι διώκονται με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων για ανθρωποκτονία, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, ο 53χρονος, ο οποίος διώκεται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περιστερίου, ενώ ο 52χρονος, διωκόμενος για ανθρωποκτονία εκ προ μελέτης και για παράνομη κατοχή όπλων, έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο συλληφθέντες -αλβανικής υπηκοότητας- οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών