Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Ιούλ 2024, 00:59

foscilis έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 00:27
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
30 Ιουν 2024, 23:36
δατ εσκαλέιτεντ κουίκλι
Το νημα βαζει κοσμο σαραντα χρονων να το φαντασιωθει εν ειδει τσοντας γιατι μονο ετσι μπορει να προκυψει σε ατομο 40 χρονων μια τετοια φαση και αφου υπαρχει τσοντα και η αλλη ειναι ανηλικη το οριο ειναι 18 και υπαρχει παρανομια.

Εγω εδωσα μια αληθινη εμπειρια που υπο οριακες συνθηκες μου την επεσε 15χρονη και ο ιδιος ημουν 18 και παλι το θεωρουσα τραγικη ξεφτιλα να κανω κατι και αηδιασα για τα ιχνοστοιχεία που υπηρξαν οταν ειχα λαθος εικονα για την ηλικια της και τελικα ηταν και η ιδια βαθια προβληματικο ατομο αφου καταντησε HR.

Δεν ειναι κλιμακωση αυτο. Ειναι "hello, earth προς μαλακες, μηπως να χαλαρωνατε:"
Εντάξει, εγώ στη διασταύρωση άγη-νάιδας αναφέρθηκα :lol:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 01 Ιούλ 2024, 01:45

Fata_Morgana έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 00:24
Γυφτάκι έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 00:03
Η 15χρονη παίζει, δοκιμάζει τη δύναμη της στα παιχνίδια ενηλίκων να δει αν μετράει σαν γυναίκα ,αν αρέσει κτλ κτλ.. Αν τσιμπήσεις έχασες ,τρως φόλα .
Αν τσιμπήσει στο 15χρονο πρέπει να τον δει ψυχίατρος. Κάποια παιδοφιλία κρυβεται στο μυαλό του.
Lol, τι λες ;

Έχω ξαναγράψει ότι σε πάρτυ κολλητού, είχε έρθει ξεμπαρκη φιλη φίλων κλπ μια κοπέλα.
Όταν το πάρτυ είχε σχεδόν τελειώσει γύρω στις 3, είχαμε μείνει εμείς και εμείς, αλλά και αυτή με την παρέα που είδε έρθει.
Ύψος 1,75 ίσως και κάτι ακόμα. Με τα τακούνια σχεδόν ένα μπόι με μένα. Φορούσε ένα τζιν στενό με σκισιματα, ένα πουκάμισο επισης στενό. Στήθος φουλ, κώλος φουλ, βαμμένη και στολισμένη. Και κούκλα.

Εμείς 22 ετών. Κάποια στιγμή, και ενώ έχω χυθεί στον καναπέ (ευτυχώς εντελώς νηφάλιος αφού δεν πίνω σχεδόν ποτέ αλκοόλ), έρχεται και κάθεται δίπλα μου, πιάνοντας μου την κουβέντα. Και ψηνόταν αγρίως.

Λέω "γίναμε". Κάποια στιγμή με ρωτάει τι σπουδάζω κλπ και αφού της λέω, την ρωτάω το ίδιο.
Και παίρνω απάντηση στο περίπου : "Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά έχω 2.5 χρόνια να δω".
Ρωτάω τι εννοεί και μου απαντάει ότι πάει πρώτη λυκείου, οπότε έχει ακόμα να αποφασίσει.

Σιγά σιγά και διακριτικά, άρχισα να αποκλιμακωνω την κουβέντα, ενώ έστειλα sms στον ένα κολλητό να μας τραβήξει φωτογραφίες με το κινητό όπως μιλάμε. Μετά το έφερα έτσι, και βγήκαμε μαζί της και άλλες φωτογραφίες δήθεν αναμνηστικές από το πάρτυ όλοι μαζί.*

Βρίσκοντας μετά δικαιολογία την έκανα. Λίγο αργότερα έφυγε και εκείνη με την παρέα της όπως έμαθα την επόμενη. Ζήτησε και το τηλέφωνο μου αλλά (ευτυχώς) δε με πήρε ποτέ πέρα από ένα μήνυμα που έστειλε και δεν απάντησα.

15χρονη που έμοιαζε από 20 έως 22, όσο είμασταν δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι στο πάρτυ (άντρες γυναίκες)

* οι φωτογραφίες ήταν για την περίπτωση που κάποιος την πατούσε και πήγαινε μαζί της. Αν τον έτρεχε και εμφανιζόταν σε κάνα δικαστήριο σαν κοριτσάκι με κοτσιδάκια (αν και δύσκολο με τέτοιο μπόι) θα πηγαίναμε ως μάρτυρες όλοι δείχνοντας πως ήταν στο πάρτυ και τι ηλικία φαινόταν.

Φυσικά, αυτοί που την έφεραν έφαγαν και τα ανάλογα καργιολικια από τον άλλο κολλητό.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 01 Ιούλ 2024, 02:07

Otto Weininger έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 01:45

Σιγά σιγά και διακριτικά, άρχισα να αποκλιμακωνω την κουβέντα, ενώ έστειλα sms στον ένα κολλητό να μας τραβήξει φωτογραφίες με το κινητό όπως μιλάμε. Μετά το έφερα έτσι, και βγήκαμε μαζί της και άλλες φωτογραφίες δήθεν αναμνηστικές από το πάρτυ όλοι μαζί.*

* οι φωτογραφίες ήταν για την περίπτωση που κάποιος την πατούσε και πήγαινε μαζί της. Αν τον έτρεχε και εμφανιζόταν σε κάνα δικαστήριο σαν κοριτσάκι με κοτσιδάκια (αν και δύσκολο με τέτοιο μπόι) θα πηγαίναμε ως μάρτυρες όλοι δείχνοντας πως ήταν στο πάρτυ και τι ηλικία φαινόταν.

Ελαφρως παρανοικος για 22χρονος.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 01 Ιούλ 2024, 02:10

GoBack έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 02:07
Otto Weininger έγραψε:

Ελαφρως παρανοικος για 22χρονος.
5 βήματα μπροστά πάντα. και πάντα νηφάλιος.
βασικοί κανόνες αυτοάμυνας, τους οποίους κατείχα ήδη σε μεγάλο βαθμό ακόμα και τότε.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 01 Ιούλ 2024, 06:49

foscilis έγραψε:
30 Ιουν 2024, 23:30
Στα 18.5, 5 μήνες χωρίς γκόμενα και 6 μήνες χωρίς σεξ, σε ένα πάρτι του λυκείου που πήγα γιατί δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω, μου εξομολογήθηκε η Φ. ότι με γουστάρει από πάντα και μου επιτέθηκε (δε μπορώ να το περιγράψω αλλιώς) ενώ ακολούθησε το πιο τρελό φάσωμα της ζωής μου το οποίο δεν ολοκληρώθηκε απλώς και μόνο επειδή δεν πίστευα την τύχη μου. Την άλλη μέρα με βλέπει η αδερφή μου χαμογελαστό
"μπα τι έγινε"
" ε της λέω η Φ."
"μα αυτή πάει πρώτη λυκείου"
"πρώτη; νόμιζα ότι πήγαινε δευτέρα"
"πρώτη πάει ρε μαλάκα σύνελθε"

κι έτσι πήρα τηλέφωνο τη Φ. και της είπα να με ξεχάσει και αν ήξερα ότι ήταν 3 χρόνια μικρότερη δε θα είχα κάνει ποτέ τίποτα μαζί της. Αυτή δεν το δέχτηκε εύκολα, για κανα μισάωρο ανταλλάσσαμε επιχειρήματα. Εγώ της εξήγησα ότι είναι έτσι κι αλλιώς ξεφτίλα να μην πηγαίνω σχολείο και να έχω γκόμενα που πάει σχολείο (απάντηση "δηλαδή το πρόβλημά σου είναι το κτίριο;") και ότι είναι πολύ μικρή (απάντηση "πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι που θα αρνηθώ να κάνουμε;") αλλά κι όλα αυτά να μη συνέβαιναν σόρι αλλά έχω κανόνα ότι δεν ασχολούμαι με μικρότερες ή μεγαλύτερες από 2 χρόνια από εμένα ("τι ηλίθιος κανόνας είναι αυτός, έλα από εδώ να σου δείξω τι κάνουν οι 3 χρόνια μικρότερες") ε και στο τέλος της είπα ξέρεις κάτι δεν είμαι υποχρεωμένος να κάτσω να σου εξηγώ, δεν πρόκειται ποτέ να έχουμε σχέση, ξεπέρασέ το. Και το έκλεισα.

Αυτή όλη την υπόλοιπη χρονιά γαμιόταν με άτομα από τον ευρύτερο κύκλο γνωστών μου υπό την προϋπόθεση να είναι 20+ χρονών. Ολοφάνερα προσπαθούσε να μου τη σπάσει, κάτι εντελώς μάταιο γιατί πραγματικά δε με ενδιέφερε καθόλου. Μετά απέκτησε πολύ χειρότερα προβλήματα, ενώ εγώ βρήκα μια γκόμενα ακριβώς στην ηλικία μου και εννιακόσιες πενηντα εφτά χιλιάδες φορές καλύτερη και χάθηκα από όλους αυτούς.

Τη βρήκα στο facebook δεκαπέντε χρόνια αργότερα. Είχε πάρει πτυχίο ψυχολογίας και γίνει HR manager. Δεν παρεξενεύτηκα καθόλου.
:smt005::smt005:

:g094::g094::g094:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 01 Ιούλ 2024, 19:49

Otto Weininger έγραψε:
Σιγά σιγά και διακριτικά, άρχισα να αποκλιμακωνω την κουβέντα, ενώ έστειλα sms στον ένα κολλητό να μας τραβήξει φωτογραφίες με το κινητό όπως μιλάμε.
παρτυ απο τα απλα ή με προβολείς χεον κρεμασμένους στο ταβάνι;

θυμάσαι μήπως ποιο κινητό ήταν εκείνο που έβγαζε φωτο σε χαμηλό φωτισμό τοτε, απο περιέργεια;

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 01 Ιούλ 2024, 19:55

Δεν υπάρχει "περπατημένη" 15χρονη, απλώς 15χρονη.
Και εκεί σταματάει η κουβέντα...
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 01 Ιούλ 2024, 19:57

enaon έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 19:49
Otto Weininger έγραψε:
Σιγά σιγά και διακριτικά, άρχισα να αποκλιμακωνω την κουβέντα, ενώ έστειλα sms στον ένα κολλητό να μας τραβήξει φωτογραφίες με το κινητό όπως μιλάμε.
παρτυ απο τα απλα ή με προβολείς χεον κρεμασμένους στο ταβάνι;

θυμάσαι μήπως ποιο κινητό ήταν εκείνο που έβγαζε φωτο σε χαμηλό φωτισμό τοτε, απο περιέργεια;
ποιος μίλησε για χαμηλό φωτισμό; σε σπίτι είμασταν.

το κινητό ήταν αυτό, μαζί τα είχαμε αγοράσει τότε σχεδόν όλη η παρέα
Εικόνα

επίσης, δεν βγήκαν όλες οι φώτο με κινητό. οι ομαδικές ήταν με μηχανή

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 01 Ιούλ 2024, 19:58

Airman68 έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 19:55
:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

Εκτος πραγματικοτητας

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 01 Ιούλ 2024, 20:00

Αν ένα κοριτσάκι 15 χρονών μένει μακριά από το σπίτι του και χρειάζεται να περπατάει πολύ και το κάνει από 12 χρονών τότε την βαφτίζουμε περπατημένη.
Έτσι μπορούν οι διάφοροι πατέρες που έχουν και αυτοί παιδιά και πουλάνε σε άλλα νήματα ηθική , να της την πέσουν χωρίς δικαιολογία και χωρίς ηθικά προβλήματα γιατί από τα δώδεκα περπατούσε να πάει στο δημοτικό και τώρα που είναι γυμνάσιο είναι "περπατημένη".

Πολύ ωραίο νήμα , ωραίες ιδέες αλλά πάνω από όλα αντικατοπτρίζει την πραγματική κοινωνία 100%
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Στύξ
Phorum.gr user: Πιτσαμπάλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 01 Ιούλ 2024, 20:02

Airman68 έγραψε:
Δηλαδή Bίρνα τι εννοείς ; Δεν είναι πια παρθένα;
Τι εννοείς " απλώς" Βίρνα;
Εννοείς ότι η "περπατημένη" έχει διαφορά με την "απλή";
Σαν την βενζίνη με τη σούπερ αντί για την απλή Βίρνα;

Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta » 01 Ιούλ 2024, 20:07

Μαδουραίος έγραψε:
30 Ιουν 2024, 17:15
Βούρ στον πατσά ή μακριά γιατί καραδοκεί η δικαιοσύνη;
Ποιόν πατσά, μωρέ, με το μωρό; Πατσάς είναι από 30 και πάνω.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 01 Ιούλ 2024, 20:11

Otto Weininger έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 19:57
ποιος μίλησε για χαμηλό φωτισμό; σε σπίτι είμασταν.

το κινητό ήταν αυτό, μαζί τα είχαμε αγοράσει τότε σχεδόν όλη η παρέα
Εικόνα

επίσης, δεν βγήκαν όλες οι φώτο με κινητό. οι ομαδικές ήταν με μηχανή
to iphone 3gs; Καλά ουτε αυτό εβγαζε φώτο σε χαμηλό φως, αλλα οκ, η νέα γενιά ισως έκανε παρτυ με τα φωτα όλα ανοικτά. Οπότε τελη 9 αρχές 10 λές. Εισαι λουλουδάκι που λεει και η νάιδα ε;

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 01 Ιούλ 2024, 20:13

Περιμένω να δω πότε οι ΚΚΕ δες και οι Συριζαίοι ή οι Νδιτες θα πουλάνε ηθική στο νήμα λέγοντας οι μεν τους δε παιδόφιλους.
Πότε η "περπατημένη" 15 χρονη θα γίνει θέμα πολιτικής συζήτησης.

Τότε ως δια μαγείας θα εμφανιστεί η ηθική όλων και όλοι θα γίνουν πρότυπο πατεράδων.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 01 Ιούλ 2024, 20:13

Airman68 έγραψε:
η σημερινή 15χρονη με την 15χρονη της εποχής μου, δεν έχει καμία σχέση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών