Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 11 Αύγ 2024, 21:51

Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:39
enterprise-psi έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:32
Ένα τέτοιο όταν γεράσω ναι

Εννοείται κάτι σε Toyota
πριν σκρολλαρω και δω το κοκκινο, σκεφτηκα παει, χαλασε αυτος, τι κακο τονε βρηκε.. :003:
Μα το λέει στο βίντεο, αναγκαστικά μείναν τρεις μέρες στην Αθήνα γιατί έσπασε το αμάξι . Όσοι έχουν land lover ξέρουν λέει :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 11 Αύγ 2024, 21:52

Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:45
Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:37
Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:24

Μα εγώ δε λέω ότι ξέρω. Λέω ότι εγώ θα μπορούσα να κάνω ένα road trip με ένα τροχόσπιτο.
και σου απαντω οτι δε λεει. επιτρεπεται να εχω αποψη, η μπα;

λες θα σου αρεσει, ενω δεν εχεςι βγει καν στο δρομο με πατινι. σου λεω οτι δεν ειναι οπως το φανταζεσαι, εχει περιορισμους. δεν ειναι για ολους. πανε καλυτερα με το αυτοκινητο σε ξενοδοχειο, πιο καλα θα περασεις.

σε πιανει η γνωστη μουρλα, που απλως δες να αποδειξεις οτι ειμαι λαθος, γιατι ετσι. ε, πλακα εχει, προχωρα. :102:
Οκ. Είναι σα να σου λέω εγώ ξέρεις τι μωρέ , έχω κάνει πάρα πολλα μπανια στη θάλασσα, βουτάω σε όλα τα νερά (τα θαλασσινά και ίσως ποταμίσια αν είναι διαυγή αρκετά) λατρεύω τη θάλασσα, το κολύμπι, μαζεύω και πετρούλες από τις παραλίες και δε λέει η κατάδυση γιατί ξέρω κάποιον που πέθανε, έναν άλλο που κουφαθηκε και έναν που τον μάγεψαν οι γοργόνες. Ε καλά τα λέω;
αν ειμαι απο το βουνο και δεν εχω δει ποτε περισσοτερο νερο απο στερνα, καλο θα ειναι να σε ακουσω, κατι παραπανω θα ξερεις. σιγουρα δεν προκειται να σου κανω τον εξυπνο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 11 Αύγ 2024, 21:54

Otto Weininger έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:38
enterprise-psi έγραψε:

Εννοείται κάτι σε Toyota
Βλέπω στο YouTube κάτι Κορεάτες που πάνε στο πουθενά με τέτοια.
Εν τω μεταξύ όλοι έχουν το Defender (κορυφαίο εργαλείο)
Κορυφαίο και land Rover στην ίδια πρόταση μπρο μου ; :lol:

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 11 Αύγ 2024, 21:57

ΓΑΛΗ έγραψε:
Η πλάκα σ' αυτό το θέμα είναι ότι όσοι δεν έχουν ιδέα τί είναι οι διακοπές με αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ έχουν πλήρη άποψη για αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ επειδή έκαναν μια φορά κάμπινγκ με το σόι ή κάπου ξέμπαρκα και θεωρούν άσχετους όλους τους άλλους, που πιθανόν να έχουν κάνει road trip (θυμήθηκα την Casp) σε όλη την Ελλάδα, με μηχανές ή απλά αυτοκίνητα.
Εδώ έχουν άντρες για εμμηνόπαυση, αυτό σε πείραξε;

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 11 Αύγ 2024, 21:59

sharp έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:57
ΓΑΛΗ έγραψε:
Η πλάκα σ' αυτό το θέμα είναι ότι όσοι δεν έχουν ιδέα τί είναι οι διακοπές με αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ έχουν πλήρη άποψη για αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ επειδή έκαναν μια φορά κάμπινγκ με το σόι ή κάπου ξέμπαρκα και θεωρούν άσχετους όλους τους άλλους, που πιθανόν να έχουν κάνει road trip (θυμήθηκα την Casp) σε όλη την Ελλάδα, με μηχανές ή απλά αυτοκίνητα.
Σιγα το τεραστιο μυστικο που ειναι η εμμηνοπαυση.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Αύγ 2024, 21:59

enterprise-psi έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:54
Otto Weininger έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:38
enterprise-psi έγραψε:

Εννοείται κάτι σε Toyota
Βλέπω στο YouTube κάτι Κορεάτες που πάνε στο πουθενά με τέτοια.
Εν τω μεταξύ όλοι έχουν το Defender (κορυφαίο εργαλείο)
Κορυφαίο και land Rover στην ίδια πρόταση μπρο μου ; :lol:
Ε, εδώ που τα λέμε, σημασία δεν έχει μόνον το όχημα αλλά και ο οδηγός. Γιατί είναι άλλο το να παρκάρει κάποιος το όχημα σε άδεια παραλία και άλλο το να το παρκάρει εν μέσω λουόμενων καμαρωτός σαν τον Ταμτάκο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Αύγ 2024, 22:03

sharp έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:57
ΓΑΛΗ έγραψε:
Να με πειράξει γιατί; Για πλάκα μίλησα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 11 Αύγ 2024, 22:03

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:48

Την Ελλάδα πάντως την έχω γυρίσει. Εσύ;
Έχεις γυρίσει όλη την Ελλάδα και το μυαλό δεν το άφησες να ανοίξει.
Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:52
Fata_Morgana έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

και σου απαντω οτι δε λεει. επιτρεπεται να εχω αποψη, η μπα;

λες θα σου αρεσει, ενω δεν εχεςι βγει καν στο δρομο με πατινι. σου λεω οτι δεν ειναι οπως το φανταζεσαι, εχει περιορισμους. δεν ειναι για ολους. πανε καλυτερα με το αυτοκινητο σε ξενοδοχειο, πιο καλα θα περασεις.

σε πιανει η γνωστη μουρλα, που απλως δες να αποδειξεις οτι ειμαι λαθος, γιατι ετσι. ε, πλακα εχει, προχωρα. :102:
Οκ. Είναι σα να σου λέω εγώ ξέρεις τι μωρέ , έχω κάνει πάρα πολλα μπανια στη θάλασσα, βουτάω σε όλα τα νερά (τα θαλασσινά και ίσως ποταμίσια αν είναι διαυγή αρκετά) λατρεύω τη θάλασσα, το κολύμπι, μαζεύω και πετρούλες από τις παραλίες και δε λέει η κατάδυση γιατί ξέρω κάποιον που πέθανε, έναν άλλο που κουφαθηκε και έναν που τον μάγεψαν οι γοργόνες. Ε καλά τα λέω;
αν ειμαι απο το βουνο και δεν εχω δει ποτε περισσοτερο νερο απο στερνα, καλο θα ειναι να σε ακουσω, κατι παραπανω θα ξερεις. σιγουρα δεν προκειται να σου κανω τον εξυπνο.
Αν είσαι από βουνό. Αν έχεις δει και βουτήξει στη θάλασσα όμως και σ αρέσει θα έχεις άποψη και θα λες κάτσε ρε αφού δεν έχεις κάνει ποτέ κατάδυση τι μου λες ότι δεν είναι ωραία;
Εν τω μεταξύ έχεις πάει το θέμα ότι έχεις εμπειρία από το θέμα road trip με τροχόσπιτο γιατί έχεις χρόνια οδήγησης στο δρόμο.
Δηλαδή οι ταρίφες πρέπει να είναι road trip consultants.
Τι διαβάζουμε ρεεεε.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 11 Αύγ 2024, 22:05

Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 22:03
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:52
Fata_Morgana έγραψε:

Αν είσαι από βουνό. Αν έχεις δει και βουτήξει στη θάλασσα όμως και σ αρέσει θα έχεις άποψη και θα λες κάτσε ρε αφού δεν έχεις κάνει ποτέ κατάδυση τι μου λες ότι δεν είναι ωραία;
Εν τω μεταξύ έχεις πάει το θέμα ότι έχεις εμπειρία από το θέμα road trip με τροχόσπιτο γιατί έχεις χρόνια οδήγησης στο δρόμο.
Δηλαδή οι ταρίφες πρέπει να είναι road trip consultants.
Τι διαβάζουμε ρεεεε.
Αααα ολα και ολα οι ταριφόσκυλες ειναι Uomo universale
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Αύγ 2024, 22:07

Fata_Morgana έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Κανένα πρόβλημα, κάνω ασκήσεις οπενμάιντ στο πχόρουμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 11 Αύγ 2024, 22:12

Τελικά ποιος την έχει πιο μεγάλη και πιο χοντρή;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 11 Αύγ 2024, 22:12

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Αύγ 2024, 22:07
Fata_Morgana έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Κανένα πρόβλημα, κάνω ασκήσεις οπενμάιντ στο πχόρουμ.
Έτσι μπράβο. Εγώ την Ελλάδα δεν την έχω γυρίσει και ίσως για αυτό δεν έχω αυτή τη στριμοκωλιά να δείξω σώνει και ντε ότι ξέρω και μόνο όπως ξέρω γω είναι το σωστό. Είμαι χαλαρή και λέω ελευθερία παιδιά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το χαρείς. Ευελιξία στο μυαλό να υπάρχει.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 11 Αύγ 2024, 22:13

Ερμής έγραψε:
11 Αύγ 2024, 22:12
Μέχρι τώρα ο Ασέβαστος μαζί με τη ΓΑΛΗ. Αυτό μας λένε τουλαχιστον.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 11 Αύγ 2024, 22:13

Ερμής έγραψε:
11 Αύγ 2024, 22:12
Φάγαμε ένα αγριογούρουνο όνειρο, οπότε εγώ :003:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Αύγ 2024, 22:13

foscilis έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:51
Cecily Anne έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:40
foscilis έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:25

Πραγματι, εννοουσα περιεμμηνοπαυση.
Μας μπερδεύεις με Ινδες;
Σκεφτεσαι σαν περιεμμηνοπαυση κατι που αφορα τη μεση ηλικια και εχεις δικιο, αλλα η μεση ηλικια ξεκινα στα 35 (και δεν ειναι κατι κακο αυτο). Απλως τα σημαδια δεν ειναι πολυ ορατα.

Αυτο θα το καταλαβεις απολυτα οταν μεγαλωσει λιγο το παιδι σου και αντιπαραβαλλεις την αληθινη του νεοτητα με τους ατεκνους μαλακες μεσηλικες που το(ν) παιζουν νεολαια γυρω σου, εντελως αλλη ενεργεια, εντελως αλλη φαση ζωης.
Τι να σου πω ρε ‘σύ, στο σόι μου όλες πέρασαν κλιμακτήριο μετά τα 55, άρα να ξεκίνησε η περί late 40s. Τώρα σε ο,τι αφορά τα παιδιά έχουμε μεγάλη γκάμα τριγύρω, αλλά συγκεκριμενης κατηγοριας. Σε γενικές γραμμές δηλαδή οσες γέννησαν μικρές τα φόρτωσαν στις γιαγιάδες και στους παιδικους σταθμους και πήγαν για δουλειά, ενώ όσες γέννησαν 35+ έχασαν από δουλειά γιατί σε κρίσιμα στάδια έκατσαν σπίτι. Είναι τελειως διαφορετική αυτή η φάση από όσες κάθονται σπίτι και αναλαμβάνουν εξολοκλήρου το μεγάλωμα σε μικρή ηλικία. Δεν μπορώ να εκφέρω γνωμη, χωρίς να έχω εικόνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 11 Αύγ 2024, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών