Κίτρινα γιλέκα: Πεδίο μάχης το Παρίσι
Re: Κίτρινα γιλέκα: Πεδίο μάχης το Παρίσι
Ναι, θα κάνω κουβέντα σοβαρά με ένα αποτυχημένο τρολ που υποστηρίζει πως αυτό είναι ομιχλη 

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Βινόσαυρος
συνεχισε το, είσαι καλός
απλά μια ερώτηση, πάντα όποτε σε στριμωχνουν
το γυρνάς σε adhominem επιθέσεις ή αποτελώ
εξαίρεση και σε μπουκωσε ένα αποτυχημένο τρολ;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Τον Οκτώβριο λήφθηκε απόφαση των υπουργών περιβάλλοντος της εε για μείωση των εκπομπών ρύπων από οχήματα κατά ποσοστό 35 % μέχρι το 2030. Προφανώς η αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα, μαζί με άλλες δράσεις, είναι απαραίτητη. Το που πάνε τα χρήματα δεν έχει μεγάλη σημασία, το βασικό είναι να αποθαρρυνθεί η χρήση ΙΧ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 20:53Le Canard Enchaîné.«Απο τα 3,9 δις που θα αποφέρει η αύξηση της φορολογίας των καυσίμων το 2019, μόνο 80 εκατομμύρια, δηλαδή το 0,2%, θα διατεθούν για το περιβάλλον και την οικολογία»
Η επιβολή νέων φόρων στα καύσιμα έγινε με την δικαιολογία προστασίας του περιβάλλοντος
Τοτε φιλε μου με αυτο το σκεπτικο γιατι δεν επιτρεπουμε τον λαικισμο να επικρατησει στην Ευρωπη αφου αυτη δεν ειναι ολος ο κοσμος; Ποιο λοιπον ειναι το προβλημα σου αν αλλου στο κοσμο πανε περιφημα;
Τωρα μου θυμισες μια διαλεξη του Αριστειδη Χατζη, αλλου "πεφωτισμενου", ο οποιος εδειχνε διαγραμμα αναπτυξης της Κινας ως απαντηση σε παραπονα του κοινου για το οικονομικο συστημα, το δειχνει και λεει "πως λετε οτι το φιλελευθερο παγκοσμιο οικονομικο συστημα δεν ειναι αποδοτικο; ο τριτος κοσμος αναπτυσσεται για πρωτη φορα στην ιστορια και η φτωχεια καταπολεμιεται". Εγω ηθελα να του απαντησω " Αν μου κοβουν απο εμενα για να μεταφερθουν στη Κινα, φιλε κ. Χατζη στα τριχωτα μου για τους Κινεζους."
Εσυ θα δεχοσουν απο εκει που δουλευες με 1400 ευρω το μηνα να φτασεις στα 500 το μηνα και η διαφορα να μεταφερθει στους Κινεζους που εγιναν πιο ανταγωνιστικοι; Ποιος νοιαζεται σε αυτη τη περιπτωση για την παγκοσμια αποδοση; Ο ανθρωπος ηταν και ειναι εγωιστικο ον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 02 Δεκ 2018, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Βινόσαυρος
Πολιτικά η κίνηση είναι μαλακία, μπορούν να επιδοτήσουνPerp έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:07Τον Οκτώβριο λήφθηκε απόφαση των υπουργών περιβάλλοντος της εε για μείωση των εκπομπών ρύπων από οχήματα κατά ποσοστό 35 % μέχρι το 2030. Προφανώς η αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα, μαζί με άλλες δράσεις, είναι απαραίτητη. Το που πάνε τα χρήματα δεν έχει μεγάλη σημασία, το βασικό είναι να αποθαρρυνθεί η χρήση ΙΧ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 20:53Le Canard Enchaîné.«Απο τα 3,9 δις που θα αποφέρει η αύξηση της φορολογίας των καυσίμων το 2019, μόνο 80 εκατομμύρια, δηλαδή το 0,2%, θα διατεθούν για το περιβάλλον και την οικολογία»
Η επιβολή νέων φόρων στα καύσιμα έγινε με την δικαιολογία προστασίας του περιβάλλοντος
τους πελάτες οικολογικών κινητήρων.
- ΜπλεΜπουμπυς
Perp έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:07Τον Οκτώβριο λήφθηκε απόφαση των υπουργών περιβάλλοντος της εε για μείωση των εκπομπών ρύπων από οχήματα κατά ποσοστό 35 % μέχρι το 2030. Προφανώς η αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα, μαζί με άλλες δράσεις, είναι απαραίτητη. Το που πάνε τα χρήματα δεν έχει μεγάλη σημασία, το βασικό είναι να αποθαρρυνθεί η χρήση ΙΧ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 20:53Le Canard Enchaîné.«Απο τα 3,9 δις που θα αποφέρει η αύξηση της φορολογίας των καυσίμων το 2019, μόνο 80 εκατομμύρια, δηλαδή το 0,2%, θα διατεθούν για το περιβάλλον και την οικολογία»

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Με μπουκωσε λέγοντας μου ότι η φωτό είναι ομίχλη;Βινόσαυρος έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:07συνεχισε το, είσαι καλός
Αγνοώντας φυσική Γ' γυμνασίου; Λέγοντας πως δεν τρέχει κάτι με ρύπανση στην Κίνα;
Όπως νομίζεις τρελέ μου, ίσως να ψάχνεις προσοχή για αυτό προσπαθείς να φανείς όσο πιο ηλίθιος γίνεται

Και για να έχουμε καλό ερώτημα, γιατί θεωρείς τις απαντήσεις μου αντχομινιες;
Πιστεύεις πως δεν είσαι βλάκας ή έστω προβληματικός; Από πότε η περιγραφή της πραγματικότητας εγινε προσβολή;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Βινόσαυρος
επειδή απαντάς επι προσωπικού, καλέ μου συντροφε. <3elchav έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:11Με μπουκωσε λέγοντας μου ότι η φωτό είναι ομίχλη;Βινόσαυρος έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:07συνεχισε το, είσαι καλός
Αγνοώντας φυσική Γ' γυμνασίου; Λέγοντας πως δεν τρέχει κάτι με ρύπανση στην Κίνα;
Όπως νομίζεις τρελέ μου, ίσως να ψάχνεις προσοχή για αυτό προσπαθείς να φανείς όσο πιο ηλίθιος γίνεται
Και για να έχουμε καλό ερώτημα, γιατί θεωρείς τις απαντήσεις μου αντχομινιες;
Πιστεύεις πως δεν είσαι βλάκας ή έστω προβληματικός; Από πότε η περιγραφή της πραγματικότητας εγινε προσβολή;
και φαίνεται να είσαι πολύ καλός σαυτό
- Dwarven Blacksmith
Αυτό που μάλλον χάνεις είναι ότι κανείς δεν κόβει από εσένα για να μεταφερθούν αλλού.paul25 έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:09Τοτε φιλε μου με αυτο το σκεπτικο γιατι δεν επιτρεπουμε τον λαικισμο να επικρατησει στην Ευρωπη αφου αυτη δεν ειναι ολος ο κοσμος; Ποιο λοιπον ειναι το προβλημα σου αν αλλου στο κοσμο πανε περιφημα με την κατασταση που αναδυεται;
Τωρα μου θυμισες μια διαλεξη του Αριστειδη Χατζη αλλου "πεφωτισμενου" ο οποιος εδειχνε διαγραμμα αναπτυξης της Κινας και σε παραπονα του κοινου για το οικονομικο συστημα, το δειχνει και λεει "πως λετε οτι το φιλελευθερο παγκοσμιο οικονομικο συστημα δεν ειναι αποδοτικο; ο τριτος κοσμος αναπτυσσεται για πρωτη φορα στην ιστορια και η φτωχεια καταπολεμιεται". Εγω ηθελα να του απαντησω " Αν μου κοβουν απο εμενα για να μεταφερθουν στη Κινα, φιλε κ. Χατζη στα τριχωτα μου για τους Κινεζους."
Εσυ θα δεχοσουν απο εκει που δουλευες με 1400 ευρω το μηνα να φτασεις στα 500 το μηνα και η διαφορα να μεταφερθει στους Κινεζους που εγιναν πιο ανταγωνιστικοι; Ποιος νοιαζεται σε αυτη τη περιπτωση για την παγκοσμια αποδοση; Ο ανθρωπος ηταν και ειναι εγωιστικο ον.
Όσοι όμως έχουν αυτό τον τρόπο σκέψης (του παιχνιδιού μηδενικού αθροίσματος), θα γίνουν ο αυριανός τρίτος κόσμος, αυτό είναι σίγουρο.
Γι αυτό και έχει σημασία να μην συμβεί αυτό.

Γιατί πολύ απλά το πρόβλημα δεν θα λυθεί με λαϊκισμό.paul25 έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:09Τοτε φιλε μου με αυτο το σκεπτικο γιατι δεν επιτρεπουμε τον λαικισμο να επικρατησει στην Ευρωπη αφου αυτη δεν ειναι ολος ο κοσμος; Ποιο λοιπον ειναι το προβλημα σου αν αλλου στο κοσμο πανε περιφημα;
Τωρα μου θυμισες μια διαλεξη του Αριστειδη Χατζη, αλλου "πεφωτισμενου", ο οποιος εδειχνε διαγραμμα αναπτυξης της Κινας ως απαντηση σε παραπονα του κοινου για το οικονομικο συστημα, το δειχνει και λεει "πως λετε οτι το φιλελευθερο παγκοσμιο οικονομικο συστημα δεν ειναι αποδοτικο; ο τριτος κοσμος αναπτυσσεται για πρωτη φορα στην ιστορια και η φτωχεια καταπολεμιεται". Εγω ηθελα να του απαντησω " Αν μου κοβουν απο εμενα για να μεταφερθουν στη Κινα, φιλε κ. Χατζη στα τριχωτα μου για τους Κινεζους."
Αν με ρωτάς, στα παπάρια μου αν συνεχιζαν να πεινούν οι Κινέζοι αν ήταν να ζούμε όπως μετά τον πόλεμο ως το 2000.
Δεν πεινούν, μπήκαν στην αγορά και είναι πιο ανταγωνιστικοί. Δεν θα ζούμε όπως ζούσαμε κι αυτό δεν το αλλάζουν σίγουρα οι διαδηλώσεις.
Στο τέλος όμως, το βιωτικο επίπεδο του πλανήτη έχει ανέβει συνολικά, γιατί το δικό μας έπεσε λίγο, ενώ το βιωτικο επιπεδο 1,5 δις ανθρώπων εκτοξεύτηκε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δεν υπάρχουν πολιτικά εύκολες κινήσεις, το να διατηρηθεί το ίδιο επίπεδο/τρόπος διαβίωσης στις δυτικές κοινωνίες και να προχωρήσουν οι πολιτικές για το κλίμα είναι πρακτικά αδύνατον. Εν προκειμένω κατά πάσα πιθανότητα το ιχ αυτοκίνητο δεν θα είναι προσβάσιμο στον ίδιο αριθμό ανθρώπων όπως σήμερα καθώς θα συνεπάγεται αυξημένο κόστος.Βινόσαυρος έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:10Πολιτικά η κίνηση είναι μαλακία, μπορούν να επιδοτήσουνPerp έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:07Τον Οκτώβριο λήφθηκε απόφαση των υπουργών περιβάλλοντος της εε για μείωση των εκπομπών ρύπων από οχήματα κατά ποσοστό 35 % μέχρι το 2030. Προφανώς η αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα, μαζί με άλλες δράσεις, είναι απαραίτητη. Το που πάνε τα χρήματα δεν έχει μεγάλη σημασία, το βασικό είναι να αποθαρρυνθεί η χρήση ΙΧ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 20:53
Le Canard Enchaîné.
Είμαι καλός σε κάθε είδους διάλογο, απλά προσαρμοζομαι ανάλογα με το συνομιλητή.Βινόσαυρος έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:14επειδή απαντάς επι προσωπικού, καλέ μου συντροφε. <3
και φαίνεται να είσαι πολύ καλός σαυτό
Climate change deniers, γαύροι, πασοκοι, τζιχαντιστές κάθε είδους θρησκείας και τύποι που αμφισβητούν τη ρύπανση στην Κίνα, λαμβάνουν απαντήσεις τέτοιες ώστε να σκεφτούν ότι δεν πρέπει να αναπαραχθούν ή έστω να εκφράζουν δημόσια γνώμη. Για το καλό όλων μας

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Νομιζεις! Εργαζομαι σε βιομηχανικη μοναδα, τα κινεζικα πουλιουνται σα ζεστα ψωμακια, τα δικα μας οχι. Μειωσαμε παραγωγη και απολυσαμε κοσμο πρωτα στην επαρχιακη μας μοναδα, σιγα-σιγα μετατρεπομαστε σε μεσαζοντες Κινεζικων οπως κανουν ολοι.Ενω πολλοι πελατες του εξωτερικου αγορασαν κινεζικα που αντιγραφαν τα δικα μας.Μου το τρωνε το ψωμι μου....Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:15
Αυτό που μάλλον χάνεις είναι ότι κανείς δεν κόβει από εσένα για να μεταφερθούν αλλού.
Όσοι όμως έχουν αυτό τον τρόπο σκέψης (του παιχνιδιού μηδενικού αθροίσματος), θα γίνουν ο αυριανός τρίτος κόσμος, αυτό είναι σίγουρο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
- Βινόσαυρος
φυσικά και δεν έχει εύκολες κινήσεις, παρόλα αυτά έχει σημασία ηPerp έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:18Δεν υπάρχουν πολιτικά εύκολες κινήσεις, το να διατηρηθεί το ίδιο επίπεδο/τρόπος διαβίωσης στις δυτικές κοινωνίες και να προχωρήσουν οι πολιτικές για το κλίμα είναι πρακτικά αδύνατον. Εν προκειμένω κατά πάσα πιθανότητα το ιχ αυτοκίνητο δεν θα είναι προσβάσιμο στον ίδιο αριθμό ανθρώπων όπως σήμερα καθώς θα συνεπάγεται αυξημένο κόστος.Βινόσαυρος έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:10Πολιτικά η κίνηση είναι μαλακία, μπορούν να επιδοτήσουνPerp έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:07
Τον Οκτώβριο λήφθηκε απόφαση των υπουργών περιβάλλοντος της εε για μείωση των εκπομπών ρύπων από οχήματα κατά ποσοστό 35 % μέχρι το 2030. Προφανώς η αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα, μαζί με άλλες δράσεις, είναι απαραίτητη. Το που πάνε τα χρήματα δεν έχει μεγάλη σημασία, το βασικό είναι να αποθαρρυνθεί η χρήση ΙΧ.
κατευθυνση και πίσω έκανα μια υπόδειξη
- Dwarven Blacksmith
Δε "σου τρώνε το ψωμί", η εταιρεία προφανώς βρίσκεται πίσω ως προς τον ανταγωνισμό.paul25 έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:22Νομιζεις! Εργαζομαι σε βιομηχανικη μοναδα, τα κινεζικα πουλιουνται σα ζεστα ψωμακια, τα δικα μας οχι. Μειωσαμε παραγωγη και απολυσαμε κοσμο πρωτα στην επαρχιακη μας μοναδα, σιγα-σιγα μετατρεπομαστε σε μεσαζοντες Κινεζικων οπως κανουν ολοι.Ενω πολλοι πελατες του εξωτερικου αγορασαν κινεζικα που αντιγραφαν τα δικα μας.Μου το τρωνε το ψωμι μου....Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:15
Αυτό που μάλλον χάνεις είναι ότι κανείς δεν κόβει από εσένα για να μεταφερθούν αλλού.
Το να λες "όχι, ο ανταγωνισμός δεν έπρεπε να επιτρέπεται να περάσει μπροστά, κλαψ λυγμ" είναι αστείο. (αλλά και επικίνδυνο γιατί μ' αυτά τα μυαλά δε γίνεται τίποτα)
Υπάρχουν όμως άλλοι τομείς με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κόκκινα, κίτρινα, πράσινα τιμολόγια, και μπλέ ΠΙΤΣΕΣ.
από Kauldron » 14 Νοέμ 2023, 21:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Νοέμ 2023, 20:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Εύα Σαβαγιού,το νέο άρμα μάχης
από Μαδουραίος » 06 Οκτ 2023, 12:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 41 Απαντήσεις
- 1520 Προβολές
-