Η απίστευτη γκάφα των Χριστιανών θεολόγων, που όμως… δεν ήταν γκάφα.

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: Η απίστευτη γκάφα των Χριστιανών θεολόγων, που όμως… δεν ήταν γκάφα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 24 Οκτ 2024, 21:39

Άθεος έγραψε:
24 Οκτ 2024, 21:28
Λοξίας έγραψε:
24 Οκτ 2024, 19:50
Εδώ δεν εξετάζουμε ούτε ζητάμε πτυχία. Εξετάζουμε και κρίνουμε συμπεριφορές. Και η δική σου είναι πολύ άσχημη.
Το μόνο στο οποίο έχεις δίκιο.
Η συμπεριφορά μου είναι άσχημη επειδή δεν αντέχω την βλακεία.
Το νήμα αυτό αναφέρεται στην Μητέρα των θεών (Παναγία) που εμφανίστηκε ξαφνικά στην θεολογία μετά από απουσία 900 ετών. Ποιος από εσάς κατέθεσε την άποψή του πάνω στο θέμα αντί να μπουρδολογεί;
Να ΜΗΝ μπαίνεις σε κάθε νήμα, δικό σου ή άλλου, με λυμένο το ζωνάρι για καυγά...
Να ΚΟΨΕΙΣ το υφάκι του "εγώ τα ξέρω και εσείς είστε άσχετοι"...
Να ΣΥΝΟΔΕΥΕΙΣ τους ισχυρισμούς σου με τεκμήρια και όχι με φετφάδες του στυλ "είστε αμόρφωτοι και δεν ξέρετε"...

...φιλικά στο λέω.

Αν δεν μπορείς να λιμάρεις τον εγωϊσμό σου, αν δεν μπορείς να κατέβεις από τον χάρτινο θρόνο που έχεις ανεβάσει τον εαυτό σου, αν δεν μπορείς να δεχθείς ότι η άποψή σου θα υφίσταται κριτική, αν δεν μπορείς να καταλάβεις πως δεν είσαι παντογνώστης, τότε ανέβασε ένα μπλογκ να γράφεις ό,τι σου κατέβει και να απαγορεύεις τις αντίθετες απόψεις.

Άβαταρ μέλους
Άθεος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άθεος » 24 Οκτ 2024, 21:47

Λοξίας έγραψε:
24 Οκτ 2024, 21:39
Άθεος έγραψε:
Λοξίας έγραψε:
24 Οκτ 2024, 19:50
Εδώ δεν εξετάζουμε ούτε ζητάμε πτυχία. Εξετάζουμε και κρίνουμε συμπεριφορές. Και η δική σου είναι πολύ άσχημη.
Το νήμα αυτό αναφέρεται στην Μητέρα των θεών (Παναγία) που εμφανίστηκε ξαφνικά στην θεολογία μετά από απουσία 900 ετών. Ποιος από εσάς κατέθεσε την άποψή του πάνω στο θέμα αντί να μπουρδολογεί;
Να ΜΗΝ μπαίνεις σε κάθε νήμα, δικό σου ή άλλου, με λυμένο το ζωνάρι για καυγά...
Να ΣΥΝΟΔΕΥΕΙΣ τους ισχυρισμούς σου με τεκμήρια και όχι με φετφάδες του στυλ "είστε αμόρφωτοι και δεν ξέρετε"...

...φιλικά στο λέω.

Αν δεν μπορείς να λιμάρεις τον εγωϊσμό σου, αν δεν μπορείς να κατέβεις από τον χάρτινο θρόνο που έχεις ανεβάσει τον εαυτό σου, αν δεν μπορείς να δεχθείς ότι η άποψή σου θα υφίσταται κριτική, αν δεν μπορείς να καταλάβεις πως δεν είσαι παντογνώστης, τότε ανέβασε ένα μπλογκ να γράφεις ό,τι σου κατέβει και να απαγορεύεις τις αντίθετες απόψεις.
Την άποψή σου. Όχι λογύδρια!
Στο θέμα της θρησκείας ΕΙΜΑΙ παντογνώστης.
Έχεις κανένα ακαδημαϊκό φίλο να τον φέρεις προς τα εδώ;
Η ιδέα των επουράνιων είναι δημιούργημα πανάρχαιου αστειολογήματος.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 24 Οκτ 2024, 22:01

Άθεος έγραψε:
24 Οκτ 2024, 21:47
Λοξίας έγραψε:
24 Οκτ 2024, 21:39
Άθεος έγραψε:

...φιλικά στο λέω.

Την άποψή μου στην έχω πει. Όταν, λέμε ΟΤΑΝ, τεκμηριώσεις την δική σου άποψη με τρίτες πηγές και ΟΧΙ με αυτοαναφορές, θα τοποθετηθώ.
Όταν θα φέρεις επιστήμονες που συμμερίζονται την άποψή σου και τις ερμηνείες που δίνεις στα κείμενα, θα έχεις και την δική μου άποψη.
Το να κάθομαι να λογομαχώ με έναν που έχει την μονομανία να πιστεύει ότι είναι μοναδικός στον κόσμο, είναι σαν να αρχίζω διάλογο με έναν ιδεοληπτικό που έχεις κρίσεις μεγαλείου...

Άθεος έγραψε:
Στο θέμα της θρησκείας ΕΙΜΑΙ παντογνώστης.
Αρχίδια είσαι. Εχεις απόδειξη (αποδεκτή από όλους), πως είσαι;

Άθεος έγραψε:
Έχεις κανένα ακαδημαϊκό φίλο να τον φέρεις προς τα εδώ;
Γιατί; δοκίμασες να μιλήσεις στην Ακαδημία Αθηνών και σου κρέμασαν κουδούνια;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Οκτ 2024, 22:02

Όντως σε φάσεις όπως η περίπτωση του, μια εικόνα είναι πιο σαφής.

Εικόνα

Ο Άθεος εν έργω ενώ αποδομεί, ακαδημαϊκούς, ιστορικούς, θεολόγους και φυσικά γυναίκες (θεές, θνητές, ό,τι του βρίσκεται πρόχειρο).

Στη συγκεκριμένη φάση έχει δώσει το όνομα Αθώρ και Μπατ στις παλάμες του, με σχετικά αυτοκόλλητα. Αύριο θα βάλει άλλα. Τις έχει ρημάξει στο πάνω κάτω, τις θεές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Οκτ 2024, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 24 Οκτ 2024, 22:16

Τελικά ο Δίας ήταν ο καλύτερος
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 24 Οκτ 2024, 22:18

Aitwlos έγραψε:
24 Οκτ 2024, 22:16
Odin ρε μοθνια!
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 24 Οκτ 2024, 22:23

Άθεος έγραψε:
24 Οκτ 2024, 19:43
Πασιφάη έγραψε:
24 Οκτ 2024, 19:30
Εμείς εδώ στο Άσυλο, έτσι τα λέμε.
Αν εσύ δεν έχεις δει /πιάσει ποτέ στη ζωή σου, ούτε καν τώρα στα γεροντάματα, είναι κάτι που δεν με αφορά. :lol:
FYI Έχω πιάσει και έχω θαυμάσει όλων των ειδών και χρωμάτων ανά την υφήλιο. Σιγά μην αρκεστούμε στα εγχώρια. :P
Αφού τα'χεις πιάσει, τί ρωτάς ρε Παντογνώστη εμένα την πλέμπα;
Πάντως εδώ μέσα να ξέρεις οτι με το υφάκι που έχεις επιλέξει, θα τρως αβέρτα δούλεμα. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 24 Οκτ 2024, 22:25

George_V έγραψε:
24 Οκτ 2024, 22:18
Aitwlos έγραψε:
Odin ρε μοθνια!
Όχι ο Δίας είναι. Δυο τσιγάρα δρόμος μέχρι τον Όλυμπο. Να τα λέμε αυτά.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 24 Οκτ 2024, 22:44

Πασιφάη έγραψε:
24 Οκτ 2024, 22:25
George_V έγραψε:
Aitwlos έγραψε:
Odin ρε μοθνια!
Ειχε ο Διας αλογο με 8 ποδια? :003:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 24 Οκτ 2024, 22:51

George_V έγραψε:
24 Οκτ 2024, 22:44
Πασιφάη έγραψε:
24 Οκτ 2024, 22:25
George_V έγραψε:

Odin ρε μοθνια!
Ειχε ο Διας αλογο με 8 ποδια? :003:
Σκοτιστηκαμενε για τον Σλάιπνιρ. Ο Διας είχε παντού γκομενέτε. Τι συγκρίνουμε τώρανες. :lol:

Άβαταρ μέλους
Άθεος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άθεος » 24 Οκτ 2024, 22:53

Λοξίας έγραψε:
24 Οκτ 2024, 22:01
Άθεος έγραψε:
Την άποψή μου στην έχω πει. Όταν, λέμε ΟΤΑΝ, τεκμηριώσεις την δική σου άποψη με τρίτες πηγές και ΟΧΙ με αυτοαναφορές, θα τοποθετηθώ.
Όταν θα φέρεις επιστήμονες που συμμερίζονται την άποψή σου και τις ερμηνείες που δίνεις στα κείμενα, θα έχεις και την δική μου άποψη.
Ένα ακόμα λογύδριο για να πεις ότι δεν έχεις άποψη.
Το αν έχεις άποψη ή όχι, δεν εξαρτάται από το κατά πόσο σου αρέσει η άποψη του άλλου.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 24 Οκτ 2024, 23:30

Άθεος έγραψε:
24 Οκτ 2024, 22:53
Λοξίας έγραψε:
24 Οκτ 2024, 22:01
Άθεος έγραψε:
Το αν έχεις άποψη ή όχι, δεν εξαρτάται από το κατά πόσο σου αρέσει η άποψη του άλλου.
Άποψη έχω, αλλά σιγά μην κάτσω να κάνω διάλογο με έναν τέτοιο βαρεμένο
Που υποστηρίζει πως κατατρόπωσε τον Αϊνστάιν και έχει κάνει την μεγαλύτερη ανακάλυψη στην κβαντική φυσική...
Ο Νόμος της Ενέργειας και μάζας ανήκει στις μεγαλύτερες ανακαλύψεις μου της Κβαντικής Φυσικής ανατρέποντας την άκυρη υπόθεση του Αϊνστάιν περί μετατροπής της μάζας σε ενέργεια και γι αυτό το λόγο στο Internet με τον αντίστοιχο τίτλο "LAW OF ENERGY AND MASS" κατέχει κυρίαρχη θέση.
...αν δεν αντιλαμβάνεσαι πως είσαι τάλε κουάλε, ξαναδιάβασε προσεκτικά.
Τι σόι διάλογο θα κάνω με έναν άνθρωπο που έχει μονομανία και έπαρση μεγαλείου; Ό,τι και να του λες, αυτός θα υποστηρίζει πως έχει κατατροπώσει τον Αϊνστάιν και θα παραθέτει την δική του έρευνα που δεν τεκμηριώνεται από κανέναν. Ακριβώς ότι κάνεις και εσύ δηλαδή...

Εν κατακλείδι, για τις ερμηνείες των κειμένων και τις απόψεις που εκφράζεις, έχεις υποστήριξη από κάποιους ειδικούς;
Τι σταδιάλα...τόσα χρόνια γράφεις και ξαναγράφεις, αρθογραφείς και κόντρα αρθογραφείς, όπως καυχιέσαι...δεν έχει βρεθεί ένας ειδικός να σε πάρει στα σοβαρά και να υποστηρίξει τις απόψεις σου;
Αν δεν έχεις, πρέπει να καταλάβεις πως οι δικές σου ερμηνείες και απόψεις, χωρίς έξωθεν καλή μαρτυρία, πάνε κουβά.
Ειδικά αν διατυπώνονται από έναν τύπο ΧΩΡΙΣ ανάλογα προσόντα, που δηλώνει πως είναι παντογνώστης στο θέμα θρησκεία...

Άβαταρ μέλους
Άθεος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άθεος » 25 Οκτ 2024, 10:16

Άθεος έγραψε:
Λοξίας έγραψε:
24 Οκτ 2024, 23:30
Που υποστηρίζει πως κατατρόπωσε τον Αϊνστάιν και έχει κάνει την μεγαλύτερη ανακάλυψη στην κβαντική φυσική...
Βρε Λοξία, μπας και πρέπει το «Λοξίας» να το κάνει «Λοξός»; :smt005:

Άβαταρ μέλους
Άθεος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άθεος » 25 Οκτ 2024, 10:37

Πασιφάη έγραψε:
24 Οκτ 2024, 22:23
Πάντως εδώ μέσα να ξέρεις οτι με το υφάκι που έχεις επιλέξει, θα τρως αβέρτα δούλεμα. :lol:
Το «εδώ μέσα» είναι τρεις-τέσσερεις μπουρδολόγοι χωρίς άποψη;
Η ανάρτηση είχε γύρω στις 60 προβολές πριν εσείς αρχίσετε την μπουρδολογία. Αυτό σημαίνει ότι εγώ αυτό που θέλω να περάσω το περνάω, και ότι εσείς είστε γνωστοί μπουρδολόγοι που δεν σας δίνουν σημασία, κοροϊδάκια! :003:
Να αναφέρω και το παρακάτω σχετικά με το «Ο Θεός είναι μπούρδα».

Εικόνα
Οι αντίπαλοι μετατρέπονται σε υποστηρικτές, και για του λόγου το αληθές, ιδού και ο σχετικός σύνδεσμος: https://qr.ae/p2ZUWg

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 25 Οκτ 2024, 10:39

Άθεος έγραψε:
25 Οκτ 2024, 10:16
Άθεος έγραψε:
Λοξίας έγραψε:
24 Οκτ 2024, 23:30
Βρε Λοξία, μπας και πρέπει το «Λοξίας» να το κάνει «Λοξός»; :smt005:
Πάλι η μπάλα στην εξέδρα, dtango;
Θα μου πεις για ποιον λόγο πρέπει να κάνω διάλογο και να καταθέσω την άποψή μου απέναντι σε εσένα;
Απέναντι σε έναν φανατισμένο εγωϊστή, που δεν πρόκειται, επ' ουδενί λόγω, να δεχθεί ότι δεν έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία για αυτά που ισχυρίζεται; Απέναντι σε έναν άνθρωπο που, χωρίς να έχει τα ανάλογα προσόντα, καυχησιολογεί πως είναι παντογνώστης...
Που θα επιμένει, άχρι θανάτου, πως αυτός ερμηνεύει σωστά τα κείμενα και όοοοολοι οι ακαδημαϊκοί σε όοοολο τον κόσμο και για αιώωωωωνες ολόκληρους, τα έχουν κάνει πλακάκια σε μια τεράστια συνομωσία και έχουν αφήσει όοοοολο τον κόσμο αμόρφωτο.

Όπως ακριβώς ο Καλιαμπός δεν ανέχεται, επ' ουδενί λόγω, αντίρρηση στα όσα ισχυρίζεται, παρ' όλο που του έχουν αποδείξει πως οι υπολογισμοί του είναι λανθασμένοι...
Όπως ακριβώς ο seismic δεν ανέχεται, επ' ουδενί λόγω, αντίρρηση στα όσα ισχυρίζεται, παρ' όλο που του έχουν αποδείξει δεκάδες φορές ότι οι υπολογισμοί του είναι λανθασμένοι...
Έτσι ακριβώς και εσύ, δεν πρόκειται να δεχθείς αντίρρηση στα όσα ισχυρίζεσαι, παρ' όλο που δεν έχεις την παραμικρή ένδειξη πως όσα λες είναι σωστά. Το μόνο που έχεις είναι η αυτο-αναφορά στα δικά σου λεγόμενα με συνεχές ποστάρισμα των ίδιων και των ίδιων φωτό, με τις δικές σου ερμηνείες.

Για ποιον λόγο λοιπόν;

Φέρε μου πρώτα κάποιον ειδικό -ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΙΑΜΠΟ- που να συμμερίζεται τα όσα λες και θα δούμε...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών