ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?
(κάνω ανακαίνιση στο προφίλ μου σε εφαρμογές αντικοινωνικής δικτύωσης - ούτως ή άλλως όλες πίπες γράφουν μέσα ή κάνουν ανματς επειδή έβηξες)
ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΔΡΑΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ
ΓΑΛΉ ΌΧΙ ΕΣΥ.
ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΔΡΑΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ
ΓΑΛΉ ΌΧΙ ΕΣΥ.
Re: ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?
Συντονιστής στο πχορουμ
Οπότε το λέω βλέπω μια λάμψη στα μάτια της γνωριμίας
Οπότε το λέω βλέπω μια λάμψη στα μάτια της γνωριμίας
Re: ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?
Πορνοστάρ. Νομίζω για ευνόητους λόγους.
- Ανδροπαραδίνομαι
για φετίχ που εντυπωσιάζουν, θα ανοίξω άλλο τόπικ
εγώ πάντως σε δημόσιο χώρο δεν ανοίγω ποτέ καρτέλα με το φόρουμ

πλέον μπορείς να φας 100 σφαίρες κυκλοφορώντας για τελείως ασήμαντους λόγους όπως αν ζητήσεις από κάποιον να ανάβει φλας ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΚΑΡΙΖΟΝΤΑΣ. Αν σηκώσεις το βλέμμα (από την δική σου οθόνη

ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΡΙΝΤΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΑΡΙΖΟΤΗΛΕΦΩΝΑΚΗΔΕΣ, από το να σε πιάσουνε στα πράσα να διαβάζεις φόρουμ εν έτει 2024, μπρρρρ, καλύτερα
- Ανδροπαραδίνομαι
έχει καταργηθεί ο κλάδος, ονλυφανού είναι η φάση, λόγω τοξικής πατατριαρχίας
ε νάιδα;
- Υδράργυρος
Φοιτήτρια ψυχολογίας μου είπε οτι είναι και μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση 

- Ανδροπαραδίνομαι
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 09:02έχει καταργηθεί ο κλάδος, ονλυφανού είναι η φάση, λόγω τοξικής πατατριαρχίας
ε νάιδα;

Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς τον λένε τον κλάδο πλέον, αλλά νομίζω ότι κατάλαβες το πόιντ.
Σίγα το σπάνιο. Κάθε εμφανίσιμη κοπέλα έχει κάνει κάτι παρεμφερές. Από τα 17.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unicex την 27 Νοέμ 2024, 09:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επίσης επαναστάτρια-επιζήσαντας πολέμου.

Είναι και γυναίκα και άντρας;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόλυ όμορφο το rainbow κύπελο και πολύ όμορφη η κίνηση του Coffee Lab
από Μαδουραίος » 20 Μάιος 2023, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 1302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
21 Μάιος 2023, 11:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επάγγελμα Σωματοφυλακας - VIP
από Space_Passenger » 05 Νοέμ 2023, 16:44 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-