Κι εγώ αυτό είχα καταλάβει αλλά μετά είδα τον περιορισμό "μέσα στην ημέρα". Οπότε νομίζω πως όχι.gassim έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 18:45Αυτό έχουν πει ότι θα γίνεται.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 17:59Στην Αθήνα υποτίθεται θα βάλουν χρεωστικές. Όμως το σωστό θα ήταν αν περάσεις τις διαδρομές που θα σε συνέφερε το μηνιαίο, να σταματήσει να σε χρεώνει.
Θα σε χρεώνει αυτόματα το πιο οικονομικό πακέτο ανάλογα με τις διαδρομές που έχεις κάνει.
Μετρό θα βγει ξυνό στους Θεσσαλονικείς
- Dwarven Blacksmith
Re: Μετρό θα βγει ξυνό στους Θεσσαλονικείς

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Στο βίντεο λέει πως άτομα της εταιρίας περιφέρονται ως ελεγκτές , αλλά μόνο ένα άτομο είναι στην έκδοση των καρτων οπότε υπάρχουν ουρές και ώρες αναμονής.
Στην ουρά για να αγοράσει κάρτα είναι.
Οπότε άκυρο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Για δείξε μου που έγραψα "προχθές".Bill Hicks έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 16:23τελικά τελευταία στιγμή ήταν έναν μήνα πριν και όχι προχθές, όπως είχες γράψει αρχικά;hellegennes έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 15:45Τελευταία στιγμή έγινε, ρε φίλε. Δεν βλέπεις την γαμημένη την ημερομηνία; Έγινε λέει με επίσημο χαρτί... με τι στον πούτσο ήθελες να το κάνουν; Με φέιγ βολάν; Βλαμμένος είσαι; Τέλη Οκτωβρίου μου το είπαν από τον ΟΑΣΘ.Bill Hicks έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 09:19η αρχική παπαριά που πέταξες ήταν ότι το εισιτήριο έγινε 0.60 από 0.90 τελευταία στιγμή λόγω μαλακίας και έτσι όπως το'γραψες φαίνεται σαν να στο είπαν αυτοί που σού φέρνουν εισιτήρια.
Καθόλου άσχετο δεν ήταν αυτό που παράθεσα. Λέει αυτό που δεν κατάλαβες. Τα εισιτήρια ήταν να καταργηθούν, θα κυκλοφορούσαν κάρτες και θα φόρτιζαν μέσω POS. Αυτό αφορά το μήνυμα που μας έστειλαν. Τι μαλακίες λες πάλι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Στο μεταξύ αυτά είναι τα "προγραμματισμένα" εισιτήρια:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
νταξ, τελικά βγάλαμε άκρη. η μαλακία δεν έχει σχέση με την τιμή, όπως έγραψες άρχικά, αλλά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο που επρόκειτο να αντικαταστήσει τα χάρτινα.
η τιμή ήταν προκαθορισμένη, άλλα έγινε μαλακία και καθυστέρησε η υλοποίηση του ηλ. εισιτηρίου κι έτσι έγινε γνωστό τελευταία στιγμή ότι Μέχρι το τέλος του 2024, θα διατίθενται χάρτινα εισιτήρια με τη νέα τιμή.
κι επειδή είναι μαλάκες, αντί να βγάλουν καινούρια εισιτήρια, σφράγισαν τα παλιά για να ξεστοκάρουν κι όπως φαίνεται απ'αυτό που έβαλες ξέθαψαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, ακόμα και με παλαιότερες τιμές που ίσχυαν πριν αρκετά χρόνια.
τα υπόλοιπα για έξι μήνες, αύξηση τιμών και κανείς δεν ξέρει τα'βγαλες απ'τον πάτο σου.
η τιμή ήταν προκαθορισμένη, άλλα έγινε μαλακία και καθυστέρησε η υλοποίηση του ηλ. εισιτηρίου κι έτσι έγινε γνωστό τελευταία στιγμή ότι Μέχρι το τέλος του 2024, θα διατίθενται χάρτινα εισιτήρια με τη νέα τιμή.
κι επειδή είναι μαλάκες, αντί να βγάλουν καινούρια εισιτήρια, σφράγισαν τα παλιά για να ξεστοκάρουν κι όπως φαίνεται απ'αυτό που έβαλες ξέθαψαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, ακόμα και με παλαιότερες τιμές που ίσχυαν πριν αρκετά χρόνια.

τα υπόλοιπα για έξι μήνες, αύξηση τιμών και κανείς δεν ξέρει τα'βγαλες απ'τον πάτο σου.
hellegennes έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 14:22Κάτι έκαναν λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς. Μου το είχαν πει από τον ΟΑΣΘ. Από αυτούς το ξέρω γιατί μού φέρνουν εισιτήρια. Το εισιτήριο θα είναι για 6 μήνες 0,60 σε μετρό και λεωφορεία (ήταν 0,90 μέχρι προχθές). Μετά θα ανέβει αλλά πόσο ακριβώς δεν ξέρει κανείς.sharp έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 14:04hellegennes έγραψε: ↑03 Δεκ 2024, 13:57
Για τους πρώτους έξι μήνες, γιατί έκαναν μαλακία με τα εισιτήρια.
Τι μαλακία;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- hellegennes
Τρικυμία εν κρανίω. Τι λες μωρέ, παπάρα; Καταρχήν αυτό το εισιτήριο εκδόθηκε πρόσφατα. Δεν υπάρχουν εισιτήρια των 0,50 εδώ και χρόνια.Bill Hicks έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 09:05νταξ, τελικά βγάλαμε άκρη. η μαλακία δεν έχει σχέση με την τιμή, όπως έγραψες άρχικά, αλλά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο που επρόκειτο να αντικαταστήσει τα χάρτινα.
Ισχύουν τα εξής: ήταν να εκδοθούν κάρτες από την άνοιξη ήδη, έκαναν μαλακία και αναβλήθηκε γιατί έβγαλαν κάρτες που δεν δουλεύουν. Σου το αποδεικνύω με το τελευταίο email που μας έστειλε ο ΟΑΣΘ ότι εντός 10ημέρου θα ξεκινούσε το πρόγραμμα. Αν ήξερες να διαβάζεις περισσότερο και να λες μαλακίες λιγότερο θα το είχες δει. Προφορικά το γνωρίζαμε ήδη από τις αρχές του έτους.
Ότι το νέο εισιτήριο θα ισχύει για 6 μήνες επίσης το ξέρουμε από τον ΟΑΣΘ και είσαι μεγάλος καραγκιόζης που λες για δυσαρεστημένους υπαλλήλους που δεν βγάζει καν νόημα. Αλλά αν είσαι παπαγαλάκι της κυβέρνησης, κάτι θα βρεις για να πεις και να δικαιολογήσεις τις μαλακίες τους.
Προς το παρόν δεν έχουν κάνει ακόμα αλλαγή των παλιών εισιτηρίων που είχαμε γιατί δεν ξέρουν καν τι τιμολογιακή πολιτική θα ακολουθηθεί μετά το πέρας του εξαμήνου, πότε και αν θα βγουν οι ηλεκτρονικές κάρτες, κτλ.
Γενικά, σκάσε, γιατί εγώ συνεργάζομαι με τον ΟΑΣΘ και εσύ δεν έχεις ιδέα τι λες και δεν σου κάνουν ούτε τα δημοσιεύματα και προσπαθείς να βγάλεις άκρη από μαλακίες που φαντάζεσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
για γέλια και για κλάμματα. Εντελώς ανίκανοι άνθρωποι.
- Ληστοσυμμορίτης
δεν είχαν χρόνο να προετοιμαστούν
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Παντως περα οτι σαν μεγεθος ειναι μικρο κ σαν γραμμη βαγονια κλπ
Της Αθηνας πλεον μπροστα του ειναι σαν δημοσιο ουρητηριο
Της Αθηνας πλεον μπροστα του ειναι σαν δημοσιο ουρητηριο
Πρώτη Δεκέμβρη , μία μερά μετά την έναρξη του ΜΕΤΡΟ θεσσαλονίκης, ξεκίνησε τη λειτουργία του το ΜΕΤΡΟ του Ριάντ
Ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2014, και έχει δίκτυο 176χιλιομέτρων
https://en.wikipedia.org/wiki/Riyadh_Metro
Ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2014, και έχει δίκτυο 176χιλιομέτρων
https://en.wikipedia.org/wiki/Riyadh_Metro
- Οργισμένος
Ολοι οι μετροποντικες αυτης της γης στην κωλαρα τους μεσα ειναι!!!Otto Weininger έγραψε: ↑02 Δεκ 2024, 22:09ακόμα και αν σας είχε μπει ο μετροποντικας στον πάτο, λιγότερο θα είχατε πονέσει
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ετσι το σωστο να λεγεται.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Απ δεν υφισταται? Αν οχι τοτε αμεσα. Αν ομως υπαρχει απ τοτε οι ουρες οφειλουν να γινουν πολυ μεγαλύτερεςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑07 Δεκ 2024, 21:05Στο βίντεο λέει πως άτομα της εταιρίας περιφέρονται ως ελεγκτές , αλλά μόνο ένα άτομο είναι στην έκδοση των καρτων οπότε υπάρχουν ουρές και ώρες αναμονής.
Στην ουρά για να αγοράσει κάρτα είναι.
Οπότε άκυρο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Bill Hicks
από την σύγχυσή σου είτε δεν διαβάζεις είτε δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.hellegennes έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 16:28Τι λες μωρέ, παπάρα; ... Δεν υπάρχουν εισιτήρια των 0,50 εδώ και χρόνια.Bill Hicks έγραψε: ↑08 Δεκ 2024, 09:05
κι επειδή είναι μαλάκες, ... ξέθαψαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, ακόμα και με παλαιότερες τιμές που ίσχυαν πριν αρκετά χρόνια.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Πού γίνονται αυτά;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονικείς, τι θα ψηφίσετε;
από Scouser » 15 Σεπ 2023, 08:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 954 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
16 Σεπ 2023, 10:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σταθμος μετρό Ευαγγελισμός: Και μετρό και δέντρα λέει το ΣτΕ
από Ίακχος » 15 Δεκ 2023, 10:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
15 Δεκ 2023, 10:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οταν ο Οδυσσέας προσπάθησε να βγει... Ι5.
από AlienWay » 05 Οκτ 2023, 15:17 » σε Θρησκειολογία - 53 Απαντήσεις
- 2120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
10 Οκτ 2023, 23:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν βγει (και) το βίντεο της φόρτωσης, κλείσαμε;
από Otto Weininger » 08 Φεβ 2025, 21:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 69 Απαντήσεις
- 1731 Προβολές
-