Τελικά είσαστε κατά της αλλαγής συνόρων ή οχι?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Τελικά είσαστε κατά της αλλαγής συνόρων ή οχι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 19 Δεκ 2024, 12:10

Λέγανε λοιπόν εδώ μέσα τα διάφορα φιλοδυτικά ζωντόβολα, οτι πρέπει να καταδικάσομεν την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, γιατί αλλιώς είμεθα υπέρ της εισβολής της Τουρκίας στη Κύπρο, και τί κακοί που είμαστε αν δε το κάνουμε, και στηρίζουμε τον αναθεωρητισμό.
Τώρα που οι Εβραίοι μπήκανε στη Συρία και αρπάζουν εδάφη (ήδη χώθηκαν και οι πρώτοι βρωμεροί έποικοι), και εποικίζουν, υπό την υποστήριξη βέβαια των Τουρκόσπορων του Αλ- Τσογλάνι, Τζολάνι, Γκολάνι, ή όπως αλλιώς λέγεται αυτή η χασίκλω, ακριβώς όπως οι Τουρκαλάδες στη Κύπρο, όλοι οι φιλοεβραίοι θα καταδικάσετε τον αναθεωρητισμό, ή όχι? Ή μήπως όλοι εσείς με τις εβραϊκές σημαιούλες είσαστε υποκριτούληδες "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω"?

Εικόνα

Εδώ και καιρό θεωρώ όλους τους "Ακροκεντρώους" ακρομουνόπανα, τώρα μάλλον αποδεικνύεται οτι όντως είναι.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Τελικά είσαστε κατά της αλλαγής συνόρων ή οχι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 19 Δεκ 2024, 12:17

Kauldron έγραψε:
19 Δεκ 2024, 12:10
Λέγανε λοιπόν εδώ μέσα τα διάφορα φιλοδυτικά ζωντόβολα, οτι πρέπει να καταδικάσομεν την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, γιατί αλλιώς είμεθα υπέρ της εισβολής της Τουρκίας στη Κύπρο, και τί κακοί που είμαστε αν δε το κάνουμε, και στηρίζουμε τον αναθεωρητισμό.
Τώρα που οι Εβραίοι μπήκανε στη Συρία και αρπάζουν εδάφη (ήδη χώθηκαν και οι πρώτοι βρωμεροί έποικοι), και εποικίζουν, υπό την υποστήριξη βέβαια των Τουρκόσπορων του Αλ- Τσογλάνι, Τζολάνι, Γκολάνι, ή όπως αλλιώς λέγεται αυτή η χασίκλω, ακριβώς όπως οι Τουρκαλάδες στη Κύπρο, όλοι οι φιλοεβραίοι θα καταδικάσετε τον αναθεωρητισμό, ή όχι? Ή μήπως όλοι εσείς με τις εβραϊκές σημαιούλες είσαστε υποκριτούληδες "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω"?

Εικόνα

Εδώ και καιρό θεωρώ όλους τους "Ακροκεντρώους" ακρομουνόπανα, τώρα μάλλον αποδεικνύεται οτι όντως είναι.
Η πλάκα είναι πως θεωρούν τους εαυτούς τους righteous :smt005:

Εγώ, για να γυρίσουμε στο ερώτημα, ήμουν, είμαι και θα είμαι κατά οποιασδήποτε αλλαγής συνόρων εκτός αν πρόκειται να χάσει έδαφος η Τουρκία γιατί είναι μόνιμος εχθρός μας και μας απειλεί. Δυστυχώς δεν φαίνεται τίποτα τέτοιο στον ορίζοντα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 19 Δεκ 2024, 13:11

Green Dragon έγραψε:
19 Δεκ 2024, 12:17
Kauldron έγραψε:

Εικόνα

Εγώ, για να γυρίσουμε στο ερώτημα, ήμουν, είμαι και θα είμαι κατά οποιασδήποτε αλλαγής συνόρων εκτός αν πρόκειται να χάσει έδαφος η Τουρκία γιατί είναι μόνιμος εχθρός μας και μας απειλεί. Δυστυχώς δεν φαίνεται τίποτα τέτοιο στον ορίζοντα.
Είναι self righteous. Πούστηδες, υποκριτές, μπαμπέσηδες, τσόγλανοι, γλείφτες, ψευτόμαγκες και αρχίδια είναι όλοι οι ακροκεντρώοι.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 19 Δεκ 2024, 14:09

Ψευτόμαγκας, μπαμπέσης και αρχίδι μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, δεν είναι πιο επιρρεπείς οι ακροκεντρώοι σε αυτά. Στο γλείφτες και υποκριτές ίσως και να είναι, ειδικά στο δεύτερο. Έχω γνωρίσει απίστευτους χοντρομαλάκες που δεν ήταν καθόλου ακροκεντρώοι.

Αυτό που είναι σίγουρα αφού αποτελεί και θεμελιώδες χαρακτηριστικό τους, είναι το να είναι πρόβατα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 19 Δεκ 2024, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 19 Δεκ 2024, 14:20

Green Dragon έγραψε:
19 Δεκ 2024, 14:09
Ψευτόμαγκας, μπαμπέσης και αρχίδι μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, δεν είναι πιο επιρρεπείς οι ακροκεντρώοι σε αυτά. Στο γλείφτες και υποκριτές ίσως και να είναι, ειδικά στο δεύτερο. Έχω γνωρίσει απίστευτους χοντρομαλάκες που δεν ήταν καθόλου ακροκεντρώοι.

Αυτό που είναι σίγουρα αφού αποτελεί και θεμελιώδες χαρακτηριστικό τους, είναι πρόβατα.
Είναι κάποιες ιδεολογίες που ελκύουν τέτοιου είδους άτομα.
Συμφεροντολόγοι, πονηροί, τύποι που και στη ζωή τους γλείφουν τον ισχυρό και συμπεριφέρονται με απαίσιο τρόπο στον αδύναμο.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 19 Δεκ 2024, 14:21

Kauldron έγραψε:
19 Δεκ 2024, 13:11
Green Dragon έγραψε:
19 Δεκ 2024, 12:17
Kauldron έγραψε:

Εικόνα

Είναι self righteous. Πούστηδες, υποκριτές, μπαμπέσηδες, τσόγλανοι, γλείφτες, ψευτόμαγκες και αρχίδια είναι όλοι οι ακροκεντρώοι.
Αυτοι εδω μεσα είναι απλά χειροκροτητες. Αν αύριο δώσει γραμμή ο κουλης να πάρουν τσιμπουκια στη βόρεια Κορέα, θα το κάνουν χωρίς δισταγμό, στα ΜΜΕ, στα τουιτερς, έξω στο δρόμο κτλ.
Απλά δεν έχουμε καταλάβει πόσος κόσμος σιτιζεται κυριολεκτικά από τους γαλαζιαρηδες. Από τους βολευτες μέχρι τον τελευταίο παλαιοχριστιανο υπάλληλο των δήμων που ζει στις σπηλιές.
Αργομισθιες, απευθειας αναθέσεις και όλα αυτά τα οποία ξέρουμε πολύ καλά εδώ και τόσα χρόνια.
Είναι αναγκαιότητα για αυτούς, δεν είναι ιδεολογια να στηρίζουν τις οποίες θέσεις.
Η ιδεολογία τους είναι να είναι κρατικοδιαιτοι και τεμπεληδες με οποιοδήποτε κόστος.
Σήμερα όλο αυτόν τον καλό κόσμο τον αντιπροσωπεύει το κόμμα της νέας τουρκοκρατιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 19 Δεκ 2024, 14:29, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 19 Δεκ 2024, 14:22

Kauldron έγραψε:
19 Δεκ 2024, 14:20
Green Dragon έγραψε:
19 Δεκ 2024, 14:09

Αυτό που είναι σίγουρα αφού αποτελεί και θεμελιώδες χαρακτηριστικό τους, είναι πρόβατα.
Είναι κάποιες ιδεολογίες που ελκύουν τέτοιου είδους άτομα.
Συμφεροντολόγοι, πονηροί, τύποι που και στη ζωή τους γλείφουν τον ισχυρό και συμπεριφέρονται με απαίσιο τρόπο στον αδύναμο.
Ξέρεις πόσο φανατικός αντι-ακροκεντρώος είμαι αλλά αυτό που λες δεν ισχύει. Μακάρι να υπήρχε τόσο εύκολος τρόπος να ξεχωρίσεις τα καθίκια αλλά δεν...

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 19 Δεκ 2024, 14:24

4 φαουλ εκαναν με την αναγνωριση των Τζιχαντιων της Συριας.

Ενα αυτο που επισημαινει ο Χελωνος για τα συνορα.

Δευτερο οτι πισω απο τον Αλ Γκολανι ειναι η Τουρκια σε ρολου επιτιθεμενου οπως και στην Κυπρο, δεν γινεται να στηριζουν αναβιωση της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας και να μην τους ενοχλει που βρισκονται Τζιχαντια ακριβως απεναντι απο την Κυπρο.

Τριτο οτι ενω υποτιθεται πως ειναι δικαιωματιστες και το πρωτο που τους ενδιαφερει ειναι η προστασια μειονοτητων υποστηριζουν κυβερνηση που ο κωδικας της ειναι το Απαρτχαιντ και οι διωξεις κατα των απιστων που δεν δεχονται το Ισλαμ, οι εκτελεσεις ομοφυλοφιλων και το μαντρωμα των γυναικων στα σπιτια τους.

Τεταρτο οτι γνωριζουν καλα πως συντομα θα εχουμε νεες μεταναστευτικες ροες απο Συρια (και περισσοτερες αν ξεκινησει και πολεμος με τους Κουρδους) αλλα δεν τους καιγεται καρφακι, μπορει να χαιρονται κιολας.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 19 Δεκ 2024, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 19 Δεκ 2024, 14:24

nyxtovios έγραψε:
19 Δεκ 2024, 14:21
Αυτοι εδω μεσα είναι απλά χειροκροτητες. Αν αύριο δώσει γραμμή ο κουλης να πάρουν τσιμπουκια στη βόρεια Κορέα, θα το κάνουν χωρίς δισταγμό, στα ΜΜΕ, στα τουιτερς, έξω στο δρόμο κτλ.
Απλά δεν έχουμε καταλάβει πόσος κόσμος σιτιζεται κυριολεκτικά από τους γαλαζιαρηδες. Από τους βολευτες μέχρι τον τελευταίο παλαιοχριστιανο υπάλληλο των δήμων που ζει στις σπηλιές.
Αργομισθιες, απευθειας αναθέσεις και όλα αυτά τα οποία ξέρουμε πολύ καλά εδώ και τόσα χρόνια.
Είναι αναγκαιότητα για αυτούς, δεν είναι ιδεολογια.
Η ιδεολογία τους είναι να είναι κρατικοδιαιτοι με οποιοδήποτε κόστος.
:+1:

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 19 Δεκ 2024, 14:26

Αρίστος έγραψε:
19 Δεκ 2024, 14:24
Προς το παρόν οι μόνοι που έχουν ανοίξει πρεσβεία είναι η Τουρκία και τα Εμιράτα.Οι άλλοι είναι στις "επαφές".

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 19 Δεκ 2024, 14:46

Πάντως γεννάται το ερώτημα μήπως βρέχει "αποκαταστάσεις ιστορικών αδικιών" και ο Σι κρατάει ομπρέλα παρότι καλύπτεται πλήρως και από το διεθνές δίκαιο.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 19 Δεκ 2024, 20:00

Αρίστος έγραψε:

Ενα αυτο που επισημαινει ο Χελωνος για τα συνορα.

Δευτερο οτι πισω απο τον Αλ Γκολανι ειναι η Τουρκια σε ρολου επιτιθεμενου οπως και στην Κυπρο, δεν γινεται να στηριζουν αναβιωση της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας και να μην τους ενοχλει που βρισκονται Τζιχαντια ακριβως απεναντι απο την Κυπρο.

Τριτο οτι ενω υποτιθεται πως ειναι δικαιωματιστες και το πρωτο που τους ενδιαφερει ειναι η προστασια μειονοτητων υποστηριζουν κυβερνηση που ο κωδικας της ειναι το Απαρτχαιντ και οι διωξεις κατα των απιστων που δεν δεχονται το Ισλαμ, οι εκτελεσεις ομοφυλοφιλων και το μαντρωμα των γυναικων στα σπιτια τους.

Τεταρτο οτι γνωριζουν καλα πως συντομα θα εχουμε νεες μεταναστευτικες ροες απο Συρια (και περισσοτερες αν ξεκινησει και πολεμος με τους Κουρδους) αλλα δεν τους καιγεται καρφακι, μπορει να χαιρονται κιολας.

.
:+1:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 19 Δεκ 2024, 20:01

πατησιωτης έγραψε:
19 Δεκ 2024, 14:26
Αρίστος έγραψε:
Προς το παρόν οι μόνοι που έχουν ανοίξει πρεσβεία είναι η Τουρκία και τα Εμιράτα.Οι άλλοι είναι στις "επαφές".
Η Κάργια Κάλλας δηλώνει οτι η βρωμερή ΕΕ είναι έτοιμη πάντως:

https://www.protothema.gr/world/article ... i-damasko/
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 19 Δεκ 2024, 20:03

ψεκοδιασκεψη το παρον...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 19 Δεκ 2024, 22:19

Δεν ξέρω ποιούς ακριβώς θεωρείς ακροκεντρώους,πάντως μόλις είδα τον Μητσοτάκη από τις Βρυξέλλες όπου το Ευρωπαικό Συμβούλιο να λέει ότι πρωταρχική σημασία έχει η εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και ο σχηματισμός μιας συμπεριληπτικής :8) (νεοτάξ όρος) κυβέρνησης που θα προστατεύει και τις θρησκευτικές μειονότητες. :D

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών