Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 01 Φεβ 2025, 01:19

enaon έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:12
ναι φτανει, οκ ο Πρωθυπουργός μαζεψε τις πίπες, περιμενουμε το εμπ τωρα, υπομονη.
:wave:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 01 Φεβ 2025, 01:23

Saturn έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:16
Πασιφάη έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:13
Saturn έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:03

Ναι, νεούδι! :lol:

Πρέπει να ξέρεις πάντως, πως είμαι πολύ μα πάρα πολυ ευγενικός άνθρωπος στην ζωή μου. Κάτι που σιχαίνομαι είναι να προσβάλω.
Όταν όμως βλέπω τέτοια-ρώτα και την Πασιφάη, πόσο μειλίχια είμαι και πώς μπορει να μου γυρίσει το μάτι στην στιγμή (να φανταστείς προχθές στο τηλέφωνο μου έβριζε τον Αμβρόσιο, από αγαπημένη που ήταν την κατσάδιασα και της το κλεισα, η γαιδούρα η εγωίστρια δεν με έχει πάρει ακόμη πίσω, κι εγώ δεν το έκανα απο εγωισμό, αλλά δεν γινόταν διαφορετικά, αλλά μπορεί να στο πει και η ίδια πόσο γλυκό πλάσμα είμαι όταν ΔΕΝ θυμώνω, όχι για να ξέρεις πόσο καλό παιδί είμαι στο λέω!!! τί , μόνο οι άλλοι θα κουνιούνται οτι είναι κάποιοι! :lol::lol::lol::lol: )

Και τέλος πάντων, στο χαλάω λίγο το χιουμοριστικό σου (που κατα τα άλλα είναι πολύ πετυχημένο) αλλά εδω δεν μιλάμε καν για εμας, μιλάμε για παιδιά που σκοτώθηκαν και κάηκαν ζωντανά, και μια κοινωνία που την έχουν γαμήσει πατόκορφα και της βγάζουν και γλώσσα από πάνω

:smt005:

Το κλείσαμε ταυτόχρονα. Αφού φάγαμε τα μουστάκια μας. Στον είπα μπινέ και το εννοώ. Δεν παίρνω τίποτε πίσω. Τέρμα. Όπως και να'χει, για μένα είσαι δικός μου άνθρωπος. Δεν θα κάτσω να αναλωθώ μαρή. Τα έχουμε ξαναπεί, υπάρχει τεράστιο χάσμα στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Αλλά το να εκτιμάς έναν άνθρωπο για την ηθική του στήριξη, είναι σημαντικότερο. Πάμε παρακάτω λαίμαι.
:smt008

SpoilerShow
ΒΟΥΛΩΝΕΕΕΕ!
Μπούρδα. Σ'αγαπώ πολύ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 01 Φεβ 2025, 01:26

:smt055:smt061
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 01 Φεβ 2025, 01:43

sharp έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:15
student έγραψε:
01 Φεβ 2025, 00:42
Στα τόσα χρόνια δεν έχω συναντήσει κανέναν να γράφει λίστες με ονόματα, καλούς και κακούς κατά τη γνώμη του και να προσπαθεί να διχάσει το φόρουμ. Πολύ κακό στοιχείο.

Όσον αφορά το θεοσεβούμενος για το άτομο μου, μπράβο σου που είσαι εσύ αυτός που το ειρωνεύτηκε. Κανένας από τους άθεους δεν το έκανε.
Τους άθεους και τις παναγιές τις γοργόνες τους γλύφεις φιδάκι...δεν έχουν λόγο να στην πούνε, το παιχνίδι τους παίζεις άλλωστε σαν κλασσικός αδύναμος που φοβάται μην του χαλάσει η βολή, μη χάσει τη θέση 14 στην ιεραρχία των 30 και πάει με τα νερά τους μαλακά μαλακά για να τον έχουν στην παρέα.

Τους ένθεους όμως τους παραμονεύεις να τους διαβάλλεις και να τους κατηγορήσεις άδικα, να πετάξεις την πρώτη πέτρα στο φτερό, άκριτα και χωρίς να ζητήσεις στοιχειώδεις εξηγήσεις... και ας σου έχει γίνει παράκληση από πριν να μην προτρέχεις και να ζητάς διευκρινίσεις για ότι δεν καταλαβαίνεις πριν βιαστείς να καταδικάσεις...και δώσεις πάσα να χλευάσουν τον Θεό που υποτίθεται ότι πιστεύεις ενόσω χαμογελάς χαιρέκακα μέσα στην αυτοδικαίωση σου.
Εξ ου και η υποκρισία του υποτιθέμενου ένθεου... σπιρτούλη...που γίνεται στο καπάκι και απολογητής στα φιλοσοφικά νήματα περί υπάρξεως Θεού... την ίδια στιγμή που είναι πρωτοστάτης στο να κατηγορεί τους εν Θεώ αδελφούς...

ίσως για να αναπαύσει τον έλεγχο της συνειδήσεώς του? :102:

ΥΓ. Σύνελθε σπιρτούλη... οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν...δεν γίνεται και Θεό και ψιψινελόττο!

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 01 Φεβ 2025, 02:01

student έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:43
sharp έγραψε:
01 Φεβ 2025, 01:15
student έγραψε:
Στα τόσα χρόνια δεν έχω συναντήσει κανέναν να γράφει λίστες με ονόματα, καλούς και κακούς κατά τη γνώμη του και να προσπαθεί να διχάσει το φόρουμ. Πολύ κακό στοιχείο.

Όσον αφορά το θεοσεβούμενος για το άτομο μου, μπράβο σου που είσαι εσύ αυτός που το ειρωνεύτηκε. Κανένας από τους άθεους δεν το έκανε.
Τους άθεους και τις παναγιές τις γοργόνες τους γλύφεις φιδάκι...δεν έχουν λόγο να στην πούνε, το παιχνίδι τους παίζεις άλλωστε σαν κλασσικός αδύναμος που φοβάται μην του χαλάσει η βολή, μη χάσει τη θέση 14 στην ιεραρχία των 30 και πάει με τα νερά τους μαλακά μαλακά για να τον έχουν στην παρέα.

Τους ένθεους όμως τους παραμονεύεις να τους διαβάλλεις και να τους κατηγορήσεις άδικα, να πετάξεις την πρώτη πέτρα στο φτερό, άκριτα και χωρίς να ζητήσεις στοιχειώδεις εξηγήσεις... και ας σου έχει γίνει παράκληση από πριν να μην προτρέχεις και να ζητάς διευκρινίσεις για ότι δεν καταλαβαίνεις πριν βιαστείς να καταδικάσεις...και δώσεις πάσα να χλευάσουν τον Θεό που υποτίθεται ότι πιστεύεις ενόσω χαμογελάς χαιρέκακα μέσα στην αυτοδικαίωση σου.
Εξ ου και η υποκρισία του υποτιθέμενου ένθεου... σπιρτούλη...που γίνεται στο καπάκι και απολογητής στα φιλοσοφικά νήματα περί υπάρξεως Θεού... την ίδια στιγμή που είναι πρωτοστάτης στο να κατηγορεί τους εν Θεώ αδελφούς...

ίσως για να αναπαύσει τον έλεγχο της συνειδήσεώς του? :102:

ΥΓ. Σύνελθε σπιρτούλη... οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν...δεν γίνεται και Θεό και ψιψινελόττο!
Τον έχεις μέσα σου το διχασμό; Γιατί πιστεύεις ότι σε θεωρώ αδερφό επειδή δηλώνεις πιστός (ένθεος σημαίνει κάτι άλλο παρεμπ.);

Δεν έχω κανέναν λόγο να γλύψω τον Λοξία, τον θεωρώ αξιοπρεπέστατο άτομο και συνομιλητή, κάτι που δυστυχώς δεν μπορώ να πω για εσένα.

Ή μήπως περιμένεις να σου δώσω αξία λόγω του σιχαμερού τρόπου που μου γράφεις; Σού έδωσα κανένα δικαίωμα να μου απευθύνεις τον λόγο κοροϊδευτικά και υποτιμητικά, σπιρτούλι, φιδάκι και μαλακίες;

Έχει γίνει σε κάμποσους εδώ μέσα φανερό ότι ο τρόπος σου δεν είναι ο αρμόζων. Κάνεις προσωπικές επιθέσεις προς πολλούς και την ίδια στιγμή κλαίγεσαι ότι συμβαίνει το αντίθετο. Όλοι αυτοί είναι κλίκα που θέλουν το κακό σου;

Πού σε κατηγόρησα, για βάλε λινκ να το δούμε ακριβώς. Μόνον αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 01 Φεβ 2025, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 01 Φεβ 2025, 02:07

sharp έγραψε:
28 Ιαν 2025, 13:17
Κατακριτέο νήμα επίθεσης σε συμφορουμίτη/συνάνθρωπο.
Ο πρώτος τον λίθον...

κατάκριση από την πρώτη λέξη!

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 01 Φεβ 2025, 02:15

student έγραψε:
01 Φεβ 2025, 02:07
sharp έγραψε:
28 Ιαν 2025, 13:17
Κατακριτέο νήμα επίθεσης σε συμφορουμίτη/συνάνθρωπο.
Ο πρώτος τον λίθον...

κατάκριση από την πρώτη λέξη!
Δεν λες όμως εντελώς την αληθεια. Ου ψευδομαρτυρήσεις...

Το πρώτο που σε ενόχλησε είναι μια κριτική γενικώτερη ως προς τον μέσο Έλληνα, με αφορμή ένα σχόλιο σου. Το ξέχασες; Εκεί χολώθηκες και τα πήρες μαζί μου. Από έρωτας (επειδή έγραψα κάτι ...θεοσεβούμενο παλιότερα) σού γύρισε σε μίσος. Και έγραψες, δεν το περίμενα από εσένα ποτέ.

Πέραν αυτού, ναι, δεν γουστάρω νήματα προσωπικά. Πλάκα πλάκα, αυτός που κατηγορείς τα έκανε αυτά, το ξέρεις; Παλιότερα άνοιγε συνέχεια τέτοια νήματα για όποιον τον ενοχλούσε. Κι άσε με εμένα, στο έγραψαν κι άλλοι. Είναι κλίκα όλοι αυτοί, συνεννοημένοι εναντίον σου, αλήθεια το πιστεύεις;

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 01 Φεβ 2025, 03:11

Ξέρεις τι καταλαβαίνω; Θέλεις να ενταχθείς στο σύνολο κι αισθάνεσαι ότι δεν τα καταφέρνεις. Ενώ είσαι 2 χρόνια, γράφεις ότι είσαι νιουμπάς, αυτό το επιβεβαιώνει. Όμως επιλέγεις λάθος τρόπο ή ίσως δίνεις μεγάλη αξία στην δικτυακή παρέα.

Εδώ να σου πω, ότι προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν κι ούτε πρόκειται να το κάνω, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά τυχαίνει να συμφωνώ πολιτικά με κάποιους (και μ' αυτούς όχι πάντα και σε όλα) κι είναι λογικό να παίρνω το μέρος τους στη συζήτηση. Κι όταν κάποιος προσπαθεί να φιμώσει με λασπολογίες, κάθε του μήνυμα "σας πληρώνουνε" κλπ. μου τη δίνει.

Επίσης δεν έχω λόγο να γλείψω τη Γαλή. Μου αρέσει ο τρόπος που παρατηρεί κάποια κοινωνικά φαινόμενα (κάτι τύπους εδώ μέσα δηλ. :lol: ) και διασκεδάζω με το σοφιστικέ τρόπο που τους αντιμετωπίζει. Εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό, τι να κάνουμε, είμαστε διαφορετικοί. Ούτε η μουσική που ανεβάζεις μου λέει τίποτε, φαντάζομαι κι αντιστρόφως θα ισχύει το ίδιο. Σήμερα ενώ συγκρούστηκα αρχικά με την Πασιφάη, τελικά το ρίξαμε στη πλάκα... γιατί δεν γράφεις ότι ήθελα να γλείψω την Πασιφάη;

Δεν ξέρω τι βιώματα έχεις και σε κάνει να το βλέπεις έτσι, αλλά ούτε παρατάξεις, ούτε πιτμπουλ, ούτε νούμερα 34 και 29 υπάρχουν. Μάλλον θέλεις τα πάντα να έχουν προκαθορισμένο στίγμα, αυτό που γνωρίζεις, που σου είναι οικείο, που σε κάνει να αισθάνεσαι βολικά. Δεν είναι όμως όλοι οι άνθρωποι όπως θέλουμε. Ούτε κι εσύ είσαι ιδιαίτερα βολικός, οπότε χαλάρωσε.

ΥΓ Για να είμαι απολύτως ακριβής, υπάρχουν παρατάξεις, οι οποίες καθορίζονται από τα γνωστά Γραμμοβίτσια :lol: . Αυτά τα ξέρουν άλλοι καλύτερα να στα πουν.

Ο δε GoBzi λέει μαλακίες :P . Να μας πει ποιος γιούζερ ήταν ο φίλος του

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 01 Φεβ 2025, 07:22

sharp έγραψε:
01 Φεβ 2025, 03:11
:smt018
Αυτά ειπώθηκαν εμπιστευτικά. Σε εσένα πάντως αναφορά δεν έχει γίνει.

Εγώ πάλι ακόμη δεν κατάλαβα γιατί αρπάζεστε και οι μεν και οι δε σε ένα πφορουμ. Δηλαδή από κοντά μαχαίρια θα βγάζατε; :102:

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 01 Φεβ 2025, 07:26

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 01 Φεβ 2025, 08:18

sharp έγραψε:
01 Φεβ 2025, 02:15
Είναι κλίκα όλοι αυτοί, συνεννοημένοι εναντίον σου, αλήθεια το πιστεύεις;
Η (άτυπη) κλίκα υπάρχει. Οι άνθρωποι γνωρίζονται προσωπικά χρόνια μέσω του παλιού πφορουμ, έχουν κοινές απόψεις και λογικό είναι να υπερασπίζονται ο ένας τον άλλον. Κανείς δεν είπε ότι έχουν κλήση στο Teams και λένε "δείτε τι έγραψε ο student, πάμε ντου". Υποθέτω μετά από τόσα χρόνια στα πφορουμ έχει υπάρξει μια αυθόρμητη ανάληψη ρόλων στην "κλίκα" όπου υπάρχει ο προβοκάτορας, ο συντονιστής, το τρολ και πάει λέγοντας.

Τώρα για τα κομματικά, μπορεί να μην πληρώνονται ανά ποστ, κάτι που φυσικά γράφετε ως καζουρα, αλλά δεν είμαστε και τόσο ηλίθιοι. Συγκεκριμένα 2-3 εδώ μέσα βγάζουν μάτι ότι έχουν διασυνδέσεις με την ΝΔ, αλλά εννοείται δεν θα βγουν να το παραδεχτούν στο ίντερνετ.

Τρίτο πληθυντικό στα παραπάνω γιατί προσωπικά δεν θα σε έβαζα στην "κλίκα". :102:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Φεβ 2025, 11:12

student έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιαν 2025, 23:25
Otto Weininger έγραψε:
31 Ιαν 2025, 23:21

ΥΓ : δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνεις από το "δεν έχω ανάγκη λεφτά και χαρες από κανενα".
Σου έχω ξαναπεί ότι πολλοί από μας εδώ μέσα γνωριζόμαστε προσωπικά χρόνια τώρα.
Το μόνο που πετυχαίνεις λέγοντας ότι πληρώνομαι από την ΝΔ, είναι να χαίρονται οι Μαδουραιοι και να φαίνεσαι γελοία σε καμια 30αρια άτομα που γνωριζόμαστε προσωπικά.
Δεν πρόκειται να το καταλάβουν όσες φορές και να το πεις. :lol:
Γιατί ρε συ ψιψινέλ να μην το καταλάβουμε?
γω που μαι νιούμπης πάντως, ούτε δυο χρόνια δεν έχω εδώ μέσα, κάτι τέτοιο είχα υποψιαστεί εξ αρχής και τώρα πλέον έγινε απολύτως ξεκάθαρο και σ ευχαριστώ.
Καμία 10-20-30ριά άτομα εδώ μέσα είστε μια ΚΛΙΚΑ που "γνωρίζεστε προσωπικά χρόνια τώρα" και λειτουργείτε σαν νταβατζήδες, μπούληδες και βρωμόσκυλα της κοινότητας...και δεν χάνετε ευκαιρία να το διαφημίζετε και να το υπενθυμίζετε όταν το θεωρήσετε απαραίτητο για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους...

Όποιος δε τολμήσει να σας πάει κόντρα την πέφτετε βρώμικα και μαζικά όλοι παρέα, για να τον εξοντώσετε. Ο εσωτερικός κύκλος, ο αρχηγός όττος, εσύ ψιψινέλ, ο σατανικός, ο ασέβαστος και δυο τρεις ακόμη μπλέκεστε πιο σπάνια, στα ζόρικα, αν και εσύ την καταβρίσκεις να κάνεις πεσίματα κι από χόμπι,
συνήθως αρκούν οι first liners να κάνουν το πέσιμο, θεοσεβούμενοι sharpούληδες, χωκ τούα και διάφοροι άλλοι πρόθυμοι περιπλανώμενοι λύκοι για να γίνουν αρεστοί στην αγέλη σας και να τους χαιδέψετε την πλατούλα...πατ πατ πατ σπιρτούλη.
Αν το έργο αγριέψει όμως βγαίνει μπροστά το πιτμπουλ και αρχίζουν πλέον οι απειλές, ...έχεις πάρει πολύ αέρα, πρόσεχε, το νου σου, δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς... θα σε γαμήσω κλπ

Είναι πάντως απολύτως ξεκάθαρο πλέον και δεν χρειάζεται να το επαναλάβετε άλλο, έγινε απολύτως κατανοητό παρόλο που σας φαίνεται ότι δεν θα το καταλάβουμε όσες φορές και αν το πείτε...

Ευχαριστώ και εσένα αρχηγέ όττο και την ψιψινέλ που το επιβεβαιώσατε τόσο επίσημα και ας είχε σαν συνέπεια να φαινόμαστε εντελώς ανάξιοι υπήκοοι που δεν το καταλαβαίνουμε τόσο καιρό ...όσες φορές και αν μας το πεις...

Τώρα γιατί το θεωρείτε όλο αυτό κάτι αξιέπαινο κι αξιοσέβαστο... είναι δικό σας θέμα... :102:

βρωμάει πάντως από μακρυά όλο αυτό το μπραβιλίκι σας....όχι ότι κάνετε και καμιά προσπάθεια να το κρύψετε, περήφανοι είστε και το φωνάζετε! Όλοι οι μπούληδες άλλωστε το έχουν αυτό το κοινό. Είναι πολύ περήφανοι που μπορούν να γίνουνε μπούληδες όταν γουστάρουν να γίνουν μπούληδες γιατί δεν έχουν τίποτα να τους εμποδίσει.

Γελοίοι!
Ρίξε κι έναν αφορισμό :lol: στην "κλίκα" μας, για να νοιώσεις ακόμη πιο περήφανος, καθαρόψυχε δάσκαλε.

Λίγο ακόμη, να σηκωθείτε λίγο ψηλότερα... :smt035
Η ελπίδα είναι παγίδα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 01 Φεβ 2025, 11:38

GoBzi έγραψε:
01 Φεβ 2025, 07:22
sharp έγραψε:

Εγώ πάλι ακόμη δεν κατάλαβα γιατί αρπάζεστε και οι μεν και οι δε σε ένα πφορουμ. Δηλαδή από κοντά μαχαίρια θα βγάζατε; :102:
Το στυδεντ ρώτα, που αρπάζεται. Γράφεις κάτι αρνητικό για αυτά που λέει κι αυτός επιτίθεται στην προσωπικότητα σου. Δες τι έγραψε για μένα εδώ και αλλού. Ότι φιλάω κατουρημένες ποδιές κι ότι πουλάω τη μάνα μου για να μην χάσω αυτό που έχω. Μαλακίες δηλαδή, αλλά με τρόπο προσβλητικό. Και πολύ ασχολήθηκα μαζί του τώρα που τα ξανασκέφτομαι. Προσπάθησα να τον αγνοήσω αλλά επιμένει. Και δω ξανάγραψε παρόμοια επειδή διαφώνησα με κάποιους ( της κλίκας του; :wink ).

Τι αναφορά να γίνει σε μένα από τον φίλο σου και για ποιο λόγο; Έγραψα χθες στον Στύγιο για τη λάσπη, επειδή το έκανε επανειλλημένα τελευταία. Αλλά έχουμε ανταλλάξει και ωραία μηνύματα και το ξέρουμε. Κι είμαι σίγουρος πως γι' αυτό δεν το πήρε προσωπικά, ούτε μπήκε στον κόπο να απαντήσει. Βλέπεις καμμιά κλίκα εσύ;

Την απορία σου όμως δεν την έπιασα. Πρώτη φορά βλέπεις κάποιους να τσακώνονται για τα πολιτικά; Και μάλιστα Έλληνες; :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Φεβ 2025, 11:40

GoBzi έγραψε:
01 Φεβ 2025, 07:22
sharp έγραψε:

....

....

Μισό ρε GoBzi, μπαίνεις χαρωπός κι αεράτος, πετάς μια παπαριά επιβεβαιωμένη από έναν... παλιό χρήστη, που σού έδωσε λίστα της... κλίκας, χωρίς να κατονομάζεις ούτε τα ονόματα της λίστας ούτε τον χρήστη και μετά αναρωτιέσαι γιατί δημιουργούνται ταραχές στα φόρα; :lol:

Γιατί αν είναι όντως υπαρκτό πρόσωπο ο παλιός χρήστης, είναι ένας ακόμη μαλάκας...

Και δεν στο λέω εμπιστευτικά, μπορείς να το μεταφέρεις λέφτερα. :e045:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Φεβ 2025, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών