Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 12 Οκτ 2018, 18:36

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018
Έπιασαν στα πράσα τον παππού με τα κοριτσάκια!

Εικόνα

Τα είχε παρασύρει σε απόμερη περιοχή. Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί!

Νέο περιστατικό με ηλικιωμένο άνδρα να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει καν το 14ο έτος της ζωής τους, συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Πρόκειται για 76χρονο από τη Ναύπακτο, που συνελήφθη από αστυνομικούς το απόγευμα της Τετάρτης (10/10) σε απόμερη περιοχή του παραλιακού οικισμού Καστρακίου Φωκίδας, να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών Ρομά ηλικίας 13 ετών!

Ο ηλικιωμένος είχε παρασύρει τα κοριτσάκια υποσχόμενος ότι θα τους δώσει λεφτά και τα οδήγησε σύμφωνα με τη δικογραφία σε ερημικό μέρος όπου άρχισε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις. Έπεσε όμως σε περιπολία των αστυνομικών του ΑΤ Ευπαλίου, που έκπληκτοι αντίκρυσαν τον ηλικιωμένο να έχει στο αυτοκίνητό του τα δύο ανήλικα κορίτσια και του πέρασαν χειροπέδες.

Το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Άμφισσας όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για την κακουργηματική πράξη που του καταλογίζεται.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... koritsakia

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Δημοσιεύσεις: 48030
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 18:53

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Οκτ 2018, 16:49

Newsweek: «Έκρηξη» βιασμών ακόμα και 5χρονων στη Μόρια τους τελευταίους πέντε μήνες
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ede-mines/
Kappa έγραψε:
04 Φεβ 2024, 15:56
Κάποιες φορές, τα κρύα απογεύματα του χειμώνα, σκέφτομαι μήπως όλα είχαν εξελιχθεί αλλιώς αν της είχα στείλει dickpick.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 14 Νοέμ 2018, 22:10

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2018
Συγκλονισμένη η Ηλεία:
Θύμα βιασμού έπεσε 8χρονος μαθητής απο "καημένο" ξαναμμένο λαθρομετανάστη.


Εικόνα

Σοκαρισμένη, αλλά και οργισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρουπακίου Γαστούνης μετά την είδηση ότι λαθρομετανάστης βίασε 8χρονο αγόρι. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η υπόθεση βιασμού έγινε γνωστή όταν συγγενείς προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία...
του γεγονότος στο ΑΤ Γαστούνης. H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, επιβεβαίωσε την σχετική καταγγελία και ανέφερε πως η υπόθεση είναι προς διερεύνηση καθώς και ότι θα υπάρξει σχετική επίσημη ανακοίνωση.
http://www.patrisnews.com/gastouni-dier ... -anilikou/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 21 Νοέμ 2018, 19:05

Νοέ 21, 2018
Φρίκη στην Καρδίτσα:
23 άτομα βίαζαν και κακοποιούσαν 10χρονο κοριτσάκι.


Εικόνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση μιας υπόθεσης που προκαλεί ανατριχίλα, αφού εξετάζει το δράμα το οποίο βίωσε ένα μικρό κοριτσάκι μόλις 10 ετών τότε σε χωριό στην Καρδίτσα.

Από το πρώτο δικαστήριο, που επίσης είχε γίνει στη Λάρισα, (ΜΟΔ) προέκυψαν βαριές ποινές κάθειρξης και φυλάκισης που ξεκινούσαν από 38 χρόνια η μεγαλύτερη έως τους 37 μήνες η μικρότερη, για 23 άτομα. Τα αδικήματα για τα οποία είχαν κριθεί ένοχοι ήταν αποπλάνηση παιδιού, μαστροπεία, ασέλγεια, σωματεμπορία, χρήση ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση. Η κοπέλα, η οποία βίωσε αυτόν τον εφιάλτη, τώρα είναι 23 ετών, ωστόσο όπως είχε δεχθεί το πρώτο δικαστήριο οι πράξεις σε βάρος της άρχισαν πριν καν συμπληρώσει τα δέκα της χρόνια

Τα γεγονότα φαίνεται πως συνέβησαν σε χωριά στην Καρδίτσα και αποκαλύφθηκαν στις αρχές του 2009 από τις καταθέσεις του κοριτσιού, όταν εμφανίστηκε στην αστυνομία. Στο πρώτο δικαστήριο (που διήρκησε τρεις μήνες, από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2012) η κοπέλα δεν είχε καταθέσει, με το δικαστήριο να απορρίπτει τα αλλεπάλληλα αιτήματα της υπεράσπισης να προσέλθει και να εξεταστεί η ίδια.

Σε γενικές γραμμές προέκυψε πως το κορίτσι εξαναγκάστηκε να εκδίδεται σε γειτονικά χωριά της περιοχής όπου κατοικούσε, έναντι αμοιβής, που κρατούσαν κυρίως κάποιοι εκ των κατηγορουμένων, οι οποίοι την προωθούσαν. Η κοπέλα απειλείτο πως θα μάθει ο πατέρας της και πως θα μπουν βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο, και έτσι υπέκυπτε στις εντολές των μαστροπών.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί τον Δεκέμβριο.
https://true.gr/friki-stin-karditsa-23- ... koritsaki/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 14 Δεκ 2018, 20:38

14/12/2018
Κρήτη – Βίαζε 13χρονη αφού υπνώτιζε τον πατέρα της.

Εικόνα

Ανατριχιαστικά στοιχεία για το βιασμό ανήλικης η οποία δεχόταν απειλητικά SMS
Ξεπερνούν και την πιο διεστραμμένη φαντασία όσα έπραττε επί δύο ολόκληρους μήνες στο κορμάκι της 13χρονης κόρης του φίλου και συγκατοίκου του στα Χανιά, ένας 43χρονος από το Λίβανο. Η απίστευτη υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε στις αρχές της εβδομάδας όταν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο τον σάτυρο μετά από σήμα της Ιντερπόλ.

Η 13χρονη ταξίδεψε με την μητέρα της από το Βέλγιο στα Χανιά, καταγγέλλοντας στις αρχές ότι το περασμένο καλοκαίρι την περίοδο των διακοπών της στην Κρήτη, βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 43χρονου Λιβανέζου.

Έβαζε υπνωτικά στο ρόφημα του πατέρα
Το κορίτσι γεννημένο επίσης στο Λίβανο ζει μόνιμα με τη μητέρα του στο Βέλγιο και έφτασε στα Χανιά στα τέλη Ιουνίου όπου παρέμεινε μέχρι τις 14 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, στο διάστημα της παραμονής της στο σπίτι όπου ο δράστης συγκατοικούσε με τον πατέρα της, ο 43χρονος προχωρούσε συστηματικά σε παρά φύση και στοματική ασέλγεια σε βάρος της. Μάλιστα για να ικανοποιεί ανενόχλητος τις αρρωστημένες ορέξεις του, έβαζε υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του πατέρα ώστε να βρίσκεται συνεχώς σε λήθαργο. Στη συνέχεια απειλούσε τη 13χρονη πως αν αποκαλύψει το βιασμό, θα σκοτώσει τον πατέρα της. Από την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων προέκυψαν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο 43χρονος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Χανίων από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Δεχόταν απειλές μέσω SMS
Από την δικογραφία προέκυψε ότι μετά την επιστροφή της στο Βέλγιο, η 13χρονη συνέχισε να δέχεται απειλές μέσω μηνυμάτων. Κλεισμένη στους εφιάλτες της και στις πληγές στην ψυχή της, κράτησε τη σιωπή της μέχρι της στιγμή που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείου του Βελγίου με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Εκεί αποκαλύφθηκε το μαρτύριο της και η μητέρα της απευθύνθηκε στις αρχές έχοντας η ίδια επιβεβαιώσει όσα συνέβαιναν βλέποντας τα απειλητικά μηνύματα στο κινητό του παιδιού της.
https://cretedoc.gr/kriti-viaze-13chron ... atera-tis/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 10 Ιαν 2019, 20:36

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019
Así recibieron en la cárcel al presunto asesino y abusador de menor en Meta
TO "ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ" ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ "ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ" ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΣΤΟΡΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ & ΣΚΟΤΩΣΕ 12 ΧΡΟΝΗ.

Εικόνα

Κρατούμενοι στη φυλακή του Βιλιαβισένσιο, στην κεντρική Κολομβία, χτυπούν και προπηλακίζουν έναν παιδόφιλο πάστορα τον οποίο έχουν βάλει να καθαρίσει τους τοίχους στις τουαλέτες με οδοντόβουρτσα, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.....

Το περιστατικό κατέγραψε τρόφιμος της φυλακής και το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου. Την Πρωτοχρονιά, ο πάστορας Gomez Vaca αποπλάνησε την 12χρονη Angie Lorena Nieto, την οποία οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου την κακοποίησε σεξουαλικά και τη σκότωσε. Ομολόγησε το έγκλημά του στις αρχές όταν μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν την ανήλικη μαθήτρια να φεύγει μαζί του. Κρίθηκε ένοχος και τώρα περιμένει να μάθει την ποινή του που, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, μπορεί να φτάσει έως και τα 50 χρόνια φυλάκιση.

Οι κρατούμενοι γνώριζαν ποιος είναι και τι έχει κάνει από τις ειδήσεις. Και έτσι όταν ο πάστορας οδηγήθηκε στη φυλακή, τον υποδέχθηκαν με άγριες διαθέσεις. Στο βίντεο συγκρατούμενοί του τον υποχρεώνουν να ομολογήσει εκ νέου την ενοχή του και «να ικετεύσει την οικογένεια του θύματος για συγχώρεση».

Εικόνα

Όταν αρχίζει να κλαίει ένας από τους κρατούμενους τον ρωτά: «Πιστεύεις πραγματικά ότι το νεαρό κορίτσι δεν έκλαψε;». Μετά το περιστατικό και βλέποντας τις άγριες διαθέσεις μερίδας των κρατουμένων, οι υπεύθυνοι του σωφρονιστικού ιδρύματος αποφάσισαν να δώσουν προστασία στον πάστορα.




http://www.cablenoticias.tv/vernoticia. ... ACA=131359

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Ιαν 2019, 18:55

Πέμπτη, Ιανουάριος 17
Ιδού ο καθηγητής που ασελγούσε σε μικρά κορίτσια.

Εικόνα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες, έπειτα από σχετική διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 57χρονου καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στα Χανιά...

...ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος ανήλικων μαθητριών του. Πρόκειται για τον Ελευθέριο Αλέξανδρο Παπαδογιάννη (φωτό), του Ιωάννη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962 στα Χανιά και κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Ο καθηγητής κατηγορείται ότι έχει ασελγήσει σε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 χρόνων, ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, φέρεται ότι είχε και ολοκληρωμένες σεξουαλικές πράξεις με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου στο φροντιστήριο του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

Ο 57χρονος συνελήφθη αρχικά για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων, όμως στην πορεία της προανάκρισης υπήρξαν εξελίξεις. Πέντε κοπέλες (ενήλικες πλέον) κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Χανίων ότι την περίοδο που ήταν ανήλικες και φοιτούσαν στο φροντιστήριο του 57χρονου τις υποχρέωσε κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις.

Οι αποκαλύψεις άρχισαν στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν μία 19χρονη (σήμερα) κοπέλα κατήγγειλε ότι το 2013, σε ηλικία 13 ετών, ο εκπαιδευτικός κέρδισε την εμπιστοσύνη της και άρχισε να ασελγεί συστηματικά πάνω της.

Μετά τη 19χρονη, ακόμα τέσσερα κορίτσια, που είναι σήμερα 20 ως 24 ετών, άρχισαν να εκμυστηρεύονται όσα είχαν περάσει στα χέρια του καθηγητή.
https://www.espressonews.gr/reportaz/20 ... a-koritsia

run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 12 Φεβ 2019, 15:17

https://www.iefimerida.gr/news/478357/e ... athe-hrono

Στην τρομακτική διαπίστωση ότι κάθε χρόνο, στο νομό Θεσσαλονίκης, κακοποιούνται σεξουαλικά κατά μέσο όρο 23 παιδιά, καταλήγει έρευνα που πραγματοποίησε τη Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Μεταξύ άλλων, από την έρευνα προκύπτει ότι τα θύματα είναι σε συντριπτική πλειοψηφία κορίτσια, καθώς και ότι οι καταγγελίες γίνονται κυρίως από συγγενείς, με τα ίδια τα θύματα, αλλά και τους γείτονες – γνωστούς, να σωπαίνουν.
Τα στοιχεία που χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο τμήμα του ΑΠΘ στην έρευνά του θεωρούνται ως άκρως αξιόπιστα καθώς προέρχονται από τα αρχεία του Εργαστηρίου της Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και αφορούν
σε καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στα Αστυνομικά Τμήματα και την Εισαγγελία του νομού Θεσσαλονίκης και των όμορων νομών, για τη δεκαετία 2005-2015.

Στην έρευνα, που έγινε υπό την επίβλεψη του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ Θεόδωρου Ι. Δαρδαβέση και εκπονήθηκε από την Παιδίατρο Ελισάβετ Αντωνιάδου, καταγράφονται 229 καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που πιστοποιήθηκαν από ιατροδικαστές, στην προαναφερόμενη δεκαετία.

Η «ταυτότητα» των θυμάτων

Από τα 229 παιδιά που επιβεβαιώθηκαν ως θύματα κακοποίησης, τα 165 (72,1%) ήταν κορίτσια και τα 64 (27,9%) αγόρια. Το εύρος των ηλικιών των παιδιών που μελετήθηκαν κυμαίνονται από 3 μήνες έως και 17 έτη, με μέσο όρο ηλικίας 11,25 έτη.

Ειδικότερα, για τα αγόρια ο μέσος όρος ηλικίας είναι 9 έτη, ενώ για τα κορίτσια 12 έτη.

Ο μεγαλύτερος αριθμός των θυμάτων (49,8%) αφορά σε παιδιά εφηβικής ηλικίας (13-18 ετών), ενώ το 36,3% και το 13,9% αφορά σε παιδιά σχολικής ηλικίας, 6-12 ετών και προσχολικής ηλικίας (5 ετών ή μικρότερα), αντίστοιχα.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς, ότι τα αγόρια θυματοποιούνται συχνότερα σε μικρότερη ηλικία, σε σχέση με τα κορίτσια. Επίσης, τα αγόρια φαίνεται, ότι όταν θυματοποιηθούν μία φορά, συχνότερα επαναλαμβάνεται η κακοποίηση (57,5%), σε αντίθεση με τα κορίτσια, τα οποία συχνότερα γίνονται θύματα μεμονωμένων συμβάντων (60,7%).

Η σιωπή των γειτόνων


Από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι η οικεία αστυνομική Αρχή ενημερώνεται συνήθως από κάποιο συγγενικό πρόσωπο του θύματος, όπως είναι η μητέρα, η γιαγιά και η αδερφή (κατά 59%).
Πολύ συχνά, ωστόσο, η καταγγελία προέρχεται από το νοσηλευτικό ή εκπαιδευτικό ίδρυμα το οποίο φρόντιζε το παιδί για οποιοδήποτε λόγο (24,7%). Στο 15,2% των περιπτώσεων η καταγγελία προήλθε από το ίδιο το παιδί, ενώ καταγράφηκαν και 1,1% περιπτώσεις, στις οποίες γνωστά στο παιδί άτομα ανέφεραν πιθανά επεισόδια κακοποίησης. Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν ήταν διαθέσιμη σε 22,3% περιπτώσεις.

Πότε δεν γίνεται καταγγελία

Ο μεγαλύτερος όγκος των καταγγελιών κακοποίησης (65,2%) αφορά σε περιστατικά, στα οποία τα θύματα ή οι φροντιστές τους ισχυρίζονται ότι είχε πραγματοποιηθεί, με κάποιο τρόπο, ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη με το δράστη, ενώ σε μικρότερο ποσοστό (34,8%) αυτές αφορούν σε θωπείες, φιλιά κ.ά. Σε 18,3% περιπτώσεις οι καταγγελίες ήταν συγκεχυμένες και λιγότερο σαφείς. Ειδικότερα, η κατά φύση και παρά φύση συνουσία υποστηρίχθηκε στο 30,1% και 17,9% των καταγγελιών αντίστοιχα, ενώ υπήρξε και ένα ποσοστό 5,2% στο οποίο τα θύματα ισχυρίζονται ότι είχαν υποστεί και τις δύο μορφές κακοποίησης.

Το προφίλ του δράστη

Οπως αναφέρει το voria.gr, στη συντριπτική πλειοψηφία τα παιδιά γνώριζαν τον δράστη (93,0%) και μόνο στο 7,0% των περιπτώσεων ο δράστης τους ήταν άγνωστος. Στο 38,2% των καταγγελιών ο υπαίτιος της κακοποίησης φαίνεται να είχε σχέση συγγένειας με το παιδί. Ειδικότερα, ως δράστης παρουσιάζεται ο πατέρας του παιδιού (15,1%) και στο 19,6% κάποιος άλλος συγγενής του (θείος, ξάδερφος κ.ά.). Ορισμένες καταγγελίες κακοποίησης αφορούν στη μητέρα του παιδιού ως δράστη (1,5%).

Στο σύνολό τους οι δράστες είναι άντρες (98%) και σε 14,6% περιπτώσεις ο υπαίτιος της κακοποίησης είναι ανήλικος. Οι καταγγελίες αφορούν σε δράστες ενήλικες, που είχαν αναπτύξει σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης με το παιδί (41,7%) και μόνο 7,5% των καταγγελιών σχετίζονται με ενήλικα άτομα, τα οποία ήταν άγνωστα στο παιδί. Σε 17,6% περιπτώσεις οι δράστες είναι περισσότεροι του ενός, ενώ σε 13,1% η πληροφορία αυτή είναι άγνωστη.

Πώς παγιδεύουν το θύμα

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι συχνότερος τρόπος προσέγγισης του θύματος αποτελεί η εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης του παιδιού (47,3%) από συγγενικά του άτομα (πατέρας, θείος, νονός) ή άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός του (πατριός, φίλος γονέων). Άλλος τρόπος, που φαίνεται να εφαρμόζουν οι δράστες είναι η αρχική γνωριμία του παιδιού με οποιονδήποτε τρόπο και στη συνέχεια η κακοποίησή του με την άσκηση σωματικής βίας ή με τη χρήση κατασταλτικών ουσιών, όπως είναι η αλκοόλη και οι ναρκωτικές ουσίες (18,8%). Ο βιασμός του παιδιού με την άσκηση σωματικής βίας παρατηρήθηκε λιγότερο συχνά, ενώ σε 11,8% και 5,4% περιπτώσεις η συναίνεση του θύματος εξασφαλίσθηκε με τη σύναψη σχέσης και την εξαγορά του, αντίστοιχα. Τέλος, υπάρχουν και 18,8% περιπτώσεις, στις οποίες δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης των δραστών.

Παιδιά τα οποία κακοποιούνταν κατ’ επανάληψη φαίνεται να καθυστερούσαν να αποκαλύψουν το συμβάν, σε σχέση με εκείνα που κακοποιήθηκαν μία φορά. Επίσης, τα περισσότερα παιδιά, που δεν γνώριζαν και δεν είχαν αναπτύξει προηγουμένως σχέσεις με το δράστη, κατήγγειλαν άμεσα το γεγονός (76,9%).

Ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση των παιδιών για σωματικές κακώσεις, σε ένα μεγάλο ποσοστό (79%) απέβη αρνητική, όπως επίσης και για τυχόν ευρήματα, ενδεικτικά σεξουαλικής κακοποίησης οποιασδήποτε μορφής (51,3%). Συγκεκριμένα, ενδεικτικά ευρήματα για κατά φύση και παρά φύση συνουσία εντοπίσθηκαν σε 28,6% και 7,6% παιδιά, αντίστοιχα. Επιπλέον, σε 3,6% περιστατικά η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ευρήματα συμβατά, όχι μόνο κατά φύση συνουσίας, αλλά και παρά φύση. Στο 8,9% των περιστατικών διαπιστώθηκαν μη ειδικά ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης, τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ενδεικτικά ασέλγειας, χωρίς όμως να είναι διαγνώσιμα, ενώ στο 51,3% των περιπτώσεων δεν ήταν δυνατό να ανιχνευθεί κάποιο στοιχείο κακοποίησης.

καλες οι ερευνες ,αλλα το πρόβλημα πρεπει να αντιμετωπίζεται νομικα

οι ποινες να είναι τέτοιες που να φοβιζουν τους παιδεραστες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 13 Φεβ 2019, 21:08

Τρίτη 12 Φεβ 2019
ΕΛΑΣ: Αυτός είναι ο 42χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης.

Εικόνα

Τα στοιχεία του 42χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, κατηγορούμενου για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράξεις που φέρεται ότι τελέσθηκαν στη Σαλαμίνα το χρονικό διάστημα από 01-12-2018 έως 30-01-2019.

Πρόκειται για τον (επ.) ΜΟΣΧΟΒΗ (ον.) ΑΓΓΕΛΗ του Σταύρου και της Ιωάννας, γεννηθέντα στις 07-03-1976 στη Νίκαια Αττικής.

Εικόνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 11-8-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
http://www.enikos.gr/society/625778/ela ... eia-se-var
http://www.real.gr/koinonia/arthro/elas ... is-525348/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 27 Μαρ 2019, 18:01

27|03|2019
Απίστευτο: Παιδόφιλος στην Αττική συλλαμβάνεται εδώ και 20 χρόνια έξω από σχολεία, αλλά παραμένει ελεύθερος.

Εικόνα

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η υπόθεση για έναν παιδόφιλο στην Αττική, ο οποίος επί 20 χρόνια συλλαμβάνεται ενώ παραμονεύει έξω από σχολεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Εθνος», συλλαμβάνεται κάθε χρόνο, εδώ και 20 χρόνια για το ίδιο αδίκημα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο άντρας πηγαίνει µε το αυτοκίνητό του έξω από σχολεία, φορώντας συνήθως καπαρντίνα, και επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις µπροστά στα παιδιά.

Ο άνδρας αποτελεί γνωστή περίπτωση παιδόφιλου στην Αττική τις αρχές, ενώ δεκάδες είναι οι καταγγελίες σε βάρος του από γονείς στα τοπικά αστυνοµικά τµήµατα.

Τελευταία καταγραφή της πράξης του ήταν το πρωί της περασµένης Πέµπτης καθώς εθεάθη µε το αυτοκίνητό του να προσεγγίζει τα κάγκελα δηµοτικού σχολείου στο Μενίδι.

Όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά συνελήφθη και πάλι.

Η δράση του 56χρονου ξεκινά το 1998 όταν είχε συλληφθεί πρώτη φορά για ασελγείς πράξεις έξω από δηµοτικό σχολείο στο Κορωπί.

Στη συνέχεια «µετακόµισε» σε άλλες περιοχές των νοτίων και των δυτικών προαστίων, ενώ στις 20 Σεπτεµβρίου 2017 αστυνοµικοί τού πέρασαν χειροπέδες έξω από δηµοτικό σχολείο της Γλυφάδας, όπου τον εντόπισαν να προχωρά σε ασελγείς πράξεις σε κοντινή απόσταση από το σχολείο.

Η δράση του δεν σταματά εκεί, καθώς τον Μάρτιο του 2018 είχε συλληφθεί ξανά γιατί επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε µαθητές δηµοτικού σχολείου στη Νέα Ιωνία, και µόλις λίγες ηµέρες µετά αφέθηκε ελεύθερος και ξεκίνησε να επισκέπτεται -σχεδόν µέρα παρά µέρα- δηµοτικό σχολείο στο Μενίδι.

Από την πλευρά του, ο 56χρονος κατέθεσε ότι πάσχει από βαριά ψυχασθένεια και οµολόγησε ότι τους τελευταίους µήνες έχει προσεγγίσει δηµοτικά και νηπιαγωγεία της Αττικής περίπου 60 φορές.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν δύο καπαρντίνες και δίσκοι µε πορνογραφικό περιεχόµενο.

Σοκ προκαλεί το γεγονός πως σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, ο άνδρας φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε µαθήτριες, είτε έξω από τα σχολεία είτε την ώρα των διαλειµµάτων.

Σε βάρος του παιδόφιλου σχηµατίστηκε δικογραφία από το Τµήµα Ασφαλείας Αχαρνών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σκανδάλου µε ακόλαστες πράξεις κατά συρροή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο Ι.Μ. οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο νοσοκοµείου και ανάλογα µε τη γνωµάτευση να ληφθεί η τελική απόφαση.

Ο 56χρονος εξετάστηκε πράγµατι από γιατρό ψυχιατρικής κλινικής και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Αστυνοµικοί ωστόσο είναι ανήσυχοι ότι ο κατηγορούµενος µπορεί να προσεγγίσει ξανά σχολεία για να προβεί σε ασελγείς πράξεις.
https://www.iefimerida.gr/news/487899/a ... oleia-alla


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 02 Απρ 2019, 21:26

Τρίτη, 02 Απριλίου 2019
Συνταξιούχος αστυνομικός πήρε βόλτα με το αμάξι 11χρονο αγοράκι.

Εικόνα

Του έδωσε 10€ και ένα κινητό τηλέφωνο για να το ξεγελάσει, όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού.

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ένας συνταξιούχος αστυνομικός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η μητέρα του 11χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με τα όσα η 27χρονη μητέρα κατέθεσε στο Α.Τ. Ευπαλίου Φωκίδας, ο 60χρονος πρώην αστυνομικός, δελέασε το μικρό παιδάκι δίνοντάς του 10€ και έναν κινητό τηλέφωνο και το έβαλε στο αμάξι για να το πάει βόλτα.

Όπως είπε το 11χρονο παιδάκι στη μητέρα του ο 60χρονος το οδήγησε σε απόμερη τοποθεσία και προσπάθησε να το φιλήσει αλλά εκείνο αντέδρασε.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Ευπαλίου το οποίο σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 60χρονου πρώην αστυνομικού.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... no-agoraki

lolek1
Δημοσιεύσεις: 2059
Εγγραφή: 18 Απρ 2018, 15:27

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 02 Απρ 2019, 22:24

http://www.makeleio.gr/%CE%B1%CF%80%CE% ... %B1%CE%BD/

Δυο καθηγήτριες φιλολογίας σε γυμνάσιο της Λουιζιάνα συνελήφθησαν όταν 16χρονος μαθητής τους άρχισε να καυχιέται στους φίλους του ότι έκανε σεξ και με τις δυο τους!

Σύμφωνα με το WWLTV, οι δυο καθηγήτριες κάλεσαν τον 16χρονο (τότε) μαθητή στο σπίτι τους μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έκαναν σεξ μαζί του μέχρι το πρωί!

Η σύλληψη της 32χρονης Σίλεϊ Ντάφρενς και της 24χρονης Ρέιτσελ Ρίζπις έγινε πριν από μερικές μέρες.

Η… αμαρτωλή ιστορία είδε το φως όταν ο πιτσιρικάς θέλησε να καυχηθεί στους φίλους του για το… κατόρθωμά του! Η ιστορία έγινε γνωστή και η διεύθυνση του σχολείου ξεκίνησε έρευνα. Ο μαθητής ξεκαθάρισε πως όλα έγιναν συναινετικά αλλά λίγο αφορούσε τις αρχές αυτό.

Άλλοι μαθητές που άκουσαν τον 16χρονο να διηγείται το σεξ με τις καθηγήτριές του, δήλωσαν πως όχι μόνο το… τρίο είχε συναντηθεί πολλές φορές, αλλά είχαν καταγράφει τις ερωτικές τους συνευρέσεις και σε video!

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 03 Απρ 2019, 19:02

02/04/2019
Αυτό ήταν το σατανικό σχέδιο του 52χρονου παιδόφιλου Αλβανού – Έτσι έστηνε παγίδες σε ανήλικα κοριτσάκια στη Ρόδο.

Εικόνα

Ποινή κάθειρξης 13 ετών και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ επέβαλε χθες (01-04-2019) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε έναν 52χρονο Αλβανό, που κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια σε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, έναντι αμοιβής.

Το δικαστήριο δεν τον έκρινε ένοχο προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, νεότερου των 12 ετών, καθώς κρίθηκε ότι η πράξη αυτή απορροφάται από την πρώτη, ενώ δεν έκανε δεκτό το αίτημά του για αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου και για αναστολή της ποινής του ενόψει υποβολής εφέσεως.

Ο 52χρονος φέρεται συγκεκριμένα περί τα μέσα του Μαΐου του 2018 να προσέφερε σε μια 7χρονη μια καρφίτσα και να την έπεισε να τον ακολουθήσει στην οικία του και ακολούθως στην τουαλέτα, όπου και ασέλγησε σε βάρος της.

Πιο συγκεκριμένα σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημέρα αλλά πάντως εντός του πρώτου εικοσαημέρου του Μαΐου του 2018, αφού εντόπισε την 7χρονη να παίζει «σχοινάκι» και μπάλα στον αύλειο χώρο πολυκατοικίας, την προσκάλεσε εντός της οικίας του προκειμένου, όπως της είπε, να της δώσει κάτι, εννοώντας να της δώσει ως δώρο μια καρφίτσα (τσιμπιδάκι) για τα μαλλιά, την οποία κρατούσε στα χέρια του.

Η ανήλικη, ούσα προφανώς εξοικειωμένη με την παρουσία του κατηγορουμένου, ο οποίος είχε επισκεφθεί την οικία της οικογένειας κάποιες φορές για να πιούν καφέ με τη σύζυγό του ή για να βοηθήσει σε κάποιες μικροεπισκευές, τον ακολούθησε τελικώς εντός της οικίας του προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς ήθελε να της δώσει.

Μετά την είσοδο του κοριτσιού στο σπίτι, ο κατηγορούμενος την οδήγησε στο μπάνιο κρατώντας την από το χέρι.

Στάθηκε δε ο ίδιος μπροστά από την πόρτα του μπάνιου προκειμένου να μην μπορεί η ανήλικη να βγει και τη ρώτησε αν τον αγαπά. Στην ερώτηση η ανήλικη απάντησε καταφατικά.

Τότε ο κατηγορούμενος φέρεται να ασέλγησε εις βάρος της παρά τις αντιρρήσεις του παιδιού. Μετά την άρνηση της ανήλικης, ο κατηγορούμενος συνέχισε.

Τελικώς, μετά από λίγη ώρα ο κατηγορούμενος επέτρεψε στην ανήλικη να φύγει, δίδοντας της προηγουμένως ως δώρο μια «καρφίτσα/τσιμπιδάκι για τα μαλλιά».
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... oy-alvanoy

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 12 Απρ 2019, 19:07

12 Απριλίου 2019
Λαμία:
29 χρόνια φυλακή στο δικηγόρο που ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή του.


Εικόνα

Ο Λαμιώτης δικηγόρος καταδικάστηκε σήμερα από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας σε 29 χρόνια κάθειρξης.


Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Λαμίας, αλλά και όλη τη χώρα, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο 70χρονος συνταξιούχος δικηγόρος, ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή του.

Τον Ιούνιο του 2018 προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα και σήμερα ο 70χρονος άκουσε την ετυμηγορία της δικαιοσύνης, που αποφάσισε την καταδίκη του σε 29 χρόνια κάθειρξης.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... aki-vinteo

«Είμαι αθώος...»
Όταν έπαιρνε το δρόμο για τη φυλακή, κατεβαίνοντας τα σκαλιά των δικαστηρίων της Λαμίας, υποστήριξε ότι είναι αθώος και ότι η αλήθεια θα λάμψει στο δικαστήριο, κάτι που όμως δεν έγινε, αντιθέτως ο πέλεκυς της δικαιοσύνης ήταν βαρύς.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είχε πει στο LamiaReport βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην ιατροδικαστική έκθεση φέρεται να περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκι, «η οποία προήλθε τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις...».

Εκτός από το 7χρονο κορίτσι, ανάλογες ανατριχιαστικές περιγραφές στους ειδικούς που εξέτασαν τα δύο παιδιά, φέρεται να έδωσε και ο 9χρονος αδερφός της παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει ότι δεν θέλει να είναι με τον παππού του ο οποίος τον χτυπάει και τον βρίζει. Επίσης σε ερώτηση αν τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα σημεία, η απάντησή του ήταν καταφατική.

Είχε παραιτηθεί ο συνήγορος υπεράσπισης

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου...»
είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κρούπης μετά τα όσα ανατριχιαστικά ήρθαν στο φως σχετικά με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.


http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... eggoni-tou

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Τί γίνεται με τους βιασμούς ανηλίκων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 13 Απρ 2019, 20:08

13.04.19
«ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ». ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ! ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Εικόνα

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 59χρονος Ηρακλειώτης, που κατηγορείται ότι από το 2016 βίαζε συστηματικά τον 9χρονο τότε ανιψιό του.
https://www.cretapost.gr/479022/viaze-g ... iko-agori/

Η καταγγελία που έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ήταν σοκαριστική.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση είχαν υπό στενή παρακολούθηση τον 59χρονο το τελευταίο διάστημα.

Στα πλαίσια του αυτοφώρου, για κατοχή όπλου, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να ξετυλίξου το κουβάρι της ανατριχιαστικής αυτής καταγγελίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό παιδί εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό του πρόσωπο τα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια στα χέρια του θείου.

Ο 59χρονος φέρεται να αρνείται την κατηγορία ωστόσο σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.
https://www.cretapost.gr/479034/ston-is ... psiou-tou/

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών