Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Νετο Γκουερινο

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 18 Φεβ 2025, 10:31

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:28
Blackdog έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:20
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:13

Δηλαδή ο Μητσοτάκης είπε στους μαφιόζους του, να απαγάγουν το γιο της εισαγγελέως πριν ενάμισυ μήνα, να τον σκοτώσουν (το χρονικό διάστημα που θα δείξει η νεκροψία) και την κατάλληλη στιγμή να πάνε να αφήσουν τη σορό άταφη σε μια περιοχή που ήταν σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί.

Και όλα αυτά σε μία τελείως... ευνοϊκή και δημοφιλή περίοδο για την κυβέρνηση.

Όντως, σατανικό σχέδιο.
Και να βγαλεις το κομματικο κομματι εξω ομως, το συγκεκριμενο γεγονος (με τα σκυλια) παλι δεν εξηγειται :102:

Θελω να πω οτι αρχιζει να μοιαζει με δολοφονια, ανεξαρτητως συνωμοσιολογων.
Ε, αν τον έσυραν μέχρι εκεί, σαφώς και είναι δολοφονία. Το ερώτημα είναι γιατί άφησαν άταφη τη σορό.

Ακόμη και τα μικρά παιδιά ξέρουν ότι συνήθως τα πτώματα ανακαλύπτονται από σκυλιά.
Τον έφεραν εκεί και τον άφησαν άταφο για να βρεθεί
Αλλιώς ποιός ο λόγος να τον μετακινήσουν;
Θα τον άφηναν εκεί που ήταν , όπου δεν τον έβρισκε κανείς κάτι τον είχαν φάει τα ζωα

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 18 Φεβ 2025, 10:31

vantono έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:29
Arisvilla έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:21
Eγώ δεν μπορώ να φανταστώ οτι ζούμε σε μια χώρα που ο πρωθυπουργός δίνει εντολη να δολοφονήσουν κάποιον. Οσο Κολομβία και αν είμαστε. Αλλά δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει πλεον το ενδεχόμενο κάποιος που ενοχλήθηκε από την έρευνα της εισαγγελέως για τα Τέμπη να έδωσε τέτοια εντολή. Σίγουρα οχι πάντως ευθέως ο πρωθυπουργός. Δεν μπορώ να το διανοηθώ καν.
Κι εγω ακριβώς το ιδιο πιστευω.
Όπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ, πιο νορμαλ μου ακουγεται να εκβιάζεται και ο ιδιος ο Μητσοτάκης απο αυτη την όποια Μαφία, παρά να ειναι ο ιδιος η μαφία.
Να ξυπνάει ενα πρωί και να λεει "τραβάτε και παρατήστε τον άθαφτο σε εκεινο το σημειο". "Πάμε να με γαμήσει τωρα η εισαγγελέας που την εκβίαζα αλλά τώρα δεν εχει πλεον τιποτα να χάσει". "Χμ, έβγαλε πρωτοσέλιδο ο Χιος για το οτι ειμαι μαφιόζος αλλά ας μην του κανω τίποτα γιατι θα εχει αποδείξεις, ας τον αφησω να με βάλει μεσα".
Ποια μαφία γαμω τον διαολο μου ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Φεβ 2025, 10:32

Νετο Γκουερινο έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:28
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:13
Νετο Γκουερινο έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:01

Εμ για αυτό λέει ο άνθρωπος ότι είναι ύποπτο
Δηλαδή ήταν αλλού νεκρός και όπως ξέρεις οι νεκροί δεν περπατάνε
Και εκεί που ήταν είχε επίσης ζώα που τον έφαγαν
Άρα κάποιος τον πήγε εκεί και δεν τον έθαψε γιατί ήθελε να τον βρουν γιατί εκεί που ήταν πριν δεν τον βρήκε κανενας
Δηλαδή ο Μητσοτάκης είπε στους μαφιόζους του, να απαγάγουν το γιο της εισαγγελέως πριν ενάμισυ μήνα, να τον σκοτώσουν (το χρονικό διάστημα που θα δείξει η νεκροψία) και την κατάλληλη στιγμή να πάνε να αφήσουν τη σορό άταφη σε μια περιοχή που ήταν σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί.

Και όλα αυτά σε μία τελείως... ευνοϊκή και δημοφιλή περίοδο για την κυβέρνηση.

Όντως, σατανικό σχέδιο.
Εγώ εξήγησα γιατί είπε ο άλλος ότι ήταν ύποπτο
Αντί για περιττό μπλα μπλα μπορούσες να πεις ένα ο.κ δεν το είχα καταλάβει
Τι περιττό μπλαμπά ρε συ;

Αυτά που είπε ο ινσπέκτορ Μπαλάσκας σχολιάστηκαν πολλές σελίδες πριν. Και τα αναφορικά με τα σκυλιά κλπ

Κι έρχεσαι εσύ σήμερα να μου πεις τι δεν κατάλαβα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 18 Φεβ 2025, 10:33

Ρε σεις, μη γράφετε τρέλες. Σίγουρα είναι πολύ ύποπτη η υπόθεση και όλα δείχνουν πως μάλλον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να γράφετε μερικοί ότι την εντολή την έδωσε ο ίδιος ΠΘ μεσολαβεί μια καραβιά στεφανοχιωτικής ψύχωσης.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 18 Φεβ 2025, 10:33

Otto Weininger έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:31
vantono έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:29
Arisvilla έγραψε:
Eγώ δεν μπορώ να φανταστώ οτι ζούμε σε μια χώρα που ο πρωθυπουργός δίνει εντολη να δολοφονήσουν κάποιον. Οσο Κολομβία και αν είμαστε. Αλλά δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει πλεον το ενδεχόμενο κάποιος που ενοχλήθηκε από την έρευνα της εισαγγελέως για τα Τέμπη να έδωσε τέτοια εντολή. Σίγουρα οχι πάντως ευθέως ο πρωθυπουργός. Δεν μπορώ να το διανοηθώ καν.
Κι εγω ακριβώς το ιδιο πιστευω.
Όπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ, πιο νορμαλ μου ακουγεται να εκβιάζεται και ο ιδιος ο Μητσοτάκης απο αυτη την όποια Μαφία, παρά να ειναι ο ιδιος η μαφία.
Να ξυπνάει ενα πρωί και να λεει "τραβάτε και παρατήστε τον άθαφτο σε εκεινο το σημειο". "Πάμε να με γαμήσει τωρα η εισαγγελέας που την εκβίαζα αλλά τώρα δεν εχει πλεον τιποτα να χάσει". "Χμ, έβγαλε πρωτοσέλιδο ο Χιος για το οτι ειμαι μαφιόζος αλλά ας μην του κανω τίποτα γιατι θα εχει αποδείξεις, ας τον αφησω να με βάλει μεσα".
Ποια μαφία γαμω τον διαολο μου ;
Αυτή που παρακολουθούσε αρχηγό πολιτικού κόμματος, ξέρω γω;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 18 Φεβ 2025, 10:34

Μπορεί να μου πει κάποιος μια θεωρία για το τι στο διάολο προσπαθούν να καλύψουν; Δηλαδή αν υπήρχε ξυλόλιο 5 βαρέλια στο τραίνο γιατί είναι τόσο εξωφρενικά σημαντικό να καλυφθεί αυτή η πληροφορία; Ναι, θα πρέπε κάποιοι να πάνε μέσα αλλά είναι αυτό τόσο φοβερό που αξίζει τέτοια μανούρα; Τι συμβαίνει ρε παιδιά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 18 Φεβ 2025, 10:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 18 Φεβ 2025, 10:35

Arisvilla έγραψε:
Eγώ δεν μπορώ να φανταστώ οτι ζούμε σε μια χώρα που ο πρωθυπουργός δίνει εντολη να δολοφονήσουν κάποιον.
Εγώ μπορώ

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 18 Φεβ 2025, 10:35

Ναύτης έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:33
Ρε σεις, μη γράφετε τρέλες. Σίγουρα είναι πολύ ύποπτη η υπόθεση και όλα δείχνουν πως μάλλον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να γράφετε μερικοί ότι την εντολή την έδωσε ο ίδιος ΠΘ μεσολαβεί μια καραβιά στεφανοχιωτικής ψύχωσης.
ποιός έδωσε την εντολή για τη δολοφονία λοιπόν?

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 18 Φεβ 2025, 10:37

dna replication έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:35
Ναύτης έγραψε:
Ακόμα δεν έχει τελειώσει η νεκροψία και ξέρουμε ότι ήταν δολοφονία και μάλιστα κατ' εντολήν;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 18 Φεβ 2025, 10:37

dna replication έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Καλά αυτό δεν θα το μάθεις έτσι και αλλιώς.
Εδώ ακόμα έρχεται εκείνη η ΔΕΥΤΕΡΑ που θα μαθαίναμε γιατί παρακολουθούσαν αντιπάλους

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 18 Φεβ 2025, 10:37

Τώρα λογικά η εισαγγελέας θα πεισμώσει και θα προβεί σε αποκαλύψεις.

Τι; Οχι;

Αν δε συμβεί αυτό, μη θεωρείτε ότι σχετίζεται με την υπόθεση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 18 Φεβ 2025, 10:37

ωχ θεέ μου

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 18 Φεβ 2025, 10:38

Ναύτης έγραψε:
Η εντολή δόθηκε από τα βαθιά του συστήματος εξουσίας. Μέχρει εκεί δεν έχω αμφιβολία. Περισσότερα δεν γίνεται να ξέρω ούτε να συμπεράνω.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το παραπάνω που έγραψα, γιατί τόση μανούρα;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Φεβ 2025, 10:38

dna replication έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
...

:fp:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 18 Φεβ 2025, 10:38

AlienWay έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:37
Τώρα λογικά η εισαγγελέας θα πεισμώσει και θα προβεί σε αποκαλύψεις.

Τι; Οχι;

Αν δε συμβεί αυτό, μη θεωρείτε ότι σχετίζεται με την υπόθεση.
Η εισαγγελέας έγραψε ήδη όμως. Επίσης, μήπως έχει και άλλο παιδί;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών