Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
κοιταξα για λιγο το σημειο που βρεθηκε και δεν νομιζω να τον μετεφεραν εκει νεκρο ή ζωντανο
δεν ειχε κανενα νοημα να τον κουβαλησουν εκει περπαντωντας !!!ποιοι το λενε αυτο!!
συν οτι υπηρχαν πολλα σκυλια στην περιοχη ..τα πτωματα συνηθως μεταφερονται με αυτοκινητα
σε ερημικους δρομους
αποψη μου μετα απο ενα λεπτο σκεψης
ειναι κατα 85% εγκλημα παθους και 15%αυτοκτονια
δεν ειχε κανενα νοημα να τον κουβαλησουν εκει περπαντωντας !!!ποιοι το λενε αυτο!!
συν οτι υπηρχαν πολλα σκυλια στην περιοχη ..τα πτωματα συνηθως μεταφερονται με αυτοκινητα
σε ερημικους δρομους
αποψη μου μετα απο ενα λεπτο σκεψης
ειναι κατα 85% εγκλημα παθους και 15%αυτοκτονια
-
Τώρα τι έχει για συνέχεια;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:56Τα σενάρια τα αφήνω σε σας.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:54Καλύτερα βγες και πες ότι περπάτησε ως ζόμπι και έφτασε στον χώρο που τον βρήκανεOtto Weininger έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:51
Αυτό που η μαφια Κούλη οργανωνει δολοφονιες και απαγωγες αλλά μετά κάνει πάντα χοντρά λάθη ώστε να αφήσει στοιχεία στον Μητσο από του Twitter τι φάση;
Αν και το να έγινε ζόμπι είναι απείρως πιο πιθανό από τις μαλακιες που λέτε.
Θα ψάξετε ποιες άλλες υποθέσεις είχε;
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Όχι.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:01Τώρα τι έχει για συνέχεια;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:56Τα σενάρια τα αφήνω σε σας.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:54
Καλύτερα βγες και πες ότι περπάτησε ως ζόμπι και έφτασε στον χώρο που τον βρήκανε
Αν και το να έγινε ζόμπι είναι απείρως πιο πιθανό από τις μαλακιες που λέτε.
Θα ψάξετε ποιες άλλες υποθέσεις είχε;
Αφού βγάλαμε πόρισμα. Τον σκότωσε ο Μητσοτάκης.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ε αστο κανα δυο χρόνια, και το βρίσκεις τυχαία μετά στον καδο αν ειναι. Ελα να πουμε για τον Κυριακο; Ειναι σίγουρο οτι εκείνος έδωσε εντολη;
- Λίνο Βεντούρα
Ξέρεις, μπορούμε όλοι να γυρίσουμε στην πρώτη σελίδα του νήματος και να δούμε πως ξεκίνησε και ποιος έγραψε τι. Δεν είμαστε όλοι καθυστερημένοι…Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:27Πιο σκύλεμμα μόνοι σας γράφατε εσύ ο Οττο ο ΓΓ και η μύξα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:23Αυτό που έγραψα ήταν απάντηση. Διότι είχε προηγηθεί ήδη το σκυλεμμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 18 Φεβ 2025, 17:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Χτυπα με αντεχωOtto Weininger έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:59Έτοιμο είναι εδώ και καμιά βδομάδα. Και όπως σου είχα γράψει και τότε, μην ξύνεσαι στην γκλίτσα γιατί ψάχνοντας για αυτόν έπεσα διαμάντια δικά σου.GoBack έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:56Το νημα για το χελη αργει;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:54
Εγώ δεν έχω εμμονές. Παίζω δημιουργική μπάλα σε πολλά νήματα.
Και αν σταματήσετε να μου λέτε μαλακίες, θα επαναφέρω και το Big Odds.
Απλά είσαι έξω από τα ραντάρ μου για να ασχοληθώ μαζί σου σε τέτοια θέματα.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατι ειδες εμενα να λεω οτι τον κατηγορησες;Βλεπεις οραματα;Zundapp έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:57κα(η)μμενε εγω δεν κατηγορησα τον κουλη με αυτο το ποστ
λαθος παραθεση εκανες
προτεινω υπνο και αποχη απο τις αμφεταμινες για λιγο καιρο
υπαρχουν και αλλες λεκανες, πολλες δω μεσα
Να μας ενημερωσεις για το πως αντιδρουν τα σκυλια στα ανθρωπινα πτωματα σου ζητησα φαινεται να το γνωριζεις το θεμα
Δεν θελεις να μας εξηγησεις καλυτερα κατι που εγραψες;
Επ' ευκαιρία, θέλω να δω κι εγώ ποιος/ποια είναι η μύξα που λέει η κρητικιά.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:03Ξέρεις, μπορούμε όλοι να γυρίσουμε στην πρώτη σελίδα του νήματος και να δούμε πως ξεκίνησε καινποοος έγραψε τι. Δεν είμαστε όλοι καθυστερημένοι…Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:27Πιο σκύλεμμα μόνοι σας γράφατε εσύ ο Οττο ο ΓΓ και η μύξα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:23
Αυτό που έγραψα ήταν απάντηση. Διότι είχε προηγηθεί ήδη το σκυλεμμα

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ξερω πως αντιδρουν σε ζωντανους που τολμουν να πλησιασουνSeaHawk έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:04Γιατι ειδες εμενα να λεω οτι τον κατηγορησες;Βλεπεις οραματα;
Να μας ενημερωσεις για το πως αντιδρουν τα σκυλια στα ανθρωπινα πτωματα σου ζητησα φαινεται να το γνωριζεις το θεμα
Δεν θελεις να μας εξηγησεις καλυτερα κατι που εγραψες;
οι νεκροι σε προχωρημενη σηψη σε περιπτωση που δεν το ξερεις ΜΥΡΙΖΟΥΝ ασχημα
οχι οσο ζεχνεις εσυ βεβαια
Υπάρχουν μαρτυρίες κυνηγών που πέρασαν από το σημείο αρχές του μήνα και δεν βρήκαν πτώμα. Οποτε κάποιος το μετέφερε εκεί.
Μα ακριβώς γι αυτό. Επειδή είναι πολύ σοβαρό το θέμα.
Εγώ στην τελική, μπορεί και να έχω αρπάξει και κανα δυο προειδοποιήσεις κατα το παρελθόν από τρίτα πρόσωπα που υποτίθεται γνωρίζουν καταστάσεις για διάφορα θέματα και θέλησαν να με προφυλάξουν από διάφορα....(δεν λέω οτι ήταν κομιστές....όχι όλοι τουλάχιστον)
Οι υπόλοιποι, τί έχουν να φοβούνται σε ένα πχόρουμ και δεν μιλούν? Σε κάτι τέτοια θέματα είναι λαλίστατοι όλοι τους.
Βγαίνει η μάνα εισαγγελέας και ο θείος επίσης δικαστικός και πολιτικός και δηλώνουν ξεκάθαρα κάποια πράγματα και για το φόρουμ είναι Τρίτη?
Τί είναι αυτό? Φόβος? ή Άρνηση της πραγματικότητας?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 18 Φεβ 2025, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Τι κάθεσαι και απαντάς στον βλαμμένο τώραZundapp έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:08ξερω πως αντιδρουν σε ζωντανους που τολμουν να πλησιασουν
Εδώ βγήκαν οι κυνηγοί του χωριού και είπαν ότι πέρασαν από το μέρος παρά πολλές φορές το τελευταίο διάστημα έχοντας μαζί τους 15 σκυλιά και δεν υπήρχε τίποτα
Και αυτός που τον βρήκε τον βρήκε λόγω των σκυλιών
από την αντίδραση τους τις τελευταίες μέρες μονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νετο Γκουερινο την 18 Φεβ 2025, 17:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
κρατηστε το αυτο !! τα σκυλια δεν γαυγιζουν πτωματα ...να τα εντοπιζουν ναι μεχρι εκειZundapp έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:08ξερω πως αντιδρουν σε ζωντανους που τολμουν να πλησιασουν
δεν υπηρχε λογος να γαυγισουν σε πτωματα που μυριζουν
για μενα υποπτοι ειναι ολοι οι τσομπαναρεοι
Προστασία της υστεροφημίας του εκλιπόντος. Απόλυτα κατανοητό.Saturn έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 17:10Μα ακριβώς γι αυτό. Επειδή είναι πολύ σοβαρό το θέμα.
Εγώ στην τελική, μπορεί και να έχω αρπάξει και κανα δυο προειδοποιήσεις κατα το παρελθόν από τρίτα πρόσωπα που υποτίθεται γνωρίζουν καταστάσεις για διάφορα θέματα και θέλησαν να με προφυλάξουν από διάφορα....(δεν λέω οτι ήταν κομιστές....όχι όλοι τουλάχιστον)
Οι υπόλοιποι, τί έχουν να φοβούνται σε ένα πχόρουμ και δεν μιλούν? Σε κάτι τέτοια θέματα είναι λαλίστατοι όλοι τους.
Βγαίνει η μάνα εισαγγελέας και ο θείος επίσης δικαστικός και πολιτικός και δηλώνουν ξεκάθαρα κάποια πράγματα και για το φόρουμ είναι Τρίτη?
Τί είναι αυτό? Φόβος? ή Άρνηση της πραγματικότητας?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο στην αθλήτρια Λήδα Μανθοπουλου και στον δήμο Τυρναβου
από Frappezitis » 03 Σεπ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
04 Σεπ 2024, 00:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49
-
-
Νέα δημοσίευση Αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο πτώμα της Δημόσιας δωρεάν Υγείας
από Μαδουραίος » 12 Μαρ 2024, 21:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2024, 18:32