Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Νοέμ 2018, 19:15

The Rebel έγραψε:
13 Νοέμ 2018, 19:12
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018
Ούτε πρέζα του noor1 να έσπρωχνε η Γιαγιά.

Εικόνα

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ !! 80 ΧΡΟΝΗ ΖΩΟΦΙΛΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1000 ΕΥΡΩ !!
SpoilerShow
Εικόνα

Την ώρα που με το νόμο Παρασκευόπουλου, εγκληματίες και δολοφόνοι βγαίνουν από τις φυλακές, η Ελληνική πολιτεία και η Δικαιοσύνη, εκτελώντας μνημονιακές και Γερμανικές εντολές, στέλνει στα κάτεργα του Κορυδαλλού, 80χρονες γερόντισσες επειδή, κάποια στιγμή, καταδικάστηκαν από μήνυση, σε πρόστιμο 1000 ευρώ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή....

Γερόντισσα 80 χρονών που ζει σε υπόγειο πολυκατοικίας στον Πειραιά με κόρη, μεσήλικα σε ίδρυμα, καταδικάστηκε από μήνυση των περίοικων επειδή τάιζε τις γάτες της γειτονίας!

Η απόφαση πάρθηκε ερήμην της και έτσι, όταν εκείνη πήγε τυχαία στην αστυνομία για επανέκδοση ταυτότητας, έπεσε από τα σύννεφα.
Της γνωστοποίησαν οτι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση και δεν είχε πληρωθεί το ποσό.

Η αστυνομια της ζήτησε το ποσό των 1000 ευρώ. Εκείνη δεν είχε γιατί η σύνταξή της είναι μόλις 300 ευρώ.

Έτσι, έκρινε οτι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και την οδήγησε με τις παντόφλες στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η κυρία Ειρήνη Βιτάλη, 80 ετών πλήρωσε το γράμμα του νόμου, της όχι τυφλής Δικαιοσύνης, αλλά της πρεσβειωπικής Δικαιοσύνης που για 1000 ευρώ χρέος, την έστειλε στις φυλακές ( ήδη βρίσκεται μια εβδομάδα και άγνωστο, πότε θα βγει ) ενώ εγκληματίες του κοινού Ποινικού Δικαίου που έχουν αφαιρέσει ακόμη και ζωές, κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας.
https://ixnos.blogspot.com/2018/11/noor1.html
https://notosmedia.gr/%CE%BD%CF%84%CF%8 ... B1-%CF%83/


16 Nov, 2018
Κι όμως υπάρχει ακόμη ανθρωπιά:
Βγήκε από τη φυλακή η 80χρονη που τάιζε τις γάτες.


Εικόνα

Μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουμε ότι η κρίση και το μνημόνιο «σκότωσαν» την ανθρωπιά στην Ελλάδα, ωστόσο, κάποιες φωτεινές πράξεις, έρχονται να διαψεύσουν την απολυτότητα αυτής της σκέψης.


Στην αρχή της εβδομάδας, το crashonline δημοσίευσε αποκλειστικά την είδηση ότι 80χρονη στην οποία είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης μετά από μήνυση περιοίκων ότι τάιζε τις γάτες της γειτονιάς προκαλώντας δυσοσμία κλείστηκε στον Κορυδαλλό.

Η είδηση προκάλεσε αίσθηση σε αρκετούς ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν και προσφέρθηκαν να μαζέψουν ή να δώσουν χρήματα, ακόμη και από το υστέρημά τους.

Πρώτη βέβαια, στην οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, η κ. Βούλα Λ. γειτόνισσα της γερόντισσας που από την πρώτη στιγμή προσπαθούσε με τηλέφωνα στον Κορυδαλλό να ευαισθητοποιήσει τις κοινωνικές υπηρεσίες, ώστε η κυρία Ειρήνη να αποφυλακιστεί το συντομότερο δυνατό.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στον κύριο Σταύρο Β. αλλά και στην κυρία Ιωάννα Α. οι οποίοι επικοινώνησαν με το crashonline προσφερόμενοι να πληρώσουν το πρόστιμο των 1000 ευρώ που είχε επιβληθεί στην κυρία Ειρήνη, η οποία αδυνατούσε να το πληρώσει.

Για το θέμα βέβαια, ενδιαφέρθηκε και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 146 ζωοφιλικών σωματείων και ειδικά η πρόεδρός τους κυρία Μπομπολάκη, κάνοντας παρέμβαση στο υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου η ανήμπορη γερόντισσα να βγει το γρηγορότερο από τις φυλακές. Η λύση φυσικά δόθηκε μέσα από το νόμο Παρασκευόπουλου, όπου σύμφωνα με τον οποίον όποιος εκτίσει το ένα δέκατο της ποινής του παίρνει εξιτήριο.

Έτσι μετά από 10 μέρες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού αφέθηκε ελεύθερη όπου με βάση και την ευαισθησία των ανθρώπων την κοινωνικής υπηρεσίας των φυλακών την έστειλαν στο σπίτι της, πληρώνοντας της το ταξί.

Εμείς εδώ στο crashonline.gr παρακολουθώντας το θέμα από κοντά, συγκινηθήκαμε απο την ευαισθησία που έδειξαν πολλοί άνθρωποι για την αποφυλάκιση της γερόντισσας, όπως και αρκετά sites πχ το zoosos.gr (όπως και άλλα) αλλά και ικανοποίηση που επιτέλους η δουλειά μας ξαναβρήκε το λειτούργημα και καταφέραμε να αποσπάσουμε ένα ανήμπορο συνάνθρωπο μας από τα σκληρά χέρια της γραφειοκρατίας.
https://www.crashonline.gr/koinonia/127 ... tis-gates/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 18 Νοέμ 2018, 22:04

Πέθανες και νομίζεις .. "καθάρισες" ; Αμ, δε.
17 Νοεμβρίου 2018
Φθιώτιδα: Κι όμως...Έκαναν κατάσχεση σε πεθαμένο.

Εικόνα

Ο άνθρωπος έφυγε από τη ζωή πριν από 4 χρόνια. Η οικογένειά του βρέθηκε μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, όταν ανακάλυψε ότι του έχει γίνει κατάσχεση... μετά θάνατον!

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Νίκας, στο newsIT.gr, ο άνθρωπος φεύγοντας από τη ζωή, άφησε πίσω του ένα χρέος της τάξης των 12 χιλιάδων ευρώ.

Οι αρμόδιοι αποφάσισαν λοιπόν να κατασχέσουν ένα ακίνητο που είχε ο μακαρίτης στη Λοκρίδα. Και το έκαναν! Κι ας είναι νεκρός ο άνθρωπος!

Δείτε και το έγγραφο της κατάσχεσης:

Εικόνα

Δικηγόρος οικογένειας: Πρωτοφανές και παράνομο αυτό που έγινε!


Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Νίκας, είπε στο newsIT.gr: «Στις 31/10 έγινε μια κατάσχεση σε ακίνητο στην περιοχή της Λοκρίδας σε παραθαλάσσιο ακίνητο με τη μόνη διαφορά ότι ο οφειλέτης του Δημοσίου είχε αποβιώσει πριν από τέσσερα χρόνια. Έγινε κατάσχεση σε πεθαμένο δηλαδή.

Και το ερώτημα είναι το εξής:
Πρώτον πως έκαναν κατάσχεση σε πεθαμένο και δεύτερον που επιδόθηκε η έκθεση της κατασχέσεως στον πεθαμένο. Το όνομα είναι συγκεκριμένο και το κατασχετήριο το οποίο το έχω μπροστά μου είναι συγκεκριμένα για τον αποβιώσαντα. Το συνολικό ποσό του χρέους αυτού του κατακαημένοι ήταν 12137 ευρώ. Αυτό το τεράστιο ποσό. Το πετάξανε έξω από το σπίτι το κατασχετήριο. Το πετάξανε χωρίς να ψάξουν να βρουν ποιος είναι ο συγκεκριμένος που κάνουν την κατάσχεση. Πετάξανε ένα χαρτί έξω από το σπίτι σε ένα μεγάλο χωριό της Λοκρίδας.

Και είναι χρέη επειδή τυχαίνει να το έχω μπροστά μου είναι χρέη του 2008. Καταρχάς αυτή η κατάσχεση είναι άκαιρη τελείως, άκαιρη διότι έγινε σε ανύπαρκτο πρόσωπο κατασχέθηκε η περιουσία ανύπαρκτου προσώπου. Είναι πρωτοφανές και παράνομο αυτό που έγινε. Αν δεν ακυρώσουν την κατάσχεση θα καταφύγω στα διοικητικά δικαστήρια και θα γελάει όλη η Ελλάδα».

Ακούστε όλα όσα είπε στο newsIT.gr:
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... s/2659841/


http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... s-alithino

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Νοέμ 2018, 22:29

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018
«Τ’ αρχίδ@α μου»: Επικό σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΪ όταν η Σάσα Σταμάτη ρώτησε πολίτη της Μάνδρας τι πήρε.

Εικόνα

Ένα χρόνο μετά από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής η Σάσα Σταμάτη, που μένει στην περιοχή,

Εικόνα

πήρε το μικρόφωνο και είπε να συνομιλήσει με τους κατοίκους της πόλης, για την εκπομπή «Αταίριαστοι», του ΣΚΑΪ....

Μια αγανακτισμένη κάτοικος της Μάνδρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό της δίπλα στη Σάσα Σταμάτη την ώρα που ήταν στον αέρα. Η δημοσιογράφος πλησίασε και την ρώτησε αν έχει πάρει κάποια αποζημίωση. Τότε ήρθε η απάντηση που δεν περίμενε κανείς να ακούσει: «Τ’ αρχίδια μου»!

Με όση ψυχραιμία μπόρεσε να κρατήσει, η Σάσα απομακρύνθηκε από την κυρία και ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές γι’ αυτό που ακούστηκε στον αέρα.


https://thecaller.gr/fun/i-apotheosi-ti ... teo-drone/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 22 Νοέμ 2018, 02:25

21/11/2018
Εξαλλος Ολλανδός επενδυτής στην Ελλάδα μετά το μπλόκο της εφορίας σε αγοραπωλησία λόγω χρέους 3 λεπτών.

Εικόνα

«Καλωσορίσατε στην Ελλάδα...» γράφει ο Ολλανδός ιδιοκτήτης οινοποιείου στη Φλώρινα που είδε το «ευνοϊκό περιβάλλον» για τους επενδυτές να καταρρέει για τρία σεντς, υπόλοιπο ΕΝΦΙΑ.

Την οργή του Ολλανδού ιδιοκτήτη του οινοποιείου Καρανίκα στη Φλώρινα προκάλεσε το μπλόκο της εφορίας στην πώληση αγροτεμαχίου, προκειμένου με τα χρήματα που θα έπαιρνε να επεκτείνει τους αποθηκευτικούς χώρους του οινοποιείου. Η πώληση της γης κόλλησε στο χρέος του Λόρενς Χάρτμαν στην εφορία που φθάνει το ιλιγγιώδες ποσό των τριών λεπτών του ευρώ.

Σε μια οργισμένη ανάρτησή του στο facebook, ο κ.Χάρτμαν, γράφει: Καλωσορίσατε στην Ελλάδα: Δεν μπορώ να ανταλλάξω ένα κομμάτι γης, λόγω των χρεών μου στο ελληνικό κράτος. Σοβαρά; Πληρώνουμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε φόρους κάθε χρόνο και με παρεμποδίζουν για 3 κωλο σεντς. Γιατί δεν πάτε να γ.... όλοι εσείς στην εφορία και τη Βουλή;

Η ανάρτηση συνοδεύεται από το σημείωμα πληρωμής των βεβαιωμένων οφειλών των 3 λεπτών του ευρώ για τον κ.Χάρτμαν:

Εικόνα

Welcome to Greece. I cannot exchange a piece of land because of my debts to the Greek state. Serious??? We pay tens of thousands of Euros in taxes ever year, and they obstruct me from doing business because of 3 freaking cents. Why don't you all f@#@ yourselves at the tax office and in Parliament.

Ο Ολλανδός οινοποιός μίλησε για την τραγελαφική υπόθεση στο voria.gr. (https://www.voria.gr/article/elliniki-g ... abhDNa2H1k) O ίδιος εξήγησε:

«Πριν λίγο καιρό θέλαμε να πουλήσουμε μια έκταση προκειμένου να επενδύσουμε σε μια αποθήκη για την επιχείρηση μας. Είναι μια επένδυση που κάνουμε καθώς επιθυμούμε να επεκτείνουμε το οινοποιείο μας».

Ωστόσο ο οινοποιός, που συχνά ψέγει με αναρτήσεις του την ελληνική γραφειοκρατία, βρέθηκε εξ απροόπτου.

«Για να πουλήσουμε την έκταση έπρεπε να έχουμε φορολογική ενημερότητα. Ωστόσο η υπάλληλος στη ΔΟΥ Φλώρινας μας είπε ότι χρωστάμε και έτσι δεν μπορούμε να πάρουμε ενημερότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χάρτμαν στο voria.gr.

Σύμφωνα με την εφοριακό επρόκειτο για οφειλή του ΕΝΦΙΑ, ωστόσο ο Λόρενς Χάρτμαν επισήμανε ότι οι υποχρεώσεις της επιχείρησης όσον αφορά τον συγκεκριμένο φόρο έχουν καταβληθεί, με ένα ποσό ύψους 380 ευρώ.

Στην αναλυτική βεβαίωση για πληρωμή χρεών εκτός ρύθμισης ήρθε και η έκπληξη για τον επιχειρηματία. Το ποσό που εμπόδιζε τον ίδιο να προχωρήσει την επένδυση του ήταν τρία λεπτά του ευρώ.
«Ειλικρινά δεν μπορώ να γνωρίζω πως προέκυψε το συγκεριμένο ποσό. Ίσως είναι λάθος, είσως είναι τόκοι, δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι θα καθυστερήσει η διαδικασία για την αγορά του οικοπέδου και φυσικά της κατασκευής της αποθήκης», αναφέρει ο κ. Χάρτμαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν ο οινοποιός είχε αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα με το ελληνικό φορολογικό σύστημα που όπως λέει δεν μπορεί να συνηθίσει και είχε βγάλει πωλητήριο στο οινοποιείο του λέγοντας πως ήθελε να αποχωρήσει από την Ελλάδα.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -3-lepton/

17/09/2015
Δεν του δίνουν φορολογική ενημερότητα για χρέος... 0,01 ευρώ!

Εικόνα

Χρωστώντας στην Εφορία το απίστευτο ποσό του ενός λεπτού του ευρώ, ο κύριος Παναγιώτης Φιλαλήθης ανακάλυψε εμβρόντητος ότι λόγω αυτής της οφειλής δεν μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -001-euro/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 24 Νοέμ 2018, 05:49

Παρασκευή 23 Νοε 2018
Σάλος στο Αγρίνιο με τον πρώην ιερέα:
Τον λήστεψαν και τον άφησαν γυμνό στην ερημιά.


Εικόνα

Μία ιδιαίτερα ''πιπεράτη'' υπόθεση εκδικάστηκε πριν από λίγες μέρες στο Μονομελές Δικαστήριο κακουργημάτων του Αγρινίου. Πρωταγωνιστές της υπόθεσης, δυο γυναίκες και ένας… γυμνός πρώην ιερέας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα agriniopress, το περιστατικό είχε λάβει χώρα στο Μεσολόγγι και είχε προκαλέσει την κοινή γνώμη, με τους εμπλεκόμενους να προέρχονται από τη Ναύπακτο. Πρόκειται για έναν 63χρονο πρώην ιερέα και δυο γυναίκες, η μια διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών και η δεύτερη παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου του 2015, ο 60χρονος τότε ιερέας που είναι σε αργία, βρέθηκε… γυμνός από αστυνομικούς σε ερημική περιοχή του Μεσολογγίου.

Υποστήριξε πως είχε ραντεβού με τις δυο γυναίκες και ενώ επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί τους στο αυτοκίνητο της μιας, άγνωστος τον πλησίασε, τον λήστεψε και τον άφησε γυμνό στη… μέση του πουθενά!

Στη συνέχεια ο άγνωστος δράστης που δεν βρέθηκε ποτέ, εξαφανίστηκε μαζί με τις γυναίκες, σύμφωνα πάντα με το φερόμενο θύμα.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτική, μιας και οι γυναίκες, όχι μόνο αρνήθηκαν τις κατηγορίες, αλλά μήνυσαν τον ιερέα για απόπειρα βιασμού.

Μάλιστα, την επομένη του περιστατικού, γνωστός των δυο γυναικών πήρε τα ρούχα του 60χρονου μαζί με ερωτικά βοηθήματα και τα παρέδωσε στη Μητρόπολη Ναυπάκτου.

Εκεί εμβρόντητοι οι άνθρωποι της Μητρόπολης, δεν παρέλαβαν φυσικά τα… «ευρήματα», που παραδόθηκαν στην Αστυνομία.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά, η υπόθεση έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων με τις δυο γυναίκες να είναι κατηγορούμενες για ληστεία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του 63χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γυναίκες τόσο δια του νομικού τους κ. Παντελή Βαμβακά, όσο και στις απολογίες τους, παραδέχτηκαν πως ως μοναδικό σκοπό είχαν να προσβάλλουν και να γελοιοποιήσουν τον πρώην ιερέα.

Αυτό γιατί ο 63χρονος φέρεται να «πολιορκούσε» ερωτικά την διαζευγμένη γυναίκα και να είχε γίνει ιδιαίτερα φορτικός.

Έτσι θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να απαλλαγούν…

Υποστήριξαν ακόμη πως δεν υπήρχε κανένα κίνητρο και λόγος για να τελέσουν ληστεία σε βάρος του. Κάτι που αποδεικνύεται και από την οικονομική τους κατάσταση.

Το αξιοσημείωτο είναι πως και το φερόμενο ως θύμα, απέσυρε την μήνυση του και οι γυναίκες απηλλάγησαν για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δικάστηκαν όμως για το κακούργημα της ληστείας και καταδικάστηκαν σε τριετή φυλάκιση με αναστολή.

Οι δυο γυναίκες άσκησαν έφεση, ενώ αναμένεται και το δικαστήριο για την απόπειρα βιασμού, αν και όπως φαίνεται οι δυο πλευρές έχουν «υποχωρήσει» από την ένταση και τις αρχικές αλληλοκατηγορίες.

https://www.agriniopress.gr/agrinio-lis ... in-iereas/
http://www.enikos.gr/society/609163/sal ... ton-afisan

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 24 Νοέμ 2018, 19:28

22.11.2018
Τρίκαλα: Χαμός σε σχολείο για μια πίτσα που αγόρασαν μαθητές – Η απόφαση του διευθυντή τους!

Εικόνα

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων οδηγήθηκαν χθες (21-11-2018) τρεις μαθητές Λυκείου της πόλης, με απόφαση του Διευθυντή του σχολείου.

Ο λόγος ήταν ότι προτίμησαν να αγοράσουν πίτσα από κατάστημα των Τρικάλων, αντί να αρκεστούν στα φαγώσιμα του κυλικείου του Λυκείου.

Εικόνα

Το γεγονός εξόργισε τον Διευθυντή με αποτέλεσμα να τους… παραπέμψει στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr οι συμμαθητές τους, διαμαρτυρόμενοι για την ενέργειά του να στείλει τους «παραβάτες» στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης, ρωτούσαν τον Διευθυντή τους εάν έχει ποσοστά από το κυλικείο του Λυκείου…
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... s/2663313/
https://www.trikalanews.gr/stin_astunom ... pitsa.html

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 27 Νοέμ 2018, 21:35

Γιατί δεν έχουν σηκωθεί και οι πέτρες;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 09:41
Η αποφαση ειναι σκανδαλωδης
Η πλαστογραφος καθαρστρια η οποια δουλεψε για 18 χρονια με το πλαστο πτυχιο το οποιο η ιδια παραδεχτηκε πως ηταν πλαστο αθωωθηκε για την κατηγορια της πλαστογραφιας
Δεν θα γινουμε ποτε κρατος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ @ Γιατί δεν έχουν σηκωθεί και οι πέτρες;

26 Νοεμβρίου 2018
Αν είναι δυνατόν! Η εφορία έβαλε φόρο σε σχολικό λαχανόκηπο που έφτιαξαν μαθητές Δημοτικού.

Εικόνα

Σε μία άνευ προηγουμένου περιπέτεια με την εφορία οδηγήθηκαν οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του δημοτικού σχολείου στην Όλυνθο Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να προχωρήσουν στη διακοπή της λειτουργίας του Σχολικού Συνεταιρισμού.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, οι ισχύουσες διατάξεις της φορολογικής νομοθεσίας δεν προβλέπουν εξαιρέσεις για τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, το Μητρώο του ΥΠΟΙΚ λαμβάνοντας υπόψη μόνο την λέξη «Συνεταιρισμός» σύμφωνα με το άρθρο 31 του Ν. 3986/2011 επέβαλε τέλος επιτηδεύματος στον λαχανόκηπο που φτιάχτηκε.

«Προχωρήσαμε στη δημιουργία του σχολικού συνεταιρισμού με την επωνυμία το Περιβόλι, προκειμένου οι μαθητές μας να γνωρίσουν όπως προβλέπει και η σχετική νομοθεσία την επιχειρηματικότητα», ανέφερε ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Βασίλης Μισαηλίδης.
SpoilerShow
Ο συνεταιρισμός πραγματοποιούσε γενικές συνελεύσεις και ό,τι άλλο προέβλεπε ένας κανονικός συνεταιρισμός. Ωστόσο, η νομοθεσία για τους σχολικούς συνεταιρισμούς που υπάρχει από το 1997, προβλέπει ότι ο ταμίας του συνεταιρισμού δεν μπορεί να έχει στα χέρια του πάνω από 30.000 δραχμές ήτοι 100 ευρώ περίπου με τα σημερινά δεδομένα, όπως τα υπολόγισαν στο δημοτικό σχολείο Ολύνθου.

Όπως εξηγεί ο κ. Μισαηλίδης, «επειδή τα χρήματα ξεπέρασαν τα 100 ευρώ, αποφασίσαμε να ανοίξουμε λογαριασμό στην τράπεζα ώστε να τα καταθέσουμε, ωστόσο τα παιδιά δεν είχαν ΑΦΜ και χρησιμοποίησα το δικό μου».

Με την εμφάνιση του συνεταιρισμού στο τραπεζικό σύστημα, εμφανίστηκε και στην Εφορία, που όπως αποδείχθηκε κατέταξε τον σχολικό συνεταιρισμό στην κατηγορία των κανονικών συνεταιρισμών, χωρίς να ληφθεί υπ’ όψη ότι επρόκειτο για σχολικό.

Το Μητρώο του Υπουργείου Οικονομικών λαμβάνοντας υπόψη μόνο την λέξη «Συνεταιρισμός» σύμφωνα με το άρθρο 31 του Ν. 3986/2011 επέβαλε τέλος επιτηδεύματος 800 ευρώ στον «σχολικό συνεταιρισμό» το οποίο έγινε γνωστό στο σχολείο με την συμπλήρωση της Φορολογικής Δήλωσης του Συνεταιρισμού για το οικονομικό έτος 2017.
https://hellas-now.com/an-einai-dynaton ... dimotikoy/
26 Νοεμβρίου 2018
Αποφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος της Κρήτης που έπνιξε τα τρία παιδιά του.

Εικόνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, την περασμένη Παρασκευή ο 60χρονος σήμερα παιδοκτόνος, που είχε καταδικαστεί σε τρεις φορές ισόβια, αποφυλακίστηκε.

Η οικογένεια στην Κρήτη έχει ενημερωθεί για την αποφυλάκισή του ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση να έρθει στο νησί.

Το έγκλημα που είχε συγκλονίσει
Ήταν Σεπτέμβριος του 1999. Ο Γ. Μ. βρισκόταν σε διάσταση με την γυναίκα του, με την οποία ήταν δεύτερα ξαδέρφια και είχαν κλεφτεί 13 χρόνια πριν.

Τρεις μήνες νωρίτερα– σε μία προσπάθεια να πείσει την γυναίκα του να γυρίσει ξανά κοντά του απήγαγε τα τέσσερα παιδιά του – τρία αγόρια και ένα κορίτσι – και απειλούσε να τα σκοτώσει.

Ότι δεν έκανε τον Ιούνιο, φαίνεται πως το έκανε στις 20 Σεπτεμβρίου. Εκείνο το απόγευμα, πήρε με το αυτοκίνητο του την 12χρονη κόρη του, τον 10χονο Γιάννη, τον 4χρονο Νικόλα και το 2χρονο αβάπτιστο γιο του για να πάνε μία βόλτα.

Ο Γ. Μ. πάρκαρε το αυτοκίνητο του στον ποταμό του Αλμυρού στο Ηράκλειο και έδεσε το κορίτσι στο λεβιέ των ταχυτήτων και οδήγησε τα τρία αγόρια στην όχθη του ποταμού. Εκεί τα πέταξε στα νερά του ποταμού και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε με την κόρη του στην περιοχή του Μοχού όπου και την εγκατέλειψε.

Όταν τα παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά ο ίδιος απέδωσε τον θάνατό τους σε ατύχημα ωστόσο μετά από πιέσεις ομολόγησε.

Τραγικές φιγούρες σε όλη αυτήν την ιστορία ήταν τόσο η – εν διαστάσει – σύζυγός του και μητέρα των παιδιών όσο και η 32χρονη, σήμερα κόρη τους.

Ο Γ.Μ., μία ημέρα μετά το φρικτό έγκλημα, συνελήφθη από τις αρχές και προφυλακίστηκε.

Όταν ήρθε η ώρα της δίκης ο παιδοκτόνος αρνήθηκε να απολογηθεί και δεν είπε ούτε μία… λέξη.
https://hellas-now.com/apofylakistike-o ... aidia-toy/

Το δικαστήριο τον ενέκρινε τρεις φορές ισόβια, μία για κάθε παιδί. Ο ίδιος κατέθεσε έφεση προκειμένου να δικαστεί σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο ωστόσο όταν ήρθε η ώρα της δίκης δεν εμφανίστηκε.

Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15265
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 27 Νοέμ 2018, 21:40

ελπιζω να φανουν αντρες οι κρητικοι.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 03 Δεκ 2018, 19:43

2 Δεκεμβρίου 2018
5 χρόνια φυλακή και πρόστιμο αν ταΐζεις μόνο Έλληνες.

Εικόνα

Περάστηκε στα μουλωχτά μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης η συγκεκριμένη τροπολογία η οποία επιθυμεί η προσφορά αγαθών και υπηρεσιών σε Έλληνες να τιμωρείται με μέχρι και με 5 χρόνια φυλάκισης..
και πρόστιμο 1.500 ευρώ εξαιτίας του αποκλεισμού ατόμων διαφορετικής φυλής, χρώματος καταγωγής ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ειδικότερα, πρόκειται για τροπολογία που κατατέθηκε εντός του Συμφώνου Συμβίωσης και υπογραμμίζει επιπλέον ότι εάν η προσφορά οποιασδήποτε βοήθειας είναι για παραπάνω από έναν Έλληνες (δηλαδή δεν περιλαμβάνει αλλοδαπούς και ομοφυλόφιλους) η φυλάκιση θα αγγίζει ως και τα πέντε ολόκληρα χρόνια και το πρόστιμο τα 25.000 ευρώ.

Τα συμπεράσματα δικά σας…
https://hellas-now.com/5-chronia-fylaki ... o-ellines/

3 Δεκεμβρίου 2018
Είσαι παράνομος μετανάστης ή Ρομά; 900 ευρώ μέρισμα. Είσαι Έλληνας; 350 ευρώ.

Εικόνα

Μπορεί να μας πει τι όφελος έχει ο άνεργος που αναγκαστικά μένει στο ίδιο σπίτι ως φιλοξενούμενος με τον άλλον ο οποίος εργάζεται κι έχει εισόδημα 10 χιλιάδες ευρώ; Αδικίες σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων οικονομικά αδύναμων πολιτών προκαλούν οι ρυθμίσεις του ν. 4501/2017 για τα κριτήρια χορήγησης του «κοινωνικού μερίσματος», οι οποίες ψηφίστηκαν πρόσφατα από τη Βουλή.

Όπως προκύπτει από το σχετικό κείμενο των ρυθμίσεων, ποσό κοινωνικού μερίσματος θα χορηγείται σε κάθε σύνολο ατόμων που συγκατοικούν σε κάποιο σπίτι, είτε αυτά συνιστούν μια τυπική οικογένεια, αποτελούμενη από τους γονείς και τα τέκνα (ανήλικα ή ενήλικα), είτε μια απλή ομάδα συγγενών (π.χ., ενήλικα αδέλφια που κατοικούν μαζί σε ένα σπίτι, ανδρόγυνο που συγκατοικεί με γηραιούς γονείς τους οποίους φιλοξενεί, παππούδες ή γιαγιάδες που συγκατοικούν με φιλοξενούμενους εγγονούς κ.λπ.), εφόσον τα συνολικά εισοδήματά τους και η συνολική αξία όλων των περιουσιακών τους στοιχείων δεν υπερβαίνουν τα αντίστοιχα όρια που προβλέπονται.

Δηλαδή, κάθε ομάδα ατόμων που συγκατοικούν θα λογίζεται ως ένα «νοικοκυριό» προς το οποίο θα χορηγείται ένα ποσό επιδόματος προσδιοριζόμενο ανάλογα με το ύψος του συνολικού ετήσιου εισοδήματος και τη συνολική αξία των περιουσιακών στοιχείων όλων των ατόμων του νοικοκυριού.

Ωστόσο, με τον εν λόγω τρόπο προσδιορισμού των δικαιούχων αποκλείεται ουσιαστικά ένας μεγάλος αριθμός φτωχών πολιτών από το δικαίωμα είσπραξης του κοινωνικού μερίσματος δεδομένου ότι σήμερα στη χώρα μας υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι και άποροι γενικότερα ενήλικες οι οποίοι συγκατοικούν με τους γονείς τους ή με άλλους στενούς συγγενείς τους και στις φετινές φορολογικές δηλώσεις εμφανίζονται ως «φιλοξενούμενοι» στα σπίτια των οικείων τους.

Εικόνα
SpoilerShow
Επιπρόσθετα, υπάρχουν και πολυάριθμες περιπτώσεις υπερηλίκων γονέων με πενιχρά ετήσια εισοδήματα που «φιλοξενούν» στα σπίτια τους τα ενήλικα τέκνα τους τα οποία έχουν εργασία, λαμβάνουν μισθούς και συντηρούν τους φτωχούς γονείς τους.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις θα συνυπολογίζονται αθροιστικά τα ετήσια εισοδήματα όλων των ατόμων που συγκατοικούν, οπότε αν τα αθροίσματα των εισοδημάτων είναι υψηλά και υπερβαίνουν τα προβλεπόμενα όρια, τότε τα «νοικοκυριά» στα οποία ανήκουν τα άτομα με τα πολύ χαμηλά ή και μηδενικά εισοδήματα δεν θα δικαιούνται κανένα ποσό μερίσματος.

Οι αποκλεισμοί χιλιάδων οικονομικά ασθενών πολιτών από το δικαίωμα είσπραξης του κοινωνικού μερίσματος θα πληθύνουν, αλλά και νέες αδικίες σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων άλλων φτωχών πολιτών θα σημειωθούν εάν στην εφαρμοστική υπουργική απόφαση για την καταβολή του μερίσματος, την οποία θα εκδώσει εντός των προσεχών ημερών, οριστεί ότι ως «ετήσιο εισόδημα» κάθε φυσικού προσώπου, που θα λαμβάνεται υπόψη για τον προσδιορισμό του συνολικού ετήσιου εισοδήματος κάθε νοικοκυριού θα λαμβάνεται υπόψη το μεγαλύτερο ποσό μεταξύ συνολικού δηλωθέντος εισοδήματος και του τεκμαρτού εισοδήματος που προκύπτει από την εφαρμογή των αντικειμενικών δαπανών (τεκμηρίων) διαβίωσης.

Σε μια τέτοια περίπτωση, εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και απλοί φορολογούμενοι με πάρα πολύ χαμηλά δηλωθέντα ετήσια εισοδήματα θα εμφανίζονται με πλασματικά υψηλά ετήσια τεκμαρτά εισοδήματα, πολύ μεγαλύτερα από τα πραγματικά.

Και αυτό θα γίνει επειδή το ελάχιστο ποσό τεκμαρτού εισοδήματος που θα λαμβάνεται υπόψη γι’ αυτούς θα ανέρχεται σε 5.000 ευρώ για τους έγγαμους και σε 3.000 ευρώ για τους άγαμους και στη συνέχεια θα αυξάνεται περαιτέρω κατά ποσά της τάξεως των 2.000-10.000 ευρώ με την προσθήκη των τεκμηρίων διαβίωσης για τα σπίτια στα οποία διαμένουν και για τα ΙΧ αυτοκίνητα που τυχόν κατέχουν.

Δηλαδή, τα ποσά ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος με βάση τα οποία θα κρίνεται το ύψος του μερίσματος που δικαιούνται θα προσδιορίζονται σε επίπεδα 5.000-15.000 ευρώ τη στιγμή που τα πραγματικά τους εισοδήματα είναι σημαντικά χαμηλότερα.

Το αποτέλεσμα θα είναι τα συγκεκριμένα νοικοκυριά και μεμονωμένα πρόσωπα, αντί να εισπράξουν ποσά μερίσματος της τάξεως των 450-900 ευρώ, που δικαιούνται κανονικά, είτε να ξεπεράσουν τα ισχύοντα για τις περιπτώσεις τους ανώτατα εισοδηματικά όρια και να μη λάβουν καθόλου κοινωνικό μέρισμα είτε να ανέβουν σε υψηλότερα κλιμάκια ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος στα οποία αντιστοιχούν ποσά μερίσματος σημαντικά μειωμένα, στα επίπεδα των 250-500 ευρώ.

Αξιοσημείωτο είναι πως με βάση την παράγραφο 2 του άρθρου 1 του ν. 4501/2017, τα εισοδηματικά, περιουσιακά και λοιπά κριτήρια με βάση τα οποία θα χορηγηθούν τα ποσά της εφάπαξ εισοδηματικής ενίσχυσης υπό μορφή κοινωνικού μερίσματος είναι τα ακόλουθα:

1 Εισοδηματικά κριτήρια:
Ετήσιο εισόδημα μέχρι 9.000 ευρώ για νοικοκυριό με ένα ενήλικο μέλος προσαυξανόμενο, για κάθε νοικοκυριό με περισσότερα του ενός μέλη, κατά 4.500 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος και κατά 2.250 ευρώ για κάθε ανήλικο μέλος.

2 Περιουσιακά κριτήρια:
α) Ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό συνολικής φορολογητέας αξίας μέχρι 120.000 ευρώ για νοικοκυριά με ένα μέλος. Το όριο των 120.000 ευρώ προσαυξάνεται κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και μέχρι του ποσού των 180.000 ευρώ.

β) Κινητή περιουσία:
Το συνολικό ύψος των καταθέσεων όλων των μελών του νοικοκυριού σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας ή του εξωτερικού ή/και η τρέχουσα αξία μετοχών, ομολόγων κ.λπ., όπως προκύπτουν από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 9.000 ευρώ για τα νοικοκυριά με ένα μέλος. Για τα νοικοκυριά με περισσότερα του ενός μέλη, το όριο των 9.000 ευρώ θα πολλαπλασιάζεται για κάθε επιπλέον μέλος πέραν του ενός, με τρόπο που θα προσδιοριστεί στην εφαρμοστική υπουργική απόφαση.

Το συνολικό ποσό από τόκους καταθέσεων των μελών του νοικοκυριού σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας ή του εξωτερικού, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό που προκύπτει από τον παρακάτω μαθηματικό τύπο:
Ετήσιος τόκος = 9.000 ευρώ Χ κλίμακα ισοδυναμίας νοικοκυριού Χ μέσο καταθετικό επιτόκιο 2016 / 100.

3 Περιουσιακά τεκμήρια:
Εξαιρούνται από τη χορήγηση της εφάπαξ εισοδηματικής ενίσχυσης του κοινωνικού μερίσματος νοικοκυριά, τα μέλη των οποίων στην τελευταία δήλωση φορολογίας εισοδήματος έχουν δηλώσει: ότι κατέχουν Ι.Χ. αυτοκίνητα άνω των 1.928 κυβικών εκατοστών παλαιότητας έως 10 ετών, πισίνες ή και σκάφη αναψυχής μήκους άνω των 5 μέτρων,
δαπάνες για αμοιβές πληρωμάτων σκαφών αναψυχής, για δίδακτρα ή και για οικιακούς βοηθούς και λοιπό υπηρετικό προσωπικό.
https://hellas-now.com/eisai-paranomos- ... -350-eyro/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 10 Δεκ 2018, 03:20

12/09/2018
ΜΟΣΧΑ! Ο αυτοαποκαλούμενος "κομμουνιστής" υπουργός, με το γραφείο εκατομμυρίων, τρώει ψάρι και μαύρο χαβιάρι σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

Εικόνα

George Athanasios Tsoukaladakis
Ο κομμουνιστής Κατρούγκαλος τρώει μαύρο χαβιάρι και ψάρι στις 9 το πρωί στο υπέρ πολυτελές ξενοδοχείο Μέτροπολ της Μόσχας.
Τι τραβάνε και αυτοί οι κομμουνιστές ρε γμτ.
Θυσία γίνονται.
(Με τα λεφτά μας πάντα).

Τη φώτο μου την έστειλε χτες φίλος μου που τον αναγνώρισε και μένει επίσης εκεί για δουλειά. Ήταν και ο Aλέξης στο ίδιο ξενοδοχείο. Παλιοζωή. Ο Κατρούγκαλος μένει σε σουίτες του 4ου ορόφου. Οκ υπάρχουν και οι βασιλικές του 5ου αλλά δεν έφτασε εκεί η χάρη του.
http://www.press-gr.com/2018/12/blog-post_928.html

Εικόνα


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 12 Δεκ 2018, 20:16

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΕΙ;; ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ ;;



Υπάρχει κράτος; Υπάρχει ΚΥΠ; Υπάρχει αστυνομία;
Και βέβαια υπάρχουν.
Τότε γιατί;
Ποιος τους προστατεύει;; Ποιος τους καλύπτει διαχρονικά όποιο κόμμα και αν κυβέρνα;; Ποιος τούς χρηματοδοτεί;...


Κινητοποιούνται μέσω facebook και προφανώς το κράτος τους γνωρίζει.
Και τους ανέχεται διαχρονικά. Με τον Κυριάκο δήθεν να εξανίσταται.
Την 6η Δεκεμβρίου 2008 επί Καραμανλή-Παυλόπουλου είχαν κινητοποιηθεί ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ και έκαψαν την Αθήνα χωρίς ως λέγεται να συλληφθεί κανείς.

Είναι οργανωμένοι και προφανώς τους γνωρίζει το κράτος.
Τότε ποιος τους προστατεύει;

Τόνοι μολότοφ που υπήρξαν καταγγελίες πανεπιστημιακών ότι τις φτιάχνουν στο Πολυτεχνείο και σε άλλα Ανώτατα ιδρύματα. Χωρίς να επεμβαίνει το κράτος.

Χιλιάδες λίτρα βενζίνης για τις βόμβες μολότοφ και κανείς «δεν» γνωρίζει» τίποτε.
Από πού αγοράζουν την βενζίνη, πώς την μεταφέρουν στο Πολυτεχνείο και αλλού κτλ.

Ποιος τους χρηματοδοτεί για τους τόνους βενζίνης που χρησιμοποιούν; Που την βρίσκουν και πως την μεταφέρουν στα ΑΕΙ ή αλλού για να φτιάξουν δεκάδες χιλιάδες μολότοφ; ;
Με βυτία;;


Χιλιάδες οι κουκουλοφόροι.
Άντρο τους το Πολυτεχνείο και τα Πανεπιστήμια, καταστροφείς και ληστές του πλούτου των πανεπιστημίων.

Επίδοξοι δολοφόνοι των αστυνομικών με ορμητήριο και καταφύγιο τους το Πολυτεχνείο και τα πανεπιστήμια.

Με την αστυνομία να μην μπαίνει στο Πολυτεχνείο και στα Πανεπιστήμια να συλλάβει τους επίδοξους δολοφόνους.

Η αστυνομία που χρόνια τώρα παίζει "πετροπόλεμο" μαζί τους.
Χωρίς να συλλαμβάνει σχεδόν κανένα.

Και αν συλλάβει, λέγεται ότι με άνωθεν εντολές τον αφήνει.

Και χρόνια τώρα όλα τα κόμματα και το κράτος αφήνουν να επαναλαμβάνονται τα ίδια,
Κάθε 17 Νοέμβρη , κάθε 6 Δεκέμβρη και όποτε άλλοτε θέλουν να διαλύσουν πατριωτικές εκδηλώσεις.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑ;;

Ευριπίδης Μπίλλης
facebook.com/Euripides-Billis


Οταν βγαινει το οποιο πολιτικο κομμα στην Ελλαδα ετσι το γιορταζουν…



Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 15 Δεκ 2018, 18:10

11/12/2018
Πάτρα: Πέθανε ο άστεγος κυρ Χρήστος που κοιμόταν στους δρόμους της πόλης- Θλίψη από τον χαμό του - Συγκίνηση από συμπολίτες.

Εικόνα

Έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα ένας από τους πιο ταλαιπωρημένους Πατρινούς ο άστεγος κυρ Χρήστος, που είχε κάνει σπίτι του, τους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας. Η περίπτωση του βασανισμένου συμπολίτης είχε απασχολήσει πολλές φορές τα τοπικά ΜΜΕ, την αστυνομία αλλά και τα νοσοκομεία της περιοχής όπου αρκετές φορές είχε μεταφερθεί σε άθλια κατάσταση.

Τελικά ο κυρ Χρήστος πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης. Αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου όμως άφησε την τελευταία του πνοή. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε συγκίνηση στην πόλη με αρκετούς να σχολιάζουν ότι κανείς φορέας δεν αναλάμβανε την φροντίδα του με αποτέλεσμα να περιφέρεται στους δρόμους.

"Πόνεσε πολύς κόσμος για τον Χρηστο... Δάκρυσε όλη η αστυνομία και όλο το ΕΚΑΒ που πήγαιναν καθημερινά να τον παραλάβουν λιπόθυμο και χτυπημένο", ανέφερε σε μια από τις αναρτήσεις της στο FB γνωστή Πατρινή που συγκινήθηκε από τον θάνατό του.

"Φορέας δεν αναλάμβανε την προστασία του... Έτσι περιφερόταν σους δρόμους. Τα αυτιά από τους φορείς αδιάφορα... Πονάω συνάνθρωποι Χριστουγεννιάτικα που υπάρχουν αδέσποτοι άνθρωποι στην πόλη μου, άρρωστοι και μικρά παιδιά. Κακοποιημένοι άνθρωποι έξω από βιτρίνες με λαμπάκια... Και οι κουστουμαρισμένοι, να αδιαφορούν... Ξενώνας ανύπαρκτος... Πρόνοιες Σύλλογοι και ΜΚΟ επίσης..."

"Καλό Παράδεισο Χρήστο μου... Δεν δολοφονήθηκες από αυτούς που πήγαν να σε κλέψουν αλλά από όλους εμάς τους λίγους και ανεπαρκείς που ακόμα δεν μάθαμε ούτε να ψηφίζουμε...".
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/510441

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 15 Δεκ 2018, 18:15

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
Μνημονιακή Ελλάδα 2018, με "Αριστερή" κυβέρνηση. DW: «Tα Ελληνόπουλα ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε ενώ άλλα παρακαλούν συμμαθητές τους για ξεροκόμματα»

Εικόνα

Μπορεί η Ελλάδα να έχει βγει από τα προγράμματα διάσωσης και την αυστηρή επιτήρηση των δανειστών, αλλά οι μεγάλες περικοπές στον εθνικό προϋπολογισμό τα χρόνια της κρίσης έχουν αφήσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να πεινάει και τα παιδιά να υποσιτίζονται.

Αυτήν τη δραματική εικόνα της Ελλάδας μεταφέρει σε ρεπορτάζ της η Deutsche Welle, επικαλούμενη έρευνα του Transnational Institute, με έδρα το Άμστερνταμ, σύμφωνα με την οποία το 14% των Ελληνόπουλων παραμένει υποσιτισμένο καθώς δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε καν κάθε δεύτερη ημέρα ένα πιάτο φαγητό με κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι.

Εικόνα

Το ρεπορτάζ ξεκινά με την περιγραφή της κατάστασης σε ένα κεντρικό ψαράδικο στον Μαραθώνα. "Έχει φτάσει μεσημέρι και το ψαράδικο είναι ακόμα άδειο. 'Κανείς δεν έχει πατήσει το πόδι του', δηλώνει η ιδιοκτήτριά του Μαρία Χασιώτου. 'Αφού δεν έχουν έρθει ακόμα, πιθανότατα δεν θα έρθουν ποτέ. Άλλη μια μέρα με όσπρια και ζυμαρικά', προσθέτει".

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται η πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες νοικοκυριά που βασίζονται στα εισοδήματα των παππούδων και των γιαγιάδων. "Αλλά οι συντάξεις έχουν περικοπεί 13 φορές από το 2009 αφήνοντας τις οικογένειες με δραματικά λιγότερα εισοδήματα, χωρίς πρόσβαση ούτε καν στα απαραίτητα", προστίθεται.

Υποσιτισμένα παιδιά
Βάσει της έρευνας του Transnational Institute, 9% των παιδιών στην Ελλάδα δεν μπορούν να απολαύσουν τουλάχιστον ένα γεύμα με πρωτεΐνη όταν πριν την έναρξη της κρίσης το ποσοστό ήταν 4%.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι υπάρχουν πολλά περιστατικά με παιδιά να λιποθυμούν στα σχολεία λόγω της πείνας. Επικαλείται, δε, μαρτυρίες δασκάλων που βλέπουν μαθητές να έρχονται στο σχολείο για μήνες τρώγοντας μόνο ρύζι. "Ορισμένα παιδιά έχουν εντοπιστεί να ψάχνουν στα σκουπίδια με άλλα να παρακαλούν συμμαθητές τους για ξεροκόμματα".

"Με τις αποταμιεύσεις να έχουν εξαφανιστεί, ορισμένοι έχουν υποχρεωθεί ακόμα και να αφήσουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα επιλέγοντας να τα επισκέπτονται δύο-τρεις φορές την εβδομάδα γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους ανάγκες", προσθέτει το ρεπορτάζ.
http://www.capital.gr/epikairotita/3333 ... ositismena
https://www.el.gr/ellada/koinonia/germa ... itizontai/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Δεκ 2018, 20:14

Δεκέμβριος 17, 2018
Ανομία στα ελληνικά Πανεπιστήμια: Η σύγκριση μέχρι το 2018 που σοκάρει.

Εικόνα

Δεν έχουν τέλος τα φαινόμενα βίας και ανομίας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα με συνεχείς επιθέσεις και τις κυβερνήσεις να αδυνατούν να λάβουν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή της. Αξιοσημείωτο είναι, πάντως, πως ο αριθμός των συλλήψεων μειώθηκε αισθητά επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

Η εικόνα που προκύπτει από τα στοιχεία για την εγκληματικότητα στα πανεπιστήμια της Αττικής μόνο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα δεν παραπέμπει.

Ειδικότερα, την περίοδο 2010 – 2014 σχηματίστηκαν 429 δικογραφίες κι έγιναν 465 συλλήψεις στις εγκαταστάσεις των ιδρυμάτων και στους περιβάλλοντες χώρους, σύμφωνα με μετρήσεις που κατέθεσε στη Βουλή η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, και δημοσίευσε ο «Ελεύθερος Τύπος».

Όπως μαρτυρούν τα στοιχεία, η συντριπτική πλειονότητα των συλλήψεων σχετίζεται με ναρκωτικά, ενώ λιγότερες από είκοσι συλλήψεις έγιναν για ληστείες και παρεμπόριο.

Τα στοιχεία εγκληματικότητας αφορούσαν κυρίως στα ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, ΟΠΑ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Πάντειο, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά), που εδρεύουν στην Αττική.

Ο αριθμός των συλλήψεων, ωστόσο, μειώθηκε κατά περισσότερο από 70% την τριετία διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να είναι σαφές εάν αυτό οφείλεται σε τυχόν περιορισμό των παρεμβάσεων της Αστυνομίας στα ιδρύματα.

Ειδικότερα, μεταξύ 2015 και 2018 καταγράφηκαν 131 συλλήψεις και 129 δικογραφίες, με τα ναρκωτικά να είναι σταθερά η κύρια αιτία του προβλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», τα στοιχεία καταδεικνύουν πως οι πανεπιστημιακοί χώροι εξασφαλίζουν άσυλο και «πελατεία» σε διάφορες συμμορίες, όπως άλλωστε φάνηκε κατά την διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλώματος που λειτουργούσε «σούπερ μάρκετ» διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Οι αριθμοί στην Αττική
SpoilerShow
Τα στοιχεία εγκληματικότητας αφορούσαν το ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, ΟΠΑ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΤΕΙ Αθήνα και Πειραιά), που εδρεύουν στην Αττική. Την τετραετία 2010-2014, σχηματίστηκαν 417 δικογραφίες για διακίνηση ναρκωτικών και καταγράφηκαν 448 συλλήψεις για το συγκεκριμένο αδίκημα. Άλλες έξι δικογραφίες και τέσσερις συλλήψεις σχηματίστηκαν για ληστείες, έξι δικογραφίες και 13 συλλήψεις για παρεμπόριο. Συνολικά το χρονικό διάστημα 2010-2014, σχηματίστηκαν 429 δικογραφίες και συνελήφθησαν 465 άτομα για διάφορα αδικήματα σε πανεπιστήμια της Αττικής.

Την τετραετία 2015-2018, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στα πανεπιστημιακά ιδρύματα του χώρου ευθύνης υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, σχηματίστηκαν 109 δικογραφίες και συνελήφθησαν 113 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών. Εννέα δικογραφίες σχηματίστηκαν για ληστείες και συνελήφθησαν 3 άτομα για το ίδιο αδίκημα, ενώ 11 δικογραφίες και 15 συλλήψεις, αφορούσαν το παρεμπόριο. Συνολικά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σχηματίσθηκαν 129 δικογραφίες και συνελήφθησαν 131 άτομα, για αδικήματα που διαπράχθηκαν εντός και εκτός πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Αττικής.

«Ανομία» Αττικής ανά έτος
Από τα στοιχεία που παρέδωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, στη Βουλή, υπήρξε και η ανάλυση των αδικημάτων ανά έτος από το 2010 έως το 2018, ως εξής:

2010: 92 δικογραφίες για ναρκωτικά, 4 για κλοπές, μία για παρεμπόριο, μία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, 93 συλλήψεις
2011: 221 δικογραφίες για ναρκωτικά, 3 για κλοπές, μία για παρεμπόριο, μία για ληστεία, 223 συλλήψεις
2012: 98 δικογραφίες για ναρκωτικά, 4 για κλοπές, 2 για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, 2 για ληστεία, και από μία για παρεμπόριο, περί όπλων, διατάραξη οικιακής ειρήνης και απρόκλητη σωματική βλάβη, 107 συλλήψεις
2013: 4 δικογραφίες για κλοπή, 2 για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, 3 για ληστεία, και από μία για παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες, διατάραξη οικιακής ειρήνης και ναρκωτικά, έγιναν 39 συλλήψεις
2014: 5 δικογραφίες για ναρκωτικά, 3 για παρεμπόριο, 2 για κλοπή, 14 συλλήψεις
2015: 16 δικογραφίες για ναρκωτικά, 3 για διατάραξη οικιακής, 3 για κλοπή, και από μία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, εμπρησμός, περί όπλων, 68 συλλήψεις
2016: 17 δικογραφίες για ναρκωτικά, 4 για ληστεία, και από μία κλοπή και διακεκριμένες φθορές, 17 συλλήψεις
2017: 4 δικογραφίες για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, 4 για επικίνδυνη σωματική βλάβη, 4 για παρεμπόριο, 3 περί όπλων, 2 για διατάραξη οικιακής ειρήνης, 2 για ληστεία και από μία για ναρκωτικά, κλοπή, απόπειρα κλοπής, 7 συλλήψεις
2018: 75 δικογραφίες για ναρκωτικά, 7 για παρεμπόριο, 3 για ληστεία, 2 για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, 2 για επικίνδυνη σωματική βλάβη και μία για παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες, 90 συλλήψεις
ΑΠΘ, Θεσσαλία, Κεντρική Μακεδονία

Αντίστοιχα στοιχεία εγκληματικότητας παρουσιάστηκαν για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως το ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας Σέρρες, με κύρια αδικήματα αυτά των εισβολών και των επιθέσεων. Το χρονικό διάστημα 2010-2014, οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν μία δικογραφία για εισβολή (άρθρο 334 Π.Κ.) όπου συνελήφθησαν 11 άτομα και πέντε δικογραφίες για επιθέσεις (άρθρα 381, 382, 270, 264 Π.Κ,). Συνολικά σχηματίστηκαν έξι δικογραφίες και συνελήφθησαν 43 άτομα.

Το χρονικό διάστημα 2015-2018, σχηματίστηκε μία δικογραφία για εισβολή χωρίς συλλήψεις και 19 δικογραφίες για επιθέσεις με την σύλληψη δύο ατόμων. Συνολικά σχηματίστηκαν 20 δικογραφίες και συνελήφθησαν δύο άτομα.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες Λάρισας, Βόλου και Καρδίτσας, μέσα και γύρω από πανεπιστήμια, το χρονικό διάστημα 2010-2014 σχημάτισαν 12 δικογραφίες για κλοπές χωρίς να υπάρξουν συλλήψεις. Το 2015-2018 στα πανεπιστήμια των ίδιων περιοχών σχηματίστηκαν τρεις δικογραφίες για κλοπές χωρίς και πάλι να καταγραφούν συλλήψεις. Στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Κεντρικής Μακεδονίας από το 2010 έως 2018 σχηματίστηκε μόλις μία δικογραφία για κλοπή χωρίς συλλήψεις.

(Iefimerida)
https://www.el.gr/ellada/koinonia/anomi ... y-sokarei/
Τετάρτη, Φεβρουάριος 14
Απίστευτο! Εσκιμώοι προσκύνησαν τον τάφο του αγίου Παϊσίου.

Εικόνα

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι πιστοί από κάθε γωνιά της χώρας, που σχηματίζουν ουρές στον τάφο του αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όταν είδαν μέχρι και... Εσκιμώους από την Αλάσκα...

...που έφτασαν στο ησυχαστήριο του Ευαγγελιστή Ιωάννη του Θεολόγου, όπου εκοιμήθη το 1994 ο γνωστότερος σύγχρονος άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, για να προσκυνήσουν!

Το γκρουπ των περίπου 55 Εσκιμώων επισκέφτηκε πριν από λίγες εβδομάδες το μοναστήρι, όπου έρχονται καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα και πούλμαν με πιστούς που ψιθυρίζουν προσευχές, άλλοι με δάκρυα στα μάτια και άλλοι γονατιστοί. Ο αριθμός των επισκεπτών έχει πολλαπλασιαστεί από τότε που το Οικουμενικό Πατριαρχείο αγιοποίησε τον γέροντα Παΐσιο, 22 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Εικόνα

«Εχουν αυξηθεί οι ημερήσιες εκδρομές από κάθε σημείο του κόσμου. Κυρίως το καλοκαίρι τα πούλμαν είναι δεκάδες σε καθημερινή βάση» υποστηρίζει η κυρία Αναστασία, κάτοικος της περιοχής.

Το κατώφλι του μοναστηριού

Λίγο νωρίτερα, μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης περνούσαν το κατώφλι του μοναστηριού για να προσκυνήσουν. Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους καταφθάνουν στο μοναστήρι προσκυνητές απ' όλη την Ελλάδα, καθώς ορισμένα τουριστικά πρακτορεία οργανώνουν ημερήσιες εκδρομές με κόστος 8-10 ευρώ ανά άτομο. Τον χειμώνα, το ησυχαστήριο είναι ανοιχτό για τον κόσμο Τρίτη έως Πέμπτη 10.00-13.00 και 16.00-18.00, Σάββατο 10.00- 15.00 και Κυριακή 11.00-13.00 και 16.00-18.00.

«Ερχομαι τακτικά για να λάβω τη χάρη του αγίου» αναφέρει η κυρία Μαρία από το Διδυμότειχο. Οι εθελοντές που βοηθούν στο ησυχαστήριο αναφέρουν ότι το καλοκαίρι μπορεί να ξεπεράσουν και τους χίλιους σε καθημερινή βάση οι επισκέπτες που περιμένουν καρτερικά προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι δίπλα στον μεγάλο ξύλινο σταυρό, στην τελευταία κατοικία του αγίου Παϊσίου και τη μαρμάρινη πλάκα που αναγράφει: «Εδώ τελείωσε η ζωή, εδώ και η πνοή μου, εδώ το σώμα θα θαφτή, θα χαίρη κι η ψυχή μου, ο άγιος μου κατοική, αυτό είναι τιμή μου, πιστεύω Αυτός θα λυπηθή, την άθλια ψυχή μου, θα εύχεται στο Λυτρωτή, να 'χω την Παναγιά μαζί μου».
https://www.espressonews.gr/reportaz/20 ... oy-paisioy

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Δεκ 2018, 21:31

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
Φθιώτιδα: Άνοιξε το λογαριασμό της ΔΕΗ κι έπαθε… ηλεκτροσόκ!

Εικόνα

Εσείς τι θα παθαίνατε αν βλέπατε το λογαριασμό σας στη ΔΕΗ να είναι 4.879 ευρώ;

Στην περίπτωση μιας πολύτεκνης οικογένειας από Τοπική Κοινότητα της Λαμίας, λίγο έλειψε ο πατέρας και η μητέρα να πάθουν εγκεφαλικό!

«Αρχικά νόμισα ότι έγραφε 487 ευρώ, δεν ήθελαν τα μάτια μου φαίνεται να πιστέψουν το νούμερο που έβλεπαν. Όταν συνειδητοποίησα τι έγραφε κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό», εξηγεί στο LamiaReport η μητέρα της οικογένειας που δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Την επομένη φυσικά πήρε το δρόμο για τη ΔΕΗ ή πιο σωστά για το γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ στη Λαμία που έχει την ευθύνη της καταγραφής των αριθμών των μετρητών.

Εκεί η υπηρεσία κατάλαβε γρήγορα την γκάφα της, που λίγο έλειψε να στείλει… αδιάβαστη ολόκληρη οικογένεια και ενημέρωσε ότι θα διορθώσει το λάθος με νέο λογαριασμό. Άλλωστε στην μέτρηση για ένα απλό νοικοκυριό, είχαν καταγραφεί σχεδόν 20.000 KWh (19212 για την ακρίβεια) σε μία περίοδο 4 μηνών, κάτι που και ένας απλός μηχανικός θα μπορούσε να καταλάβει ότι είναι αδύνατον.

Εικόνα

Ωστόσο η «παθούσα» της υπόθεσης δεν μπορεί να συγχωρέσει το γεγονός ότι κανείς δε βρέθηκε να της πει μια συγνώμη, για την ψυχική οδύνη που πέρασε εκείνη και ο άνδρας της. «Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος όταν τα στοιχεία παρουσιάζουν τέτοια τρομερή απόκλιση;», αναρωτιόταν η γυναίκα.

Στο τέλος μάλιστα συνειδητοποίησε ότι αν το λάθος ήταν μικρότερο, όσο νόμισε ότι διάβασε δηλαδή στην αρχή, ίσως και να είχε πληρώσει τον λογαριασμό και άντε μετά να αποδείκνυε ότι η εταιρία είχε μπερδέψει τα ρολόγια!...

Για τη ιστορία να σημειώσουμε ότι ανάλογες ή και πιο μεγάλες γκάφες έχουν γίνει και στο παρελθόν όπως είχε καταγράψει και πάλι το LamiaReport με λογαριασμό 13.721, 00€!
( http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... opi-vinteo )
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... ilektrosok

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών