Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
-
Λίνο Βεντούρα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Λίνο Βεντούρα » 23 Φεβ 2025, 09:59
Ένα πέρυσινο άρθρο με «θα» και «πειραματικά προγράμματα» Τι έχει γίνει από τότε; Μας τα έχει πει και η Τεσλα πριν από μια δεκαετία.
Έχει αλλάξει κάτι με την πιστοποίηση καθ έγκριση; Και να ξερεις ότι ακόμη κι αν οι Κινέζοι έχουν έτοιμη την τεχνολογία η Δύση θα τρενάρει την έγκριση μέχρις ότου φτάσουν και οι δυτικές εταιρίες στο ίδιο σημείο τουλάχιστον.
Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 23 Φεβ 2025, 11:57
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 09:59
Ένα πέρυσινο άρθρο με «θα» και «πειραματικά προγράμματα» Τι έχει γίνει από τότε; Μας τα έχει πει και η Τεσλα πριν από μια δεκαετία.
Έχει αλλάξει κάτι με την πιστοποίηση καθ έγκριση; Και να ξερεις ότι ακόμη κι αν οι Κινέζοι έχουν έτοιμη την τεχνολογία η Δύση θα τρενάρει την έγκριση μέχρις ότου φτάσουν και οι δυτικές εταιρίες στο ίδιο σημείο τουλάχιστον.
Μα δε μιλάμε για θα.Τα ρομποταξί κυκλοφορούν ήδη στους δρόμους της Κίνας.Για το τι θα κάνουν οι Δυτικοί δε μπορώ να ξέρω αλλά αν ισχύει αυτό που λες τότε οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν στις κυβερνήσεις της Δύσης που καθυστερούν τη χρήση μιας υπάρχουσας τεχνολογίας για να ικανοποιήσουν συμφέροντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ την 23 Φεβ 2025, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
sharp
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 23 Φεβ 2025, 12:07
Όταν ολοκληρωθεί το εργοστάσιο στην Ουγγαρία, η BYD θα έχει αυτοκίνητα στην ΕΕ με μηδενικούς δασμούς και μικρότερα μεταφορικά. Που σημαίνει code red για όλους τους υπόλοιπους.

Vladimir, STOP!

-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 23 Φεβ 2025, 12:09
vantono έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 09:59
Πάει για κλείσιμο επειδη "εκανε στροφή στην ηλεκτροκίνηση", σύμφωνα με εναν υπερψέκουλα γνωστό μου. Και όποια αυτοκινητοβιομηχανία κανει στροφή στην ηλεκτροκίνηση "μετά απο λίγο κλείνει".
σε τι σκεύος μαγειρεύει το γλυκόξινο κοτόπουλο του ο γνωστός σου, πύτε;
Saturn έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
Λίνο Βεντούρα
από Λίνο Βεντούρα » 23 Φεβ 2025, 13:37
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 11:57
Μα δε μιλάμε για θα.Τα ρομποταξί κυκλοφορούν ήδη στους δρόμους της Κίνας.Για το τι θα κάνουν οι Δυτικοί δε μπορώ να ξέρω αλλά αν ισχύει αυτό που λες τότε οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν στις κυβερνήσεις της Δύσης που καθυστερούν τη χρήση μιας υπάρχουσας τεχνολογίας για να ικανοποιήσουν συμφέροντα.
Απ’ ότι έχω καταλάβει είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο.
Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 23 Φεβ 2025, 14:02
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 13:37
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 11:57
Απ’ ότι έχω καταλάβει είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο.
Τα ρομποταξί εξυπηρετούν ήδη πελάτες απλώς είναι ακόμα στην αρχική φάση ανάπτυξης.
-
-
- 44 Απαντήσεις
- 3143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
16 Δεκ 2023, 11:29
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
31 Αύγ 2024, 22:39
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
23 Ιαν 2025, 23:40
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Ιαν 2024, 09:42
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.