sys3x έγραψε: ↑27 Φεβ 2025, 22:37
nik_killthemall έγραψε: ↑27 Φεβ 2025, 19:50
αν λεμε για τα τσιμπουκοχειλα οχι.
Αν λες για τα τεμπη, παλι ΟΧΙ τα τεμπη ειναι η νεα κομματικη αντιπολιτευση αφου δεν υπαρχει κανονικη αντιπολιτευση, και καλως υπαρχει γιατι ενας ανηθικος ειναι χειροτερος απο 2 ανηθικους σε συγκρουση.
Άκου προσεκτικά μικρέ.
Δεν θα ανοίξουμε διάλογο διότι (α) είσαι τέρμα ξεφτίλας, πριν ελάχιστο καιρό έλεγες ακριβώς το αντίθετο, ότι θα ξεχαστεί η φασούλα με τα Τέμπη και (β) σε αυτό το νήμα η κριτική σου ήτανε τα τσιμπουκόχειλα και το πουτανέ για τσόντες βάψιμο.
Επίσης κάτι άλλο που δεν θα ξεχαστεί είναι η προηγούμενη υπογραφή που χρησιμοποίησες και αφορούσε ρατσιστικό λόγο και προτροπή σε βία, γι' αυτό δεν φταις εσύ αλλά όσοι σου επιτρέπανε και συνεχίζουν να σου επιτρέπουν να γράφεις σε αυτόν τον χώρο, δεν θα ξεχαστεί.
Αυτά από εμένα.
μικρο να πεις το τσουτσουνι σου
1) Οχι το ιδιο ελεγα, ως τραγωδια ΗΔΗ εχουν ξεχαστει ! κανεις δεν δινει δεκαρα για το αν θα επαναληφθουν τα τεμπη !
Ως κομματικη αντιπολιτευση ομως ΟΝΤΩΣ δεν θα ξεχαστουν ΠΟΤΕ ! Τα τεμπη αυτη τη στιγμη ειναι ΗΔΗ ΚΟΜΜΑ αντιπολιτευσης και μαλιστα ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ !
2) Ναι οταν η τυπισσα θελει να αρθρωσει σοβαρο και τεκμηριωμενο λογο και εμφανιζεται ετσι, τοτε ευτελιζει ο,τι κι αν λεει ειτε το τεκμηριωνει ειτε οχι ! Και εχω δικαιωμα να το σχολιασω !
3) Εσυ υποστηριζεις την γενοκτονια που κανει η χαμας, εγω υποστηριζω τη γενοκτονια που κανει το ισραηλ στην υπογραφη ! Αν νομιζεις πως θα μου απογορεψεις να εχω τα ιδια δικαιωματα με σενα, τοτε μου στελνεις πιεμ και συναντιωμαστε απο κοντα για να σου βαλω στο κωλο μια κολωνα της ΔΕΗ μαζι με τα καλωδια μεχρι να στρωσεις χαρακτηρα !
γκεγκε ? ΓΕΓΚΕ . -
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.