Οκ, μπορείς να με βοηθήσεις να μετρήσω κάτι άλλο?
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Ε πες μας όμως τι προτείνεις;nik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:11ρε νετο καμια αρνητικοτητα, απλα να ειμαστε και λιγο ουσιαστικοι, δηλ καπου οπα με τα λογια του αερα ! Τα πραγματα ΔΕΝ αλλαζουν στο πεζοδρομιο αλλα στην καλπη ! Στα πεζοδρομια τα πραγματα ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:53Εντάξει σε έχει πιάσει μια αρνητικοτητα,τα μηδενίζεις όλαnik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:50τι σημασια εχει ποσος κοσμος κατεβηκε. Οι μισοι απο αυτους στη καλπη θα ψηφισουν ΝΔ και οι αλλοι μισοι πασοκ και τα διαμελισμενα κομματα του συριζα, δηλ. θα ξαναψηφισουν οσους εστησαν τις συνθηκες για τεμπη, ματι κλπ
Ας κατεβηκαν και 20 εκ. στη καλπη τα ιδια θα ψηφισουν. Εδω κατεβηκαν στις σερρες
Και δεν λέω κάπου μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δεν γίνεται να στέκεσαι τόσο αρνητικά σε τόσο μεγάλο μέρος του πληθυσμού που κατέβηκε στον δρόμο
Για πες, τι θα ψηφιζουν τα ζουδια στη καλπη ? Και τα ζουδια που κατεβηκαν εχτες κατω και τα ζουδια που ΔΕΝ κατεβηκαν !
πανω απο 7/10 ψηφους στη καλπη τα κομματα εξουσιας δεν θα τις μαζεψουν ? Ποιος ειναι το συστημα που παραγει τραγωδιες τοσες δεκαετιες, ο βεργης ? Ποτε εστειλε ο λαος μια αποτυχημενη κυβερνηση - κομμα στο σπιτι του, εξω απο τη βουλη ? ΠΟΤΕ !
Αρα ποια αρνητικοτητα ? Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, που προφανως δεν αρεσει σε κανεναν, αλλα αυτη ειναι !
Κι αν θες την αποψη μου, ο καθε γονεας - συγγενης ενος νεκρου ειτε στο ματι, ειτε στα τεμπη περναει μια μαυριλα στη συνεχεια της ζωης του, δεν εχει κουραγια να βγαινει στις τηλεορασεις και να δινει συνεντευξεις. Η καρυστιανου λοιπον που το εχει, θα μπορουσε να κανει την υπερβαση και ενωσει τις καταστασεις και να τις κανει συμπαγεις, δειχνοντας και ενα δρομο για την καλπη !
Θα μπορουσε ο λογος της να ειναι καταγγελτικος και να αφορα ΟΛΑ τα κομματα εξουσιας δινοντας καλεσμα και στους νεκρους στο ματι, οι οποιοι με ανακοινωση τους πολυ ευγενικα ειπαν πως δεν θα συμμετεχουν εχτες ! Δεν το κανει η καρυστιανου γιατι παρασυρεται απο τον κομματισμο !
Το προβλημα ειναι ΟΛΑ τα κομματα εξουσιας, οχι ενα ! Στη τελικη ποιος τον εφερε τον κουλη ? Ο τσιπρας δεν τον εφερε ? Και ποιος τον εφερε τον τσιπρα, ο σαμαρας δεν τον εφερε ? κοκ. Τα κομματα εξουσιας απετυχαν, πρεπει να πανε σπιτι τους ολα !
Δεν δεχεται να το περασει αυτο η καρυστιανου, οποτε, οποτε θα συμβει ακριβως αυτοπου λεω στην καλπη ! Ποια ειναι η αντιπροταση στον κουλη - τεμπη, τα τσιπροκομματια - ματι ?
Γιατί το μόνο που κανεις είναι να απαξιώνεις τον κόσμο πού κατέβηκε

Τί εννοείς?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- nik_killthemall
λεω τι προτεινω πας καλα ξεκαθαρα : οχι ψηφος στη καλπη σε κομμα που περασε απτην εξουσια ! Εγω ο δηλωμενος αντικομμουνιστης που παω κωλοφερατζα ολα τα πορδοκουμουνια εδω μεσα οπου τα πετυχω, προτεινω ακομα και κκε να δοκιμασουμε, αλλα οχι αλλη πρασινοροζμπλε σκατιλα !Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:14Ε πες μας όμως τι προτείνεις;nik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:11ρε νετο καμια αρνητικοτητα, απλα να ειμαστε και λιγο ουσιαστικοι, δηλ καπου οπα με τα λογια του αερα ! Τα πραγματα ΔΕΝ αλλαζουν στο πεζοδρομιο αλλα στην καλπη ! Στα πεζοδρομια τα πραγματα ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 19:53
Εντάξει σε έχει πιάσει μια αρνητικοτητα,τα μηδενίζεις όλα
Και δεν λέω κάπου μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δεν γίνεται να στέκεσαι τόσο αρνητικά σε τόσο μεγάλο μέρος του πληθυσμού που κατέβηκε στον δρόμο
Για πες, τι θα ψηφιζουν τα ζουδια στη καλπη ? Και τα ζουδια που κατεβηκαν εχτες κατω και τα ζουδια που ΔΕΝ κατεβηκαν !
πανω απο 7/10 ψηφους στη καλπη τα κομματα εξουσιας δεν θα τις μαζεψουν ? Ποιος ειναι το συστημα που παραγει τραγωδιες τοσες δεκαετιες, ο βεργης ? Ποτε εστειλε ο λαος μια αποτυχημενη κυβερνηση - κομμα στο σπιτι του, εξω απο τη βουλη ? ΠΟΤΕ !
Αρα ποια αρνητικοτητα ? Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, που προφανως δεν αρεσει σε κανεναν, αλλα αυτη ειναι !
Κι αν θες την αποψη μου, ο καθε γονεας - συγγενης ενος νεκρου ειτε στο ματι, ειτε στα τεμπη περναει μια μαυριλα στη συνεχεια της ζωης του, δεν εχει κουραγια να βγαινει στις τηλεορασεις και να δινει συνεντευξεις. Η καρυστιανου λοιπον που το εχει, θα μπορουσε να κανει την υπερβαση και ενωσει τις καταστασεις και να τις κανει συμπαγεις, δειχνοντας και ενα δρομο για την καλπη !
Θα μπορουσε ο λογος της να ειναι καταγγελτικος και να αφορα ΟΛΑ τα κομματα εξουσιας δινοντας καλεσμα και στους νεκρους στο ματι, οι οποιοι με ανακοινωση τους πολυ ευγενικα ειπαν πως δεν θα συμμετεχουν εχτες ! Δεν το κανει η καρυστιανου γιατι παρασυρεται απο τον κομματισμο !
Το προβλημα ειναι ΟΛΑ τα κομματα εξουσιας, οχι ενα ! Στη τελικη ποιος τον εφερε τον κουλη ? Ο τσιπρας δεν τον εφερε ? Και ποιος τον εφερε τον τσιπρα, ο σαμαρας δεν τον εφερε ? κοκ. Τα κομματα εξουσιας απετυχαν, πρεπει να πανε σπιτι τους ολα !
Δεν δεχεται να το περασει αυτο η καρυστιανου, οποτε, οποτε θα συμβει ακριβως αυτοπου λεω στην καλπη ! Ποια ειναι η αντιπροταση στον κουλη - τεμπη, τα τσιπροκομματια - ματι ?
Αλλα ειμαι μονος μου σε αυτο ! Ολοι οσοι κατεβηκαν κατω χτες (αλλα και οσοι δεν κατεβηκαν) διαφωνουν !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
Αυτό το διάβασα ρε φίλε και ήδη έχουν αξιόλογο ποσοστό κόμματα που δεν έχουν κυβερνήσει αλλά είναι πολλά και έτσι διασπάται ο ψήφος προς όφελος πάλι των ίδιωνnik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:20λεω τι προτεινω πας καλα ξεκαθαρα : οχι ψηφος στη καλπη σε κομμα που περασε απτην εξουσια ! Εγω ο δηλωμενος αντικομμουνιστης που παω κωλοφερατζα ολα τα πορδοκουμουνια εδω μεσα οπου τα πετυχω, προτεινω ακομα και κκε να δοκιμασουμε, αλλα οχι αλλη πρασινοροζμπλε σκατιλα !Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:14Ε πες μας όμως τι προτείνεις;nik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:11
ρε νετο καμια αρνητικοτητα, απλα να ειμαστε και λιγο ουσιαστικοι, δηλ καπου οπα με τα λογια του αερα ! Τα πραγματα ΔΕΝ αλλαζουν στο πεζοδρομιο αλλα στην καλπη ! Στα πεζοδρομια τα πραγματα ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !
Αλλα ειμαι μονος μου σε αυτο ! Ολοι οσοι κατεβηκαν κατω χτες (αλλα και οσοι δεν κατεβηκαν) διαφωνουν !
Εγώ ρωτάω τι προτείνεις που θα αφήσει έξω από κυβερνητική θέση τα μεγάλα κόμματα
Αυτό που λές εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα ότι τους ευνοεί
Γιατί δεν θα ψηφίσουμε όλοι το ίδιο
Η κυβερνηση του κουλη υποτιθεται δεν ειχε αλλαξει τον νομο μετα το φιασκο με τους αριστερους τροκοκρατες που ειχαν ανατινάξει την οικοδομη πριν μερικους μηνες και ενω ηταν σεσημασμενοι δεν ειχε τα αποτυπωματα τους αλλα τα ειχαν γερμανοι?
Ειδικότερα, σε αυτόφωρο δικαστήριο με τις δύο δικογραφίες για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος οδηγήθηκαν συνολικά 30 άτομα. Πρόκειται για 25 μέλη του «Ρουβίκωνα» και πέντε ακόμα συλληφθέντες. Από τις εισαγγελικές αρχές σε βάρος των μελών του «Ρουβίκωνα» απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της διατάραξης οικιακής ειρήνης από κοινού, παράνομης κατοχής και χρησιμοποίησης φωτοβολίδων και άρνησης υποβολής για δακτυλοσκόπηση
Τι γελοια κυβερνηση ειναι αυτη
Ειδικότερα, σε αυτόφωρο δικαστήριο με τις δύο δικογραφίες για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος οδηγήθηκαν συνολικά 30 άτομα. Πρόκειται για 25 μέλη του «Ρουβίκωνα» και πέντε ακόμα συλληφθέντες. Από τις εισαγγελικές αρχές σε βάρος των μελών του «Ρουβίκωνα» απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της διατάραξης οικιακής ειρήνης από κοινού, παράνομης κατοχής και χρησιμοποίησης φωτοβολίδων και άρνησης υποβολής για δακτυλοσκόπηση
Τι γελοια κυβερνηση ειναι αυτη
Να, αυτά κάνετε και μου τον κομπλάρετε και ψάχνομαι κι εγώ να βρω τί έπαθε.
Τελος πάντων, Γιαννόπουλε, αν με διαβάζεις, αυτό που ήθελα είναι να με βοηθήσεις να μετρήσω πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις μέσα στη μέρα σου. Με ακρίβεια όμως, γι αυτό και απευθύνθηκα σε εσένα
Φτουξελευτερία τώρα

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- nik_killthemall
δεν καταλαβαινω τι ρωτας, τι εννοεις τι προτεινω που θα αφησει εξω τα κυβερνητικα κομματα ? Τι κενη ερωτηση ειναι αυτη ? Τι θες να προτεινω ? χουντα για να απαγορεψουμε τα κομματα εξουσιας εκτος εκλογικης διαδικασιας ?Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:24
Αυτό το διάβασα ρε φίλε και ήδη έχουν αξιόλογο ποσοστό κόμματα που δεν έχουν κυβερνήσει αλλά είναι πολλά και έτσι διασπάται ο ψήφος προς όφελος πάλι των ίδιων
Εγώ ρωτάω τι προτείνεις που θα αφήσει έξω από κυβερνητική θέση τα μεγάλα κόμματα
Προτεινω τα ζωα που ψηφιζουν τα κομματα εξουσιας να αλλαξουνε και να μην τα ψηφισουν στη καλπη, χωρις να χρειαστει καμια χουντα, αυτο προτεινω ! Δεν υπαρχει καιτ αλλο στη δημοκρατια !
Τωρα αν λες οτι τα ζωα με ψηφο αυτο που προτεινω δεν θα το κανουμε γιατι τα μεν θα σπευσουνε να ψηφισουνε τον εναν για να μη βγει ο αλλος και τουμπαλιν, ε τοτε παραδεξου οτι απτην αρχη σου εχω κανει τσεκ ματ, με την αρνητικοτητα μου και τον μηδενισμο μου :
τι σημασια εχει ποσος κοσμος κατεβηκε. Οι μισοι απο αυτους στη καλπη θα ψηφισουν ΝΔ και οι αλλοι μισοι πασοκ και τα διαμελισμενα κομματα του συριζα, δηλ. θα ξαναψηφισουν οσους εστησαν τις συνθηκες για τεμπη, ματι κλπ
μετρημενα κουκια αδερφε η δημοκρατια ! ή θες και αλλαζεις με την ψηφο σου ή δεν θες και κατσε μετρα καραμελες, και κεφαλια σε διαδηλωσεις και στη καλπη κουληδες τσιπρες τεμπη ματι κλπ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 01 Μαρ 2025, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Tην γνωστη αρκουδα που συναντα συχνα στο δάσος που (ΔΕΝ) παει για κυνηγι
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τέλος πάντων, τώρα έχω και τρίτη ερώτηση, μετά από αυτή την απάντηση που μου έδωσε, αλλά δεν θέλω να καταχραστώ γενικότερα τίποτα.
Πάω πάσο (για την τρίτη)
-
Κοίτα να μιλάμε για πράγματα που γίνονται όχι για πράγματα που θέλουμεnik_killthemall έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:32δεν καταλαβαινω τι ρωτας, τι εννοεις τι προτεινω που θα αφησει εξω τα κυβερνητικα κομματα ? Τι κενη ερωτηση ειναι αυτη ? Τι θες να προτεινω ? χουντα για να απαγορεψουμε τα κομματα εξουσιας εκτος εκλογικης διαδικασιας ?Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:24
Αυτό το διάβασα ρε φίλε και ήδη έχουν αξιόλογο ποσοστό κόμματα που δεν έχουν κυβερνήσει αλλά είναι πολλά και έτσι διασπάται ο ψήφος προς όφελος πάλι των ίδιων
Προτεινω τα ζωα που ψηφιζουν τα κομματα εξουσιας να αλλαξουνε και να μην τα ψηφισουν στη καλπη, χωρις να χρειαστει καμια χουντα, αυτο προτεινω ! Δεν υπαρχει καιτ αλλο στη δημοκρατια !
Τωρα αν λες οτι τα ζωα με ψηφο αυτο που προτεινω δεν θα το κανουμε γιατι τα μεν θα σπευσουνε να ψηφισουνε τον εναν για να μη βγει ο αλλος και τουμπαλιν, ε τοτε παραδεξου οτι απτην αρχη σου εχω κανει τσεκ ματ, με την αρνητικοτητα μου και τον μηδενισμο μου :
τι σημασια εχει ποσος κοσμος κατεβηκε. Οι μισοι απο αυτους στη καλπη θα ψηφισουν ΝΔ και οι αλλοι μισοι πασοκ και τα διαμελισμενα κομματα του συριζα, δηλ. θα ξαναψηφισουν οσους εστησαν τις συνθηκες για τεμπη, ματι κλπ
μετρημενα κουκια αδερφε η δημοκρατια ! ή θες και αλλαζεις με την ψηφο σου ή δεν θες και κατσε μετρα καραμελες, και κεφαλια σε διαδηλωσεις και στη καλπη κουληδες τσιπρες τεμπη ματι κλπ
Εσύ μπορεί να θέλεις να πάρουν μηδέν τοίς εκατό ν.δ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό δεν γίνεται αν και για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν κόβω και το χέρι μου
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ζητάει ο κόσμος από τα υπόλοιπα κόμματα να βρουν δέκα κοινά σημεία και να κατέβουν μαζί, εκτός φυσικά το ΚΚΕ που δεν δέχεται
Αλλά και αυτοί θέλουν να είναι όλοι αρχηγοί το ξέρεις καλύτερα από μένα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Poll:Ποσο κοσμο θα εχει στις 28 Φλεβαρη 2025 στο Συνταγμα;
από SeaHawk » 11 Φεβ 2025, 19:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 145 Απαντήσεις
- 3391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
28 Φεβ 2025, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσο κοσμο εχει σημερα στο Βελιγραδι;
από SeaHawk » 15 Μαρ 2025, 19:52 » σε Διεθνής πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 1748 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
30 Μαρ 2025, 13:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσο κοσμο θα εχει στην συγκεντρωση συμπαραστασης για τα θυματα στο Ματι στις 12 Μαρτιου;
από SeaHawk » 07 Μαρ 2025, 14:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
12 Μαρ 2025, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Αύγ 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 822 Απαντήσεις
- 29724 Προβολές
-