Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
ναι καλή μου, μπράβο.
Σ' εσένα μπράβο καλό μου... Είσαι άπαιχτος στον στόχο.

Αλλά προσοχή όταν πηγαίνεις στο δάσος, πρόσεχε να μην πυροβολείς τα ποδάρια σου και τρέχεις μετά για πεντικιούρ.
Φιλάκια είπαμε; Δεν είπαμε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
το παρακανεις τωρα με το ψπ ομως, με επιασε ρίγος. Ακου φιλάκια. 
πέρα απο την πλάκα, αν χασεις και αλλο την μνημη σου θα ειναι περίεργο νομιζω, επεξεργαστική δύναμη χωρίς μνημη ξερεις πως θα μοιάζει. Νομίζω να το κοιτάξεις, εμενα με αγχώνεις στα αλήθεια γιατι σε εχω δει να το παθαινεις και ξερω οτι μπορει να το παθω και εγω, τρόμος λιγο. Καλό βράδυ.

πέρα απο την πλάκα, αν χασεις και αλλο την μνημη σου θα ειναι περίεργο νομιζω, επεξεργαστική δύναμη χωρίς μνημη ξερεις πως θα μοιάζει. Νομίζω να το κοιτάξεις, εμενα με αγχώνεις στα αλήθεια γιατι σε εχω δει να το παθαινεις και ξερω οτι μπορει να το παθω και εγω, τρόμος λιγο. Καλό βράδυ.
Στη σελιδα 5 παντως απ οτι βλεπω ειστε φιλεναδεςΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Μαρ 2025, 00:02Θυμάμαι κάτι πιο πρόσφατο, βλαξ.
Μπουτοποδοδάχτυλα: αυτά τα εργαλεία...
Σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες της Πασίφως, αν σήμερα είμαι 70, τότε θα ήμουν κάπου στα 67-68.
Αν το υπογράψει, βγαίνω χαλαρά στη σύνταξη και με αναδρομικά.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ναι ηταν φιλες στην αρχή, αντάλλασσαν φιλοφρονήσεις, ροή αλληλοθαυμασμού, πολυ πλάκα ειχαν. Παιρναν τα μετρα η μια της αλλης.
το νημα του οργισμένου καταλαβε κανεις γιατι το εβαλε η γαλή; Ειναι δυνατόν να το εβαλε για να δουμε παλι τα μπουτια της; Δεν μπορει. Μπορει ε;
το νημα του οργισμένου καταλαβε κανεις γιατι το εβαλε η γαλή; Ειναι δυνατόν να το εβαλε για να δουμε παλι τα μπουτια της; Δεν μπορει. Μπορει ε;

Δεν θα το δει αύριο η Πασίφω? Αλλοίμονό σου!
Μόνο εγώ, μπορώ να σε γλυτώσω

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
μη γινεσαι σαχλαμαρας .
αλήθεια ειναι, ελεγα καλα δεν ντρέπονται μεγαλα κορίτσια, τόσο απροκάλυπτα; Στασου αγέρωχα όπως σου αρμόζει αγάπη μου ελεγε η μία, να μετρήσω ύψος κασας, ναι αξιοθαύμαστη συμφορουμιτισσα ελεγε η αλλη, θα σου αφήσω και χώρο να στριφογυρνάς, θα το κανω πλατύ.
όχι ρεεεεε

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

δεν πας να κοιμηθείς? δεν βλέπεις τί διαβάζεις από τη νύστα, καουμπόγια
Eίπαμε, δεν ξεκινάω ποτέ πρώτη. Αλλά όταν βλέπω τυπάκια να ποντάρουν σε δυάρια στην πόκα, με απόλυτη σιγουριά, θα επιμείνω να το γυρίσουν στο βροντερό τάβλι που επηρεάζει περισσότερο τους παπάρες, που άλλα λένε εδώ κι άλλα εκεί.
Μετά η φάση γίνεται μπόουλινγκ, που παίρνει όλες τις επίτιμες χαριτωμενιάρικες ή στιβαρές κορίνες παραμάζωμα.
Μετά η φάση γίνεται μπόουλινγκ, που παίρνει όλες τις επίτιμες χαριτωμενιάρικες ή στιβαρές κορίνες παραμάζωμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 22 Μαρ 2025, 00:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ωραια, αυριο όμως, νανι τώρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
24 Ιουν 2023, 20:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τι περιμενετε απο μια δευτερη τετραετια Τραμπ?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 16:57 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 667 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
20 Ιαν 2025, 19:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη η Βουλγαρία με 1.81 και δεύτερη η Γαλλία με 1.68...
από Libre arbitre » 25 Δεκ 2024, 07:46 » σε Διεθνής πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 1726 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
18 Μαρ 2025, 19:24
-