Κάτι λίγο απ' τους πειρασμούς του Αγίου Αντωνίου.
Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
half,you mean ντουφεκιά?
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα ? Υπάρχει νόμος που απαγορεύει μικρά αγόρια και άντρες να φοράνε γυναικεία ρούχα και να βάφουν νύχι ?
ασε που τα χερια ειναι γυναικεια
Προφανως προκειται για αρλουμπα . αγορι κοριτσι δεν φαινεται καθαρα αλλα σιγουρα δεν ειναι 3-5 χρονων .
Δεν είναι αγόρι, δεν είναι ηλικία παιδικού σταθμού, δεν είναι παιδί της, δεν είναι στη Νορβηγία
Κατά τα άλλα είναι συγκλονιστική η είδηση
Και ο Λιανοκλαδίτης θα απαντούσε με gunshot (sic)
Κατά τα άλλα είναι συγκλονιστική η είδηση
Και ο Λιανοκλαδίτης θα απαντούσε με gunshot (sic)

Εκτός αν το ελληνόπουλο δεν τα παίρνει τα γράμματα και έχει μείνει τρεις χρονιές στον παιδικό
ο SeaHawk νομίζω είχε πεί μια πραγματική ιστορία, όταν ειχε ντυθεί πριγκίπισσα σε ενα μπολσόι που ειχε παρευρεθεί και ο Ρίγκαν το 1988. ΓΦ πες λεπτομέρειες, δεν τα θυμάμαι καλα.
Α λαμπρά ,μετανιώνω πάντως που δεν πήδηξα Επαλίτισσα 18χρονη.
Συντονιστή , ρίχτο!!
-
Μια που μένει Νορβηγία και συνήθως λεει για το ποσο ζωαρα κανει ε θες ανέβασε βιντεο οτι της παραπονέθηκε η δασκάλα στο νηπιαγωγείο πτι ο γιος της δεν θελει να ντύνεται πριγκίπισσα οταν κανουν παιχνίδια ρόλων
Παραπανω το εβαλα.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 22:38Μια που μένει Νορβηγία και συνήθως λεει για το ποσο ζωαρα κανει ε θες ανέβασε βιντεο οτι της παραπονέθηκε η δασκάλα στο νηπιαγωγείο πτι ο γιος της δεν θελει να ντύνεται πριγκίπισσα οταν κανουν παιχνίδια ρόλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν χανεται τετοιο κελεπουρι για ενοικιαση
από Μαδουραίος » 15 Ιουν 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 101 Απαντήσεις
- 3329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
18 Ιουν 2024, 22:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση τέτοιο γαμησι θελαν τα μουνια στο 90
από jackie Daniels » 22 Ιαν 2025, 22:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 317 Απαντήσεις
- 5871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
17 Απρ 2025, 10:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εσεις θα κανατε προσπεραση σε τετοιο δρομο?
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 11:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 26 Απαντήσεις
- 806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Ιουν 2024, 08:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε βγάλει συναγρίδα σε τέτοιο μέγεθος ;
από Μαδουραίος » 14 Αύγ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 931 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels