To βρωμερό Γουρούνι του Μητσοτάκη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Re: To βρωμερό Γουρούνι του Μητσοτάκη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 14 Απρ 2025, 20:04

Kauldron έγραψε:
14 Απρ 2025, 17:01
Leporello έγραψε:
14 Απρ 2025, 15:51
Kauldron έγραψε:
16 Μαρ 2025, 22:14
Θεωρούσα οτι θα ήταν μεγαλύτερη, αλλά όπως και να 'χει, αν το είχε θεωρήσει βιασμό ενώ εκείνη ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ και οχι εξαναγκαζόμενη, όπως η δωδεκάχρονη που εξέδιδε δια της βίας ο συνοδοιπόρος και ομοϊδεάτης σου (αυτό βέβαια δε σε κάνει ν' αναγουλιάζεις), θα μπορούσε να τον παραπέμψει, ακόμα και σήμερα. Δε το έκανε ως τώρα, οπότε δε το θεωρεί η ίδια βιασμό.
Φυσικά η όλη σύγκριση της Κατυστιανού που της σκότωσες το παιδί (πλέον είσαι συνεργός, αφού καλύπτεις το δράστη που είναι ο Καραμανλής) με τη Μπακογιάννη είναι γελοία για τους λόγους που ανέφερα.
Συνεπώς θα σταματήσεις τώρα την όποια σύγκριση.
Δεν σταματάς να λες ανοησίες; Ολη αυτή η ιστορία με τον βιασμό τής Ντόρας ξεκίνησε σαν ένα αστείο που έκανε ο Τζίμης Πανούσης στην εκπομπή του "Δούρειος Ηχος" με βάση την όποια ομοιότητα έχει ο Τέρης Χρυσός με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τέτοια αστεία έκανε πολλά ο μακαρίτης. Και γιά τον εαυτό του έλεγε ότι είναι νόθος γυιός του Κωνσταντίνου με την Βουγιουκλάκη. Προφανώς δεν ήταν αλήθεια, αφού όταν γεννήθηκε ο Πανούσης, ο Κωνσταντίνος ήταν μόλις 14 ετών, ενώ η Βουγιουκλάκη 20 και εντελώς άγνωστη.
Ποιό βιασμό μωρέ?
Εκεί κόλλησες εσύ; Καμμία επαφή δεν υπήρχε, ούτε βιασμός ούτε συναινετικό σεξ. Ηταν απλώς ένα αστείο του Πανούση.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 14 Απρ 2025, 21:42

Leporello έγραψε:
14 Απρ 2025, 20:04
Kauldron έγραψε:
Leporello έγραψε:
14 Απρ 2025, 15:51
Δεν σταματάς να λες ανοησίες; Ολη αυτή η ιστορία με τον βιασμό τής Ντόρας ξεκίνησε σαν ένα αστείο που έκανε ο Τζίμης Πανούσης στην εκπομπή του "Δούρειος Ηχος" με βάση την όποια ομοιότητα έχει ο Τέρης Χρυσός με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τέτοια αστεία έκανε πολλά ο μακαρίτης. Και γιά τον εαυτό του έλεγε ότι είναι νόθος γυιός του Κωνσταντίνου με την Βουγιουκλάκη. Προφανώς δεν ήταν αλήθεια, αφού όταν γεννήθηκε ο Πανούσης, ο Κωνσταντίνος ήταν μόλις 14 ετών, ενώ η Βουγιουκλάκη 20 και εντελώς άγνωστη.
Ποιό βιασμό μωρέ?
Εκεί κόλλησες εσύ; Καμμία επαφή δεν υπήρχε, ούτε βιασμός ούτε συναινετικό σεξ. Ηταν απλώς ένα αστείο του Πανούση.
Δεν το ξέρουμε τι ήτανε, δεν ήμασταν μπροστά.
Καλό είναι λοιπόν να μην λέμε ότι να ναι.
Ας αφήσουμε τα πράματα να μιλήσουν από μόνα τους.

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 14 Απρ 2025, 21:46

Kauldron έγραψε:
16 Μαρ 2025, 15:29
https://www.newsit.gr/lifestyle/grigori ... s/4332332/
Γρηγόρης Ψαριανός για Μαρία Καρυστιανού: «Οι έμποροι των Τεμπών, για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ελλάς»
Αυτό το χυδαίο, αηδιαστικό, αλκοολικό σίχαμα:

Εικόνα
Kauldron έγραψε:
16 Μαρ 2025, 15:33
Νon4me έγραψε:
16 Μαρ 2025, 15:32
και λιγα ειπε .
Τύπε, μόνο απ' τη φωτογραφία του βρωμοκοπάει αλκοόλ.

Εδώ παίζει να είναι και βουλευτής συριζαψ , εποχή 12-13 τον κόβω
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 14 Απρ 2025, 21:54

nyxtovios έγραψε:
14 Απρ 2025, 21:42
Leporello έγραψε:
Kauldron έγραψε:
Ποιό βιασμό μωρέ?
Τα πράγματα ποιά είναι; Ο Κυριάκος μοιάζει πολύ με την αδελφή του την Αλεξάνδρα. Κι'αυτή του Τέρη Χρυσού κόρη είναι; Η Ντόρα δεν μοιάζει σε αυτούς, είναι ίδια ο πατέρας της.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 14 Απρ 2025, 21:57

Leporello έγραψε:
14 Απρ 2025, 21:54
nyxtovios έγραψε:
14 Απρ 2025, 21:42
Leporello έγραψε:
Τα πράγματα ποιά είναι; Ο Κυριάκος μοιάζει πολύ με την αδελφή του την Αλεξάνδρα. Κι'αυτή του Τέρη Χρυσού κόρη είναι; Η Ντόρα δεν μοιάζει σε αυτούς, είναι ίδια ο πατέρας της.
Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι συγγενής με την Αλεξάνδρα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Απρ 2025, 22:48

Esperos έγραψε:
14 Απρ 2025, 21:46
Kauldron έγραψε:
16 Μαρ 2025, 15:29
https://www.newsit.gr/lifestyle/grigori ... s/4332332/
Γρηγόρης Ψαριανός για Μαρία Καρυστιανού: «Οι έμποροι των Τεμπών, για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ελλάς»
Αυτό το χυδαίο, αηδιαστικό, αλκοολικό σίχαμα:

Εικόνα
Kauldron έγραψε:
16 Μαρ 2025, 15:33
Νon4me έγραψε:
16 Μαρ 2025, 15:32
και λιγα ειπε .
Τύπε, μόνο απ' τη φωτογραφία του βρωμοκοπάει αλκοόλ.

Εδώ παίζει να είναι και βουλευτής συριζαψ , εποχή 12-13 τον κόβω
Σιχαμένος ήταν, σιχαμένος είναι.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 16 Απρ 2025, 09:57

Kauldron έγραψε:
16 Μαρ 2025, 15:42
Νon4me έγραψε:
16 Μαρ 2025, 15:40
Kauldron έγραψε:
16 Μαρ 2025, 15:37

Δε βλέπω κανέναν εξαφανισμένο, αγαπητέ μου ΔΥ του πασοκ.
Δεν ειμαι ΔΥ και πασοκ οπως ειπα απο μονος μου (αντιθεσει με αλλους που θελουν ανακριτικες και βασανιστηρια να πουν τι ψηφιζουν και στο τελος δε λενε κιολα :lol: ) ψηφισα ως μονοδρομο οταν ηταν ο γλιτσας ο κουρασμενος .

Νικη δεν στηριζεις ? θα ειναι το επομενο κωμα που θα περασει στη μακαβρια λιστα ο SeaHawk
Εεεεεελα τώρα που δεν είσαι ΔΥ. Υπάρχει άτομο που τότε ψήφισε Σημίτη (είναι και μακαρίτης, δε μου βγαίνει να τον βρίσω) που ΔΕΝ ήταν μέσα στο Δημόσιο? Κάποια σχέση με το Δημόσιο θα είχες.
Εσύ, μπορείς να μου δείξεις ένα από ΑΝΤΑΡΣΥΑ που να μην είναι ΔΥ και μάλιστα υψηλόβαθμος;
Μπορείς να μου δείξεις ένα του τιμημένου που να μην είναι ικαριώτης ή αιώνιος φοιτητής ή υπάλληλος καθαριότητας
σε κάποιο δήμο ή εκπαιδευτικός ή χωμένος βαθιά σε κυκλώματα με επιδόματα;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Απρ 2025, 11:51

Esperos έγραψε:
16 Απρ 2025, 09:57
Kauldron έγραψε:
Νon4me έγραψε:
16 Μαρ 2025, 15:40

Δεν ειμαι ΔΥ και πασοκ οπως ειπα απο μονος μου (αντιθεσει με αλλους που θελουν ανακριτικες και βασανιστηρια να πουν τι ψηφιζουν και στο τελος δε λενε κιολα :lol: ) ψηφισα ως μονοδρομο οταν ηταν ο γλιτσας ο κουρασμενος .

Νικη δεν στηριζεις ? θα ειναι το επομενο κωμα που θα περασει στη μακαβρια λιστα ο SeaHawk
Εεεεεελα τώρα που δεν είσαι ΔΥ. Υπάρχει άτομο που τότε ψήφισε Σημίτη (είναι και μακαρίτης, δε μου βγαίνει να τον βρίσω) που ΔΕΝ ήταν μέσα στο Δημόσιο? Κάποια σχέση με το Δημόσιο θα είχες.
Εσύ, μπορείς να μου δείξεις ένα από ΑΝΤΑΡΣΥΑ που να μην είναι ΔΥ και μάλιστα υψηλόβαθμος;
Μπορείς να μου δείξεις ένα του τιμημένου που να μην είναι ικαριώτης ή αιώνιος φοιτητής ή υπάλληλος καθαριότητας
Στο νονφορμί μιλάω ρε άνθρωπε, τί πετάγεσαι?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 18 Απρ 2025, 12:15

Τι θες κωλδρονε ? :bored: τη δόση σου μεγαλοβδομαδιατικα ? Και μετα να κλαψουριζεις παλι και παλι ριπορτ ?

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 18 Απρ 2025, 12:20

Esperos έγραψε:

Εσύ, μπορείς να μου δείξεις ένα από ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Ειμαι με μια συμβαση σε περιφερεια στο τμημα πληροφορικης . Μου λεν να παω σε ενα παραρτημα της περιφερειας εκτος κτιριου ( ουτε που θυμαμαι πως το λεγανε ) να αλλαξω τονερ σε κατι εκτυπωτες και να ξεκολλησω τον εναν μαλλον εκαναν conflict οι drivers .

Μπανω στο γραφειο και εχει κανα 2 κομιε μεγαλοαφισες η μια ηταν της ανταρσυα νομιζω . :lol: Ειναι εδω το ταδε γραφειο λεω ? ( καπου το 14 αυτα λιγο πριν τις εκλογες ) Ειμαι σχεδον σιγουρος πως εχω παει αλλου για αλλου . :lol: και ειχα παει σωστα . 2 τυποι μεσα ρεκλα ο ενας ηταν σχεδον ιδιος με τον κραουνακη . :lol:

Άβαταρ μέλους
Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 21 Απρ 2025, 14:49

Νon4me έγραψε:
18 Απρ 2025, 12:20
Esperos έγραψε:

Εσύ, μπορείς να μου δείξεις ένα από ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Ειμαι με μια συμβαση σε περιφερεια στο τμημα πληροφορικης . Μου λεν να παω σε ενα παραρτημα της περιφερειας εκτος κτιριου ( ουτε που θυμαμαι πως το λεγανε ) να αλλαξω τονερ σε κατι εκτυπωτες και να ξεκολλησω τον εναν μαλλον εκαναν conflict οι drivers .

Μπανω στο γραφειο και εχει κανα 2 κομιε μεγαλοαφισες η μια ηταν της ανταρσυα νομιζω . :lol: Ειναι εδω το ταδε γραφειο λεω ? ( καπου το 14 αυτα λιγο πριν τις εκλογες ) Ειμαι σχεδον σιγουρος πως εχω παει αλλου για αλλου . :lol: και ειχα παει σωστα . 2 τυποι μεσα ρεκλα ο ενας ηταν σχεδον ιδιος με τον κραουνακη . :lol:
Τι να πεςι...
Εγώ στοιχηματίζω, όλοι οι ρωσοψεκ εδώ μέσα, οι αντισυμβατικοί και ριζοσπαστικοποιημένοι, οι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων της χαμας
και των λαθροεισβολέων, όσοι δεν είναι μποτ τέλος πάντων, είναι ΔΥ, ξεχασμένοι σε κάποια υπηρεσία.
Υπαρκτό πρόσωπο που η εργασία του στηρίζετε στην καλή και σωστή λειτουργία της αγοράς για να πάει και ο ίδιος καλά,
τέτοιες ρωσοψεκιές και επαναστατικά δεν θα τα σκεπτόταν καν.

Επίσης έχω ψάξει να βρω κάτι άλλοι δημοσίως γνωστοί όπως η Ελένη Λουκά και κάτι άλλες παρόμοιες φιγούρες,
από που ζουν, από που κολάνε ένσημα, δεν βρίσκεις τι δουλειά κάνουν αλλά υπάρχουν αποχρώσες υποψίες ότι είναι ΔΥ
που ο μισθός πέφτει και έχουν να πατήσουν πόδι στο γραφείο δεκαετίες.

Άβαταρ μέλους
Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 21 Απρ 2025, 14:56

Kauldron έγραψε:
18 Απρ 2025, 11:51
Esperos έγραψε:
Kauldron έγραψε:

Στο νονφορμί μιλάω ρε άνθρωπε, τί πετάγεσαι?
Χίλια συγνώμη ρε σύντροφε, δεν το κατάλαβα...
Δεν θα ξαναγίνει

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών