σαφως την τριτη επιλογη ...γιατι ειναι σιγουρο οτι ο εικοσαχρονος θα το ξανασκεφτει να αψηφησει
αλλη φορα τις εντολες της αστυνομιας
Επίμενε όσο θέλεις στην άποψή σου. Ομως αυτήν την άποψη (δεν λέω ότι την εγκρίνω ή την απορρίπτω -το ότι νομίζεις πως την απορρίπτω, είναι δικό σου πρόβλημα), είναι εκτός θέματος.Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 22:15Σου απάντησα αλλά δεν δέχεσαι τι γράφω. Θα το γράψω ξανά : Ναι, προφανώς κάθε δυτικό κράτος ασκεί βία. Όμως, μου είναι αδιάφορο αν η βία που ασκεί ένα δυτικό κράτος είναι δικαιολογημένη, νόμιμη ή μη. Επιμένω ότι δεν είμαστε αναγκασμένοι να τη δεχτούμε. Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη της, αμφισβητώ τη νομιμοποίηση και την αναγκαιότητα της.
Μέχρις εδώ! Είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις. Αυτή είναι απάντηση και τέλος. Το ερώτημα δεν περιέχει ψήγματα για αλλαγή νοήματος.Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 22:15Σχετικά με το μπλόκο : Είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις.
Όμως, σε περίπτωση που δεν το κάνεις, αυτό δεν σημαίνει ότι μπάτσος πρέπει να σε πλακώσει στο ξύλο ή να σε καταδιώξει καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες για να δημιουργεί ατύχημα (να τραυματίσουν κάποιον πεζό).
Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 22:34Επίμενε όσο θέλεις στην άποψή σου. Ομως αυτήν την άποψη (δεν λέω ότι την εγκρίνω ή την απορρίπτω -το ότι νομίζεις πως την απορρίπτω, είναι δικό σου πρόβλημα), είναι εκτός θέματος.Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 22:15Σου απάντησα αλλά δεν δέχεσαι τι γράφω. Θα το γράψω ξανά : Ναι, προφανώς κάθε δυτικό κράτος ασκεί βία. Όμως, μου είναι αδιάφορο αν η βία που ασκεί ένα δυτικό κράτος είναι δικαιολογημένη, νόμιμη ή μη. Επιμένω ότι δεν είμαστε αναγκασμένοι να τη δεχτούμε. Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη της, αμφισβητώ τη νομιμοποίηση και την αναγκαιότητα της.
Άνοιξε το κατάλληλο νήμα να τη συζητήσουμε. Και σε παρακαλώ, μη συνεχίζεις να μου βάζεις στο στόμα υποθέσεις που ΔΕΝ ισχυρίστηκα.Μέχρις εδώ! Είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις. Αυτή είναι απάντηση και τέλος. Το ερώτημα δεν περιέχει ψήγματα για αλλαγή νοήματος.Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 22:15Σχετικά με το μπλόκο : Είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις.
Όμως, σε περίπτωση που δεν το κάνεις, αυτό δεν σημαίνει ότι μπάτσος πρέπει να σε πλακώσει στο ξύλο ή να σε καταδιώξει καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες για να δημιουργεί ατύχημα (να τραυματίσουν κάποιον πεζό).
Η ερώτησή μου δεν περιείχε κάνενα κρυφό υπονοούμενο, ούτε σκόπευε στο τι έπρεπε να κάνουν οι μπάτσοι μετά. Οπότε τα διαγραμμένα είναι μια προσπάθεια εμπλοκής του μονοσήμαντου ερωτήματός μου στο πρωτόκολλο εμπλοκής.
Φανερά, το ερώτημα δεν είχε τέτοιο σκοπό.
Ακόμα, όμως, συνεχίζεται η αποφυγή απάντησης στο άλλο ερώτημα. Το περίμενα. Είναι πιο δύσκολο, το ξέρω. Θα εκτεθεί κάποια ιδεολογία...
Όπως σου έιπα, γνωρίζω πολύ καλά τους λόγους που αποφεύγεις την απάντηση.
Γι' αυτό και δεν χρεάζεται να απαντήσεις.
Χάρηκα για τον διάλογο...
Κόβουμε πόδια και χέρια για να είμαστε σίγουροι ότι οι παραβάτες θα μάθουν το μάθημα τους
Αρχίζω να πιστεύω ότι οντως έχεις δυσκολία κατανόησης κειμένου...Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 23:09Σε ποια υπεκφυγή αναφέρεσαι ? Είπαμε ότι ο νεαρός δεν είχε πάνω του το δίπλωμα. Ναι, αυτό είναι παράνομο, έπρεπε να τον συλλάβουν ή να του κόψουν πρόστιμο, όχι να τον ξυλοκοπήσουν και να καταλήξει στην εντατική.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 22:34Επίμενε όσο θέλεις στην άποψή σου. Ομως αυτήν την άποψη (δεν λέω ότι την εγκρίνω ή την απορρίπτω -το ότι νομίζεις πως την απορρίπτω, είναι δικό σου πρόβλημα), είναι εκτός θέματος.Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 22:15Σου απάντησα αλλά δεν δέχεσαι τι γράφω. Θα το γράψω ξανά : Ναι, προφανώς κάθε δυτικό κράτος ασκεί βία. Όμως, μου είναι αδιάφορο αν η βία που ασκεί ένα δυτικό κράτος είναι δικαιολογημένη, νόμιμη ή μη. Επιμένω ότι δεν είμαστε αναγκασμένοι να τη δεχτούμε. Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη της, αμφισβητώ τη νομιμοποίηση και την αναγκαιότητα της.
Άνοιξε το κατάλληλο νήμα να τη συζητήσουμε. Και σε παρακαλώ, μη συνεχίζεις να μου βάζεις στο στόμα υποθέσεις που ΔΕΝ ισχυρίστηκα.Μέχρις εδώ! Είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις. Αυτή είναι απάντηση και τέλος. Το ερώτημα δεν περιέχει ψήγματα για αλλαγή νοήματος.Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 22:15Σχετικά με το μπλόκο : Είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις.
Η ερώτησή μου δεν περιείχε κάνενα κρυφό υπονοούμενο, ούτε σκόπευε στο τι έπρεπε να κάνουν οι μπάτσοι μετά. Οπότε τα διαγραμμένα είναι μια προσπάθεια εμπλοκής του μονοσήμαντου ερωτήματός μου στο πρωτόκολλο εμπλοκής.
Ακόμα, όμως, συνεχίζεται η αποφυγή απάντησης στο άλλο ερώτημα. Το περίμενα. Είναι πιο δύσκολο, το ξέρω. Θα εκτεθεί κάποια ιδεολογία...
Ακόμα δεν έχεις απαντήσει ποιον στηρίζεις. Γιατί μέχρι στιγμής, από όσα γράφεις, αφήνεις να εννοηθεί ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον μπάτσο, αν και δύσκολο καθώς παραβίασε κάθε κανόνα εμπλοκής.
Γιατί δυσκολεύεσαι να απαντήσεις εδώ και δέκα ποστ που κάνω αυτήν την ερώτηση;Επίσης, είπα ότι εδώ και μερικούς αιώνες, εγώ δεν έχω γνωρίσει στον δυτικό κόσμο τουλάχιστον, μία εξουσία πουν να μην χρησιμοποίησε αστυνομική βία, μικρή ή μεγάλη, εναντίον των πολιτών της. Και σε ρώτησα αν εσύ, γνωρίζεις καμία να μου την πεις να την μάθω.
Θα απαντήσεις καμιά φορά ή θα βγει η μπάλα έξω από το γήπεδο;
Με δεν επιδιώκω κάποια "νίκη"! Αλλά και γιατί να χάσω σε ένα παιχνίδι δύο ερωτήσεων, που γνωρίζω εκ των προτέρων τις απαντήσεις;
"Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε"...σοφή ρήση.
Μπορεί γιαφι πολυ απλα έτσι να εγινεSpace_Passenger έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 15:15Ναι παιζει να επιτεθηκε πρωτος στους πανοπλους αστυνομικους.
ΥΓ: Αυτο θα ειναι η επισημη εκδοχη σιγουρα
Σου απάντησα στο προηγούμενο μήνυμα. Απάντησα ότι κάθε δυτικό κράτος εφαρμόζει βια απέναντι σε πολίτες. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 23:24Αρχίζω να πιστεύω ότι οντως έχεις δυσκολία κατανόησης κειμένου...Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 23:09Σε ποια υπεκφυγή αναφέρεσαι ? Είπαμε ότι ο νεαρός δεν είχε πάνω του το δίπλωμα. Ναι, αυτό είναι παράνομο, έπρεπε να τον συλλάβουν ή να του κόψουν πρόστιμο, όχι να τον ξυλοκοπήσουν και να καταλήξει στην εντατική.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 22:34Επίμενε όσο θέλεις στην άποψή σου. Ομως αυτήν την άποψη (δεν λέω ότι την εγκρίνω ή την απορρίπτω -το ότι νομίζεις πως την απορρίπτω, είναι δικό σου πρόβλημα), είναι εκτός θέματος.
Άνοιξε το κατάλληλο νήμα να τη συζητήσουμε. Και σε παρακαλώ, μη συνεχίζεις να μου βάζεις στο στόμα υποθέσεις που ΔΕΝ ισχυρίστηκα.
Μέχρις εδώ! Είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις. Αυτή είναι απάντηση και τέλος. Το ερώτημα δεν περιέχει ψήγματα για αλλαγή νοήματος.
Ακόμα δεν έχεις απαντήσει ποιον στηρίζεις. Γιατί μέχρι στιγμής, από όσα γράφεις, αφήνεις να εννοηθεί ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον μπάτσο, αν και δύσκολο καθώς παραβίασε κάθε κανόνα εμπλοκής.
Σε ρώτησα τρεις φορές:Γιατί δυσκολεύεσαι να απαντήσεις εδώ και δέκα ποστ που κάνω αυτήν την ερώτηση;Επίσης, είπα ότι εδώ και μερικούς αιώνες, εγώ δεν έχω γνωρίσει στον δυτικό κόσμο τουλάχιστον, μία εξουσία πουν να μην χρησιμοποίησε αστυνομική βία, μικρή ή μεγάλη, εναντίον των πολιτών της. Και σε ρώτησα αν εσύ, γνωρίζεις καμία να μου την πεις να την μάθω.
Ποιά ιδεολογία, ποιο κράτος, ποιά κυβέρνηση (παλιά ή νέα), φοβάσαι ότι θα θίξεις;
Από την άλλη, εγώ δεν είπα πουθενά πως υποστηρίζω αυτόν ή τον άλλον
Έκανα ένα απλό ερώτημα, που σταματούσε στο αν πρέπει, όντας ΜΗ παράνομος, να σταματήσω σε ένα μπλόκο ή όχι.
Απάντησες. ΤΕΛΟΣ. ΜΗΝ το ανακινείς προσθέτοντας στο ερώτημα υποθέσεις δικές σου.
Τα υπόλοιπα που προσπαθείς με μανία να μου βάλεις στο στόμα ή οι υποθέσεις που κάνεις για το τι στηρίζω εγώ, πράγμα που ΔΕΝ υπενοήθη ΠΟΥΘΕΝΑ στα ποστς μου, είναι όντως πρόβλημά σου. Κοίτα να το λύσεις.
Και πάλι σου λέω, πως δεν χρειάζεται να απαντήσεις στο ερώτημα που αποφεύγεις επμιελώς (ακόμα και κανοντας τον κινέζο), να δώσεις μια απάντηση. Αλλά ΜΗ με αναγκάσεις να επανέλθω γράφοντας αρλουμποειδείς απαντήσεις.
βια δεν ασκουν μονο τα δυτικα κρατη, αλλα ολα.Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 22:15
Σου απάντησα αλλά δεν δέχεσαι τι γράφω. Θα το γράψω ξανά : Ναι, προφανώς κάθε δυτικό κράτος ασκεί βία. Όμως, μου είναι αδιάφορο αν η βία που ασκεί ένα δυτικό κράτος είναι δικαιολογημένη, νόμιμη ή μη. Επιμένω ότι δεν είμαστε αναγκασμένοι να τη δεχτούμε. Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη της, αμφισβητώ τη νομιμοποίηση και την αναγκαιότητα της.
Σχετικά με το μπλόκο : Είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις. Όμως, σε περίπτωση που δεν το κάνεις, αυτό δεν σημαίνει ότι μπάτσος πρέπει να σε πλακώσει στο ξύλο ή να σε καταδιώξει καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες για να δημιουργεί ατύχημα (να τραυματίσουν κάποιον πεζό).
Κατανοητό ? Εσύ τι ακριβώς στηρίζεις ? Τον μπάτσο ή τον πιτσιρικά που κατέληξε στην εντατική ?
ΟΧΙ! Απάντησες στο τμήμα που αφορούσε την αστυνομική βία στα δυτικά κράτη.Polaris3 έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 00:08Σου απάντησα στο προηγούμενο μήνυμα. Απάντησα ότι κάθε δυτικό κράτος εφαρμόζει βια απέναντι σε πολίτες. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω.SpoilerShowΛοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 23:24Αρχίζω να πιστεύω ότι οντως έχεις δυσκολία κατανόησης κειμένου...Polaris3 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 23:09
Σε ποια υπεκφυγή αναφέρεσαι ? Είπαμε ότι ο νεαρός δεν είχε πάνω του το δίπλωμα. Ναι, αυτό είναι παράνομο, έπρεπε να τον συλλάβουν ή να του κόψουν πρόστιμο, όχι να τον ξυλοκοπήσουν και να καταλήξει στην εντατική.
Σε ρώτησα τρεις φορές:Γιατί δυσκολεύεσαι να απαντήσεις εδώ και δέκα ποστ που κάνω αυτήν την ερώτηση;Επίσης, είπα ότι εδώ και μερικούς αιώνες, εγώ δεν έχω γνωρίσει στον δυτικό κόσμο τουλάχιστον, μία εξουσία πουν να μην χρησιμοποίησε αστυνομική βία, μικρή ή μεγάλη, εναντίον των πολιτών της. Και σε ρώτησα αν εσύ, γνωρίζεις καμία να μου την πεις να την μάθω.
Ποιά ιδεολογία, ποιο κράτος, ποιά κυβέρνηση (παλιά ή νέα), φοβάσαι ότι θα θίξεις;
Από την άλλη, εγώ δεν είπα πουθενά πως υποστηρίζω αυτόν ή τον άλλον
Έκανα ένα απλό ερώτημα, που σταματούσε στο αν πρέπει, όντας ΜΗ παράνομος, να σταματήσω σε ένα μπλόκο ή όχι.
Απάντησες. ΤΕΛΟΣ. ΜΗΝ το ανακινείς προσθέτοντας στο ερώτημα υποθέσεις δικές σου.
Τα υπόλοιπα που προσπαθείς με μανία να μου βάλεις στο στόμα ή οι υποθέσεις που κάνεις για το τι στηρίζω εγώ, πράγμα που ΔΕΝ υπενοήθη ΠΟΥΘΕΝΑ στα ποστς μου, είναι όντως πρόβλημά σου. Κοίτα να το λύσεις.
Και πάλι σου λέω, πως δεν χρειάζεται να απαντήσεις στο ερώτημα που αποφεύγεις επμιελώς (ακόμα και κανοντας τον κινέζο), να δώσεις μια απάντηση. Αλλά ΜΗ με αναγκάσεις να επανέλθω γράφοντας αρλουμποειδείς απαντήσεις.
...είναι τελείως ξεχωριστό.Επίσης, είπα ότι εδώ και μερικούς αιώνες, εγώ δεν έχω γνωρίσει στον δυτικό κόσμο τουλάχιστον, μία εξουσία, μία κυβέρνηση, ένα κράτος, πουν να μην χρησιμοποίησε αστυνομική βία, μικρή ή μεγάλη, εναντίον των πολιτών της.
Και σε ρώτησα αν εσύ, γνωρίζεις καμία να μου την πεις να την μάθω.
Δεν το ξέρεις; ακόμα κάνεις πως ΔΕΝ καταλαβαινεις...να στο πω λοιπόν και ας θεωρήσεις την περίπτωση "εξ οικείων τα βέλη"...το επεδίωξες.
Και θα περιμένεις πολύ ακόμα...