Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 17:24//ksk έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 15:45Άντε και πες ότι τα παίξε ο σταθερός...άντε να τα παίξε και το iPad... αλλα και το κινητό πολύ δε πάει;Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 17:37
πως παει ; ταξιδακι πηγαμε ή ταπαιξε ο υπολογιστης ;
πως το εννοεις, οτι το φως εξαπατα ;
χωρις φως δεν μπορεις να γραψεις ουτε μια λεξη ....
........
Μάλλον δεν έχεις ακούσει για το τυφλό συστημα
αρα ...... πηγες ταξιδακι ....... με το ταξι του δακη .....
ακουγες και μουσικη ; ........
\\
Γιατί δεν λογοκρίνονται η Βίβλος και το Κοράνι για ρητορική μίσους;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Γιατί δεν λογοκρίνονται η Βίβλος και το Κοράνι για ρητορική μίσους;
Παρατηρητής...
- ksk
Όλα σε τούτη τη ζωή είναι ή επιλογές μας ή επιλογές άλλων...εννοώ άμεσες ή έμμεσες.Nantia114 έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 21:51Και ποιος είπε ότι είμαι τσιτωμενη χαχαχαksk έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 15:30Ήρεμα...εδώ μπαίνουμε για χαλάρωση...τωρα αν κάποιοι χαλαρώνουν έτσι αυτό δεν πρέπει να μας τσιτωνει...Nantia114 έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 17:34
Να τα λες και να τα πιστεύεις δεν έχω κανένα θέμα.
Αλλά να μιλάς ότι άρεσε σ εσένα μόνο ,εφόσον είναι άστοχο αυτό που έκανε .Συνδύασε μια απάντηση μου σε ένα ήδη υπάρχων αγενές σχόλιο...
Δεν μου την βάρεσε και μπήκα να ον βρίζω από το πουθενά όπως έκανε ο ίδιος..
Αυτό δεν με κάνει εμένα ούτε αγενέστατο αλλά ούτε και όμοιο με τον συγκεκριμένο είδος προσωπικότητας ανθρώπου...
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με εσάς εδώ μέσα...
Υ.Γ κρας τεστ λοιπόν εαυτού...
Ελάχιστοι μπαίνουν για χαλάρωση...Οι πιο πολλοί μπαίνουν να βγάλουν τα κόμπλεξ τους ...
Βαριέμαι την ζωή μου αγαπητέ εδώ που είμαι...σιγά μην ήμουν Ελλάδα και ξημεροβραδιαζομουν εδώ μέσα ....

Παρατηρητής...
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
//ksk έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 15:48Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 17:24//
\\
ηρθε η ανοιξη,
μα δεν ηρθες παλι σ' εμενα,
στασου και μιλα μου
πες τα λογια τ' αγαπημενα ......
(αγαπη-μενα, κλεινει στο μενα που ειναι ενατη)
\\
- taxalata xalasa
σπας πέτρες στα ορυχεία της ξενιτιάς;Nantia114 έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 21:51Και ποιος είπε ότι είμαι τσιτωμενη χαχαχαksk έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 15:30Ήρεμα...εδώ μπαίνουμε για χαλάρωση...τωρα αν κάποιοι χαλαρώνουν έτσι αυτό δεν πρέπει να μας τσιτωνει...Nantia114 έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 17:34
Να τα λες και να τα πιστεύεις δεν έχω κανένα θέμα.
Αλλά να μιλάς ότι άρεσε σ εσένα μόνο ,εφόσον είναι άστοχο αυτό που έκανε .Συνδύασε μια απάντηση μου σε ένα ήδη υπάρχων αγενές σχόλιο...
Δεν μου την βάρεσε και μπήκα να ον βρίζω από το πουθενά όπως έκανε ο ίδιος..
Αυτό δεν με κάνει εμένα ούτε αγενέστατο αλλά ούτε και όμοιο με τον συγκεκριμένο είδος προσωπικότητας ανθρώπου...
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με εσάς εδώ μέσα...
Υ.Γ κρας τεστ λοιπόν εαυτού...
Ελάχιστοι μπαίνουν για χαλάρωση...Οι πιο πολλοί μπαίνουν να βγάλουν τα κόμπλεξ τους ...
Βαριέμαι την ζωή μου αγαπητέ εδώ που είμαι...σιγά μην ήμουν Ελλάδα και ξημεροβραδιαζομουν εδώ μέσα ....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- ksk
Ε... μίλησες για χελιδόνια και άνοιξη... Δρω πολλαπλώς συνειρμικά.Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 17:58//ksk έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 15:48Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑07 Μάιος 2025, 17:24
//
\\
ηρθε η ανοιξη,
στασου και μιλα μου
\\

Παρεμπιπτόντως τα χελιδόνια συνήθως επιστρέφουν στο ίδιο μέρος...αλλά το χελιδόνακι του όχι...

Τι γράφω

Παρατηρητής...
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
//ksk έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 20:13Ε... μίλησες για χελιδόνια και άνοιξη... Δρω πολλαπλώς συνειρμικά.Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 17:58//
ηρθε η ανοιξη,
στασου και μιλα μου
\\
Παρεμπιπτόντως τα χελιδόνια συνήθως επιστρέφουν στο ίδιο μέρος...αλλά το χελιδόνακι του όχι...
Τι γράφωΤελικά με γλεντάω κανονικα
ωραία τουρτιτσα στην μουριτσα μου!
τα χελιδονια καθημερινα εκτελουν απειρα
χιλιομετρα στον αερα, με χαινων ανοιχτο στομα
καταβροχθιζουν ταγματα βλαπτικων εντομων,
ζω.υ.φιων, καθαριζοντας τον περιγυρο αερα .....
για το χελιδονακι δεν το ηξερα ........
\\
Μηπως θα μπορούσες να μου το κάνεις λίγο πιο σαφές, διότι παίζουν ''παράσιτα'' στην επικοινωνία; Πόσο δύσκολο σας είναι πια, να μιλήσετε ξεκάθαρα στον άλλον, δίχως σου ξου, μου ξου, μύγδαλα;

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις σε ανόητες ερωτήσεις;
Κοίτα για να προσδοκεις μια καλή απάντηση γύρνα και δες εσύ πρωτα τι είδους ερωτήσεις θέτεις...απλά τα πράγματα ότι δίνεις παίρνεις

Απάντησα ξεκάθαρα...τέτοιου είδους συζητήσεις κάνω με γνήσια αρσενικά;
Προφανώς και δεν είσαι αρσενικό οπότε ΔΕΝ θα λάβεις απαντήσει..
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες....(χρησιμοποιώ την λέξη αρσενικό, εφόσον άνδρες πολλοί, αρσενικά ελάχιστα

Φυσικά και είναι επιλογές και φυσικά είναι οι καλύτερες σε κάποιους κλάδους..ksk έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 15:51Όλα σε τούτη τη ζωή είναι ή επιλογές μας ή επιλογές άλλων...εννοώ άμεσες ή έμμεσες.
Αλήθεια από ποτε το να βαριέται κάποιος δηλαδή να μην έχει άγχος και να τρέχει νύχτα μέρα να προλάβει είναι αρνητικό ώστε να πιστεύεις ότι έκανε λάθος επιλογη;
Βαριέμαι σημαίνει ότι δεν έχω κάτι να με κυνηγάει και την δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό από το φόρουμ ....
Όχι σπάζω @ρχιδι@ σε κατι τύπους που τα έχουν αλλά δεν τα τιμούνtaxalata xalasa έγραψε: ↑08 Μάιος 2025, 17:58σπας πέτρες στα ορυχεία της ξενιτιάς;

Ερωτησεις θέτω πάντα, σε όσα διαβάζω. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις επαρκώς σε όσα λες, δεν αφορά εμένα, αλλά εσένα και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τον γραπτό λόγο. Διότι εκεί θεωρώ πως έγκειται το πρόβλημα.Nantia114 έγραψε: ↑09 Μάιος 2025, 20:56Υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις σε ανόητες ερωτήσεις;
Κοίτα για να προσδοκεις μια καλή απάντηση γύρνα και δες εσύ πρωτα τι είδους ερωτήσεις θέτεις...απλά τα πράγματα ότι δίνεις παίρνεις
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες....(χρησιμοποιώ την λέξη αρσενικό, εφόσον άνδρες πολλοί, αρσενικά ελάχιστα)
Επίσης βάλε και κανα διορθωτή στην ορθογραφία σου αγάπη μου. Μας βγήκαν τα ματάκια. Δευτερεύον βέβαια, αλλά σημαντικό.
.
Το γένος που χρησιμοποιησες σε μένα, ήταν λάθος. Θεωρώ χαζή τη δικαιολογία σου.
Εκφράσου. Έχω ήδη δηλώσει θαυμάστριά σου.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- taxalata xalasa
και πήγες εκτός Ελλάδας να το κάνεις αυτό;Nantia114 έγραψε: ↑09 Μάιος 2025, 21:01Όχι σπάζω @ρχιδι@ σε κατι τύπους που τα έχουν αλλά δεν τα τιμούν
Δεν μπόρειγες στην Ελλάδα ;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Εγώ πάντως δεν συμπαθώ ανθρώπους που πατούν στην υποτίμηση...Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2025, 21:14Ερωτησεις θέτω πάντα, σε όσα διαβάζω. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις επαρκώς σε όσα λες, δεν αφορά εμένα, αλλά εσένα και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τον γραπτό λόγο. Διότι εκεί θεωρώ πως έγκειται το πρόβλημα.Nantia114 έγραψε: ↑09 Μάιος 2025, 20:56Υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις σε ανόητες ερωτήσεις;
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες....(χρησιμοποιώ την λέξη αρσενικό, εφόσον άνδρες πολλοί, αρσενικά ελάχιστα)
Επίσης βάλε και κανα διορθωτή στην ορθογραφία σου αγάπη μου. Μας βγήκαν τα ματάκια. Δευτερεύον βέβαια, αλλά σημαντικό.
.
Το γένος που χρησιμοποιησες σε μένα, ήταν λάθος. Θεωρώ χαζή τη δικαιολογία σου.
Εκφράσου. Έχω ήδη δηλώσει θαυμάστριά σου.
ΟΧΙ δεν θα βάλω ποτε διόρθωση...Είμαι δυσλεκτικη και ο τρόπος που γράφω ακόμα και με τα λιγοστά λαθάκια μου εμένα με κάνει περήφανη..
Αν εσάς σας βγήκαν τα μάτια την επόμενη φορά ελπίζω να δαγκώνετε την γλώσσα σας όταν νομίζετε ότι προσβαλετε άνθρωπο μιλώντας του για την ορθογραφία..
Βάλε γυαλιά αλλιώς μην μου απαντάς. Δυσλεκτικη είμαι ούτε αμόρφωτη όπως ειπες αλλά ούτε υποτιμώ ανθρώπους για να μην παραδεχτώ το λάθος μου .
Απάντησα ξεκάθαρα τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι προσβαλοντας με θα εδραιωθείς δεν θέλω ακόλουθους αγάπη τη στη ζωή μου..
Μόνο ηγέτες που να έχουν τα @ρχιδι@ να λένε ένα " οκ τώρα το κατάλαβα " και εσύ δεν είσαι οπότε φιλάκια

Με 10πλασιο μισθό πάω και Αμερική όσο κάποιοι ακόμα κλαίγονται που έχει πάει ο καφές 4 ευρώtaxalata xalasa έγραψε: ↑10 Μάιος 2025, 03:15και πήγες εκτός Ελλάδας να το κάνεις αυτό;
Δεν μπόρειγες στην Ελλάδα ;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 773 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
04 Σεπ 2024, 19:31