Δ. Κουφοντίνας: ένας μικρός δημοσιος υπάλληλος
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Δ. Κουφοντίνας: ένας μικρός δημοσιος υπάλληλος
Πηξτε ΝΔουλικά!
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Highlander
Οργή μεγάλη παρατηρώ για την άδεια Κουφοντίνα.
Όταν ο Μητσοτάκης αποφυλάκιζε τον Παττακο για «ανήκεστο βλάβη» (έζησε άλλα 26 χρόνια) για να δίνει συνεντεύξεις, να γράφει βιβλία, να πηγαίνει στις κηδείες χουντικών και να αρθρογραφεί στο πλευρό του Μιχαλολιάκου ήταν απλά Τρίτη...
Όταν ο Μητσοτάκης αποφυλάκιζε τον Παττακο για «ανήκεστο βλάβη» (έζησε άλλα 26 χρόνια) για να δίνει συνεντεύξεις, να γράφει βιβλία, να πηγαίνει στις κηδείες χουντικών και να αρθρογραφεί στο πλευρό του Μιχαλολιάκου ήταν απλά Τρίτη...
Δεν είχα γεννηθεί τότες,ούτε πχόρουμ υπήρχε. Αν υπήρχε και αν υπήρχα να είσαι σίγουρος ότι θα το συζήταγα. Στο θέμα μας,έχεις κάτι να πεις?Highlander έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 01:11Οργή μεγάλη παρατηρώ για την άδεια Κουφοντίνα.
- Highlander
Ναι ότι είναι λογικότατο να παίρνει άδειες.Nero έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 01:21Δεν είχα γεννηθεί τότες,ούτε πχόρουμ υπήρχε. Αν υπήρχε και αν υπήρχα να είσαι σίγουρος ότι θα το συζήταγα. Στο θέμα μας,έχεις κάτι να πεις?Highlander έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 01:11Οργή μεγάλη παρατηρώ για την άδεια Κουφοντίνα.
Θέλουμε ένα ανθρώπινο σωφρονιστικό σύστημα και όχι εκδικητικού χαρακτήρα.
- Golden Age
Ο Παττακός είχε υπογράψει δήλωση μετανοίας για να αποφυλακιστεί. Επίσης, όσοι Απριλιανοί είχανε μείνει έγκλειστοι (πλην Ντερτιλή (που και ο Ντερτιλής όταν απέκτησε σοβαρά προβλήματα υγείας δεν τον αποφυλάκιζαν και Ιωαννίδη) είχαν θέματα υγείας και απεβίωσαν μέσα στη δεκετία του '80 (μόνο ο Παπαδόπουλος είχε απεβιώσει στη δεκαετια του '90 κι αυτός επίσης είχε θέματα υγείας)Highlander έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 01:11αποφυλάκιζε τον Παττακο για «ανήκεστο βλάβη» (έζησε άλλα 26 χρόνια) για να δίνει συνεντεύξεις, να γράφει βιβλία, να πηγαίνει στις κηδείες χουντικών και να αρθρογραφεί στο πλευρό του Μιχαλολιάκου ήταν απλά Τρίτη...
Επιτρεψτε μου μια προσωπική τοποθέτηση δαν ψηφοφόρος τπυ Σύριζα ..
Σκοτιστικα το τι θα γίνει με τον Κουφοντινα η τον Σάββα Ξηρό , δεν πα να τους κάνει ο Σύριζα μέχρι και υπουργούς η βουλευτές
Εμένα με νοιαζει το το θα γίνει με τις συντάξεις η το ποσο θα καταφέρει ο Αλέξης Τσίπρας να φέρει την οικονομική βελτίωση του επιπεδου ζωης στην Ελλάδα
Σκοτιστικα το τι θα γίνει με τον Κουφοντινα η τον Σάββα Ξηρό , δεν πα να τους κάνει ο Σύριζα μέχρι και υπουργούς η βουλευτές
Εμένα με νοιαζει το το θα γίνει με τις συντάξεις η το ποσο θα καταφέρει ο Αλέξης Τσίπρας να φέρει την οικονομική βελτίωση του επιπεδου ζωης στην Ελλάδα
Καμία δήλωση μετανοίας δεν υπέγραψε,δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Golden Age έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 14:32
Ο Παττακός είχε υπογράψει δήλωση μετανοίας για να αποφυλακιστεί.
Μιά απλή αίτηση για αποφυλάκιση υπό όρους έκανε.
- Golden Age
waldorf έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 14:50Καμία δήλωση μετανοίας δεν υπέγραψε,δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Golden Age έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 14:32
Λάθος κάνεις. Υπέγραψε δήλωση όπου δήλωνε μετάνοια, συγκεκριμένα μεταμέλεια, κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 28 Δεκ 2018, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι οικογένειες των θυμάτων τι είπαν;Golden Age έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 15:10waldorf έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 14:50Καμία δήλωση μετανοίας δεν υπέγραψε,δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Golden Age έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 14:32
Λάθος κάνεις. Υπέγραψε δήλωση όπου δήλωνε μετάνοια κλπ.
- Golden Age
Δεν ξέρω. Η αριστερή τραγουδίστρια Μαρία Δουράκη που συμμετείχε στο Πολυτεχνείο και είχε αντιχουντική δράση, του είχε ζητήσει συγνωμη πάντως στη δεκαετία του '90.brb και tyt έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 15:14Οι οικογένειες των θυμάτων τι είπαν;
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ξέρεις; Γιατί δεν μαθαίνεις;Golden Age έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 15:21Δεν ξέρω. Η αριστερή τραγουδίστρια Μαρία Δουράκη που συμμετείχε στο Πολυτεχνείο και είχε αντιχουντική δράση, του είχε ζητήσει συγνωμη πάντως στη δεκαετία του '90.
Και τι σημασία έχει το υπόλοιπο;
Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα καλέ μου άνθρωπε στο νομικό μας σύστημα.Golden Age έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 15:10
Λάθος κάνεις. Υπέγραψε δήλωση όπου δήλωνε μετάνοια, συγκεκριμένα μεταμέλεια, κλπ.
Αν ο ίδιος (ίσως με την προτροπή των δικηγόρων του) "εμπλούτισε" την αίτηση αποφυλάκισης με διάφορα του τύπου "ο κρατούμενος έχει ειλικρινώς μετανοήσει και είναι έτοιμος να επανενταχθεί στην κοινωνία" είναι άλλο ζήτημα (αν και μάλλον κι αυτό μόνο στη φαντασία μου υπάρχει).
Δήλωση μετανοίας πάντως δεν προβλέπεται.
- Golden Age
Ήτανε δήλωση που εξέφραζε μεταμέλεια. Έχω να τη διαβάσω απο την περασμένη δεκλαετία βέβαια, αλλά το θυμάμαι.waldorf έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 15:31Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα καλέ μου άνθρωπε στο νομικό μας σύστημα.Golden Age έγραψε: ↑28 Δεκ 2018, 15:10
Αν ο ίδιος (ίσως με την προτροπή των δικηγόρων του) "εμπλούτισε" την αίτηση αποφυλάκισης με διάφορα του τύπου "ο κρατούμενος έχει ειλικρινώς μετανοήσει και είναι έτοιμος να επανενταχθεί στην κοινωνία" είναι άλλο ζήτημα (αν και μάλλον κι αυτό μόνο στη φαντασία μου υπάρχει).
Δήλωση μετανοίας πάντως δεν προβλέπεται.
Η μεταμέλεια είναι όρος που ορίζει ο νόμος για αποφυλάκιση κρατουμένων αν δεν απατώμαι. Οι δηλώσεις μετανοίας έχουνε καταργηθεί μόνο για τα ζητήματα πολιτικών φρονημάτων (σε ότι αφορά τους αριστερούς μόνο ισχύει η κατάργηση θα προσέθετα εγώ, αλλα αυτό είναι άλλη ιστορία).
Ε προφανώς δεν λες "αιτούμαι αποφυλάκιση με σκοπό να ξανασκοτώσω",λες "αιτούμαι γιατί μπλά-μπλά είμαι έτοιμος για το κοινωνικό σύνολο-μπλά-μπλά μεταμέλεια."
Για την ακρίβεια ούτε καν αυτά λες,αν δεν είσαι παρλαπίπας ή δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου.Αίτηση για υφ`όρων απόλυση γιατί πληρώ τις προϋποθέσεις.
Κι εγώ έχω αποφυλακιστεί (δύο φορές) και κανένα χαρτί δεν υπέγραψα,ούτε συγνώμη ζήτησα από κανέναν.
Για την ακρίβεια ούτε καν αυτά λες,αν δεν είσαι παρλαπίπας ή δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου.Αίτηση για υφ`όρων απόλυση γιατί πληρώ τις προϋποθέσεις.
Κι εγώ έχω αποφυλακιστεί (δύο φορές) και κανένα χαρτί δεν υπέγραψα,ούτε συγνώμη ζήτησα από κανέναν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αντιφα σημαίνει υπάλληλος του Ερντογάν
από southern » 29 Νοέμ 2023, 07:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
29 Νοέμ 2023, 08:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένας γκέι και ένας μαυρος θα είναι οι σχολιαστές της φετινής eurovision.Πήζετε?
από Μαδουραίος » 23 Φεβ 2024, 21:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
24 Φεβ 2024, 17:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά - Μεταξύ αυτών ένας αστυφύλακας και ένας ειδικός φρουρός
από southern » 09 Απρ 2023, 19:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 24 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
10 Απρ 2023, 20:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένας μπουμπουκος και ένας πρύτανης κομματοσκυλο.Αυτοί είστε δεξιούληδες.
από Μαδουραίος » 13 Φεβ 2024, 10:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
13 Φεβ 2024, 10:22
-