είχα δει το τρεηλερ - εκτιμω το λογοπαιγνιο και μου φανηκε και συμπαθης ταινια (ανθρωπινη - αντιπολεμικη) απο το τρεηλερ. αλλα δεν την ειδα γιατι δεν ειναι το ειδος ταινιας που μου αρεσει (δεν ειχε εξωγηινους ή ξωτικα)Tarkovsky έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 15:23Κάτω απ' την άμμο (Under sandet ή Land of mine - επιτυχημένο λογοπαίγνιο)
δανο-γερμανική 3/5
Είδα σε DVD
Re: Είδα σε DVD
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
A μας την προτείνεις βλέπω.Stalker έγραψε: ↑23 Δεκ 2018, 17:14Contratiempo, ή The Invisible Guest. Ξεκινάει σαν συμπαθητική Άγκαθα Κρίστι κατάσταση και καταλήγει πείραμα στο πόσες διαδοχικές ανατροπές μπορείς να παστώσεις σε ένα σκρηνπλεϊ πριν ο θεατής καταλάβει ότι το όλο εγχείρημα στερείται χαρακτήρων και βάθους γενικότερα. Σαν αυτιστικό Rashomon ένα πράγμα, αλλά με υπερκλισέ σκηνοθεσία και κωμικά υπερδραματικό soundtrack, και μέσο όρο ηθοποιίας παραγωγής παπακαλιάτη.
Πάντως βλέπεται, δεν είναι χειρότερο από καλό επεισόδιο CSI-clone ας πούμε, απλά για κάποιο λόγο μου το είχαν συστήσει σαν ταινιάρα.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
προτείνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Πολυ καλο το Ντουρακ
Eίδα το Masaan (Ζωή σε κάστες).
Ινδική ταινία, δραματική-ρομαντική.
Βάζω 3.5/5.
Ινδική ταινία, δραματική-ρομαντική.
Βάζω 3.5/5.
Το έχω δει, επειδή το έχει προτείνει κάποιος και στο παλιό πχορουμ, αλλά δεν θυμάμαι ποιος. Εσύ ήσουν;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κατέβασα τα άπαντα μικρού μήκους από γκούφι-ντόναλντ-μίκι μάους και τα βλέπω και γουστάρω. Πιο πριν είδα τα πάντα από τομ και τζέρι. Δεν μπορώ να ζορίζομαι αυτό τον καιρό, θέλω κάτι να ξεχνιέμαι.
δες και το καινουργιο του γκροενινγκ το Disenchantment - δεν κακό!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Nope.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
29 Ιαν 2024, 23:42
-