Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Οι φοιτητριες κανουν παρα πολυ σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 30 Δεκ 2018, 16:19

Daje έγραψε:
30 Δεκ 2018, 09:42
Εγω ειμαι ο φιλος του.
:003::003:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Δεκ 2018, 16:20

Naida έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:09
Αγις έγραψε:
30 Δεκ 2018, 12:39
Naida έγραψε:
30 Δεκ 2018, 11:13

+1000
Μ αρέσει η σιγουριά σας.

*ετοίμασα και το κατσαρόλι για τα ποπκορνια.
Κάτι παραπάνω ξερουμε σαν γυναίκες :102:
Αυτό που ξέρετε τώρα είναι οτι είχατε ''λανθασμένη'' εκτίμηση - αποτιμηση -αξιολογηση - διαθεσιμότητα- διανομή του τότε :003: ουσιαστικά είναι το μόνο που θα αλλάζατε+ τα διαφυγόντα κέρδη από την διαδικασία.
Δλδ ''Στερνη μου γνώση να σε ειχα πρώτα''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 30 Δεκ 2018, 16:23

Αγις έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:20
Naida έγραψε:
Αγις έγραψε:
30 Δεκ 2018, 12:39

Μ αρέσει η σιγουριά σας.

*ετοίμασα και το κατσαρόλι για τα ποπκορνια.
Αυτό που ξέρετε τώρα είναι οτι είχατε ''λανθασμένη'' εκτίμηση - αποτιμηση -αξιολογηση - διαθεσιμότητα- διανομή του τότε :003: ουσιαστικά είναι το μόνο που θα αλλάζατε+ τα διαφυγόντα κέρδη από την διαδικασία.
Μιλάω έχοντας την εμπειρία που δεν είχα στην ηλικία αυτή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 30 Δεκ 2018, 16:26

παντως υπαρχουν φοιτητες που μπαινουνε στο ιδρυμα παρθενοι και φευγουνε ετσι ... φοιτητριες ομως ελαχιστες

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Δεκ 2018, 16:27

Naida έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:23
Αγις έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:20
Naida έγραψε:

Μιλάω έχοντας την εμπειρία που δεν είχα στην ηλικία αυτή.
Ακριβως - αλλά αυτο που σε τρώει οπως κ ολες δεν είναι οτι δεν γνωρίζατε να το απολαμβάνετε αλλά η υποκοστολόγηση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 30 Δεκ 2018, 16:31

nostromos έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:26
παντως υπαρχουν φοιτητες που μπαινουνε στο ιδρυμα παρθενοι και φευγουνε ετσι ... φοιτητριες ομως ελαχιστες
Για αυτό φταίει κυρίως ότι το να ζεις μόνος σου είναι σήμερα πολύ λιγότερο βαρετό απ' ότι ήταν παλιά. Βιντεογκέιμς, τζάμπα ταινίες χωρίς διαφημίσεις, ό,τι θες να διαβάσεις το βρίσκεις κι άμα πιάσουν οι καύλες να το πορνχαμπ για ξεχαρμάνιασμα. Παλιά σπίτι κάποια στιγμή θα βαριόσουν οπότε αναγκαζόσουν να βγεις και γινότανε κάποιο νταραβέρι, αποκτούσε ο κόσμος μεγαλύτερη κοινωνική παιδεία. Τώρα και στο φοιτητικό πάρτι που θα πάει ο άλλος θα συλλογιέται για το πώς θα ανέβει λέβελ στο παιχνίδι που παίζει.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 30 Δεκ 2018, 16:36

Γραφικός έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:31
nostromos έγραψε:
Για αυτό φταίει κυρίως ότι το να ζεις μόνος σου είναι σήμερα πολύ λιγότερο βαρετό απ' ότι ήταν παλιά. Βιντεογκέιμς, τζάμπα ταινίες χωρίς διαφημίσεις, ό,τι θες να διαβάσεις το βρίσκεις κι άμα πιάσουν οι καύλες να το πορνχαμπ για ξεχαρμάνιασμα. Παλιά σπίτι κάποια στιγμή θα βαριόσουν οπότε αναγκαζόσουν να βγεις και γινότανε κάποιο νταραβέρι, αποκτούσε ο κόσμος μεγαλύτερη κοινωνική παιδεία. Τώρα και στο φοιτητικό πάρτι που θα πάει ο άλλος θα συλλογιέται για το πώς θα ανέβει λέβελ στο παιχνίδι που παίζει.
νομιζω οτι ειναι θεμα ευκαιριων ... οι ανδρες δεν ειχανε φραγμο και πριν το φοιτητιλικη παρα μονο την εμφανιση και τις αναστολες λογο χαρακτηρα ...οι κοπελες με δικο τους σπιτι και σχετικη ανονυμια σπευδουνε να εκμεταλευτουνε την ευκαιρια για εμπειριες και διασκεδαση ... μετα ξανασφιγκουνε τα πραγματα μερχρι την κοινωνικη απελευθερωση των 35-40 :8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 30 Δεκ 2018, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 30 Δεκ 2018, 16:36

Αγις έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:27
Ακριβως - αλλά αυτο που σε τρώει οπως κ ολες δεν είναι οτι δεν γνωρίζατε να το απολαμβάνετε αλλά η υποκοστολόγηση.
Ρε Άγι, δεν σκέφτονται όλες τόσο ορθολογικά όσο τις κατηγορείς. Από εμπειρία στο λέω δηλαδή. Σε αυτό οφείλεται που μας κάνουν την ζωή δύσκολη, σε αυτό οφείλεται πως τύποι σαν κι εμένα έχουν ελπίδες με αυτές.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Δεκ 2018, 16:39

Γραφικός έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:36
Αγις έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:27
Ρε Άγι, δεν σκέφτονται όλες τόσο ορθολογικά όσο τις κατηγορείς. Από εμπειρία στο λέω δηλαδή. Σε αυτό οφείλεται που μας κάνουν την ζωή δύσκολη, σε αυτό οφείλεται πως τύποι σαν κι εμένα έχουν ελπίδες με αυτές.
Ορθολογικά δεν σκέπτονται οταν βαράνε κορυφή οι ορμόνες -είναι νεαρες - μετά υπολογιζουν τα πάντα σαν λογίστριες μαφιόζικης φαμίλιας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 30 Δεκ 2018, 16:41

nostromos έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:36
νομιζω οτι ειναι θεμα ευκαιριων ... οι ανδρες δεν ειχανε φραγμο και πριν το φοιτητιλικη παρα μονο την εμφανιση και τις αναστολες λογο χαρακτηρα ...οι κοπελες με δικο τους σπιτι και σχετικη ανονυμια σπευδουνε να εκμεταλευτουνε την ευκαιρια για εμπειριες και διασκεδαση ... μετα ξανασφιγκουνε τα πραγματα μερχρι την κοινωνικη απελευθερωση των 35-40 :8)
Τις αντιμετωπίζεις σαν να είναι μία ενώ είναι πολλές. Εγώ νομίζω πως, όπως και να είσαι, χωρίς να σε ξέρω, υπάρχουν κάποιες εμπειρίες που μετανιώνεις και ξέρεις ότι θα μπορούσες να το έχεις χειριστεί καλύτερα. Κι εσύ κι ο Ορέστης 35 κι οι incels και όλοι, εκτός από πολύ ακραίες περιπτώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 30 Δεκ 2018, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 30 Δεκ 2018, 16:46

Γραφικός έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:31
nostromos έγραψε:
Τωρα μου θυμισες μια ιστορια.
Ειμαι στην Ιταλια φοιτητης και νο.1 προτεραιοτητα της ζωης μου ειναι να πηδηξω την Ιταλιδα που μενει στην ιδια πολυκατοικια με μενα.
Θελει κι αυτη, αλλα ειμαι αγαρμπος, μη μαγκας, οποτε με παιζει στα δακτυλα της. (εν τω μεταξυ τα εχει και με αλλον, οποτε δεν καιγεται κι'ολας...)
Για να μην τα πολυλογω, ενα απογευμα εμφανιζεται στο διαμερισμα μου και μου προτεινει το βραδυ να κοιμηθω στο σπιτι της γιατι ο αδελφος της ηταν εκτος!
Ελα ομως που τον ειχα ΗΔΗ παιξει 5 φορες και φοβομουν οτι θα ξεφτυλιστω γιατι δεν θα μου σηκωνοταν !!!!! (τοτε δεν υπηρχαν βοηθηματα...)
Αρνηθηκα ευγενικα και συνεχισα στην λαλακια μου...
ΒΕΒΑΙΑ.....μακροπροθεσμα δεν μου βγηκε σε κακο, διοτι το πηρε πατριωτικα να με ριξει !
Οι γυναικες δεν αντεχουν την απορριψη, σε αντιθεση με τους ανδρες που ειναι πιο φιλοσοφημενοι. (μαλακες μας λενε βεβαια ορισμενοι)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 30 Δεκ 2018, 16:53

enterprise-psi έγραψε:
30 Δεκ 2018, 12:57
Επίσης ένας πέθανε στην Κρήτη εχθές , σε δυστύχημα με μηχανές, κλείδωμα όλη η ενότητα της Μηχανοκίνησης.
Αν το νήμα έλεγε για σούζες και οδήγηση χωρίς κράνος για μαγκιά εννοείται κλείδωμα. Για την ακρίβεια διαγραφή του νήματος...

Είναι ντροπή όλος ο κόσμος να υποκρίνεται ότι σοκάρεται με το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας, ή με το δυστύχημα που λες όταν παντού προβάλλονται γαμήσια με φοιτήτριες, παρτούζες, γυναίκες ελευθέρων ηθών ή η μαγκιά να κάνεις κόντρες και σούζες με μηχανές και αυτοκίνητα...

Τουλάχιστον μην υποκρίνεστε. Δεν θέλετε έναν καλύτερο κόσμο, θέλατε να γλεντάτε με παρτούζες, χιλιάρες μηχανές και θάνατο, που έλεγε κάποτε και ο Γαρδέλης...

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 30 Δεκ 2018, 16:54

Έτσι είναι η ελευθερία λόγου, και σε όποιον αρέσει.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 30 Δεκ 2018, 16:55

Εμπεδοκλής έγραψε:
30 Δεκ 2018, 16:53
Δεν θέλετε έναν καλύτερο κόσμο, θέλατε να γλεντάτε με παρτούζες, χιλιάρες μηχανές και θάνατο, που έλεγε κάποτε και ο Γαρδέλης...
Οι παρτούζες ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες είναι το ίδιο πράγμα με τον βιασμό βρε Εμπεδοκλή; Κρίμα είναι να λες τέτοια πράματα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών