Ο Γκοτζίλα απαιτεί υλικό οστών ισχυρότερο από τιτάνιο και με μακράν μεγαλύτερη ελαστικότητα.
Σκελετός Κύκλωπα ανακαλύφθηκε στην Κοζάνη το 1931
- hellegennes
Re: Σκελετός Κύκλωπα ανακαλύφθηκε στην Κοζάνη το 1931
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Chainis έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 18:03Οι σκέψεις μου έχουν κάποια ας πούμε φιλοσοφική προέκταση (μέρες που ναι).Yochanan έγραψε: ↑31 Δεκ 2018, 13:04Νομιζω ο Χαϊνης λεει σε απολυτα νουμερα (που εχει δικιο) κι σε Heillegennes σε αναλογικα (που επισης εχεις δικιο). Παντως τη φαση με τους γιγαντες τη θυμαμαι απο φυσικη λυκειου. Του στυλ γιατι δε θα μπορουσε να υπαρξει ο γκοτζιλας ή γιατι τα μωρακια κρυώνουνε αμεσως. Ειναι οτι επιφάνεια εχει να κανε με χ στη δευτερα ενω ογκος με χ στην τριτη. Η κατι τετοιο τελως παντων.
Σκέφτομαι ότι αν υπήρχαν κάποτε ανθρωπάκια των 20 πόντων που μπορούσαν και σήκωναν 20 φορές το βάρος τους θα πίστευαν ίσως ότι δεν μπορούν να υπάρξουν γίγαντες των 2 μέτρων γιατί δεν θα μπορούν να σηκώνουν το βάρος τους.
Το μικρότερο είδος ανθρωποειδών που έχει βρεθεί είναι ο Homo Floresiensis.
«Homo floresiensis ή Άνθρωπος του Φλόρες είναι το όνομα για ένα είδος του γένους Homo, με αξιοσημείωτα μικρό εγκέφαλο, το οποίο φαίνεται πως επιβίωσε στην εποχή που εμφανίστηκε ο Homo sapiens. Ανακαλύφθηκε στο νησί Φλόρες της Ινδονησίας, στη μορφή ημι-απολιθωμένου σχεδόν πλήρους σκελετού, περίπου 60.000 χρόνων. Ανακαλύφθηκε σε αποθέσεις στη σπηλιά Λιανγκ Μπουά του Φλόρες το 2003. Τμήματα από σκελετούς οκτώ άλλων ατόμων, όλα μικροσκοπικά, ανακαλύφθηκαν μαζί με μικροσκοπικά λίθινα εργαλεία από στρωματογραφικούς ορίζοντες που ποικίλουν από 190.000 έως 50.000 χρόνια. Το πρώτο από αυτά τα απολιθώματα ανασκάφθηκε το 2003 και η αρχική δημοσίευση έγινε τον Οκτώβριο του 2005.
Ο άνθρωπος Φλόρες περιγράφθηκε στο περιοδικό Nature ως είδος από το Χαμένος Κόσμος του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ, στο οποίο αρχαϊκά ζώα εξαφανισμένα από τον υπόλοιπο κόσμο αναπτύχθηκαν σε γιγάντιες ή νανώδεις μορφές.
Οι επιστήμονες που ανακάλυψαν τον Homo floresiensis τον ονόμασαν Χόμπιτ, από την φανταστική φυλή που περιγράφει ο Τόλκιν στο ομώνυμο έργο του και έχει σχεδόν το ίδιο ύψος με τον H. floresiensis. Στην πραγματικότητα στους τοπικούς μύθους, υπάρχουν αρκετές αναφορές για μικροσκοπικά πλάσματα που ονομάζονται Έμπου Γκόγκο ακόμα και κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα.» Homo_floresiensis
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- wooded glade
Προϊστορικός ελέφαντας ήτανε, δεν ήτανε κύκλωπας.
Η τρύπα είναι η ρινική κοιλότητα του ελέφαντα, εκεί που έχει την προβοσκίδα.
Η τρύπα είναι η ρινική κοιλότητα του ελέφαντα, εκεί που έχει την προβοσκίδα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Έχω προσωπική πληροφόρηση για το θέμα και είμαι σε θέση να δηλώσω ότι γίγαντες (όχι κύκλωπες) υπήρξαν. Αυτά που γράφτηκαν περί βαρύτητας είναι μπούρδες.
Όσο για τις διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούν, είναι πλαστές. Η μόνη που πρέπει να είναι αληθινή είναι αυτή:
https://www.iefimerida.gr/news/63580/%C ... E%BD%CE%B1
Όσο για τις διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούν, είναι πλαστές. Η μόνη που πρέπει να είναι αληθινή είναι αυτή:
- nikos_hellas
Καλησπέρα φίλε μου, με ενδιαφέρει πάρα πολύ το ζήτημα. Θα μπορούσες να μας πεις κάποια περισσότερα πράγματα; Σε ευχαριστώ.Καβαλάρης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 17:40Έχω προσωπική πληροφόρηση για το θέμα και είμαι σε θέση να δηλώσω ότι γίγαντες (όχι κύκλωπες) υπήρξαν. Αυτά που γράφτηκαν περί βαρύτητας είναι μπούρδες.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Kι'εγώ έχω προσωπική πληροφόρηση και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναρτήσω την κάτωθι φωτογραφία με το αποτύπωμα τού ποδιού ενός γίγαντα:Καβαλάρης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 17:40Έχω προσωπική πληροφόρηση για το θέμα και είμαι σε θέση να δηλώσω ότι γίγαντες (όχι κύκλωπες) υπήρξαν. Αυτά που γράφτηκαν περί βαρύτητας είναι μπούρδες.

1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Καβαλάρης
Όχι δυστυχώς. Οι εν λόγω πληροφορίες έχουν αξία μόνο για μένα. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να επιβεβαιώσεις.nikos_hellas έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:23Καλησπέρα φίλε μου, με ενδιαφέρει πάρα πολύ το ζήτημα. Θα μπορούσες να μας πεις κάποια περισσότερα πράγματα;
Μπορώ μόνο να σου δώσω την μαρτυρία ενός μέλους του προηγούμενου φόρουμ, σύμφωνα με τον οποίο είχε βρεθεί σκελετός γίγαντα στις ανασκαφές του μετρό. Το μήκος του χεριού μετρήθηκε στα 2 μέτρα. Τον έσπασαν όμως για να μην ανακατευτεί η αρχαιολογική υπηρεσία.
Στα χέρια μου όχι. Με βάση όμως αυτά που γνωρίζω, συμπεραίνω ότι το δάχτυλο παραπάνω είναι γνήσιο. Όπως και το παρακάτω αποτύπωμα:

Δεν την είχα δει, ενδιαφέρον.Καβαλάρης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 17:40Έχω προσωπική πληροφόρηση για το θέμα και είμαι σε θέση να δηλώσω ότι γίγαντες (όχι κύκλωπες) υπήρξαν. Αυτά που γράφτηκαν περί βαρύτητας είναι μπούρδες.
Να υποθέσουμε ότι αν υπήρχα τέτοιου μεγέθους άνθρωποι στην Αίγυπτο μπορεί να υπήρχαν και αλλού.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Καβαλάρης
Υπάρχουν και άλλες:
https://www.ancient-code.com/a-38-centi ... -nephilim/
Σαφώς. Αλλά δεν περίμενα να υπάρχει τέτοιο δείγμα. Ακόμη και εγώ έμεινα έκπληκτος.
Eξαιρετικά ενδιαφέρον εύρημα. Σε ποιό μουσείο φυλάσσεται;Καβαλάρης έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 17:40Έχω προσωπική πληροφόρηση για το θέμα και είμαι σε θέση να δηλώσω ότι γίγαντες (όχι κύκλωπες) υπήρξαν. Αυτά που γράφτηκαν περί βαρύτητας είναι μπούρδες.

1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
https://www.news24.com/MyNews24/Debunki ... s-20130514

Μα και μόνο το βίντεο να δείς, δεν σου μένει καμμία αμφιβολία: γύρω από το "αποτύπωμα" υπάρχουν παρόμοιες κοιλότητες που δημιουργήθηκαν από διάβρωση, αλλά δεν έχουν σχήμα πατούσας.

1.
Οπα! Δεν είναι αυτό το γνωστό βίντεο και αποτύπωμα στην Νότιο Αφρική που ανέβαζες παλιά. Το ίδιο hoax είναι κι'αυτό βεβαίως
1.
Ποτέ κανείς δεν υποστήριξε ότι δεν είσαι καλός στις παπαριές. Θα μας πείς όμως πως το έκανε το αποτύπωμα ο "γίγαντας"; Και σε ποιό μουσείο βρίσκεται το "δάχτυλο";
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ανακαλυφθηκε σπανια εν ζωή προσωπογραφία Βυζαντινου Αυτοκράτορα στην Ελλάδα
από George_V » 12 Δεκ 2024, 16:02 » σε Αρχαιολογία - 25 Απαντήσεις
- 1265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
06 Φεβ 2025, 18:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγωνιστική υποδοχή σε ξεφτίλα Μητσοτάκη στην Κοζάνη
από Ληστοσυμμορίτης » 03 Απρ 2025, 19:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
05 Απρ 2025, 16:05
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
17 Απρ 2025, 08:04
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΟΚ! Τουρκικά φορτηγά ξεφορτώνουν στην Κοζάνη χιλιάδες επίσης τουρκικά φωτοβολταϊκά πάνελ
από Frappezitis » 28 Σεπ 2024, 17:25 » σε Εθνικά Θέματα - 2 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Σεπ 2024, 19:24
-