Πορεία πατριωτών στο Βέλγιο και σκληρή αστυνομική καταστολή

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Golden Age
Δημοσιεύσεις: 29092
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24

Πορεία πατριωτών στο Βέλγιο και σκληρή αστυνομική καταστολή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Δεκ 2018, 17:37

Πατριώτες στο Βέλγιο κινητοποιήθηκαν ενάντια στο σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση για υπέστησαν σκληρή αστυνομική καταστολή. Τραγέλαφος στην όλη υπόθεση και μια περιθωριακή αντισυγκέντρωση ANTIFA.
Βελγική αστυνομική κτηνωδία

16 Δεκεμβρίου 2018

Εικόνα

Ξυλοδαρμοί, τεθωρακισμένα και χημικά εναντίον των Πατριωτών στις Βρυξέλλες.

Πολλές χιλιάδες άνθρωποι πραγματοποίησαν σήμερα πορεία διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες ενάντια στο αντεθνικό και αντιευρωπαϊκό «Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση», δηλαδή διαμαρτυρίας κατά της δόλιας και ελεεινής για την «Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων» συμφωνίας, με την υπογραφή της οποίας έπεσε η βελγική κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας χαρακτηρίστηκε από εκτεταμένα επεισόδια αστυνομικής βίας και αχαλίνωτη καταστολή, πρωτοφανή για τη βελγική πρωτεύουσα. Η αστυνομία υποστηρίζει με επίπλαστη μυθολογία ότι, μόνο περίπου 5.500 άνθρωποι διαδήλωσαν στην μεγαλύτερη εκδήλωση διαμαρτυρίας (πιθανότατα υποδιπλασιάζοντας το δυναμικό των διαδηλωτών), διαμαρτυρία συγκροτημένη από τα φλαμανδικά πατριωτικά -ακροδεξιά και εθνικιστικά κόμματα και φορείς και δη στο κεντρικό εκείνο τμήμα της βελγικής πρωτευούσης όπου εδρεύουν οι κυριότεροι ευρωενωσιακοί «θεσμοί». Η αστυνομία προέβη σε εκτεταμένη χρήση χημικών παραγόντων καταστολής, καθώς και ισχυρών υδροβόλων («κανόνια νερού») κατά των διαμαρτυρομένων.


Παραφωνία στην γενναία και κτηνωδώς κατασταλείσα νόμιμη διαδήλωση των Εθνικιστών πρωτοπόρων του βελγικού λαού ήταν μια αντι-διαδήλωση με τη συμμετοχή ολιγότερων από 1.000 ανθρώπων, που διοργανώθηκε από «αριστερές» και «αντιφασιστικές – αντιρατσιστικές» οργανώσεις και τις συνήθεις αργυρώνητες ΜΚΟ και πραγματοποιήθηκε υπό …. αστυνομική προστασία και κάλυψη των ΜΜΕ στο κέντρο της πρωτευούσης.


Το μετριοπαθές φλαμανδικό εθνικιστικό κόμμα «Νέα Φλαμανδική Συμμαχία» (Nieuw-Vlaamse Alliantie / N-VA), το οποίο είναι το μεγαλύτερο κόμμα στην βελγική βουλή, την περασμένη εβδομάδα απέσυρε τους υπουργούς του από την έως τότε κυβερνώσα συμμαχία μετά την άρνηση του πρωθυπουργού Σαρλ Υβ Ζαν Μισέλ (ηγέτη του γαλλόφωνου φιλελευθέρου κόμματος «Αναγεννητικό Κίνημα») να ικανοποιήσει το αίτημα της Φλαμανδικής Συμμαχίας και να μην υπογράψει το Σύμφωνο του ΟΗΕ στο Μαρακές.


Βεβαίως ο πολιτικάντης Κος Μισέλ είχεν εγκαίρως και … «υπογείως» εξασφαλίσει μια ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία ώστε να διατηρηθεί η βελγική υποστήριξη προς το Σύμφωνο του ΟΗΕ, εξασφαλίζοντας την στήριξη των «αντιπάλων» … αντιπολιτευόμενων σοσιαλιστών και των Πρασίνων. Ποικίλοι σχολιαστές αναφέρουν ότι, η …. «σκληρή» κίνηση της «Νέας Φλαμανδικής Συμμαχίας» ήταν μια τροχιοδεικτική βολή της πολιτικής εκστρατείας προ των επερχομένων ομοσπονδιακών εκλογών του Μαΐου.



Ο ΟΗΕ, το ισχυρότερο εργαλείο των Δυνάμεων της «Παγκοσμιοποίησης», συνεκτιμώντας τον πελώριον αριθμό των 21.300.000 προσφύγων παγκοσμίως, άρχισε το 2015 να επεξεργάζεται το πρόσφατα ψηφισθέν Σύμφωνο, όταν έφθασαν στην Ευρώπη περισσότεροι από 1.000.000 άνθρωποι, αρκετοί των οποίων είχαν φύγει από την Συρία για να σωθούν από τον εκεί διεξαγόμενο πόλεμο αλλά και πάμπολλοι από την Αφρική για να σωθούν από την ακραία φτώχεια. Το Σύμφωνο του ΟΗΕ είχε συμφωνηθεί τον παρελθόντα Ιούλιο από τα 193 κράτη-μέλη του ΟΗΕ, πλην των ΗΠΑ, αλλά τελικώς μόνον τα 164 εξ αυτών το υπέγραψαν επισήμως κατά την «Σύνοδο για την Μετανάστευση» που διενεργήθηκε στο Μαρακές του Μαρόκου την περασμένη εβδομάδα.


Ασφαλώς η καταστροφική για τις Ευρωπαϊκές Πατρίδες και τους Ευρωπαϊκούς Λαούς συμφωνία των ανερμάτιστων «κυβερνώντων-οικουμενικών ανδρεικέλων», εδέχθη σφοδρότατες επικρίσεις, όπως από το Κίνημά μας, αναλόγως και από πάμπολλους Ευρωπαίους πολιτικούς, οι οποίοι ευλόγως υποστηρίζουν πως θα αυξήσει ραγδαία την μετανάστευση προς την Γηραιά Ήπειρό μας Ευρώπη. Η ομάδα των αντιτιθεμένων καθίσταται ολοένα και επιφυλακτικότερη στην αποδοχή προσφύγων, αλλά κυρίως παρανόμων – παρατύπων μεταναστών μετά την έκρηξη αφίξεων και την πληθυσμιακή τριτοκοσμική πλημμυρίδα το 2015.


Επισημαίνεται επιπλέον ότι, δέκα χώρες της ανατολικής Ευρώπης, έχουν ήδη αποχωρήσει από το μη δεσμευτικό Σύμφωνο της … συμφοράς!


http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view ... z5a39N41dZ





Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Δημοσιεύσεις: 7854
Εγγραφή: 05 Σεπ 2018, 03:12
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Re: Πορεία πατριωτών στο Βέλγιο και σκληρή αστυνομική καταστολή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 01 Ιαν 2019, 07:09

Αυτοί είναι οι Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης στη σύγχρονη εποχή.
ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών