the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 00:50αααα... kk... είναι απ' αυτά τα φρούτα με τα πολλά επίθετα...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 00:47https://en.wikipedia.org/wiki/Coil_(band)the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 00:44
mortal coil?????? γκόμενα... κοπέλα.. γυναίκα είστε;;;
Post-industrial, electronic, experimental, avant-garde, avant-pop, psychedelia...
όπου ακούς πολλά κεράσια.......;;;;;;;;;;;;;;;
δεν ξέρω, πολύ ψαγμενιά... να ούμ.. αξίζουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Hi-fi / Hi-end
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Hi-fi / Hi-end
SpoilerShow
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 00:56the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 00:50αααα... kk... είναι απ' αυτά τα φρούτα με τα πολλά επίθετα...
Post-industrial, electronic, experimental, avant-garde, avant-pop, psychedelia...
δεν ξέρω, πολύ ψαγμενιά... να ούμ.. αξίζουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;SpoilerShow
emo... post-gothic... lack of melody... lack OF RHYTHM!!! FFS
Γιατί χρησιμοποίησε αυτό το κομμάτι; Ο μόνος προφανής λόγος είναι ότι είχε στην κατοχή του υλικό από διάφορα μέσα. Για μια τέτοια σύγκριση και για να βγει κάποιο συμπέρασμα που να έχει μια κάποια ελπίδα ευρύτερης εφαρμογής θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει υλικό από φυσικά όργανα κατά το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένο σε ηχογράφηση, mixing και mastering. Αλλιώς τα πράγματα γίνονται θέμα προσωπικού γούστου.akirav έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 23:10
Cd πηρα αναγκαστικα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
για αυτό σου είπε ο Αχάριστος ότι (πάλι) σκατά ακούγονται!the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 01:02κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 00:56the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 00:50
αααα... kk... είναι απ' αυτά τα φρούτα με τα πολλά επίθετα...
δεν ξέρω, πολύ ψαγμενιά... να ούμ.. αξίζουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;SpoilerShow
emo... post-gothic... lack of melody... lack OF RHYTHM!!! FFS
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
akirav έγραψε: ↑03 Ιαν 2019, 22:02Ασχολειται καποιος με ηχο?
Για κουβεντα/εμπειριες/μηχανηματα...
τα δικα μου
πηγες:
Clearaudio concept + Ortofon 2m blue
Densen B-400
Micromega Minium
Akai Gx-F35
Ενισχυτικα
Densen DP-01
Densen B-100 mk1
Densen B-200+300
Marantz 2216
Ηχεια
Triangle Celius 202
+ ιδιοκατασκευη
Μια χαρα
Κατ αναλογο ειχα και εγω στο Golfaki το GTI look πριν 25 χρονια
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ειναι λιγο ατοπο να προσπαθεις να συγκρινεις κατι τετοιο μεσω youtube. Πρωτον γιατι και το "βυνιλιο" εχει ψηφιοποιηθει και δευτερον γιατι.... ειναι youtube.ST48410 έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 01:02Γιατί χρησιμοποίησε αυτό το κομμάτι; Ο μόνος προφανής λόγος είναι ότι είχε στην κατοχή του υλικό από διάφορα μέσα. Για μια τέτοια σύγκριση και για να βγει κάποιο συμπέρασμα που να έχει μια κάποια ελπίδα ευρύτερης εφαρμογής θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει υλικό από φυσικά όργανα κατά το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένο σε ηχογράφηση, mixing και mastering. Αλλιώς τα πράγματα γίνονται θέμα προσωπικού γούστου.
Δηλαδη μιλαμε για μια διαδικασια: πικαπ (ποιος ξερει τι πικαπ) -> audio interface (AD conversion) -> compression -> youtube
Τρεχα γυρευε δηλαδη
Δεν το ειδα το βιντεο οποτε μπορει να τα εξηγει ολα αυτα αλλα οπως και να εχει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Μια εντιμοτερη συγκριση θα ηταν να εχεις και το βυνιλιο και το CD και να το ακουσεις στο ιδιο ηχοσυστημα. Δηλαδη η μοναδικη μεταβλητη να ειναι το μεσο αναπαργωγης (πικαπ και cd player) που θα πρεπει να ειναι ισαξιας ποιοτητας.
όχι, δεν κάνει σύγκριση μέσω yt. Παραθέτει links από κάτω από το video για να τα ακούσεις μόνος σου. Το μόνο φάουλ που βλέπω είναι ότι αντί να δώσει το ψηφιακό αρχείο από το CD και το SACD τα παίρνει από την αναλογική έξοδο των συσκευών του και τα επαναψηφιοποιεί. Έτσι έχει όλα τα αρχεία από analog σε ίδιο digital φορμά αλλά εισάγει μία επιπλέον παράμετρο, το αναλογικό τμήμα του CD του.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 01:19Ειναι λιγο ατοπο να προσπαθεις να συγκρινεις κατι τετοιο μεσω youtube. Πρωτον γιατι και το "βυνιλιο" εχει ψηφιοποιηθει και δευτερον γιατι.... ειναι youtube.ST48410 έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 01:02Γιατί χρησιμοποίησε αυτό το κομμάτι; Ο μόνος προφανής λόγος είναι ότι είχε στην κατοχή του υλικό από διάφορα μέσα. Για μια τέτοια σύγκριση και για να βγει κάποιο συμπέρασμα που να έχει μια κάποια ελπίδα ευρύτερης εφαρμογής θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει υλικό από φυσικά όργανα κατά το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένο σε ηχογράφηση, mixing και mastering. Αλλιώς τα πράγματα γίνονται θέμα προσωπικού γούστου.
Δηλαδη μιλαμε για μια διαδικασια: πικαπ (ποιος ξερει τι πικαπ) -> audio interface (AD conversion) -> compression -> youtube
Τρεχα γυρευε δηλαδη
Δεν το ειδα το βιντεο οποτε μπορει να τα εξηγει ολα αυτα αλλα οπως και να εχει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Μια εντιμοτερη συγκριση θα ηταν να εχεις και το βυνιλιο και το CD και να το ακουσεις στο ιδιο ηχοσυστημα. Δηλαδη η μοναδικη μεταβλητη να ειναι το μεσο αναπαργωγης (πικαπ και cd player) που θα πρεπει να ειναι ισαξιας ποιοτητας.
Γιατι γουρλωνεις τα ματια?
Οπως ειπα δεν με ενδιαφερει το audiophile αλλα εχω κανα 2 δεκαετιες εμπειρια στο audio και στο ξαναλεω. Καλη ειναι αλλα δεν ειναι αυτο που νομιζεις ή που πολλοι νομιζουν στην Ελλαδα (ειτε audiophiles ειτε ηχοληπτες).
Να και ενα βιντεακι για να αυνανιζονται οι audiophiles
Κ γω μαν μου δεν είμαι χάηφιντελίστας (προφανώς) και οι άβαλον έτσι κι αλλιώς δεν είναι χαηφιντελίστικοι είναι περισσότερο προ παρά, αλλά γι αυτό το πρότεινα, περνάς το σήμα από μέσα και ξαφνικά, μαγεία.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 01:34Γιατι γουρλωνεις τα ματια?
Οπως ειπα δεν με ενδιαφερει το audiophile αλλα εχω κανα 2 δεκαετιες εμπειρια στο audio και στο ξαναλεω. Καλη ειναι αλλα δεν ειναι αυτο που νομιζεις ή που πολλοι νομιζουν στην Ελλαδα (ειτε audiophiles ειτε ηχοληπτες).
Να και ενα βιντεακι για να αυνανιζονται οι audiophiles
Τα μπολντ τα αφήνω πάνω σου μιας κ δεν είναι δυνατόν να ξέρω τι νομίζεις ότι νομίζω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το γνωριζω οτι η Avalon ειναι pro audio. Καθαρα απο περιεργεια, εχεις χρησιμοποιησει ποτε Avalon και αν ναι ποιο και σε τι περισταση?
Εγώ όχι σε δική μου δουλειά αλλά έχω ακούσει σε δουλειές φίλων τόσο στο τράκινγκ όσο κ στο μάστερινγκ και με κ χωρίς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Φαντάζομαι ξέρεις αυτόν https://pinkfishmedia.net/forum/threads ... on.205873/ είναι από τα μέρη σου έχω πάρα πολύ άσχημη γνώμη σαν άτομο και σαν μουσικά γούστα αλλά απ' ό,τι φαίνεται στα καλώδια βρήκε τον εαυτό του.