Γιατί πολλοί άντρες...

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Γιατί πολλοί άντρες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Ιαν 2019, 22:10

καλά, κοκκινάκι αφού το λέει και ο νάνδρος. :102:

Έχει πιέτες ή είναι ευθεία γραμμή αυτό, δεν βλέπω το τελείωμα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 06 Ιαν 2019, 22:12

enaon έγραψε:
06 Ιαν 2019, 22:05
μα είπες να είμαι σκληρός λίγο, κοκκινάκι σίγουρα;
Ναι, ναι σίγουρα. Αν ήταν να φανείς μαλθακός θα σου έλεγα βάλε ένα Ντάστι πινκ :romance-hearteyes: που είναι πιο γκέρλι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Ιαν 2019, 22:13

εισαστε τόσο για δέσιμο, που αν δεν ήμουν τόσο κότα θα το τολμούσα και θα σε ευχαριστούσα μετά, το πιστεύω :003::smt005:

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 06 Ιαν 2019, 22:15

Γκιώνης έγραψε:
06 Ιαν 2019, 21:07

Εξαρτάται από πολλά πράγματα.Προσπαθώ να θυμηθώ περιπτώσεις άλλων που έχω δει να το κάνουν και να καταλάβω την ψυχολογία τους ή να θυμηθώ τι αισθανόμουν όταν το έκανα.
Η απαξίωση προς την πεθερά μετράει;το έκανα κάποτε αλλά πλέον έχω αλλάξει μέσα μου.δε λέω ότι μετανιώνω,απλά προσπαθώ ν'αποβάλλω από μέσα μου γενικά τον αρνητισμό και να κρατάω τα θετικά συναισθήματα.

Τώρα για τις γυναίκες ως σεξουαλικά υποκείμενα,έχω δει γνωστό μου να φέρεται σε κοπέλες επίτηδες άσχημα στην πρώτη γνωριμία κι αυτές τελικά να τσιμπάνε.Oldest trick in the book.

Πάντως Ιφιδάκι τίποτα απ'όσα έχω δει δε συγκρίνεται με τη ζήλεια,μίσος,φθόνο,απαξίωση,όπως θες πες το που τρέφετε εσείς οι γυναίκες μεταξύ σας :)
Κάτι τέτοιες τύπισσες μας φτιάχνουν κακό όνομα. Όταν σου φέρονται άσχημα δε δίνεις λεπτό απ τη ζωή σου. Οι γυναίκες που κολλάνε σε τέτοιους άντρες είναι αυτές που είχαν αντίστοιχη συμπεριφορά απ τον πατέρα τους και τους φαίνεται οικείο.

Όσο για την τελευταία πρόταση και μένα έτσι μου φαινόταν κάποτε αλλά έκανα λάθος. Συνειδητοποίησα απλώς ότι μου έκανε χειρότερη εντύπωση γιατί ανήκαμε στο ίδιο φύλο. Σκέψου την περίπτωση να σου έκανε απλώς χειρότερη εντύπωση γιατί μιλούσαν έτσι για το ίδιο τους το φύλο.
Professor έγραψε:
06 Ιαν 2019, 21:45
Πώς θα αντιδρούσες αν σε φλέρταρε ένας άνδρας που φορούσε κολάν ή φούστα...
Εικόνα

Εικόνα
:g094:
Antares έγραψε:
06 Ιαν 2019, 21:51
Δεν θα ένιωθα ανασφαλής έγραψα, όχι άνετα. Γιατρούς, δικηγόρους, άλλους επαγγελματίες δεν διαλέγω σύμφωνα με το φύλο. Αν και καμιά φορά προτιμώ είτε το γυναικείο είτε το ανδρικό για προσωπικούς λόγους. Επίσης δεν φοβάμαι να μπω σε μέσο με γυναίκα οδηγό.
Παρόλα αυτά η προσωπική μου εμπειρία σε χώρος εργασίας με πολλές γυναίκες δεν ήταν ποτέ καλή. Σε χώρους γραφείου εννοώ. Απορώ κιόλας γιατί ο χώρος αυτός ήταν γεμάτος με γυναίκες. Λιγότερο προσωπικό, άνδρες και γυναίκες σε παρόμοιους αριθμούς, θα ήταν καλύτερο περιβάλλον.
Συγγνώμη Ανταρες, "δε θα ένιωθα ασφαλης" διάβασα. Μάι φόλτ

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 06 Ιαν 2019, 22:18

talaipwros έγραψε:
06 Ιαν 2019, 18:59
ο καπιταλισμος νεοφιλελευθερισμος φταιει
φιξεντ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Ιαν 2019, 22:22

ίφιδα αυτό για μηχανή είναι σέξι, το χτυπάω ή το λογότυπο είναι πολύ άγριο;

Εικόνα

Professor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Professor » 06 Ιαν 2019, 22:22

Naida έγραψε:
06 Ιαν 2019, 21:58
Professor έγραψε:
06 Ιαν 2019, 21:45
Naida έγραψε:
06 Ιαν 2019, 21:38

Ήταν. Όχι πια. Επίσης το κολάν είναι παράγωγο της νοοτροπίας του παντελονιού.
Και τι ευκαιρίες θα σου στερούσε το να μη μπορείς να βάλεις παντελόνι;
Πώς θα αντιδρούσες αν σε φλέρταρε ένας άνδρας που φορούσε κολάν ή φούστα, έχοντας μάλιστα καλύτερο contouring απ' το δικό σου;
Δεν αναφερόμαστε στο παντελόνι σαν ένδυμα αλλά το τι συμβολίζε. Συμβόλιζε την κυριαρχία του ανδρικού φύλου. Αυτό θα μ' εμποδιζε από το να έχω εργασία και κατά συνέπεια οικονομική ανεξαρτησία.
Αν με φλέρταρε κάποιος με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα με έλκυε. Μου αρέσουν στον άνδρα τα σκληρά χαρακτηριστικά και η απλότητα.
Πότε το συμβόλιζε αυτό; Υπήρχαν κοινωνίες ανδροκρατικές, ας πούμε, που οι άνδρες φορούσαν χιτώνες και φουστανέλλες. Η δυνατότητα εργασίας και οικονομικής ανεξαρτησίας δεν έχει άμεση σχέση με το ενδυματολογικό. Τελοσπάνων, δεν έχει σημασία πλέον.

Πάντως, όπως έχεις εσύ δικαίωμα να σου αρέσει ό,τι σου αρέσει έχουν κι οι άνδρες. Εμένα, ας πούμε, μου αρέσουν οι γυναίκες με μαντήλες. Δεν ξέρω τι στάση έχεις εσύ γενικότερα αλλά έχω ακούσει πολλά.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 06 Ιαν 2019, 22:25

SuperRogue έγραψε:
06 Ιαν 2019, 20:20
Θα συμφωνήσω ότι πολλά από αυτά γράφτηκαν εν βρασμό αλλά εμείς οι άντρες έχουμε σαν ένστικτο να είμαστε ανταγωνιστικοί που μας κάνει να βγάζουμε επιθετική διάθεση σε λάθος άτομα.
Μπορείς να το αναλύσεις αυτό λιγάκι; Είστε ανταγωνιστικοί και σας βγαίνει επιθετικότητα στις γυναίκες;

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 06 Ιαν 2019, 22:29

Ίφιδα έγραψε:
06 Ιαν 2019, 18:56
Γιατί πολλοί άντρες νιώθουν την υπέρτατη ανάγκη να απαξιώνουν τις γυναίκες;

1.Είναι απλά μισογύνιδες;
2.Είναι απλά ναρκισσιστές;
3.Πουτανίτσοι προσοχής;
4.Προσπαθούν να γίνουν αντιπαθητικοί μαλάκες μιας και τους λείπει το αυτογνωσιακό κομμάτι που θα τους έλεγε πως δε χρειάζεται, τό χουν πετύχει ήδη;
5.Η μανούλα κι ο μπαμπάκας τους δεν έκαναν καλή δουλειά;
6.Τους έκανε κακό κάποια γυναίκα ακριβώς επειδή ήταν σκατάνθρωποι;
7.Νομίζουν ότι ασκούν γοητεία χωρίς να αντιληφθούν ότι καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο;
8. 'Εχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να τραβήξουν την προσοχή που δε τους νοιάζει κι ας ειναι αρνητική;
Ποσο λίγο γνωρίζεις τον τρόπο σκέψης του ανδρα, μικρο αγριμι της χιονισμενης και παγωμένης ελληνικής πασοκικής στέπας.
Άνδρες οι οποίοι απαξιώνουν τις γυναίκες ειναι οσοι άνδρες νιώθουν ακάλυπτοι είτε σεξουαλικά είτε συναισθηματικά απο το αντίθετο φύλο. Κοινως οσοι αρσενικοί νιώθουν αγάμητοι ή χλαπατσωμένοι με υπαίτιο (συμφωνα με το μικρό τους το μυαλο) το γυναικείο φύλο.

Τοσο μα τόσο απελπιστικά αστοχη.

Απειρη πιθανότατα.
Ακόμα με τον έτσι του λυκείου εισαι; :P
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 06 Ιαν 2019, 22:33

τελος παντων η μη λατρεια της γυναικοκρατιας ειναι ζωη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 06 Ιαν 2019, 22:34

Μην παρεξηγηθω.
Την Ιφιδα την παω με χιλια.
Την φανταζομαι κατι σαν μελαχροινη βαλκυρια.
Ψηλή μελαχροινη ομορφη σεξι με πολεμικη διαθεση και το χερι να σφιγγει ετοιμοπολεμο το ξιφος της αλλα και τις αιχμηρές κριτικές της..

Ειλικρινεις και οι αποψεις της. Λιγακι αφελεις αλλα ειλικρινείς απόψεις και σχετικα ακομματιστη (αν και αρκετα ελλανια σταηλ).
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 06 Ιαν 2019, 22:35

Οργισμένος έγραψε:
06 Ιαν 2019, 22:29
Ίφιδα έγραψε:

3.Πουτανίτσοι προσοχής;
4.Προσπαθούν να γίνουν αντιπαθητικοί μαλάκες μιας και τους λείπει το αυτογνωσιακό κομμάτι που θα τους έλεγε πως δε χρειάζεται, τό χουν πετύχει ήδη;
7.Νομίζουν ότι ασκούν γοητεία χωρίς να αντιληφθούν ότι καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο;
8. 'Εχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να τραβήξουν την προσοχή που δε τους νοιάζει κι ας ειναι αρνητική;
Ποσο λίγο γνωρίζεις τον τρόπο σκέψης του ανδρα, μικρο αγριμι της χιονισμενης και παγωμένης ελληνικής πασοκικής στέπας.
Άνδρες οι οποίοι απαξιώνουν τις γυναίκες ειναι οσοι άνδρες νιώθουν ακάλυπτοι είτε σεξουαλικά είτε συναισθηματικά απο το αντίθετο φύλο. Κοινως οσοι αρσενικοί νιώθουν αγάμητοι ή χλαπατσωμένοι με υπαίτιο (συμφωνα με το μικρό τους το μυαλο) το γυναικείο φύλο.

Απειρη πιθανότατα.
όλα αυτά που είπες εμπεριεχονται στο 1-3-5-6

Ο έτσι του λυκείου ποιός είναι;

Γιατί; Ψήνεσαι; :P

Εντιτ: ξανθιά είμαι

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Ιαν 2019, 22:37

Ίφιδα έγραψε:
06 Ιαν 2019, 22:35
φυσικό, ή τεχνητή νοημοσύνη;

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 06 Ιαν 2019, 22:38

Ίφιδα έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:

3.Πουτανίτσοι προσοχής;

Απειρη πιθανότατα.

Οχι δεν εμπεριεχονται. Ουτε για πλακα.

Ξανθια φυσική;
Αν ναι τοτε πρεπει να ξανασκεφτεις αυτα που γραφεις περι εθνους ρατσας κτλ διοτι το ντιενεη τεστ (εχει κανει ο ΣΕ, 90€ κοστος) θα σε απογοητευσει (σλαβα)
Ο ετσι ειναι ο πρωτος γκομενος του λυκειου.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 06 Ιαν 2019, 22:43

Ίφιδα έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:

3.Πουτανίτσοι προσοχής;

Απειρη πιθανότατα.

Αν εχεις την ευγενη καλωσυνη μη μου καμεις σεξιστικα σχολια. Ειναι κατι για το οποιο εχω χιλιο-θερμο παρακαλεσει το γυναικειο διαδικτυακο πληθυσμο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών