σώθηκες τώραΟργισμένος έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 22:43Αν εχεις την ευγενη καλωσυνη μη μου καμεις σεξιστικα σχολια. Ειναι κατι για το οποιο εχω χιλιο-θερμο παρακαλεσει το γυναικειο διαδικτυακο πληθυσμο.

σώθηκες τώραΟργισμένος έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 22:43Αν εχεις την ευγενη καλωσυνη μη μου καμεις σεξιστικα σχολια. Ειναι κατι για το οποιο εχω χιλιο-θερμο παρακαλεσει το γυναικειο διαδικτυακο πληθυσμο.
Γιατί δεν εμπεριεχονται ρε Οργισμένε; Το "τους πλήγωσε μια γυναίκα" δεν είναι ίδιο με το "χλαπατσωμένοι με υπαίτιο το γυναικείο φύλο" ;Οργισμένος έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 22:38
Οχι δεν εμπεριεχονται. Ουτε για πλακα.
Ξανθια φυσική;
Αν ναι τοτε πρεπει να ξανασκεφτεις αυτα που γραφεις περι εθνους ρατσας κτλ διοτι το ντιενεη τεστ (εχει κανει ο ΣΕ, 90€ κοστος) θα σε απογοητευσει (σλαβα)
Ο ετσι ειναι ο πρωτος γκομενος του λυκειου.
Δεν εκαμα κανενα σεξιστικο σχολειο εις βαρος σου. Απλα καποιες υποθεσεις για σχολικη σου σχεση και καποιες αλληγορικες υποθεσεις γιατον χαρακτηρα-εμφανιση σου. ΕΙΜΑΙ ακραιος mgtow αλλωστε.Ίφιδα έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 22:47Γιατί δεν εμπεριεχονται ρε Οργισμένε; Το "τους πλήγωσε μια γυναίκα" δεν είναι ίδιο με το "χλαπατσωμένοι με υπαίτιο το γυναικείο φύλο" ;Οργισμένος έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 22:38
Οχι δεν εμπεριεχονται. Ουτε για πλακα.
Ξανθια φυσική;
Αν ναι τοτε πρεπει να ξανασκεφτεις αυτα που γραφεις περι εθνους ρατσας κτλ διοτι το ντιενεη τεστ (εχει κανει ο ΣΕ, 90€ κοστος) θα σε απογοητευσει (σλαβα)
Ο ετσι ειναι ο πρωτος γκομενος του λυκειου.
Ισχυρίστηκα πουθενά ότι είμαι 100% Ελληνίδα; Ή ότι το dna μου ειν καθαρό; Σ εκεινο το νήμα του ΣΕ το ξεκαθάρισα κι ολας.
Όχι ρε συ, ποιον πρώτο γκόμενο του λυκείου; Έχεις πολύ λάθος εντύπωση για μένα
εντιτ: θα ζητούσα ταπεινά συγγνώμη για το σεξιστικό μου σχόλιο αν δεν ειχαν προηγηθεί μερικά δικά σου.. Σου υποσχομαι όμως πως θα προσπαθησω να μη σου ξανακανω τέτοιο σχολιο
Που ναι κεινος ο καβαλιωτης να σε μπαναρει;
Ά, νόμισα πως αυτός ο γλυκός χαρακτηρισμός "μικρό αγρίμι, άπειρη, γκόμενος του Λυκείου, σεξι Βαλκυρία" κλπ είχαν κατιτις το σεξουαλικό μέσα, οκ λάθος μουΟργισμένος έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 22:59
Δεν εκαμα κανενα σεξιστικο σχολειο εις βαρος σου. Απλα καποιες υποθεσεις για σχολικη σου σχεση και καποιες αλληγορικες υποθεσεις γιατον χαρακτηρα-εμφανιση σου. ΕΙΜΑΙ ακραιος mgtow αλλωστε.
Τους πληγωσε μια γυναικα οχι δεν ειναι αιτιο διοτι αυτοι οι τυποι νιωθουν συνολικα απορριπτομενοι απο το γυναικειο φυλο λογω πολλων απορριψεων. Αν ηταν ετσι ολοι οι ανδρες θαταν μισογυνιδες διοτι ολοι εχομε απο τουλαχιστον 5-6 αποριψεις.
Δεν ειναι κατι κακο να εισαι μαζι με τον πρωτο σου ερωτα απο το λυκειο. Δεν το λεω για να σε μειωσω συναισθηματικα-σεξουαλικα, μη θιγεσαι.
Το νημα με το dna δεν το θυμαμαι τοσο καλα.