Η επιστημη δεν μπορει να βασιζεται σε συναισθηματισμους.Δηλαδη αν το παιδι ενος βιολογου ειναι τρανσεξουαλ αυτος θα πρεπει να παψει να σκεφτεται σαν επιστημονας;
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
Το ότι επικαλείσαι την επιστήμη όταν δεν γνωρίζεις τι λέει για το θέμα των τρανς και όταν είμαι βέβαιος πως βιολογία είχες κάτω από τη βάση, ειναι πραγματικά φαιδρό

- blackpaint
Ενας ανθρωπος ομως ειναι ενα συνολο. Ευτυχως ή δυστυχως ειμαστε και συναισθημα. Χρειαζεται μια ισορροπια.
Δηλαδη αν χτυπα ξυλο δικος σου ανθρωπος αρχισει τα ναρκωτικα θα παψεις να πιστευεις οτι τα ναρκωτικα βλαπτουν;Custom_F έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 17:34Με οτιδηποτε μπορει να συμβει.
Οσο δεν το καταλαβαινεις, δε θα μπορεις και να το δικαιολογησεις. Οταν εισαι μεσα στο χορο, σιγουρα θα μπορεις.
Αλλο να του συμπαρασταθεις και αλλο να προσπαθεις να καταρριψεις την πραγματικοτητα
Παιδιά μην στενοχωριέστε, ψηφίστε τώρα ότι νόμους θέλετε, δημιουργήστε όσα φύλα θέλετε,
σε 50 - 100 χρόνια που οι Μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία στην Ευρώπη,
θα λυθούν όλα τα θέματα τύπου Jason-Αντιγόνης
σε 50 - 100 χρόνια που οι Μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία στην Ευρώπη,
θα λυθούν όλα τα θέματα τύπου Jason-Αντιγόνης
Ζαμπονοκοπτικη τελειωσα.Δεν τα παιρνα τα γραμματα και τωρα ειμαι σε ντονεραδικο.kalorifer έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 17:34
Το ότι επικαλείσαι την επιστήμη όταν δεν γνωρίζεις τι λέει για το θέμα των τρανς και όταν είμαι βέβαιος πως βιολογία είχες κάτω από τη βάση, ειναι πραγματικά φαιδρό
Εσυ αληθεια τι εχεις σπουδασει και που σε τι ειδους επιχειρησεις εχει δουλεψει;
Αααα, δεν ξέρω αν το λέει στο βίντεο.

Μια χαρά είναι η υπογραφή σου.
Να αλλάξουν οι Jason-Αντιγόνιδες, μιας και είναι τόσο δεκτικοί στις αλλαγές και δεν το κάνουν από εγωισμό και πείσμα. Θα τους βγει και πιο φτηνά.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Οχι... αλλα εκει που ελεγα... "Μα καλα, πως γινεται να μη μπορει να τα κοψει καποιος!!!!" Θα καταλαβω το λογο που δε μπορει... που δεν ειναι ευκολο... Το κακο ομως, θα ειναι οτι θα το εχω μαθει εκ των εσω. Γιαυτο και γω εχω παψει ναναρωτιεμαι και απλως τις περισσοτερες φορες δεχομαι αυτα που οι αλλοι περνουν χωρις να τα αμφισβηττω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 29 Απρ 2018, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκτιμηση βασισμενη σε επιστημονικα κριτηρια οπως τα οραματα διαφορων μοναχων του Αγιου Ορους.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άντε να κάνεις κουβέντα τώρα.

Occasio facit furem
Σαν πρεζονι που ειμαι (καπνιστης) οταν μου λενε καλα για τι δεν το κοβεις δεν ξερεις οτι βλαπτει την υγεια τους απαντω οτι ειμαι πρεζονι και οχι αγραμματος.Custom_F έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 17:40Οχι... αλλα εκει που ελεγα... "Μα καλα, πως γινεται να μη μπορει να τα κοψει καποιος!!!!" Θα καταλαβω το λογο που δε μπορει... που δεν ειναι ευκολο... Το κακο ομως, θα ειναι οτι θα το εχω μαθει εκ των εσω. Γιαυτο και γω εχω παψει ναναρωτιεμαι και απλως τις περισσοτερες φορες δεχομαι αυτα που οι αλλοι περνουν χωρις να τα αμφισβηττω.
Μπορω να δειξω μεγαλη κατανοηση και συμπαθεια για τα παθη των αλλων οσο δεν βλαπτουν τους αλλους.
Οπως εγω αν και πρεζονι δεν καπνιζω στο γραφειο,αυτο το εκανα και πριν την απαγορευση, ετσι περιμενω και απο τους τρανσεξουαλ να μην ζητουν πραγματα που μπορουν να κανουν κακο σε αλλους.Θελεις να αλλαξεις το ονομα σου στην ταυτοτητα ή να φορας φουστανια;Βαλε αδιαφορο.Ε δεν μπορεις να εισαι ομως πρωην νταλικιερης και πεζοναυτης και μετα να θελεις να διαγωνιστεις σε πρωταθλημα πολεμικων τεχνων με γυναικες , ουτε μπορεις χωρις καν να τα κοψεις να μπαινεις σε αποδυτηρια γυναικων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-