Διευρυμένη δημοσκόπηση για τις εκλογές.
Re: Διευρυμένη δημοσκόπηση για τις εκλογές.
Δεν βρισκω το κουμπι για να ανοιξω νεο νημα.
.
.
Δηλαδη υπαρχει εξαιρεση για μενα επειδη δεν απανταω σε υποτιμητικες ερωτησεις τυπων που δεν με χωνευουν;
Δεν εχω τα πληρη δικαιωματα σαν νεο μελος;
.
Δεν εχω τα πληρη δικαιωματα σαν νεο μελος;
.
Τελος παντων.
Για να σας ψαρωσω εχω τα μισα αρχεια του παλιου φορουμ στο σκληρο μου και ολες τις δημοσιευσεις μου απο το 2005 ως το 2010 που μου τις ειχε στειλει ο Κολοκυθας σε zip.
Αυτη ηταν η πρωτη δημοσιευση του Αριστοτελη Ων.
Καλως σας βρηκα... ειμαι καινουργιο μελος και.... προς το παρον ψαρουκλα! Το βιβλιο του Μπραουν ειναι ουσιαστικα δουλεια διαφορων κεντρων...που δημιουργουν το συγκεκριμενο προτζεκτ... μια δουλεια που ειχε αρχισει αρκετα παλιοτερα και πριν απο την εκδοση του βιβλιου προπομπου του Κωδικα...."Αγιο Αιμα Αγιο Δισκοποτηρο" μαλλον αυτα τα κεντρα που το προωθουν εχουν να κανουν με τις αριστοκρατικες και βασιλικες οικογενειες της Ευρωπης...και τις οποιες διασυνδεσεις εχουν μεσα στον Τεκτονισμο... το συγκεκριμενο βιβλιο βγηκε εκτος των αλλων για να μετρησει τη δεκτικοτητα του κοσμου σε μια τετοια αποψη... και αν οι μετρησεις απο τις πωλησεις που ειχαν θεσει οι αφανεις δημιουργοι του ξεπερασει τον πηχυ που ειχανε θεσει... θα εχουμε και συνεχεια...
.
Για να σας ψαρωσω εχω τα μισα αρχεια του παλιου φορουμ στο σκληρο μου και ολες τις δημοσιευσεις μου απο το 2005 ως το 2010 που μου τις ειχε στειλει ο Κολοκυθας σε zip.
Καλως σας βρηκα... ειμαι καινουργιο μελος και.... προς το παρον ψαρουκλα! Το βιβλιο του Μπραουν ειναι ουσιαστικα δουλεια διαφορων κεντρων...που δημιουργουν το συγκεκριμενο προτζεκτ... μια δουλεια που ειχε αρχισει αρκετα παλιοτερα και πριν απο την εκδοση του βιβλιου προπομπου του Κωδικα...."Αγιο Αιμα Αγιο Δισκοποτηρο" μαλλον αυτα τα κεντρα που το προωθουν εχουν να κανουν με τις αριστοκρατικες και βασιλικες οικογενειες της Ευρωπης...και τις οποιες διασυνδεσεις εχουν μεσα στον Τεκτονισμο... το συγκεκριμενο βιβλιο βγηκε εκτος των αλλων για να μετρησει τη δεκτικοτητα του κοσμου σε μια τετοια αποψη... και αν οι μετρησεις απο τις πωλησεις που ειχαν θεσει οι αφανεις δημιουργοι του ξεπερασει τον πηχυ που ειχανε θεσει... θα εχουμε και συνεχεια...
.
υπάρχει κανένας που να χωνεύει λέρες και κοματόσκυλα σαν και του λόγου σου που έχουν στην κυριολεξία κάνει την κωλοτούμπα επάγελλμα?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δεν χρειαζομαι την εκτιμηση τραμπουκων.
.
.
Αρα δεν ξέρεις το όνομα του ψεκασμένου γεωλόγου που ο Αρίστος επικαλείτο στο παλιό.Αρίστος έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 13:53Τελος παντων.
.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Φαντάζομαι σκέφτεσαι να καταστρέψεις το αρχείο των δημοσιεύσεων σου γιατί περιέχουν χιλιάδες κωλοτουμπες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Παρόμοιες ερωτήσεις έγιναν και στον πατησιώτη.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εφοσον σου υπενθυμισα το 2,3% της αναπτυξης που εκανες 0,8% την ανοιξη στο elefthero, ειμαι ο Αριστος.
Οσο για τις υποτιμητικες δικες σου ερωτησεις δεν θα απαντηθουν.
.
Οσο για τις υποτιμητικες δικες σου ερωτησεις δεν θα απαντηθουν.
.
Αλλη αποδειξη.
Ο Αριστος για ενα φεγγαρι στο πχορουμ ειχε το νικ Mothergoose.
.
Ο Αριστος για ενα φεγγαρι στο πχορουμ ειχε το νικ Mothergoose.
.
πες μας τη διεύθυνση όπου βρισκόταν το ιστορικό πατάρι
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Με ποιον πρώην υπουργο μοιραζατε μαζί φυλλάδια του Ρήγα?
Αρίστος for Tsirpas
Με το Φιλη.
Το Παταρι ηταν η καφετερια Commerse στην Ευαγγελιστριας. Οι συνελευσεις γινοντουσαν στο παταρι της.
.
Το Παταρι ηταν η καφετερια Commerse στην Ευαγγελιστριας. Οι συνελευσεις γινοντουσαν στο παταρι της.
.
certified aristos account
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Palmos για το tvxs (Κούλογλου) στο 24,9% ο Σύριζα δύο μέρες πριν τις εκλογές
από georgebi » 19 Μάιος 2023, 10:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
19 Μάιος 2023, 15:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση για τις εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ προηγείται εννιά μονάδες του Μπάιντεν
από southern » 26 Σεπ 2023, 13:40 » σε Διεθνής πολιτική - 57 Απαντήσεις
- 1895 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
27 Σεπ 2023, 15:07
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 2575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
10 Φεβ 2023, 14:43
-
-
Νέα δημοσίευση H πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές ( και χωρίς μπούλινγκ ) 5% χωρίζουν Συριζα - ΠΑΣΟΚ
από georgebi » 23 Μάιος 2023, 22:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 2002 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
24 Μάιος 2023, 15:29
-