Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Όταν θα καθήσω σε πισί θα γράψω κριτική.
Με μια λέξη είναι πραγματική ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι χώροι εστίασης. Χθες κάναμε μια σύγκριση του pepper moon Με το χθεσινό. Τολμώ να πω ότι στο pepper moon (που δεν έχω πάει αλλά από ότι έχω δει κ ακούσει) υπάρχει μια λογική, το φαΐ είναι γτπκ μεν αλλά κάποιος που δε Τον νοιάζει η ποιότητα θα φάει μεγάλες ποσότητες σε πολύ φτηνές τιμές, το χθεσινό δεν ειχε ούτε αυτο. Τελικά οι αμερικανοί έχουν δίκιο που λένε ότι το μόνο που παίζει ρόλο είναι η τοποθεσία.
Πρώτη φορά φύγαμε πριν τις 12.
Με μια λέξη είναι πραγματική ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι χώροι εστίασης. Χθες κάναμε μια σύγκριση του pepper moon Με το χθεσινό. Τολμώ να πω ότι στο pepper moon (που δεν έχω πάει αλλά από ότι έχω δει κ ακούσει) υπάρχει μια λογική, το φαΐ είναι γτπκ μεν αλλά κάποιος που δε Τον νοιάζει η ποιότητα θα φάει μεγάλες ποσότητες σε πολύ φτηνές τιμές, το χθεσινό δεν ειχε ούτε αυτο. Τελικά οι αμερικανοί έχουν δίκιο που λένε ότι το μόνο που παίζει ρόλο είναι η τοποθεσία.
Πρώτη φορά φύγαμε πριν τις 12.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ετσι οπως τα βλεπω απο τις φωτο,ετρωγα τα παντα πλην της μελιτζανας.Μηπως υπερβαλλετε λιγο;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Μα κι αυτοί τα φάγανε, δεν τα αφήσανε.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε προς τι το rant τοτε;Γερασαν και τους φταινε ολα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Αυτό το μαυριδερό αρβυλάκι, δίπλα στη μελιτζάνα το'τρωγες;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ποιο λες δεν καταλαβαινω
Να δωσω διευθυνση;

Αμα πεινας θα τα φας. Αμα πεινας ομως θα φας και τις φακες στο σπιτι, δε θα βγεις οξω να πληρωσεις.
Αμα δεν πεινας γιατι να πας να φας;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτη την εντολη που δινει ο εγκεφαλος.Οχι το "εχω μια λιγουρα" που ανακαλυψατε εσεις οι γυναικες και μετα τρεχετε στα μποντιλαιν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φιλαράκι τη λιγούρα που λες την ξέρω. Έλα μου όμως που όση κι αν είναι η λιγούρα, δεν παχαίνω.GoBack έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 18:08Αυτη την εντολη που δινει ο εγκεφαλος.Οχι το "εχω μια λιγουρα" που ανακαλυψατε εσεις οι γυναικες και μετα τρεχετε στα μποντιλαιν.
Εννοείς να μη βλέπεις μπροστά σου απ' την πείνα;
Γιατι αυτοι που πανε και τα πινουν, διψανε;

εγώ τον καταλαβαίνω. ΕΙναι μία εντολή που δίνει ο εγκέφαλος και λέει σε 40 λεπτά να έχεις φάει, είμαστε στο άδειο. Αν βέβαια κάποιος σε ρωτήσει, πεινάς;, τότε μπορεί να είναι και 20 λεπτά μέχρι τον πανικό, κάτι γίνεται και τρελαίνεται το σύστημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε σεις, γιατί να φτάσεις ένα σώμα λίγο πριν την κατάρρευση;;
Δλδ αν φάω ένα μήλο τώρα πού το κακό;;
Δλδ αν φάω ένα μήλο τώρα πού το κακό;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
15 Φεβ 2025, 18:31