Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Δεκ 2018, 21:37

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΠΙΑΤΣΕΣ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ!!!

Εικόνα

Πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ. δημιουργεί η ολοένα αυξανόμενη πoρνεία σε διάφορα σημεία της Αττικής, σε σημεία υπεράνω υποψίας και εκτός των “παραδοσιακών” δρόμων του κέντρου ή της παραλιακής.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα περιοχής της Κηφισιάς, όπου σχεδόν κάθε βράδυ Ελληνίδες “νοικοκυρές” κατεβαίνουν και ψαρεύουν πελάτες σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Γυναίκες με παιδιά και άνεργες, συνήθως χωρισμένες, βγάζουν το μεροκάματο στο πεζοδρόμιο προσφέροντας ερωτικές υπηρεσίες μέσα στα οχήματα των πελατών ή σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

Το ίδιο σκηνικό παρατηρείται τους τελευταίους μήνες και στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης, όπου νεαρή κοπέλα με εντυπωσιακές αναλογίες (Αλβανικής καταγωγής) προσφέρει υπηρεσίες σε πελάτες με κόστος που ξεκινάει από 50 ευρώ για μια συνεύρεση μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ το κασέ σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν, ανεβαίνει έως 150 ευρώ για συνοδεία σε ξενοδοχείο.

Εικόνα

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κοπέλα που έχει εντοπιστεί από την αστυνομία αρκετές φορές, έχοντας μόνιμα ένα κινητό στο χέρι, ισχυρίζεται ότι περιμένει τον φίλο της, ειδοποιώντας προφανώς μέσω sms όταν αντιλαμβάνεται περιπολικό ή μοτοσυκλέτες της ΔΙ.ΑΣ.

Σε άλλη περίπτωση, σε κεντρικό δρόμο του Περάματος, μπροστά από μεγάλο σούπερ μάρκετ, νεαρές κοπέλες (συνήθως Ελληνίδες), προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, με το ανάλογο “δωράκι” όπως χαρακτηριστικά διαμηνύουν. Και σε αυτή τη περίπτωση, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν, έχουν εντοπιστεί νοικοκυρές και μητέρες παιδιών.

Εικόνα

Πολλές οι περιπτώσεις προσαγωγών και τα ευτράπελα.
“Δεν έχω να ταΐσω το παιδί μου. Κάνω πιάτσα για το γάλα του”. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που έχουν ακούσει αρκετές φορές αστυνομικοί που προσαγάγουν γυναίκες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η πραγματικότητα, λυγίζει ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, αφού πολλές φορές αντιμετωπίζουν γυναίκες υπεράνω υποψίας που πραγματικά κάνουν οτιδήποτε τη νύχτα, για να μπορέσουν να επιβιώσουν αξιοπρεπώς την ημέρα.

Εικόνα

Ψίθυροι για φοιτήτριες έξω από εστίες ακόμα και για 10 ευρώ.
Ακόμα και φοιτήτριες, συνήθως από την Περιφέρεια, προσφέρουν το κορμί τους με αντίτιμο λίγα ευρώ, υποκύπτοντας πολλές φορές στις ορέξεις των “πελατών” τους, αψηφώντας τους κινδύνους που καραδοκούν από συνευρέσεις στο πεζοδρόμιο, αφού δεν έχουν κάποιον “προστάτη”. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, προσφέρουν στοματικό χωρίς προφυλάξεις ακόμα και για 10 ευρώ.

Γυναίκες που προσφέρουν με αντίτιμο τις υπηρεσίες τους σε άντρες, χωρίς προφυλάξεις κάποιες φορές, ρισκάροντας οι ίδιες αλλά και οι πελάτες τους να βρεθούν μολυσμένοι μιας και όλες παρανόμως εκδίδονται χωρίς τις απαραίτητες άδειες και ιατρικές εξετάσεις.

Εικόνα

Ταξί από το Λονδίνο στην Κυψέλη και “ψώνισμα” νεαρών κοριτσιών και αγοριών.
Το “ροζ” ταξί, τον τελευταίο καιρό, τριγυρνάει στο κέντρο της Αθήνας “φορτώνοντας” συνήθως από πιάτσες ναρκομανών, νεαρές κοπέλες και αγόρια, προσφέροντάς τους από 100 έως 200 ευρώ για μια συνουσία η οποία καταγράφεται από κάμερες που βρίσκονται τοποθετημένες εντός του οχήματος και θα προβληθούν σε διαδικτυακό site ροζ περιεχομένου.
https://dovites.blogspot.com/2018/12/10.html#more
https://menshouse.gr/extras/65972/ta-mo ... paraliakis

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 26 Δεκ 2018, 20:59

25 Δεκεμβρίου 2018
Αδιανόητο! Άνδρας στη Μαγνησία οδήγησε στο αντίθετο ρεύμα, τράκαρε με 20 οχήματα & δεν πήρε χαμπάρι.

Εικόνα

Μπορεί να προκάλεσε χαμό με την οδήγησή του, να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, να τράκαρε με άλλα 20 οχήματα, ωστόσο, ένας άνδρας στη Μαγνησία δεν πήρε χαμπάρι του χάους που άφησε πίσω του.

Ο άνδρας, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, διήνυσε μια απόσταση 26 χιλιομέτρων, από τη Νέα Αγχίαλο μέχρι την Αγριά Μαγνησίας μέσω Βόλου.

Σύμφωνα με το thenewspress.gr, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου ξεκίνησαν πολύωρη καταδίωξη για να σταματήσουν το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο προκάλεσε μικρές ζημιές στα περισσότερα σταθμευμένα και εν κινήσει αυτοκίνητα και πιο μεγάλες σε τρία από αυτά. Όμως, ο οδηγός πέρασε μέσα από τον Βόλο και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του ως την Αγριά, όπου εγκλωβίστηκε από περιπολικά της Άμεσης Δράσης.

Ο δράστης δεν είχε καταλάβει καμία από τις συγκρούσεις και έδειξε ξαφνιασμένος όταν είδε και το δικό του αυτοκίνητο να έχει υποστεί ζημιές. Πάντως, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου διέταξε να εξεταστεί από ειδικούς στην Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Βόλου για να αποφασίσει αν θα διατάξει τον εγκλεισμό του. Όσο για τους οδηγούς που υπέστησαν ζημιές, κλήθηκαν στην Τροχαία για να υποβάλουν δηλώσεις.
https://thecaller.gr/ellada/adianoito-a ... -champari/

25/12/2018
Άνδρας παρέσυρε τρία άτομα με το αυτοκίνητό του σε περιοχή της Πάτρας.
Είχε προηγουμένως καυγαδίσει μαζί τους.


Εικόνα

Ένας άνδρας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τρία άτομα στην Οβρυά στην περιοχή της Πάτρας, μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε μαζί τους.

Ο οδηγός του Ι.Χ. φέρεται να προέβη στην πράξη ηθελημένα, σύμφωνα με το PatrasTimes.gr.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Δημοκρατίας, πριν τα φανάρια στη διασταύρωση για Δεμένικα, ενώ ο τσακωμός έξω από μαγαζί στην περιοχή.

Ο οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με άλλους τέσσερις άνδρες και στη συνέχεια παρέσυρε τα τρία άτομα με τα οποία είχε προηγουμένως διαπληκτιστεί.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι και οι τρεις είναι ελαφρά τραυματισμένοι.

Ταυτόχρονα έσπευσαν και αστυνομικοί, οι οποίοι πήραν την περιγραφή και τα στοιχεία του αυτοκινήτου, ξεκινώντας άμεσα την αναζήτηση του οξύθυμου οδηγού αλλά και των συνεπιβατών του.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που προκάλεσαν τον διαπληκτισμό.
https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... tis-patras


26 Δεκεμβρίου 2018
Διασκέδασε, μέθυσε και έσπασε τρία αυτοκίνητα έξω από νυχτερινό κέντρο στον Βόλο.

Εικόνα

Ένας 20χρονος άνδρας συνελήφθη σήμερα στις 04.00 τα ξημερώματα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς αφού διασκέδαζε σε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Βόλου και ευρισκόμενος υπό την επήρεια μέθης, προκάλεσε φθορές σε τζάμια και καθρέφτες τριών αυτοκινήτων άλλων πελατών, τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από το μαγαζί. Τη σύλληψη προκάλεσε η μήνυση που κατέθεσε ένας εκ των τριών ιδιοκτητών ΙΧ αυτοκινήτων.
https://www.thenewspaper.gr/2018/12/26/ ... ston-volo/

aspergillus
Δημοσιεύσεις: 1603
Εγγραφή: 16 Απρ 2018, 18:12

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 26 Δεκ 2018, 21:59

The Rebel έγραψε:
19 Δεκ 2018, 21:37


“Δεν έχω να ταΐσω το παιδί μου. Κάνω πιάτσα για το γάλα του”. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που έχουν ακούσει αρκετές φορές αστυνομικοί που προσαγάγουν γυναίκες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η πραγματικότητα, λυγίζει ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, αφού πολλές φορές αντιμετωπίζουν γυναίκες υπεράνω υποψίας που πραγματικά κάνουν οτιδήποτε τη νύχτα, για να μπορέσουν να επιβιώσουν αξιοπρεπώς την ημέρα.

Η κακούργα η κενωνιά......

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 27 Δεκ 2018, 19:56

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018
Του έκοψαν περισσότερες από 100 ρίζες ελιές.

Εικόνα

Έκρυθμη, σε ιδιαίτερα ανησυχητικό βαθμό, είναι η κατάσταση σε χωριά του Ηρακλείου, όπου ορισμένοι κτηνοτρόφοι, προκειμένου να επικυριαρχήσουν, προκαλούν καταστροφές σε περιουσίες, σε βάρος καθ’ όλα έντιμων ανθρώπων, οι οποίοι απλώς δεν υποχωρούν στην πρόθεσή τους να καταλάβουν περιουσίες με το αζημίωτο.

Στην αγροτική περιοχή Μέλισσα του Δήμου Γόρτυνας, πριν φτάσουμε στο χωριό Άγιος Θωμάς, για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο, ένας γνωστός… άγνωστος έκοψε μεγάλες ελιές ενός αγρότη.

Το βράδυ των Χριστουγέννων έγινε το κόψιμο, όπως πέρυσι έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Περισσότερες από 100 ρίζες ελιές ηλικίας άνω των 35 ετών έκοψαν σε έναν χρόνο, με τον ιδιοκτήτη να βρίσκεται σε απόγνωση.

Εικόνα

Μια απόγνωση που εντείνεται διότι δεν μπορεί να κάνει καταγγελία κατά συγκεκριμένου προσώπου χωρίς στοιχεία, ενώ πρέπει να απευθυνθεί στο δασαρχείο, γιατί η αστυνομία το κατατάσσει στις αγροτικές ζημιές.

Γίνεται αντιληπτό ότι το δασαρχείο ούτε στοιχεία μπορεί να συλλέξει, καθώς δεν έχει την τεχνογνωσία, ούτε ανακριτική διαδικασία να ακολουθήσει.

Εικόνα

Έτσι όλοι αυτοί που έχουν μάθει να λειτουργούν τη νύχτα με αυτόν τον τρόπο είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειται να έχουν καμία επίπτωση.

Είναι καιρός τόσο η Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και οι βουλευτές να αναλάβουν πρωτοβουλία για την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, πριν να είναι αργά.
https://www.zougla.gr/greece/article/to ... izes-elies

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 07 Ιαν 2019, 20:33

06|01|2019
Σητεία: Δεν υπήρχε ασθενοφόρο, τον πήγε στο νοσοκομείο όχημα εθελοντών.

Εικόνα

Ομάδα εθελοντών διασωστών επιστρατεύτηκε για μία ακόμη φορά στη Σητεία, για τη μεταφορά ηλικιωμένου στο νοσοκομείο, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Ο 79χρονος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με τον γιατρό που κάλεσε η οικογένειά του για να τον εξετάσει. Ακολούθησε κλήση στο ΕΚΑΒ, όμως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο, καθώς ήταν σε διακομιδή. Ετσι, οι συγγενείς του ηλικιωμένου απευθύνθηκαν στην αστυνομία, που με τη σειρά της κάλεσε την ομάδα διάσωσης της ΕΔΕΑΚ.

Ετσι, η ομάδα παρέλαβε τον 79χρονο με διασωστικό όχημα το οποίο, συνοδεία περιπολικού, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σητείας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.
https://www.iefimerida.gr/news/469721/s ... ethelonton


4 Ιανουαρίου 2019
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !! Επιδημιολογική μελέτη καθηγήτριας του πανεπιστημίου Αθηνών έφερε στην επιφάνεια ένα φοβερό μυστικό για το οποίο κανείς δε μιλάει εδώ και χρόνια.

Εικόνα

Επιδημιολογική μελέτη της καθηγήτριας του πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αθηνάς Λινού στα Οινόφυτα, έφερε στην επιφάνεια ένα φοβερό μυστικό για το οποίο κανείς δε μιλάει εδώ και χρόνια.

Πατάτες, κρεμμύδια και καρότα που φθάνουν καθημερινά στο τραπέζι μας, κρύβουν θανατηφόρα δηλητήρια, μολυσμένα με επικίνδυνα βαρέα μέταλλα που συχνά είναι 1000% πιο πάνω από τα επιτρεπτά όρια.

Περιοχές στον κάμπο των Θηβών και των Οινοφύτων που παράγουν τις μεγαλύτερες ποσότητες κρεμμυδιών, καρότων και πατάτας σε όλη την Ελλάδα, έχουν δηλητηριαστεί από τα νερά του ποταμού Ασωπού που δέχονται τα απόβλητα δεκάδων βιομηχανιών της περιοχής.

Η επικινδυνότητα των προϊόντων της περιοχής Οινοφύτων προκύπτει και από μελέτη του Εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου της Αθήνας που παρουσιάστηκε στο 7ο Διεθνές Συνέδριο «Ημέρες Αναλυτικής Χημείας» στη Μυτιλήνη.

Η μελετητική ομάδα (Χ. Κιρκίληης, Γ.Πασσιάς, Σ.Μηνιάδου – Μειμάρογλου, Ν.Θωμαϊδης και Γ.Ζαμπετάκης) αγόρασε και σύγκρινε τρόφιμα – βολβούς (καρότα, κρεμμύδια, πατάτες) από την Θήβα και τα Οινόφυτα με άλλα που έχουν παραχθεί σε περιοχές με μικρή ή καθόλου βιομηχανική δραστηριότητα.

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών αγόρασε 13 παρτίδες παραγωγής από καθένα από τα παραπάνω τρία τρόφιμα που καλλιεργήθηκαν στη Θήβα, από 13 σούπερ μάρκετ της Αθήνας και το κάθε ένα από αυτά αναλύθηκε 3 φορές συγκρίθηκε με 2 δείγματα από «καθαρές» περιοχές κάθε ένα από τα οποία αναλύθηκε επίσης 3 φορές.

Εικόνα

Η μελέτη φέρνει στο φως συγκλονιστικά στοιχεία:
Καρότα που παράχθηκαν στη Θήβα και αγοράστηκαν από σούπερ μάρκετ της Αθήνας, βρέθηκαν να έχουν έως και 700% νικέλιο παραπάνω από καρότα που παράχθηκαν σε μη βιομηχανικές περιοχές. Επίσης, ενώ στα καρότα από άλλες περιοχές το χρώμιο ήταν κατά μέσο όρο 20 μg/kg, στα καρότα Θήβας έφτασε μέχρι 76 μg/kg. Ακόμα, εντοπίστηκε μόλυβδος μέχρι και 43 μg/kg, ενώ ο μέσος όρος στα καρότα από άλλες περιοχές είναι 35 μg/kg.

Διπλάσιο είναι το κάδμιο στα καρότα Θήβας από τα καρότα άλλων περιοχών.

Κρεμμύδια που παράχθηκαν στη Θήβα περιέχουν έως 688 μg/kg νικελίου, ενώ ο μέσος όρος στα κρεμμύδια άλλων περιοχών είναι μόλις 57 μg/kg, δηλαδή 640% παραπάνω.
Στα κρεμμύδια άλλων περιοχών το χρώμιο ήταν κάτω από το όριο ανίχνευσης. Παρόλα αυτά σε κρεμμύδια Θήβας βρέθηκε έως και 26 μg/kg.
Επίσης, ενώ στα κρεμμύδια άλλων περιοχών ο μόλυβδος είναι κατά μέσο όρο 24 μg/kg σε αυτά της Θήβας βρέθηκε έως και 72 μg/kg. Λίγο αυξημένες ήταν οι τιμές του καδμίου στα κρεμμύδια Θήβας σε σχέση με άλλες περιοχές.

Πατάτες που παράχθηκαν στη Θήβα περιέχουν έως 1.894 μg/kg νικελίου, ενώ στις άλλες περιοχές ο μέσος όρος είναι 78 μg/kg, δηλαδή 926% πάνω!
Κι εδώ το χρώμιο σε άλλες περιοχές ήταν κάτω από τα ανιχνεύσιμα όρια, αλλά στη Θήβα έφτασε μέχρι και 170 μg/kg. Δηλαδή 350% παραπάνω.

Βρέθηκε ακόμη στις πατάτες Θήβας έως 36 μg/kg μολύβδου, ενώ στις άλλες περιοχές ο μέσος όρος είναι 18 μg/kg. Σε λογικά επίπεδα εντοπίστηκε κάδμιο.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα προκύπτει ότι τα καρότα, κρεμμύδια και πατάτες Θήβας είναι κατά υπερβολικό βαθμό επιβαρημένα με πολύ επικίνδυνα βαρέα μέταλλα και κυρίως με νικέλιο, χρώμιο και κάδμιο. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι η επιμόλυνση αυτή οφείλεται στη ρύπανση του Ασωπού και του υπόγειου υδροφορέα της ευρύτερης περιοχής.
Το θέμα είναι πόσο επικίνδυνα είναι τα επίπεδα νικελίου και χρωμίου στα τρόφιμα αυτά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών αν λάβουμε υπόψη την ανεκτή ημερήσια πρόσληψη νικελίου για παιδιά που είναι 300 μg την ημέρα, τότε από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι αρκούν λίγα γραμμάρια καρότου, κρεμμυδιού και πατάτας Θήβας για να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία ενός παιδιού!
http://medicalnews.gr/trofes-thanatifora-dhlhthria/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 09 Ιαν 2019, 19:18



Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019
ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. «O άνθρωπος κινδύνευε να χάσει τη γυναίκα του, είχε το μωρό σε θερμοκοιτίδα και ο γιατρός ζητούσε το φακελάκι»

Εικόνα

Για τη σοβαρή υπόθεση χρηματισμού με την οποία ήρθε αντιμέτωπος, κατήγγειλε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, ο ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

«Έκανα αυτό που θα έπρεπε οποιοσδήποτε πολίτης να κάνει σε μία τέτοια περίπτωση. Για πρώτη φορά έτυχε να ζήσω αυτή την ιστορία από κοντά. Περιμένοντας στο σαλονάκι ενός κρατικού νοσοκομείου να πάρουμε εγώ και η αδερφή μου κάποια αποτελέσματα, δίπλα μας καθόταν ένας φτωχός άνθρωπος , μεροκαματιάρης που περίμενε εναγωνίως μήπως δει κάποιον ή τον γιατρό να του πει για την πορεία της υγείας της γυναίκας του. Για να μπει ο γιατρός να χειρουργήσει τη γυναίκα του και ενδεχομένως και εκτός σειράς, του είχε ζητήσει 1000 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αναγνωστόπουλος.

«Εκεί που με εξέπληξε γιατί το άκουσα για πρώτη φορά αυτό ήταν ότι όταν θα γεννούσε η γυναίκα του, ο γιατρός θα ήθελε επιπλέον ένα ποσό που θα ήταν ανάλογο με τα κιλά του μωρού. Ο άνθρωπος αυτός νόμιζε ότι ήταν 100 ευρώ επί τα κιλά του μωρού, δηλαδή 200 ευρώ και του φάνηκε λογικό το ποσό. Ο γιατρός όμως του εξήγησε ότι ''δεν μιλάμε για πενταροδεκάρες'' και ήθελε 1000 ευρώ επί τα κιλά του μωρού, δηλαδή 2000 ευρώ. Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε, έπρεπε να δανειστεί και του είπε '' γιατρέ εντάξει, θα μπορέσω να τα βρω να στα δώσω''», τόνισε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

«Το να εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη του άλλου, τον πόνο του... ο άνθρωπος είχε τη γυναίκα του στην εντατική, κινδύνευε να τη χάσει, το μωρό σε θερμοκοιτίδα και ο γιατρός ζητούσε να πάρει το φακελάκι των 2000 ευρώ. Όταν του είπα να το καταγγείλει στην αστυνομία, ούτε να το ακούσει δεν ήθελε. Όταν κινδυνεύει η γυναίκα σου, δεν ήθελε ο άνθρωπος αυτός να μπλέξει με τα δικαστήρια», κατέληξε λέγοντας ο κ. Αναγνωστόπουλος.
http://www.real.gr/koinonia/arthro/o_an ... ki-518859/


07/01/2019
Γιατρός κατηγορείται για «φακελάκι» στη Θεσσαλονίκη.
Το ζήτησε από γυναίκα ασθενή προκειμένου να παρακάμψει τη λίστα αναμονής.


Εικόνα

Γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης συνελήφθη με την κατηγορία ότι εισέπραξε «φακελάκι» 1.000 ευρώ από γυναίκα ασθενή προκειμένου να επισπεύσει χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί, παρακάμπτοντας τη λίστα αναμονής.

Πρόκειται για γυναικολόγο - ογκολόγο, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. όπου προηγουμένως είχε απευθυνθεί η καταγγέλλουσα ασθενής. Ο γιατρός φέρεται ότι βρέθηκε με τα προσημειωμένα χρήματα στο χέρι, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του σε άλλες υποθέσεις χρηματισμού.

Με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία ο συλληφθείς γιατρός οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... essaloniki



Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 10 Ιαν 2019, 21:34

09 Ιανουάριος, 2019
Πέθανε Τρικαλινός απ’ το κρύο 500 μέτρα πιο πέρα απ’ τον λαμπερό «Μύλο των Ξωτικών»

Εικόνα

500 μέτρα πιο πέρα απ’ τον λαμπερό «Μύλο των Ξωτικών», στο Φλαμούλι, δίπλα στις γραμμές του τραίνου, βρέθηκε νεκρός άστεγος Τρικαλινός. Πέθανε απ’ το κρύο. Ήταν πάμφτωχος. Ένας απ’ τα πολλά θύματα της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Ως ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ έχουμε προειδοποιήσει
ότι υπάρχουν χιλιάδες Τρικαλινοί που ξεπαγιάζουν απ’ το κρύο. Η «ενεργειακή φτώχια» τους (όπως λέγεται κομψά απ’ τους επίσημους) έχει χτυπήσει κόκκινο. Κινδυνεύει η υγεία και η ζωή τους, ιδίως των παιδιών και των αρρώστων. Είδαμε συμπατριώτες μας να μαζεύουν πεταμένα κλαδιά απ’ τους δημοτικούς κάδους απορριμμάτων για να μπορέσουν να ζεσταθούν λίγο!

Αν παραταθεί ο παγερός χειμώνας θα θρηνήσουμε πολλούς Τρικαλινούς νεκρούς ή ραγδαία επιδείνωση της υγείας τους.

Ούτε η Δημοτική Αρχή ούτε η κυβέρνηση μπορούν να αδιαφορούν και να παριστάνουν ότι δεν βλέπουν – άρα δεν υπάρχει! - το πρόβλημα.

Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος της λάμψης και του θεαθήναι,
αλλιώς των πλουσίων, πρέπει να κατεβεί απ’ τα σύννεφα του Ολύμπου (μπορεί;) και να κοιτάξει στα μάτια το τρικαλινό πόπολο. Να δει τους απλούς ανθρώπους, που είναι η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών του, και τα προβλήματά τους που πολλαπλασιάζονται συνεχώς.

Κινήσεις, συλλογικότητες, φορείς πρέπει να δράσουμε όλοι μας συντονισμένα για ν’ αναπτυχθεί ένα λαϊκό κίνημα αγώνα για τη λύση των προβλημάτων μας.

Υ.Γ. Είναι προφανές ότι αντίστοιχα με τα δικά μας είναι και τα προβλήματα και των άλλων περιοχών της «μεταμνημονιακής» Ελλάδας. Η εκλογολογία, οι κοκορομαχίες και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού των κομμάτων και των κυρίαρχων ΜΜΕ δεν πρέπει να μας ξεγελάσουν!

Μέτωπο Λαού Τρικάλων
http://trikkipress.gr/%cf%80%ce%ad%ce%b ... -VupDDbbB4

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 12 Ιαν 2019, 20:40

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019
ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ. Α Υ Τ Ο !! ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ.

Εικόνα
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"



Φαίδρος
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: 12 Ιαν 2019, 13:35
Phorum.gr user: Φαίδρος

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φαίδρος » 12 Ιαν 2019, 20:46

:o

13 σελίδες περιεχόμενο! Μεγάλη δουλειά

Αχ Ελλάς, Ελλάς, τι σου 'μελε να παθ'ς!.
Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι ελάχιστη, από το γελοίο, όμως, στο σοβαρό, είναι πολύ μεγάλη

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 15 Ιαν 2019, 20:58

Γέμισε ο κόσμος άπλυτους...😂😂😂😂😂😂

Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Δημοσιεύσεις: 3709
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2018, 00:12
Phorum.gr user: lonelyrider
Τοποθεσία: Τόπος ζώντων

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider » 15 Ιαν 2019, 21:10

Ανατροπή: Αυτοκτόνησε ο 60χρονος εργάτης στο γήπεδο της ΑΕΚ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την τραγωδία στο εργοτάξιο του υπό ανέγερση γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ένας 60χρονος εργάτης έπεσε από σκαλωσιά.

Αρχικά, είχε γίνει λόγος για εργατικό ατύχημα, ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για αυτοχειρία.

Μάλιστα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι την προηγούμενη ημέρα ο 60χρονος εργαζόμενος, πατέρας δύο παιδιών, ενημερώθηκε ότι διακόπτεται η σύμβαση εργασίας του.

Αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν ο 60χρονος ανέβηκε στον βορειοδυτικό πυλώνα και έπεσε στο κενό.

Κατά πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που διενήργησε νεκροψία της σωρού, ανακάλυψε στην παλάμη του άτυχου άνδρα ένα σημείωμα στο οποίο ο ίδιος ανέφερε τα αίτια της αυτοκτονίας του.

Οι εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ σταμάτησαν μετά το τραγικό περιστατικό.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη στο εργοτάξιο πραγματοποιήθηκε στάση εργασίας και γενική συνέλευση των εργατών, με απόφαση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου, «το εργοτάξιο νέκρωσε και οι εργαζόμενοι με την καθολική συμμετοχή τους έδειξαν πως δεν σκύβουν το κεφάλι μπροστά στις απειλές της εργοδοσίας. Μέσα από συζήτηση στη ζωντανή και μαζική γενική συνέλευση, οι εργαζόμενοι μαζί με το Συνδικάτο αποφάσισαν τη συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων πολύμορφα.

Η κηδεία του άτυχου άντρα πραγματοποιήθηκε χθες.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-tis-aek/
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 18 Ιαν 2019, 19:57

18 Ιανουαρίου 2019
Χρυσούλα Διαβάτη:
Δεν αντέχω να βλέπω τους Έλληνες να κοιμούνται στα πεζοδρόμια! Τους ξένους τους βοηθάμε…


Εικόνα

«Στους ξένους έχουν δώσει διαμερίσματα, αν ζητήσουν βοήθεια τούς την δίνουν και όλοι τους βοηθούν και καλά κάνουμε και βοηθάμε. Οι Έλληνες»;

Η Χρυσούλα Διαβάτη εξέφρασε την άποψή της για τους Έλληνες που κοιμούνται στα πεζοδρόμια, κάνοντας παράλληλα σύγκριση με τους μετανάστες και τη βοήθεια που δέχονται. Η Χρυσούλα Διαβάτη δήλωσε τα εξής:

«Δεν αντέχω να βλέπω τους Έλληνες, γιατί τους Έλληνες βλέπω, να κοιμούνται στα πεζοδρόμια, μέσα στη στοά. Δεν μπορώ, υποφέρω πολύ. Εγώ βλέπω τους Έλληνες, οι ξένοι τους πιο πολλούς τους έχουμε βολέψει! Κοιτάμε να τους βολεύουμε γιατί θεωρούμε ότι δεν είναι καλό και φυσικά να τους φροντίσουμε τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορούμε να πετάμε τους Έλληνες. Στους ξένους έχουν δώσει διαμερίσματα, αν ζητήσουν βοήθεια τούς την δίνουν και όλοι τους βοηθούν και καλά κάνουμε και βοηθάμε. Οι Έλληνες που τους πήραν τα σπίτια επειδή χρωστούσαν το δάνειο; Ξέρω πολλούς και κοιμούνται μέσα στα αυτοκίνητα».


https://hellas-now.com/chrysoyla-diavat ... me-vinteo/


18 Ιανουαρίου 2019
Ντροπή τους! Ηλικιωμένος στην Λάρισα στο νοσοκομείο με υποθερμία- Ζει σε σπίτι χωρίς ρεύμα και θέρμανση.

Εικόνα

Ένα κράτος που αδιαφορεί αν οι Έλληνες κρυώνουν η πεινάνε.. Νοιάζονται μόνο για τους δήθεν πρόσφυγες. Ο λαός υποφέρει… Ντροπή σας.

Ένα από τα πολλά σιωπηλά δράματα που συνεχίζουν να εκτυλίσσονται στην Ελλάδα της… μεταμνημονιακής εποχής και του “κοινωνικού κράτους” εκτυλίχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ηλικιωμένος άντρας από τα Φάρσαλα, μεταφέρθηκε αρχικά από στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και εν συνεχεία στο νοσοκομείο της Λάρισας, με σοβαρά συμπτώματα υποθερμίας.

Το ιατρικό προσωπικό του παρείχε την απαιτούμενη ιατρική βοήθεια, όμως ο προβληματισμός είναι αρκετά έντονος για το μέλλον του, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει επιληφθεί κάποια κοινωνική υπηρεσία, με αποτέλεσμα να προγραμματίζεται η επιστροφή στο σπίτι.

Ένα σπίτι όπου αφενός μένει μόνος του, αφετέρου δεν υπάρχει ούτε ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε κάποιου άλλου είδους θέρμανση!

Πηγή: www.onlarissa.gr
https://hellas-now.com/ntropi-toys-ilik ... thermansi/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Ιαν 2019, 19:03

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019
ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ...!! Φτωχότεροι οι Ελληνες ακόμη και από τους πολίτες του πρώην κομμουνιστικού Ανατολικού Μπλοκ.

Εικόνα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 2016 υποχώρησε περαιτέρω στα 16.378 ευρώ, ενώ με βάση τη Eurostat το κατά κεφαλήν ΑΕΠ «βούτηξε» το 2017 στο 67% του μέσου όρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μπαίνοντας στην κρίση, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ των Ελλήνων ήταν 21.845 ευρώ και το 2009 αντιστοιχούσε στο 94% του κοινοτικού μέσου όρου, αντικατοπτρίζοντας τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί στους πολίτες ότι στο τέλος της δεκαετίας θα έπαιρνε σάρκα και οστά η περιβόητη πραγματική σύγκλιση.

Λίγα χρόνια αργότερα, οι Έλληνες σε όρους αγοραστικής δύναμης βρίσκονται σε χειρότερη θέση ακόμα και από τις Βαλτικές Χώρες, αυτές του πρώην Ανατολικού Μπλοκ.

Το υψηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ το 2016 καταγράφεται στην Αττική με 22.204 ευρώ (-0,1% σε σχέση με το 2015), ωστόσο η σύγκριση με τα δεδομένα (29.215 ευρώ) του 2008 είναι αποκαρδιωτική, πλην όμως δηλωτική του τι συνέβη στα νοικοκυριά. Στη συνέχεια ακολουθούν:

το Νότιο Αιγαίο με 17.769 ευρώ (-2,8%),
τα Ιόνια Νησιά με 15.182 ευρώ (+0,3%),
η Στερεά Ελλάδα με 14.727 ευρώ (+3%),
η Δυτική Μακεδονία με 14.361 ευρώ (-8,9%),
η Κρήτη με 13.811 ευρώ (-1,8%),
η Πελοπόννησος με 13.579 ευρώ (+1%),
η Κεντρική Μακεδονία με 12.880 ευρώ (+1,7%),
η Θεσσαλία με 12.662 ευρώ (+1,2%),
το Βόρειο Αιγαίο με 12.266 ευρώ (-3,4%),
η Δυτική Ελλάδα με 12.058 ευρώ (-0,8%),
η Ήπειρος με 11.785 ευρώ (+1,5%) και
η Ανατολική Μακεδονία- Θράκη με 11.432 ευρώ (+1,3%).


Εν κατακλείδι, η διαφορά μεταξύ της πλουσιότερης (Αττική) και της φτωχότερης (Ανατολική Μακεδονία-Θράκη) περιφέρειας της χώρας είναι 6.337 ευρώ.

iefimerida.gr
https://www.stoxos.gr/2019/01/blog-post_817.html

Εικόνα

@atsipras Τι λένε ρε τα γίδια, αφού η οικονομία είναι το ατου μου.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 22 Ιαν 2019, 17:08

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019.
Κολωνάκι:
Υπαστυνόμος έδειρε άσχημα γυναίκα επειδή δεν ενέδωσε στις επιθυμίες του!


Εικόνα

Υπαστυνόμος της ΕΛΑΣ επιτέθηκε σε νεαρή υπάλληλο καταστήματος στο Κολωνάκι, διότι δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές του επιθυμίες!

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες σε κατάστημα της Πατριαρχου Ιωακείμ. Ο υπαστυνόμος που υπηρετεί σε υπηρεσία της Νοτιοανατολικής Αττικής, μπήκε στο καφέ που εργάζεται η κοπέλα και της επιτέθηκε με άγριες σεξουαλικές διαθέσεις!

Η υπάλληλος έντρομη αντιστάθηκε και ο αστυνομικός, που θολωμένος από το σεξουαλικό του πάθος μεταμορφώθηκε από υπερασπιστή του νόμου σε παραβάτη του, όρμηξε και άρχισε να τη χτυπά με μανία.

Από τις φωνές μαζεύτηκε κόσμος, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και περιπολικό της Άμεσης Δράσης μετά από υπόδειξη πολιτών και του θύματος κατέφτασε στο σημείο και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπεδες στον δράστη.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο τμήμα, όμως όταν διαπιστώθηκε ότι είναι ένστολος, που φέρει τον βαθμό υπαστυνόμου και υπηρετεί σε υπηρεσία της Νοτιοανατολικής Αττικής, ο φάκελος της υπόθεσης πέρασε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... epeidi-den

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 31 Ιαν 2019, 20:33

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019
Βγήκε - κυριολεκτικά- απ τα ρούχα του. Ξεβράκωτος αναστατώνει τους δρόμους των Χανίων.

Εικόνα

Αγανάκτηση προκαλεί ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος κυκλοφορεί στους δρόμους των Χανίων μέρα μεσημέρι... γυμνός από τη μέση και κάτω, αδιαφορώντας για τις αποδοκιμασίες!

Το φωτογραφικό υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τον άγνωστο επιδειξία να περπατά λες και δεν συμβαίνει τίποτα, ενώ φοράει μόνο μια μπλούζα και τα παπούτσια του!

Για την προκλητική εμφάνισή του έχει ενημερωθεί με αλλεπάλληλες καταγγελίες η Αστυνομία των Χανίων, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να τον εντοπίσει.

Εικόνα

Για πρώτη φορά ο άνδρας εθεάθη να κυκλοφορεί ημίγυμνος την Κυριακή στην περιοχή των Δικαστηρίων, ενώ την επομένη κινούνταν στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης. Οσοι τον είδαν σχολιάζουν πως χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.
https://www.espressonews.gr/reportaz/20 ... ton-hanion


Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τώρα, καλό είναι η Αστυνομία να δίνει το καλό παράδειγμα!!!.... 😥😥😥

Εικόνα

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών