Φωτο απο ανδρικες δραστηριοτητες.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Φωτο απο ανδρικες δραστηριοτητες.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
7 το πρωι. μολις εχει φωτισει ο τοπος. το βυθομετρο λεει 11 βαθμους. λιωνουν τα χιονια, και το ποταμι κατεβαζει κρυο, γλυκο νερο. ειμαι θωρακισμενος με 7 χιλιοστα νεοπρεν, ζεστος, αλλα στεγνος ακομη. οσο βλεπει το ματι, υπαρχει μονο ενα κυμα, αυτο που προκαλει η βαρκα.
βαζοντας τα ποδια στο νερο, νιωθω τον παγο. γλυστραω μεσα λιγο πιο αποτομα απο οτι ηθελα, και μπαινει καποιο νερο απο το πισω μερος της στολης, στην σπονδυλικη στηλη, απο τη μεση μεχρι το σβερκο. αισθανομαι σαν να μου εκανε blood eagle ο ragnar. ο υπολοιπος αντεχω, εκτος παλι απο το προσωπο, που με τσιμπανε βελονες, και νιωθω εναν πονο στα ιγμορια. σε λιγα λεπτα θα μουδιασει, δε θα το νιωθω.
θολουρα, αλλα ζωντανια, κεφαλοπουλα σε εγρηγορση. καλη χαλαρωση, ήσυχη βυθιση, αριστο κρυψιμο αναμεσα σε 2 βραχους. αμεσως μαζευονται μικρα κεφαλια. εχω χρονο, θα περιμενω, τα βλέπω καπως ζωηρα, ισως κατι φοβουνται. ερχονται μεγαλες μπαφες. αξιολογα θηραματα, αλλα δειχνω αυτοσυγκρατηση, αν τελειωσει η ανασα και δεν παιξει κατι καλυτερο, θα ριξω.
εξαφανιζονται ολα πανικοβλητα. δεν εκανα κατι να τα τρομαξω, καποιος αλλος τα τρομαξε. εχω ακομη, περιμενω.
λουτσοι. σε κλασσικη θεση αιωρησης, δεν κινουνται, κανουν σαν νεκρα αντικειμενα που τα παρασσερνει το ρεμα, μεχρι να βρεθουν κοντα στο θηραμα τους. περνουν ακριβως απο μπροστα μου, αξιολογα ψαρια. πρωτος, δευτερος, τριτος...συνηθως τα μεγαλυτερα ειναι στο τελος, εχω ακομη ανασα, αλλα ξεμενω απο υπομονη. ο τεταρτος περνα ακριβως 10 ποντους απο τη μυτη της βεργας, με μηδενικη ταχυτητα. το δαχτυλο αυτονομειται απο τις εντολες του εγκεφαλου για υπομονη, και πατα τη σκανδαλη.
ε, μετα ασχοληθηκα και λιγο με τους κεφαλους.

βαζοντας τα ποδια στο νερο, νιωθω τον παγο. γλυστραω μεσα λιγο πιο αποτομα απο οτι ηθελα, και μπαινει καποιο νερο απο το πισω μερος της στολης, στην σπονδυλικη στηλη, απο τη μεση μεχρι το σβερκο. αισθανομαι σαν να μου εκανε blood eagle ο ragnar. ο υπολοιπος αντεχω, εκτος παλι απο το προσωπο, που με τσιμπανε βελονες, και νιωθω εναν πονο στα ιγμορια. σε λιγα λεπτα θα μουδιασει, δε θα το νιωθω.
θολουρα, αλλα ζωντανια, κεφαλοπουλα σε εγρηγορση. καλη χαλαρωση, ήσυχη βυθιση, αριστο κρυψιμο αναμεσα σε 2 βραχους. αμεσως μαζευονται μικρα κεφαλια. εχω χρονο, θα περιμενω, τα βλέπω καπως ζωηρα, ισως κατι φοβουνται. ερχονται μεγαλες μπαφες. αξιολογα θηραματα, αλλα δειχνω αυτοσυγκρατηση, αν τελειωσει η ανασα και δεν παιξει κατι καλυτερο, θα ριξω.
εξαφανιζονται ολα πανικοβλητα. δεν εκανα κατι να τα τρομαξω, καποιος αλλος τα τρομαξε. εχω ακομη, περιμενω.
λουτσοι. σε κλασσικη θεση αιωρησης, δεν κινουνται, κανουν σαν νεκρα αντικειμενα που τα παρασσερνει το ρεμα, μεχρι να βρεθουν κοντα στο θηραμα τους. περνουν ακριβως απο μπροστα μου, αξιολογα ψαρια. πρωτος, δευτερος, τριτος...συνηθως τα μεγαλυτερα ειναι στο τελος, εχω ακομη ανασα, αλλα ξεμενω απο υπομονη. ο τεταρτος περνα ακριβως 10 ποντους απο τη μυτη της βεργας, με μηδενικη ταχυτητα. το δαχτυλο αυτονομειται απο τις εντολες του εγκεφαλου για υπομονη, και πατα τη σκανδαλη.
ε, μετα ασχοληθηκα και λιγο με τους κεφαλους.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αυτο το κοκκινωπό τι είναι;Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 13:197 το πρωι. μολις εχει φωτισει ο τοπος. το βυθομετρο λεει 11 βαθμους. λιωνουν τα χιονια, και το ποταμι κατεβαζει κρυο, γλυκο νερο. ειμαι θωρακισμενος με 7 χιλιοστα νεοπρεν, ζεστος, αλλα στεγνος ακομη. οσο βλεπει το ματι, υπαρχει μονο ενα κυμα, αυτο που προκαλει η βαρκα.
ε, μετα ασχοληθηκα και λιγο με τους κεφαλους.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χμμμ μπορείς να την πεις και σκορπίναΑσέβαστος έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 13:30σκροφα!
https://en.wikipedia.org/wiki/Scorpaena_scrofa
οχι, για να μη λες οτι σε βριζω.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν δεχτούν οι συμμαθήτριες θα ανεβάσω φωτογραφία από το Pilates.
ναι πάρα πολύ θηλυκό να πηγαίνεις σε ένα μέρος γεμάτο γκόμενες με κολάν όπου για μία ώρα αναγκάζονται μπροστά στη μούρη σου να τουρλώνουν τον κώλο και να φέρνουν τα πόδια στα αυτιά.
εχει, οχι τρομακτικα ισχυρο, πρεπει να προσεχεις πως την πιανεις.
Και εσύ πως την κυνηγάς; Με ψαροντούφεκο; Επίσης λες με ανάσες , δεν χρησιμοποιείς μπουκάλες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
απαγορευεται το ψάρεμα με μπουκάλες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
22 Φεβ 2024, 23:36
-
- 1 Απαντήσεις
- 231 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
31 Ιαν 2024, 17:22
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως η φώτο είναι από την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Νοέμ 2024, 19:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πήρε απο τουρκους την φωτό ο Βαξεβανης; Αυτό πιθανολογεί με στοιχεία το e-Αmyna
από talaipwros » 10 Σεπ 2023, 19:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 73 Απαντήσεις
- 2193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
11 Σεπ 2023, 15:38
-