Θα στηριζατε πολεμο για το ονομα της Μακεδονιας?
-
Re: Θα στηριζατε πολεμο για το ονομα της Μακεδονιας?
Τόσο πολύ σοβαρό θέμα είναι το πως θα ονομαστεί η μικρή γειτονική μας χώρα ώστε να προχωρήσουμε σε πολεμική σύρραξη?
Ασόβαρο είναι,βολεύει όμως την τακτική της νδ μήπως και καταφέρει να πάρει τις εκλογές.Εδώ γράφουν κατά κύριο λόγο πρώην λαοσίτες και νδ κομματόσκυλα.Ότι και να γίνει όμως ο μητσοτάκης δε θα γίνει πρωθυπουργός.Αυτό εμένα μου αρκεί και ας γράφουν οι λεχρίτες όσο θέλουν.aspergillus έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 14:57Τόσο πολύ σοβαρό θέμα είναι το πως θα ονομαστεί η μικρή γειτονική μας χώρα ώστε να προχωρήσουμε σε πολεμική σύρραξη?
-
Το θέμα της ονομασίας είναι ακριβώς αυτό που περίμεναν χρυσαυγίτες και λοιποί δεξιοί-ακροδεξιοί εγκληματίες για να ξαναβγούν από τις τρύπες τους και να κάνουν προπαγάνδα μπας και πάρουν μερικές ψήφους ακόμα.
Αγαπητοί "εθνικόφρονες" βάλτε όλη σας τη δύναμη, φωνάξτε κανα φίλο να βοηθήσει, κοιτάξτε και το λεξικό για τις πιο δύσκολες λέξεις και απαντήστε με ειλικρίνεια: μήπως άμα δεν θέτατε εθνικές επιδιώξεις που να συνδυάζουν τον πιο ακραίο μαξιμαλισμό με την πιο τελειωμένη γελοιότητα δεν θα καταλήγατε κάθε τόσο ξεφτιλισμένοι χωρίς την παραμικρή δυνατότητα να κάνετε κάτι για αυτό;
Εγώ ας πούμε δε βάζω στόχο να με δεχτούν τα Μπολσόι σαν πρίμα μπαλαρίνα or else κι έτσι αποφεύγω α) να γελοιοποιηθώ που τελικά δε με δέχονται β) να τους κλάσω μια μάντρα που δε με δέχονται.
Εγώ ας πούμε δε βάζω στόχο να με δεχτούν τα Μπολσόι σαν πρίμα μπαλαρίνα or else κι έτσι αποφεύγω α) να γελοιοποιηθώ που τελικά δε με δέχονται β) να τους κλάσω μια μάντρα που δε με δέχονται.
καμμια πιθανοτητα πολεμου με τα σκοπια
εκτος αν η γερμανια κινησει τιποτας σαν την μακαριτισα γιουγκοσλαβια ή με την μεγαλη αλβαν ια που στοχευει την κερκυρα την ηπειρο και δυτ μακεδονια
εκτος αν η γερμανια κινησει τιποτας σαν την μακαριτισα γιουγκοσλαβια ή με την μεγαλη αλβαν ια που στοχευει την κερκυρα την ηπειρο και δυτ μακεδονια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Nostalgia έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 14:52
Αρα κανουμε οτι μας πουν, μονιμα στημενο κωλαρακι και λεμε ευχαριστω. Δεν μου κανει εντυπωση το βλεπω συχνα πυκνα, απο την εργασια μου μεχρι την πατριδα. Ξερεις ομως κατι, υπαρχουν στιγμες ακομα και στην ζωη μας, οπου πρεπει να πολεμησεις και να επιβληθεις ή να χασεις. Βεβαια αυτο ισχυει για οποιον δεν εχει την ταση να γινεται το πουτανακι καποιου αλλου.
To oτι δεν κανουμε πολεμο στα Σκοπια για να ξεκαβλωσουν μερικοι σαν κι εσενα δεν σημαινει οτι ειμαστε πουτανακια. Υπαρχει ξερεις κατι που λεγεται διεθνες δικαιο και διεθνεις συνθηκες. Και δεν μας συμφερει να δωσουμε εμεις το παραδειγμα οτι τις καταπατουμε γιατι θα βρεθουν πολυ πιο ισχυροι απο εμας να κανουν το ιδιο σε συνθηκες που η διατηρηση τους για εμας ταυτιζεται με την εδαφικη ακεραιοτητα της χωρας.
.
βεβαια υπαρχει κίνδυνος πολεμου με την τουρκια .η τουρκια φοβαται τους ξυπόλητους κουρδους,αλλα καθολου την ελλαδα γιατι ξερει πως συριζα κκε και νεοφιλ είναι απασχολημενοι με τον νταβλα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Εκείνοι που θέλουν πιο πολύ τον πόλεμο είναι εκεινοι που δεν έχουν ζήσει πόλεμο , και δεν έχουν συνηδειτοποιησει το τι είναι πόλεμος
Ολος ο ενθουσιασμός κφαι η χαρά για το ξεκίνημα ενος πολέμου , σταματάει όταν αρχίσουν οι πρωτες απώλειες δυσκολίες κακουχίες και στερήσεις εξαιτίας του πολέμου
Ολος ο ενθουσιασμός κφαι η χαρά για το ξεκίνημα ενος πολέμου , σταματάει όταν αρχίσουν οι πρωτες απώλειες δυσκολίες κακουχίες και στερήσεις εξαιτίας του πολέμου
Ας συντονιστουμε λιγο, πριν λιγο μαθαμε οτι η Συμφωνια εγινε επειδη το ηθελε η Αμερικη και για να μην εχουμε το τελος του Κανταφι, ας αφησουν οι αριστεροι την μπουρδολογια λοιπον, ας σταματησει επιτελους η προσπαθεια πλασαρισματος μιας καλης συμφωνιας. Κανουμε οτι θελει η Αμερικη για να μην γινει ο Τσιπρας Σανταμ. Ενδ οφ ΣτορυΑρίστος έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:06Nostalgia έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 14:52
Αρα κανουμε οτι μας πουν, μονιμα στημενο κωλαρακι και λεμε ευχαριστω. Δεν μου κανει εντυπωση το βλεπω συχνα πυκνα, απο την εργασια μου μεχρι την πατριδα. Ξερεις ομως κατι, υπαρχουν στιγμες ακομα και στην ζωη μας, οπου πρεπει να πολεμησεις και να επιβληθεις ή να χασεις. Βεβαια αυτο ισχυει για οποιον δεν εχει την ταση να γινεται το πουτανακι καποιου αλλου.
To oτι δεν κανουμε πολεμο στα Σκοπια για να ξεκαβλωσουν μερικοι σαν κι εσενα δεν σημαινει οτι ειμαστε πουτανακια. Υπαρχει ξερεις κατι που λεγεται διεθνες δικαιο και διεθνεις συνθηκες. Και δεν μας συμφερει να δωσουμε εμεις το παραδειγμα οτι τις καταπατουμε γιατι θα βρεθουν πολυ πιο ισχυροι απο εμας να κανουν το ιδιο σε συνθηκες που η διατηρηση τους για εμας ταυτιζεται με την εδαφικη ακεραιοτητα της χωρας.
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:09Εκείνοι που θέλουν πιο πολύ τον πόλεμο είναι εκεινοι που δεν έχουν ζήσει πόλεμο , και δεν έχουν συνηδειτοποιησει το τι είναι πόλεμος
Απλα θεωρουν οτι ο πολεμος με τα Σκοπια θα ειναι περιπατος οπως και θα ειναι και σου λενε κατσε να θριαμβολογησουμε πανω στους ανυπαρκτους.
Οταν ομως σαν αντιποινα μας βομβαρδισει η Αμερικη η μας επιτεθει η Τουρκια σε Αιγαιο και Θρακη θα κρυβονται για να μην πολεμησουν.
.
αγαπητε αριστερε ιδεολογε πως σου φαινεται που η αριστερη κυβερνηση που στηριζεις εδωσε κωλο στους φονιαδες των λαωνε Αμερικανους ...?foscilis έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:04Αγαπητοί "εθνικόφρονες" βάλτε όλη σας τη δύναμη, φωνάξτε κανα φίλο να βοηθήσει, κοιτάξτε και το λεξικό για τις πιο δύσκολες λέξεις και απαντήστε με ειλικρίνεια: μήπως άμα δεν θέτατε εθνικές επιδιώξεις που να συνδυάζουν τον πιο ακραίο μαξιμαλισμό με την πιο τελειωμένη γελοιότητα δεν θα καταλήγατε κάθε τόσο ξεφτιλισμένοι χωρίς την παραμικρή δυνατότητα να κάνετε κάτι για αυτό;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Nostalgia έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:11
Ας συντονιστουμε λιγο, πριν λιγο μαθαμε οτι η Συμφωνια εγινε επειδη το ηθελε η Αμερικη και για να μην εχουμε το τελος του Κανταφι, ας αφησουν οι αριστεροι την μπουρδολογια λοιπον, ας σταματησει επιτελους η προσπαθεια πλασαρισματος μιας καλης συμφωνιας. Κανουμε οτι θελει η Αμερικη για να μην γινει ο Τσιπρας Σανταμ. Ενδ οφ Στορυ
Η Αμερικη μας ΕΔΩΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ τη Συμφωνια που ζητησαμε οι ιδιοι στο Βουκουρεστι για να σταματησουμε να της ζαλιζουμε τα αρχιδια.
Αλλα ουτε αυτο σας αρεσει.
Θα θελατε να μας δωσουν περισσοτερα απ' ότι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ειχαμε ζητησει για να εισαστε ευχαριστημενοι.
.
Το πολ εχει την ιδια λογικη με ερωτήσεις τυπου αν θα καθοσασταν να σας πηδηξουν για 1 εκ ευρω, δηλαδη μηδεν.
Οπως κανενας δεν πρόκειται να δωσει ενα εκατομμύριο για τον κωλο σας, ετσι δεν υπήρχε και περίπτωση πολεμου για το ονομα και μονο.
Οπως κανενας δεν πρόκειται να δωσει ενα εκατομμύριο για τον κωλο σας, ετσι δεν υπήρχε και περίπτωση πολεμου για το ονομα και μονο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 28 Ιαν 2019, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το αμυντικό δόγμα των Σκοπίων είναι ο ανταρτοπόλεμος και χερσαίους στρατός που υα μπλέξει με αντάρτες έχει μακροχρόνια εμπλοκήΑρίστος έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:14Απλα θεωρουν οτι ο πολεμος με τα Σκοπια θα ειναι περιπατος οπως και θα ειναι και σου λενε κατσε να θριαμβολογησουμε πανω στους ανυπαρκτους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑28 Ιαν 2019, 15:09Εκείνοι που θέλουν πιο πολύ τον πόλεμο είναι εκεινοι που δεν έχουν ζήσει πόλεμο , και δεν έχουν συνηδειτοποιησει το τι είναι πόλεμος
Οταν ομως σαν αντιποινα μας βομβαρδισει η Αμερικη η μας επιτεθει η Τουρκια σε Αιγαιο και Θρακη θα κρυβονται για να μην πολεμησουν.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα στηριζατε τη μερική ιδιωτικοποίηση των δασών;
από southern » 19 Ιούλ 2023, 20:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 1105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Ιούλ 2023, 21:23
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
15 Οκτ 2023, 12:30
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Κεντρικής Μακεδονίας: Πρώτος ο Καραμανλής μας!! ΝΔ -9. 5% | (biased)
από Γαληνός » 15 Μάιος 2023, 07:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
15 Μάιος 2023, 16:40
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
17 Σεπ 2024, 21:54