Συμπάσχω.Οι ταινίες τελικά είναι ως επί το πλείστον καταθλιπτικές.Λες και δεν έχουμε τα δικά μας προβλήματα,μας φορτώνουν κι αυτά του Τραβόλτα ή του Δις Ιζ Σπάρτα.
Μαύρη μαγεία λέγεται,καλλίτερα να απέχει κανείς.
Συμπάσχω.Οι ταινίες τελικά είναι ως επί το πλείστον καταθλιπτικές.Λες και δεν έχουμε τα δικά μας προβλήματα,μας φορτώνουν κι αυτά του Τραβόλτα ή του Δις Ιζ Σπάρτα.
ποια μλκια ειδα και μου αρεσε κολλημενε φιλε μου;Papa John έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 21:27Θα ήθελα να δω κάποια ταινία από αυτές που προτείνετε (όχι τις μαλακίες που βλέπει ο Albrecht εννοείται) αλλά κάνοντας μία δοκιμή με τα τρέιλερ στο youtube και ακούγοντας ΠΑΝΤΑ αυτήν τη βραχνή αντρική φωνή,που μιλάει λες και ποιος ξέρει τι έγινε,λέω άστο καλλίτερα,ας δω πάλι το Life of Brian.
Είναι μερικά κολλημένα μυαλά που για να αποκτήσουν άποψη πρέπει σώνει και καλά να δουν την ταινία μόνοι τους.
λιγο πιο πανω εχω βαθμολογησει ταινιες που βγηκαν πριν 4-6-10 χρονια.
καληνυχτα
Λαλαλαντ;Albrecht έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 23:11ποια μλκια ειδα και μου αρεσε κολλημενε φιλε μου;Papa John έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 21:27Θα ήθελα να δω κάποια ταινία από αυτές που προτείνετε (όχι τις μαλακίες που βλέπει ο Albrecht εννοείται) αλλά κάνοντας μία δοκιμή με τα τρέιλερ στο youtube και ακούγοντας ΠΑΝΤΑ αυτήν τη βραχνή αντρική φωνή,που μιλάει λες και ποιος ξέρει τι έγινε,λέω άστο καλλίτερα,ας δω πάλι το Life of Brian.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
η παραγκα του χολυγουντ του στερησε το οσκαρ καλυτερης ταινιας.GoBack έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 23:30Λαλαλαντ;Albrecht έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 23:11ποια μλκια ειδα και μου αρεσε κολλημενε φιλε μου;Papa John έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 21:27Θα ήθελα να δω κάποια ταινία από αυτές που προτείνετε (όχι τις μαλακίες που βλέπει ο Albrecht εννοείται) αλλά κάνοντας μία δοκιμή με τα τρέιλερ στο youtube και ακούγοντας ΠΑΝΤΑ αυτήν τη βραχνή αντρική φωνή,που μιλάει λες και ποιος ξέρει τι έγινε,λέω άστο καλλίτερα,ας δω πάλι το Life of Brian.
αν ειναι δυνατον
δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη απατη στην ιστορια των ΟσκαρGoBack έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 23:30Λαλαλαντ;Albrecht έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 23:11ποια μλκια ειδα και μου αρεσε κολλημενε φιλε μου;Papa John έγραψε: ↑31 Ιαν 2019, 21:27Θα ήθελα να δω κάποια ταινία από αυτές που προτείνετε (όχι τις μαλακίες που βλέπει ο Albrecht εννοείται) αλλά κάνοντας μία δοκιμή με τα τρέιλερ στο youtube και ακούγοντας ΠΑΝΤΑ αυτήν τη βραχνή αντρική φωνή,που μιλάει λες και ποιος ξέρει τι έγινε,λέω άστο καλλίτερα,ας δω πάλι το Life of Brian.
Από τις πλέον άμπαλες ταινίες τον τελευταίο καιρό, αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι χρειάζεται τέχνη και αγάπη για να κάνεις genre ταινία πετυχημένα, το Polar ζέχνει αρπακολιά και σιγά το πράμα, αυτό το το κάνω και γώ σκηνοθετική αντίληψη, π.χ. που έχει τέρμα το saturation επειδή κάποιος νόμιζε ότι αρκεί αυτό για να διαγράψει το «κόμικ αισθητική» από την TO DO λίστα.
Stalker έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 01:45Από τις πλέον άμπαλες ταινίες τον τελευταίο καιρό, αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι χρειάζεται τέχνη και αγάπη για να κάνεις genre ταινία πετυχημένα, το Polar ζέχνει αρπακολιά και σιγά το πράμα, αυτό το το κάνω και γώ σκηνοθετική αντίληψη, π.χ. που έχει τέρμα το saturation επειδή κάποιος νόμιζε ότι αρκεί αυτό για να διαγράψει το «κόμικ αισθητική» από την TO DO λίστα.
Επίσης τα κάνει θάλασσα με τον τόνο, θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό αν δεν ήταν τόσο άχαρο, εννοώ, αν το exploitation στοιχείο δεν έχει στυλ και χαρακτήρα τότε τι ρόλο βαράει; Μάλλον απλά βρέθηκε κάποιος γρόθος στην παραγωγή να πιστεύει ότι η ψυχοπαθητική βία είναι πάντα κουλ ανεξαρτήτως κοντεξτ, και έσβησε ακόμα ένα πράγμα από τη λίστα.
Επίσης το χιούμορ είναι σαν να το έγραψαν εξωγήινοι που ξέρουν τους ανθρώπους μόνο από ντοκυμανταίρ, π.χ. η φάση με τα παιδάκια στο σχολείο ή η εκτεταμένη εκτέλεση του θεόχοντρου στον καναπέ.