Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 01 Φεβ 2019, 21:56

01/02/2019
Σύλληψη γιατρού για φακελάκι από καρκινοπαθή – Οργή για τη συμπεριφορά πασίγνωστου καθηγητή.

Εικόνα

Άφωνοι όλοι με τον γνωστό καθηγητή χειρουργικής μεγάλου νοσοκομείου που πήρε τριπλό φακελάκι από καρκινοπαθή. Ο πασίγνωστος γιατρός με γραφείο στο Κολωνάκι βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια. Το απίστευτο περιστατικό που προκαλεί οργή. Επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία εντός της ημέρας.

Οργή προκαλεί η συμπεριφορά πασίγνωστου καθηγητή χειρουργικής, καθηγητή χειρουργικής στο Ιπποκράτειο, ο οποίος συνελήφθη καθώς πήρε φακελάκι από ασθενή με καρκίνο. Ο γνωστός γιατρός που διατηρεί και γραφείο στο Κολωνάκι φέρεται ότι εκβίαζε τον άτυχο ασθενή από τον περασμένο Ιούνιο!

Όλα ξεκίνησαν όπως κατήγγειλε ο ασθενής που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια του γιατρού το περασμένο καλοκαίρι. Τον Ιούνιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο παχύ έντερο. Ο γιατρός τότε του ζήτησε και πήρε το πρώτο φακελάκι.
Δυστυχώς η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε και δεύτερη επέμβαση. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο άτυχος άνδρας αναγκάστηκε να δώσει και δεύτερο φακελάκι στον γιατρό.
Όταν λίγο καιρό αργότερα πήγε να επισκεφθεί τον γιατρό για τρίτη φορά πάγωσε. Ο γιατρός του συμπεριφέρθηκε άσχημα και του είπε ότι του οφείλει 600 ευρώ από την δεύτερη επέμβαση.

Εικόνα

Την περασμένη Δευτέρα ο άτυχος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο όπου υπηρετεί ο γιατρός με ακατάσχετη αιμορραγία. Ο γιατρός και πάλι του συμπεριφέρθηκε άσχημα, προφανώς λόγω της οφειλής των 600 ευρώ…
Έτσι ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να καταγγείλει τον γιατρό στην αστυνομία.
Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων έστησαν επιχείρηση. Το ποσό προσημειώθηκε και ο ασθενής πήγε να το παραδώσει στον γιατρό την Τετάρτη.
Ο γιατρός ωστόσο ήταν στο χειρουργείο και καθυστέρησε. Έτσι στήθηκε νέα επιχείρηση χθες το απόγευμα. Μόλις ο χειρουργός πήρε τα χρήματα επενέβησαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες…
Όπως καταγγέλλει ο ασθενής έχει δώσει συνολικά στον γιατρό 2.650 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου
https://www.newsit.gr/egklhma/syllipsi- ... i/2709225/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 02 Φεβ 2019, 20:10

02|02|2019
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ.

Εικόνα

Τελικά η κρίση δεν αφορά σε μεμονωμένες οικογένειες που αναγκάζονται να μένουν ακόμη και χωρίς ρεύμα. Μετά την αποκάλυψη ότι στο Βόλο ένα κορίτσι διάβαζε στο πεζοδρόμιο με το φως της λάμπας επειδή δεν είχε ρεύμα στο σπίτι της, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως.
http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF% ... 91-%CE%9B/

Οικογένεια με δίδυμα μωρά ζει επί πέντε χρόνια με κομμένο το ρεύμα.
Το οικογενειακό δράμα που εκτυλίσσεται σε ένα χωριό στο δήμο Ζαγοράς στη Μαγνησία αποκαλύφθηκε όταν μία οικογένεια έκανε αίτηση ώστε να επανασυνδεθεί το ρεύμα.

Η οικογένεια, που έχει και δίδυμα βρέφη ενός έτους, ζει σε ένα σπίτι που έχει καταστραφεί ολοσχερώς από φωτιά. Στο παρελθόν είχαν καταφύγει σε παράνομες επανασυνδέσεις ρεύματος, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να προχωρήσει σε ξήλωμα της παροχής ρεύματος. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η οικογένεια ζει στο σκοτάδι.

Η οφειλή προς τη ΔΕΗ φτάνει το ποσό των 9.000 ευρώ και τους εγκρίθηκε από τον δήμο βοήθημα 4.600 ευρώ ώστε να προβούν σε διακανονισμό.

Από τον δήμο απευθύνεται έκκληση στήριξης της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το magnisianews, το τελευταίο διάστημα και άλλες περιπτώσεις, σοβαρότερες ακόμη, απασχολούν διευθυντές και καθηγητές σχολείων, οι οποίος τις χειρίστηκαν με απόλυτη διακριτικότητα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκράτη Σαβελίδη, τους τελευταίους δύο μήνες έφτασαν σε γνώση της υπηρεσίας, δύο πανομοιότυπα περιστατικά που αφορούσαν διακοπή ρεύματος σε σπίτια μαθητών, και συγκεκριμένα στη πρώτη περίπτωση επρόκειτο για την αναπνευστική συσκευή του μικρού αδελφού μαθητή!

Μιλώντας για το πρόσφατο γεγονός της μαθήτριας που διάβαζε υπό το φως του στύλου, καθώς στο σπίτι της δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα, ο διευθυντής τόνισε ότι δεν είχε ενημερωθεί το σχολείο και έγιναν οι ενέργειες στη ΔΕΗ για να επανασυνδέσει το ηλεκτρικό, κάτι που συνέβη και στις άλλες περιπτώσεις…

«Πίσω από κάθε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος υπάρχει και ένας μαθητής. Οι διευθυντές όλων των σχολείων της Μαγνησία επιλήφθηκαν. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν το γνώριζαν, επιλήφθηκαν όμως άμεσα. Η λύση δεν προκύπτει ούτε από τη Β’θμια ούτε από το σχολείο, αλλά για κάθε παιδί αυτής της χώρας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο διευθυντής.

Δίνουν πρωινό
Ο διευθυντής εξήγησε πως τα σχολεία αντιμετωπίζουν τέτοια γεγονότα με διακριτικότητα, γιατί οι μαθητές είναι περήφανοι και αξιοπρεπείς, με συνέπεια να δυσκολεύονται να απευθυνθούν στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι όμως όταν ενημερώνονται τα επιλύουν.

Ο κ. Σαβελίδης επανέλαβε πως μόνο στη Μαγνησία σιτίζονται 241 παιδιά με την παροχή πρωινού με τη συμβολή της Μητρόπολης Δημητριάδος και διερωτήθηκε ποιος παρέχει τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας…

Σύμφωνα με τον ίδιο «δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια γεγονότα και η Διεύθυνση θα κάνει εντός των ημερών τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει παρέμβαση στο υπουργείο και σε άλλους φορείς.

Σημειώνεται πως σήμερα το πρωί στις 10:30 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ΓΕΛ Αγριάς, ενώ εκδόθηκε και ανακοίνωση από το Γυμνάσιο της περιοχής όπου αναφέρεται στο θέμα του χαρακτηρισμού των μαθητών στην κοινωνία.

Η δημοσιοποίηση αυτού του περιστατικού φαίνεται να επηρέασε την τοπική κοινωνία, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα παιδιά να είναι δακτυλοδεικτούμενα, ανέφερε ο κ. Σαβελίδης, που ζήτησε οι Πολιτειακοί άρχοντες να επιληφθούν των θεμάτων που προκύπτουν, ενώ ενημέρωσε πως στο Γυμνάσιο Αγριάς δεν φοιτά η παραπάνω μαθήτρια, αλλά η συγκεκριμένη οικογένεια έχει δύο μαθητές Λυκείου και έναν Δημοτικού.
http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf% ... %95%ce%a1/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 04 Φεβ 2019, 21:15

04|02|2019
AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ’ ΔΩΣΕ ΤΑ «ΥΠΟΛΟΙΠΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ «ΧΡΩΣΤΑΓΕ».

Εικόνα

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ Τ’ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ.

Ο χειρούργος Γιώργος Θεοδωρόπουλος, «ζεν πρεμιέ» των πανεπιστημιακών αμφιθεάτρων και «εξέχων» αναπληρωτής καθηγητής της ιατρικής σχολής, είχε κάνει μαρτύριο την ζωή 39χρονου καρκινοπαθούς βιοπαλαιστή, ο οποίος και είχε υποβληθεί σε εγχείρηση παχέος εντέρου από τον περασμένο Ιούνιο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Αθήνας.

Όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, γι αυτήν την επέμβαση ο Θεοδωρόπουλος είχε εισπράξει φακελάκι 1.650 ευρώ, εκ των οποίων τα 150 ευρώ αφορούσαν το … δώρο του αναισθησιολόγου. Η εγχείρηση δεν πήγε καλά και τον περασμένο Σεπτέμβριο ο καρκινοπαθής οδηγήθηκε στη βάσανον και δεύτερου χειρουργείου αλλά απέδωσε στον καθηγητή ως φακελάκι μόνον τα 1000 ευρώ, καθώς αδυνατούσε να βρει τα υπόλοιπα. Ούτε αυτή η επέμβαση όμως δεν πήγε καλά καθώς ο 39χρονος είχε ενοχλήσεις στο έντερό του αλλά επισκεπτόμενος τον χειρουργό στο Ιπποκράτειο, εκείνος λόγω του παλαιού «χρέους» του έκανε «μούτρα» και δεν αποφάσισε καν την εισαγωγή του τελευταίου στο δημόσιο νοσοκομείου για εκ νέου εξετάσεις. Έτσι ο 39χρονος, με την συνδρομή ιδιωτικού ερευνητή, κατέφυγε στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, που τον συνέλαβε επ’ αυτοφώρω να τσεπώνει τα «χρωστούμενα» των 600 ευρώ.

Εικόνα

ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο «ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΣ»
Ο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Ναύπλιο Αργολίδας και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στην Τρίπολη Αρκαδίας. Το 1986 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 1992 με «Άριστα». Τιμήθηκε με την εκφώνηση του «Όρκου του Ιπποκράτη» κατά την τελετή αποφοίτησης λόγω του υψηλότερου βαθμού του πτυχίου του μεταξύ των συμφοιτητών του. Η συσσώρευση εμπειριών σε νοσηλευτικά ιδρύματα του εξωτερικού άρχισε από τα φοιτητικά του έτη με την παρακολούθηση προγραμμάτων μηνιαίας κλινικής εκπαίδευσης στην Ευρώπη. Η ερευνητική δραστηριότητα του άρχισε αμέσως μετά το πέρας των φοιτητικών του σπουδών, οπότε και ξεκίνησε την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής του στην Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, που αφορούσε στη μελέτη καρκινικών δεικτών σε νεοπλάσματα του πεπτικού και, η οποία κρίθηκε με το βαθμό «Άριστα». Ήδη από τότε κατόρθωσε την αποδοχή ερευνητικών εργασιών του σε διεθνή ιατρικά περιοδικά με την πρώτη δημοσίευσή του να πραγματοποιείται το 1994.

Μετά από επιτυχείς Αμερικανικές εξετάσεις για τη λήψη της άδειας άσκησης της Ιατρικής, μετέβη στις ΗΠΑ, όπου, κατά τη διάρκεια της 6ετούς ειδίκευσής του στη Γενική Χειρουργική και κατέχοντας έμμισθες θέσεις σε 3 έγκριτα ιδρύματα της χώρας, συμμετείχε ενεργά σε περισσότερες από 1500 χειρουργικές επεμβάσεις, στα πλαίσια καθορισμένων προγραμμάτων εκ περιτροπής άσκησης, όπως προβλέπεται από το Αμερικανικό σύστημα άσκησης των ειδικευομένων. Το γνωστικό του υπόβαθρο αναδείχθηκε με την υψηλή βαθμολογία (91-99%) που πετύχαινε στις ετήσιες γραπτές εξετάσεις κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του στη Γενική Χειρουργική. Ακολούθησε η μετεκπαίδευσή του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου και Πρωκτού σε πιστοποιημένο πρόγραμμα εξειδίκευσης των ΗΠΑ (Αccredited Fellowship in Colon & Rectal Surgery). Aπέκτησε σημαντική εμπειρία συμμετέχοντας σε περισσότερες από 400 επεμβάσεις που αφορούσαν το κατώτερο πεπτικό σύστημα και εξειδικεύθηκε σε ενδοσκοπικές τεχνικές.

Η υποειδίκευση του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου εμπλουτίστηκε περαιτέρω όταν, από τη θέση του Επίκουρου Καθηγητή (2013), έλαβε μετεκπαιδευτική άδεια διάρκειας 6 μηνών για να μεταβεί στο εξειδικευμένο τμήμα της Χειρουργικής Παχέος Εντέρου του διεθνούς φήμης Ιδρύματος Cleveland Clinic στη Florida των ΗΠΑ. Το 2005 ανακηρύχθηκε Fellow of American College of Surgeons (FACS) από το Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών, ενώ το 2014, λόγω της κλινικής και επιστημονικής συμβολής και αφοσίωσής του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου, ανακηρύχθηκε Fellow of American Society of Colon and Rectal Surgeons (FASCRS) από την Αμερικανική Εταιρεία Χειρουργικής Παχέος Εντέρου. Από το 2007 έως και σήμερα, στην Ακαδημαϊκή θέση του, τόσο, ως Λέκτορας, όσο, και ως Επίκουρος και Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής, έχει διενεργήσει πλέον των 2.000 εκλεκτικών και επειγουσών χειρουργικών επεμβάσεων.

Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 550 λαπαροσκοπικές επεμβάσεις κοιλίας. Οι περίπου 1.000 από τις επεμβάσεις του αφορούν τη χειρουργική παχέος εντέρου και πρωκτού και περισσότερες από 150 την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική του παχέος εντέρου. Στις χειρουργικές κολο-ορθο-πρωκτικές επεμβάσεις που έχει διενεργήσει περιλαμβάνεται η εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνικών, όπως σφιγκτηροσωστικών επεμβάσεων για καρκίνο του ορθού, κολοπρωκτικές αναστομώσεις με κατασκευή κολονικής νεοληκύθου, εξωανελκτηριακές κοιλιοπερινεϊκές εκτομές με αποκατάσταση με κρημνό από γλουτιαίο και από ορθό κοιλιακό μυ, σφιγκτηροπλαστικές, δερματικοί και βλεννογονικοί κρημνοί στην αντιμετώπιση πρωκτικών παθήσεων, απολίνωση μεσοσφιγκτηριακής μοίρας του συριγγώδους πόρου, περινεϊκές προσπελάσεις για πρόπτωση ορθού και όλο το φάσμα των χειρουργικών τεχνικών που εφαρμόζονται στις φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου.

Είναι κάτοχος 12 βραβείων και διακρίσεων και 4 υποτροφιών και έχει συμπεριληφθεί σε 3 διεθνείς συλλογές βιογραφικών.
http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf% ... %9f%ce%a5/
https://www.espressonews.gr/reportaz/20 ... rkinopathi

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 08 Φεβ 2019, 21:13

08/02/2019
Πέθανε το '12, πήρε δίπλωμα «πεθαμένος», αναστήθηκε το '14 και σήμερα είναι φυλακή!

Εικόνα

Πέθανε το 2012 από την καρδιά του, λόγω σακχαρώδους διαβήτη. Αναστήθηκε το 2014 και σήμερα βρίσκεται κρατούμενος στον Κορυδαλλό!

Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν 50χρονο, που μπλέχτηκε σε μία περίεργη υπόθεση, η Δικαιοσύνη του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα μέχρι την τέλεση της δίκης και βρέθηκε στον αέρα, μην μπορώντας να ζήσει την οικογένειά του. Ηταν ευκατάστατος, επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν σε χώρες του εξωτερικού, αλλά βρέθηκε... πανί με πανί από τη μία μέρα στην άλλη.

Τότε, κάποιος τον πλησίασε, του είπε να του βγάλει πλαστό πιστοποιητικό θανάτου, για να αρθεί η απαγόρευση εξόδου στο εξωτερικό. Εβαλε λοιπόν τους δικούς του, να τον δηλώσουν ως πεθαμένο και με παλιό δελτίο ταυτότητας, που είχε στην κατοχή του, ταξίδεψε στην Φρανκφούρτη. Εκεί με το πραγματικό του όνομα δούλεψε σε εστιατόριο για 2,5 χρόνια.

Σ’ αυτό το διάστημα, όχι μόνο ερχόταν στην Ελλάδα, αλλά κατάφερε να ανανεώσει (!) και το επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης!

Τελικά, το 2014 η ζωή μετά θάνατον τον... κούρασε και πήγε στο προξενείο. Τους είπε τι είχε συμβεί κι αφού κατάφεραν να... κλείσουν το στόμα τους, από το σοκ, όταν αντίκρισαν έναν... νεκρό, τον ενημέρωσαν ότι θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Το ένταλμα βέβαια, άργησε 18 μήνες και συνέχισε να ζει και να εργάζεται στην Φρανκφούρτη, σαν να μην τρέχει τίποτα, ώσπου μία μέρα του χτύπησε την πόρτα η Ιντερπόλ και τον συνέλαβε για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του συνεργάτη του.

Η υπόθεσή του θα εξεταστεί σε β’ βαθμό στις 27/3, ενώ για την πλαστογραφία του θανάτου η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 6 Μαρτίου.



«Είμαι κρατούμενος στον Κορυδαλλό, ακόμα είμαι νεκρός στα χαρτιά. Το 2004 έσμιξα με φίλο παλιό που είχαμε κάνει παλιά δουλειά και του είχα εμπιστοσύνη. Είχα δώσει ένα σπίτι, είχα πάρει καλά λεφτά, αυτός το εκμεταλλεύτηκε, μου είπε να βάλουμε λεφτά και να πάρουμε ανάθεση σε παραλία. Θα την παίρναμε χωρίς διαγωνισμό, για μία τετραετία, είχε γνωστό σε κόμμα...

Του έδωσα τα λεφτά, αφού πέρασαν δυο μήνες και με πήγαινε από αύριο σε αύριο, είχε τάξει ότι θα βάλει την πρώην γυναίκα μου σε μια δουλειά κτλ. Του έκανα μήνυση. Το 2007, κάποιοι πήγαν να τον σκοτώσουν. Τα δικά του τα αγόρια... Κάποια μέρα κι ενώ πήγαινα στη δουλειά μου, με σταμάτησαν, μου είπαν ασφάλεια, μου έβαλαν χειροπέδες και με έσπασαν στο ξύλο.

Πήγα στη ΓΑΔΑ και στην κατάθεση που έδωσα, μου είπαν ότι με κατηγορούν για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Κέρδισε την υπόθεση γιατί ήταν κατηγορούμενος αυτός και η γυναίκα του για κακούργημα, για το ποσό που μου είχε φάει και με αυτό θα έβγαζε ότι και καλά τον εκβιάζω εγώ. Μετά με εκβίαζαν και μου έλεγαν μην πας να ενοχλήσεις τον τάδε, δεν θα τη γλιτώσεις και τέτοια. Και δεν διεκδίκησα καν τα λεφτά μου.

Έδινα ένα χρόνο παρών στην αστυνομία, μου τέλειωσαν τα λεφτά, μου λέει ένας φίλος, δεν κάνεις τον πεθαμένο να καθαρίσεις μέχρι να γίνει το δικαστήριο; Τελικά το έκανα. 23/3/2012 πέθανα, με έθαψαν στην Ξάνθη. Πήγα στη Γερμανία κανονικά με παλιά ταυτότητα, δούλεψα 5 χρόνια, έφτιαξα τη ζωή μου και πήγα στο Προξενείο να τους πω να μου βγάλουν διαβατήριο.

Ειδοποιήθηκε η Ιντερπόλ, με συνέλαβαν μετά από 1,5 χρόνο» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο «Μαζί σου».
https://www.ethnos.gr/ellada/20497_peth ... nai-fylaki


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 09 Φεβ 2019, 22:43

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019
Συνεχίζεται το εμπόριο ναρκωτικών, κινδυνεύουμε λένε οι φοιτητές του ΑΠΘ.

Εικόνα

Κραυγή αγωνίας απευθύνουν για ακόμη μια φορά οι φοιτητές του ΑΠΘ για το ζήτημα της διακίνησης ναρκωτικών στους χώρους του Πανεπιστημίου.


Όπως λένε χαρακτηριστικά, το εμπόριο ναρκωτικών, ακόμη και μετά τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζεται, ενώ οι φύλακες ιδιωτικής εταιρείας αδυνατούν να διαχειριστούν το ζήτημα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους φοιτητές υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία, όπου γίνεται η διακίνηση όπως είναι η πλατεία Χημείου, η παλιά Φιλοσοφική και το Αστεροσκοπείο.

Σημειώνεται ότι τον Δεκέμβριο του 2018 η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στους χώρους του ΑΠΘ, κατά την οποία συνελήφθησαν 40 άτομα.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι Ψυχολογίας, Φυσικού, Αγγλικού και Δημοσιογραφίας πήραν πρωτοβουλία να αναλάβουν δράση και κινητοποιήσουν περισσότερους φοιτητές για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

«Με μία σκούπα της Αστυνομίας δεν καλυτερεύει η κατάσταση. Είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει χρόνια στον χώρο του πανεπιστημίου. Η δομή του ΟΚΑΝΑ στο ΑΧΕΠΑ έκλεισε μετά από αιτήματα των φοιτητών έκλεισε το καλοκαίρι, ωστόσο ακόμη υπάρχει το ναρκοεμπόριο στους χώρους του πανεπιστημίου», ανέφερε σε σημερινή συνέντευξη τύπου η πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Ψυχολογίας, Νάσια Παλάντζα.

«Μετά την τελευταία επιχείρηση της Αστυνομίας δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία, όπου γίνεται το εμπόριο, όπως είναι η παλιά Φιλοσοφική, στην πλατεία Χημείου και στο Αστεροσκοπείο. Δεν υπάρχει φύλαξη του Πανεπιστημίου. Υπάρχει ένα ιδιωτικό security, που το προσωπικό δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε.

Οι φοιτητές τάσσονται, παράλληλα, κατά της κατάργησης του ασύλου στα Πανεπιστήμια, ενώ όπως σημειώνουν το ζήτημα των ναρκωτικών λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για να καταργηθεί το άσυλο στα πανεπιστήμια.

«Με βάση την όξυνση της διακίνησης μέσα στα πανεπιστήμια ξεκίνησε μία κουβέντα και με αφορμή το πόρισμα Παρασκευόπουλου για την κατάργηση του ασύλου. Το άσυλο εμείς οι φοιτητές το αναγνωρίζουμε ως ένα μέτρο που προστατεύει το δικαίωμά μας να διεκδικούμε οργανωμένα, να οργανώνουμε κινητοποιήσεις, ακόμη και καταλήψεις με αποφάσεις συλλογικών οργάνων. Το πόρισμα Παρασκευόπουλου δημιουργήθηκε με αφορμή το ζήτημα της διακίνησης ναρκωτικών, ωστόσο χτυπάει το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα, τις διεκδικήσεις μας κλπ. Το πόρισμα ποινικοποιεί την κατάληψη ως μέσο διεκδίκησης ακόμη και όταν είναι απόφαση φοιτητικού συλλόγου. Το ζήτημα των ναρκωτικών λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για να συνδεθεί με την κατάργηση του ασύλου», τονίζει η πρόεδρος φοιτητικού συλλόγου Δημοσιογραφίας και Μέσων Επικοινωνίας, Άννα Μαρία Ηλιού.

Οι φοιτητές του ΑΠΘ ζητούν να υπάρχουν ποινές για τους ναρκέμπορους, να αυξηθεί η κρατική χρηματοδότηση για τα Πανεπιστήμια, έτσι ώστε:
«Διεκδικούμε να αυξηθεί η κρατική χρηματοδότηση στους χώρους του πανεπιστημίου, που η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί κατά 80%. Με την ευθύνη του Πανεπιστημίου να υπάρχουν εξειδικευμένοι άνθρωποι που θα προστατεύουν τους χώρους του Πανεπιστημίου. Θέλουμε οι φοιτητικοί σύλλογοι να είναι χώροι ζωντανής δημιουργίας. Ακόμη, διεκδικούμε ποινές στους εμπόρους που διακινούν ναρκωτικά εντός του ΑΠΘ», επισημαίνει η πρόεδρος από τον σύλλογο φοιτητών Ψυχολογίας, Κωνσταντίνα Λιαράτσικα.


https://www.foititikanea.gr/%CF%80%CE%B ... E%B5%CE%BF

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 14 Φεβ 2019, 19:42

Φεβρουάριος 12, 2019
Όλα έτοιμα: Οι Έλληνες, λένε ΝΑΙ στην Παγκόσμια εξουσία.

Εικόνα

Σαν να μην έφταναν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, έχουμε και ένα άλλο το οποίο βέβαια δεν είναι μόνο ελληνικό.

Μπήκαμε δυναμικά στην ψηφιακή εποχή και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό, διότι η υπέρμετρη χρήση της τεχνολογίας, φέρνει πάντα κακά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, το 37,7% των Ελλήνων είναι εθισμένο στο internet, την στιγμή που ο μέσος Ευρωπαϊκός όρος, είναι στο 25%.


Επειδή κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι τα παραπάνω στοιχεία μπορεί να μην δείχνουν ότι οι Έλληνες, έχουν εθιστεί στα παιχνίδια της Παγκόσμιας εξουσίας, μπορείτε να δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Δεν είναι αστείο το παραπάνω γεγονός, ούτε θα πρέπει να το προσπεράσουμε!

Φυσικά, με αυτά τα προβλήματα δεν ασχολείται κανείς. Οι κυβερνήσεις θέλουν πολίτες-ζόμπι, που θα κάνουν αυτό που θέλουν αυτές. Οι Έλληνες ψηφίζουν ΝΑΙ στην Παγκόσμια εξουσία. Αυτό δείχνουν οι προτιμήσεις τους κακά τα ψέματα. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις και κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο.

Πάμε να δούμε τα σημεία που δείχνουν, ότι έχουμε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, για την είσοδο της χώρας μας με τον πιο επίσημο τρόπο, στην αγκαλιά της Παγκόσμια εξουσίας:

Οι ελληνικές πόλεις, γίνονται έξυπνες:





Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 14 Φεβ 2019, 19:47

Χώρα-πρότυπο, αφού η κοινωνία είναι πολυπολιτισμική. Οι μετανάστες ελέγχουν τους Έλληνες:



Η Ελλάδα έδωσε Όνομα-Γλώσσα-Εθνότητα, σε ξένο Κράτος και δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την οικονομική ανεξαρτησία της Μακεδονίας, από το κεντρικό Κράτος. Δεν είναι ούτε αστείο, ούτε υπερβολικό αυτό.



Ο λαός έχει ξεχάσει την Ιστορία του:



Τα σχόλια δικά σας!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 15 Φεβ 2019, 21:44

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019
Λαμία: Παρέμβαση Εισαγγελέα για μεθυσμένους και επικίνδυνους οδηγούς.

Εικόνα

Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και αφαιρέθηκε το δίπλωμα από τον 67χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος ανάποδα στην εθνική οδό.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας με αφορμή το χθεσινό συμβάν, που από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, όταν 67χρονος Λαμιώτης οδηγούσε μεθυσμένος ανάποδα στην εθνική οδό, για 15 ολόκληρα χιλιόμετρα.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... i-odo-foto

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας κ. Χάρης Λακαφώσης έδωσε παραγγελία, πέρα από τα προβλεπόμενα πρόστιμα από τον Κ.Ο.Κ., να κατασχεθεί το αυτοκίνητο και να αφαιρεθεί το δίπλωμα του 67χρονου μέχρι να γίνει το δικαστήριο, ο οποίος θα χρειαστεί να ξαναδώσει εξετάσεις για να αξιολογηθεί εάν είναι ικανός να οδηγήσει.

Εικόνα

Σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας όταν υπάρχει αμφιβολία για την σωματική και τη διανοητική ικανότητα του οδηγού, ώστε να μπορεί να ελέγχει το όχημα, τότε θα πρέπει να αφαιρείται η άδεια ικανότητας οδήγησης, να κατάσχεται το αυτοκίνητο, ενώ οι οδηγοί θα εξετάζονται από γιατρούς και θα δίνουν πάλι εξετάσεις.

«Δεν παίζουμε με ανθρώπινες ζωές»
Σύμφωνα με πληροφορίες τα παρά πολλά τροχαία που γίνονται στη Φθιώτιδα, εκ των οποίων αρκετά από αυτά οφείλονται σε μέθη, είναι ο λόγος που ο Εισαγγελέας υιοθετεί την σκληρή αυτή στάση, ειδικά απέναντι σε εκείνους που συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι ξανά και ξανά, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα άλλων πολιτών....«Δεν μπορούμε να παίζουμε με ανθρώπινες ζωές...», φέρεται να είπε ο κ. Λακαφώσης δίνοντας αυστηρές εντολές στην Τροχαία και στην αρμόδια Δ/νση του Υπουργείου Μεταφορών για την εφαρμογή του νόμου.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... us-odigoys

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Φεβ 2019, 19:10

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019
KENTРО АΘΗΝΑΣ. ΕΤΟΣ 2019. Κρατος ΚΟΥΦΟ, ΤΥΦΛΟ & ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
Μπάφο και στοματικό 2 ευρώ, πρέζα και… έρωτας 5 ευρώ!


Εικόνα

«Σίσα, πρέζα, κόκα… παρέα φίλε, παρέα»…
Είναι οι λέξεις που ακούς σχεδόν κάθε τρία-τέσσερα μέτρα, με το που μπαίνεις στο Πεδίον του Αρεως, από την κεντρική του είσοδο. Ακριβώς στο σημείο που έφιππος δεσπόζει ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος στο μαρμάρινο βάθρο του. Και γύρω του όχι πια «στρατιώτες», αλλά φιγούρες που δυστυχισμένες περιφέρονται ψάχνοντας το δικό τους «τριπάκι»…

Εξι μήνες μετά τον περασμένο Ιούλιο, όταν το πάρκο των 277 στρεμμάτων, αλλά και κεντρικές πλατείες της Αθήνας, όπως η πλατεία Βικτωρίας, ακόμη και η Ομόνοια, έγιναν πρόχειροι καταυλισμοί προσφύγων, το Πεδίον του Αρεως εξακολουθεί να «φιλοξενεί» ξεριζωμένους ανθρώπους κυρίως από το Αφγανιστάν αλλά και τη Συρία. Αρκετοί από αυτούς, δίχως πλέον χρήματα, στέγη αλλά και μέλλον, προσπαθούν απλά να επιβιώνουν μέρα τη μέρα, ή μάλλον. νύχτα τη νύχτα. Γνωρίζοντας λίγες και μόνο λέξεις στα ελληνικά, νεαροί πρόσφυγες βγάζουν το νυχτοκάματό τους αφού έχουν «ενσωματωθεί» με τους «μόνιμους» επισκέπτες του πάρκου, στην «καλύτερη» πουλώντας ναρκωτικά και στη χειρότερη κάνοντας «ψωνιστήρι» για 2 έως 5 ευρώ!

Εικόνα

Εδώ, ο έρωτας φοράει παντελόνια και έχει άδειες τσέπες, χωρίς επίσημα έγγραφα και άδεια παραμονής. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις νεαρές προσφυγοπούλες χάνονται ξαφνικά από τους δικούς τους ανθρώπους σαν «σκιές», καθώς πέφτουν θύματα trafficking ακριβώς στις ίδιες περιοχές της Αθήνας.

«Πρέζα, κόκα και… παρέα»
Μόλις χθες βράδυ, όχι ιδιαίτερα αργά, λίγο μετά τις 11. Στην κεντρική είσοδο που βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Μαυρομματαίων, ήδη βρίσκονται συγκεντρωμένα περίπου 50 άτομα. Μέχρι και πριν από μία εβδομάδα, σε αυτό το σημείο είχε στηθεί το γιορτινό «χωριό του Αϊ-Βασίλη», το οποίο είχε περιφρούρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μόλις οι γιορτές πέρασαν, οι φρουροί έφυγαν μαζί με το «χωριό», οι μεταλλικές κατασκευές του οποίου ακόμη έχουν παραμείνει σκορπισμένες μετά την είσοδο του πάρκου. Με το που προσεγγίζουμε την είσοδο τρεις νεαροί, με σπαστά ελληνικά μάς πλησιάζουν. «Σίσα φίλος… σίσα, πρέζα, κόκα… Και παρέα φίλος», μας λένε ενώ τους προσπερνάμε.

Αφήνουμε πίσω μας δυστυχισμένους ανθρώπους που κάνουν μπροστά μας χρήση με αντάλλαγμα 5 ευρώ. Τόσο κοστίζει ο συμπυκνωμένος σε ένα κρυσταλλάκι «σίσα» παράδεισός τους… Με καλαμάκια βάζουν τους μικρούς διάφανους κρυστάλλους σε γυάλινες αυτοσχέδιες πίπες και με αναπτήρα καίνε σιγά σιγά το ναρκωτικό.

Είναι «η κοκαΐνη των φτωχών», κοστίζει ελάχιστα, φτιάχνεται από ένα μείγμα μεθαμφεταμίνης και χημικών -έως και υγρών μπαταρίας ή λάδια μηχανής- ενώ η επίδρασή του διαρκεί για μέρες. Σύμφωνα με μελέτη του ΚΕΘΕΑ, το «σίσα» προκαλεί παραισθήσεις κι επιθετικότητα, ενώ χαρακτηρίζεται «γρήγορος θάνατος». Ανοίγει στο σώμα του χρήστη πληγές που δεν μπορούν να επουλωθούν με αποτέλεσμα να προκαλούν μολυσματικές ασθένειες.

Εικόνα

Λίγα λεπτά μετά, βρισκόμαστε πίσω από το εγκαταλελειμμένο κτίριο του άλλοτε κοσμοπολίτικου «Green Park». Γύρω από αυτό, αντίσκηνα προσφύγων αλλά και μικρές εστίες με φωτιά -είδαμε τουλάχιστον τρεις σε ακτίνα 20 μέτρων- για να ζεσταθούν οι λιγοστοί «φιλοξενούμενοι». Εκεί καταλήγει και η οδός με τις προτομές των Ηρώων του 1821. Και σε αυτό το σημείο, μας πλησιάζουν για να μας προσφέρουν… «παρέα».
Λίγες λέξεις είναι αρκετές. Κι επαναλαμβανόμενες. Οι νεαροί δηλώνουν ότι είναι από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και τη Συρία, σου περιγράφουν απλά και «κοφτά» όσα σου «προσφέρουν» και συνήθως σε πλησιάζουν δύο μαζί.

Εικόνα

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ 50ΑΡΗΔΕΣ
Βρίσκουμε τον Χαλίντ που δέχεται να μας πει δύο κουβέντες παραπάνω για το «ψωνιστήρι» του πάρκου. Η προσωπική του ιστορία, πάνω κάτω ίδια με εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών του. Εφυγε από τη Συρία την περασμένη άνοιξη και πέρασε μέσω Τουρκίας στην Τήλο.

Τότε όλη του η «περιουσία» ήταν κάτι λιγότερο από τρεις χιλιάδες ευρώ. Οταν έφτασε στην Αθήνα, το περασμένο καλοκαίρι, οι διακινητές τού είπαν ότι αυτά τα χρήματα θα έφταναν και θα περίσσευαν για να φτάσει μέχρι τη Γερμανία. Επρεπε όμως να περιμένει, να ακολουθήσει τη «διαδικασία» κι όταν τα πράγματα «χαλαρώσουν» να φύγει. Εμεινε με τον ξάδελφό του στον πρόχειρο καταυλισμό του Πεδίου του Αρεως.

Μετά για λίγες μέρες βρέθηκε στα στενά κάτω από την πλατεία Βικτωρίας, προωθήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου μέχρι τον Νοέμβριο και μετά… γύρισε στο πάρκο. Τα χρήματα τελείωσαν και η «εύκολη» λύση βρίσκεται στα σκοτάδια πίσω από θάμνους και παγκάκια… «Είμαστε εδώ κάποια παιδιά, ο πιο μεγάλος είναι 25», λέει. «Εδώ και τρεις-τέσσερις μήνες, όταν έφυγαν οι πιο πολλές οικογένειες και πήγαν σε άλλους καταυλισμούς, μείνανε κάποιοι γιατί έχει δουλειά…» συμπληρώνει. «Δεν το κάνουν κάθε βράδυ, αλλά σίγουρα 3-4 φορές τη βδομάδα.

Εικόνα

Ερχονται κύριοι, συνήθως πάνω από 50 χρόνων, κάνουν μια βόλτα και γίνεται η δουλειά. Στην αρχή έρχονταν με τσάντες που είχαν κάποια τρόφιμα, έτσι για κάλυψη πιο πολύ…». Ο Χαλίντ μάς αφήνει μόλις πλησιάζουν δύο νεαροί. Τους λέει κάτι στη γλώσσα τους κι απομακρύνονται όλοι μαζί.

ΑΒΑΤΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ
Ο Μανώλης Μπαχλιτζανάκης μένει μόλις 50 μέτρα από το Πεδίον του Αρεως και χαρακτηρίζει στη «Freddo» την κατάσταση τραγική! «Είναι ένας παράδεισος που έχει μετατραπεί σε κόλαση! Γίνονται εγκληματικές πράξεις μέσα στο πάρκο. Ναρκωτικά, παράνομη πορνεία γυναικών και ανδρών, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Το πιο εγκληματικό όμως από όλα είναι η αδιαφορία των αρμοδίων!» δηλώνει. Στο ίδιο μήκος κύματος και η κ. Μαίρη που ζει στη Μαυρομματαίων. Μας μιλά για τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν: «Το πάρκο είναι άβατο πλέον! Γεμάτο ναρκομανείς και μετανάστες που εκδίδονται! Δεν μπορούμε να καθίσουμε ούτε σε ένα παγκάκι διότι είναι κατειλημμένα.

Είμαστε στα όριά μας. Η Περιφέρεια αδιαφορεί».
Οργισμένος είναι και ο περιπτερούχος επί της οδού Μαυρομματαίων, ακριβώς δίπλα από την κεντρική είσοδο του Πεδίου του Αρεως. «Θα πάρουμε πιστόλια στο τέλος! Μας έχουν διαλύσει, δεν έχει μείνει άνθρωπος στην περιοχή που κάποτε ήταν το διαμάντι της Αθήνας. Ολα είναι ξενοίκιαστα, έχουν παρατήσει εδώ πρόσφυγες και μετανάστες για να κρύψουν τους εμπόρους ναρκωτικών και τη διακίνηση», μας λέει συμπληρώνοντας:

«Είναι σχέδιο για να ξεπέσει η περιοχή και να την αγοράσουν σε λίγα χρόνια τσάμπα…».
Η πορνεία ανθεί στο πάρκο και τα θολά μάτια ναρκομανών, αστέγων και μεταναστών, που το στομάχι τους φωνάζει από την πείνα, «λάμπουν» μέσα στο σκοτάδι. Την άτυπη πιάτσα πορνείας που έχει δημιουργηθεί έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν και τουρίστες, οι οποίοι φαίνεται πως ανακάλυψαν μια μικρή «Ταϊλάνδη» στο κέντρο μιας δυτικής πρωτεύουσας. Αν και το πάρκο υπάγεται στην Περιφέρεια, ο Δήμος Αθηναίων όταν χρειάζεται, βοηθάει έμπρακτα.

Εικόνα

«Το Πεδίον του Αρεως είναι ένας πνεύμονας πρασίνου που αξίζει να γίνει επίκεντρο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας. Αν και δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου Αθηναίων, συμβάλλουμε όταν μας ζητείται για την καθαριότητα και τη φροντίδα του», υποστηρίζει ο Γιώργος Αποστολόπουλος, αντιδήμαρχος Πρασίνου. Για την… ιστορία μόλις 5 χρόνια πριν, η ανάπλαση του πάρκου κόστισε 9,6 εκατομμύρια ευρώ.
press-news.gr
https://stilpon.blogspot.com/2019/02/kent-2019-2-5.html

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Φεβ 2019, 22:16

Εικόνα


Εικόνα
Εικόνα


Εικόνα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 23 Φεβ 2019, 21:39

22.2.2019
Έκαναν ασφαλτόστρωση… γύρω - γύρω από Ι.Χ στην Θεσσαλονίκη.

Εικόνα

Ένα αυτοκίνητο εμποδίζει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται εδώ και λίγες μέρες στην Άνω Πόλη.



Πρόκειται για ένα Ι.Χ το οποίο σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής είναι παρατημένο εδώ και αρκετό καιρό επί της οδού Επταπυργίου 92. Από τη Δευτέρα ξεκίνησαν στο σημείο εργασίες ασφαλτόστρωσης με το Ι.Χ να καταλαμβάνει ένα μικρό τμήμα του δρόμου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ασφαλτοστρωθεί.

Εικόνα

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ το σημείο δεν θα ασφαλτοστρωθεί καθώς για να απομακρυνθεί το Ι.Χ χρειάζεται γερανός ο οποίος σύμφωνα με την τροχαία δεν υπάρχει για να πάει στο σημείο.

Εικόνα

Σημειώνεται ότι και άλλο ένα αμάξι καταλάμβανε ένα μικρό τμήμα του δρόμου με αποτέλεσμα να χρειαστεί να το… σπρώξουν για να μπορέσει να γίνει η ασφαλτόστρωση όσο καλύτερα γίνεται.

Τις εργασίες πραγματοποιεί ο δήμος Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα και αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλη Μαρτίου.
http://www.thessnews.gr/article/122735/ ... -fotovideo
http://www.gazzetta.gr/plus/perierga/ar ... ki-pic-vid

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 02 Μαρ 2019, 21:29

02/03/2019
Φωτιά στο ΚΑΤ, ένας νεκρός.
Τραγικό περιστατικό στο νοσοκομείο.


Εικόνα

Φωτιά ξέσπασε στις 10:08 στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Μετά από επικοινωνία του newsbeast.gr με την Πυροσβεστική, η Υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε στο σημείο, αλλά όταν οι δυνάμεις της έφτασαν η φωτιά είχε ήδη σβήσει.

Στο χώρο του νοσοκομείου εντοπίστηκε ένας νεκρός. Παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του.

Η ανακοίνωση του ΚΑΤ για τη φωτιά και το θάνατο ασθενούς.
Ασθενής του ΚΑΤ ήταν ο 53χρονος που έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του, κατά τη διάρκεια φωτιάς σε δίκλινο δωμάτιο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ'.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου ο ασθενής δεν μπορούσε να περπατήσει, είχε περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου, για το οποίο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηρητική αγωγή.

Η φωτιά, αναφέρει η διοίκηση, κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία.

Ο διοικητής του νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... nas-nekros
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... -asthenoys


Εικόνα

jimdenin
Δημοσιεύσεις: 3032
Εγγραφή: 03 Απρ 2018, 13:57

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin » 04 Μαρ 2019, 13:03

Οι πληθυσμιακές εξελίξεις θα αλλάξουν πολλά σε αυτό τον τόπο. Μέχρι τότε υπομονή.

https://www.athensvoice.gr/politics/524 ... vaFT2jxBr8

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 06 Μαρ 2019, 03:17

The Rebel έγραψε:
02 Μαρ 2019, 21:29
02/03/2019
Φωτιά στο ΚΑΤ, ένας νεκρός.
Τραγικό περιστατικό στο νοσοκομείο.


Εικόνα

Φωτιά ξέσπασε στις 10:08 στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Μετά από επικοινωνία του newsbeast.gr με την Πυροσβεστική, η Υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε στο σημείο, αλλά όταν οι δυνάμεις της έφτασαν η φωτιά είχε ήδη σβήσει.
SpoilerShow
Στο χώρο του νοσοκομείου εντοπίστηκε ένας νεκρός. Παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του.

Η ανακοίνωση του ΚΑΤ για τη φωτιά και το θάνατο ασθενούς.
Ασθενής του ΚΑΤ ήταν ο 53χρονος που έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του, κατά τη διάρκεια φωτιάς σε δίκλινο δωμάτιο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ'.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου ο ασθενής δεν μπορούσε να περπατήσει, είχε περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου, για το οποίο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηρητική αγωγή.

Η φωτιά, αναφέρει η διοίκηση, κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία.

Ο διοικητής του νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... nas-nekros
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... -asthenoys


Εικόνα

04|03|2019
Αυτό είναι το κρεβάτι που κάηκε ζωντανός ο άτυχος 53χρονος στο ΚΑΤ – Εικόνες που συγκλονίζουν.

Εικόνα

Στις εικόνες που προέρχονται μέσα από τον θάλαμο του ΚΑΤ, φαίνεται το κρεββάτι καμένο, δείχνοντας έτσι το πως «μαρτύρησε» ο άτυχος άνδρας.

Εικόνα

Εικόνα

Νωρίτερα και η ΠΟΕΔΗΝ είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το νοσοκομείο, οι οποίες δείχνουν το δωμάτιο του θανάτου.

Η τραγική ιστορία
Σοκ είχε προκαλέσει το Σάββατο η είδηση ότι ένας άνθρωπος μόλις 53 ετών πέθανε από φωτιά στο νοσοκομείο ΚΑΤ που νοσηλευόταν. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, ο άνδρας είχε χειρουργηθεί στο ισχίο και στο χέρι και δεν μπορούσε να περπατήσει.
http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE% ... %B1%CE%BD/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28676
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 06 Μαρ 2019, 21:39

05/03/2019
Σοκαρισμένη η Χαλκίδα:
Παρέσυρε με το αυτοκίνητο μαθητή και τον εγκατέλειψε αβοήθητο!


Εικόνα

Αυξάνονται τα περιστατικά με τους ασυνείδητους οδηγούς που εγκαταλείπουν στην άσφαλτο τα θύματά τους.

Τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (4/3) στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στη Χαλκίδα.

ΙΧΦ αγνώστων λοιπών στοιχείων παρέσυρε και τραυμάτισε 13χρονο μαθητή που περπατούσε εκείνη την ώρα στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο!

Εκεί βρέθηκε ο πατέρας του παιδιού που το μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Δυστυχώς τα περιστατικά με τροχαία ατυχήματα (και δυστυχήματα) με τους οδηγούς να εγκαταλείπουν αβοήθητα τα θύματά τους (http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... -avoithito) συνεχώς αυξάνονται στο πλαίσιο αποφυγής του αυτοφώρου. Δυστυχώς και ο ίδιος ο ΚΟΚ επιτρέπει τη συγκεκριμένη παραβατικότητα με ποινές χάδι, ακόμη και σε περιπτώσεις που το θύμα πληρώνει με τη ζωή του τη συγκεκριμένη παραβατική συμπεριφορά.

Για το συμβάν την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... -avoithito

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών