Οι επιστήμονες της NASA κάνουν έρευνες πάνω στη διαστημική τεχνολογία και την οπλική τεχνολογία ώστε να επιτεθούμε στον πλανήτη των Μηχανικών. Δεν είναι αθάνατοι, απλώς έχουν ανώτερη τεχνολογία.Nito έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 18:04Το φαιδρόν είναι ότι όσοι με επιχειρήματα 19ου αιώνα προσπαθούν να εξαλείψουν και τα λίγα υπολείμματα χριστιανικής πίστης, είναι παραδόξως θετικοί για σχεδόν οποιαδήποτε new age απάτη περιλαμβανομένης της ομοιοπαθητικής, των γκονγκ κτλ.Bipsco έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 17:56Έχεις δίκιο, οι εξωγήινοι δεν θα μας σώσουν. Υπάρχει μια προφητεία, η οποία μας πληροφορεί ότι μια εξωγήινη φυλή, οι Μηχανικοί, θα αφανίσουν την ανθρώπινη φυλή. Λέγεται ότι αυτοί είναι οι δημιουργοί των ανθρώπων. Δεν έχει εξακριβωθεί όμως ο λόγος της εξόντωσης μας. Δεν ξέρω αν υπάρχει σωτηρία.Natasha έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 12:56
Σου ανάφερα για παράδειγμα της ίδιας σκέψης και λόγου τον Σοπενχάουερ και τον Χριστό και συ μου λες ότι λέω μαλακίες;;;
Και όχι, οι εξωγήινοι δεν μπορούν να σώσουν τις ψυχές μας. Είναι ΕΚΤΟΣ σωτηριολογικού πλαισίου.
Αν θα μας βοηθήσουν, θα είναι όταν θα βγουν τα τέρατα οι νεφελίμ πανω στην γη και θα μας κυνηγάνε να μας φάνε.
ΑΝ εμφανιστούν και τότε οι Ελ. Γιατί είπαμε ότι το μόνο ον που θα μας βοηθήσει τότε στα σίγουρα είναι ο Πολέμαρχος του Θεού.
Τυπώστε και κάτι απ αυτά που γράφω. Εκατό φορές τα έχω γράψει.
Δλαδή αν οι παλαιοημερολογίτες δήλωναν βίγκαν τη σαρακοστή, θα ήταν στα πάνελ της Έλλεν. Τώρα ούτε το Τηλεφώς δεν τους βγάζει.
Εμένα μ'αρέσει τo στοίχημα του Πασκάλ, που η απλοικότητά του χαρακτηρίζει τη συγκινητική αυθεντικότητα του σύγχρονου πιστού που δε θα κάτσει να το ψάξει, αλλά θα πει "αφού το έλεγε η γιαγιά μου έτσι θα είναι (ή έτσι πρέπει να είναι)". Βέβαια μπορεί να υπάρχει ο Αλλάχ και να τον κλείσει στο κλουβί με τους 40 μερακλήδες.
Τελικά υφίσταται η μονογαμία;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τελικά υφίσταται η μονογαμία;
Θα έρθει κ αυτηνης η ώρα.
Και γιατί μηχανικοί και όχι γιατροί; Εγώ αυτούς φοβάμαι περισσότερο.Bipsco έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 18:19Οι επιστήμονες της NASA κάνουν έρευνες πάνω στη διαστημική τεχνολογία και την οπλική τεχνολογία ώστε να επιτεθούμε στον πλανήτη των Μηχανικών. Δεν είναι αθάνατοι, απλώς έχουν ανώτερη τεχνολογία.Nito έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 18:04Το φαιδρόν είναι ότι όσοι με επιχειρήματα 19ου αιώνα προσπαθούν να εξαλείψουν και τα λίγα υπολείμματα χριστιανικής πίστης, είναι παραδόξως θετικοί για σχεδόν οποιαδήποτε new age απάτη περιλαμβανομένης της ομοιοπαθητικής, των γκονγκ κτλ.Bipsco έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 17:56
Έχεις δίκιο, οι εξωγήινοι δεν θα μας σώσουν. Υπάρχει μια προφητεία, η οποία μας πληροφορεί ότι μια εξωγήινη φυλή, οι Μηχανικοί, θα αφανίσουν την ανθρώπινη φυλή. Λέγεται ότι αυτοί είναι οι δημιουργοί των ανθρώπων. Δεν έχει εξακριβωθεί όμως ο λόγος της εξόντωσης μας. Δεν ξέρω αν υπάρχει σωτηρία.
Δλαδή αν οι παλαιοημερολογίτες δήλωναν βίγκαν τη σαρακοστή, θα ήταν στα πάνελ της Έλλεν. Τώρα ούτε το Τηλεφώς δεν τους βγάζει.
Εμένα μ'αρέσει τo στοίχημα του Πασκάλ, που η απλοικότητά του χαρακτηρίζει τη συγκινητική αυθεντικότητα του σύγχρονου πιστού που δε θα κάτσει να το ψάξει, αλλά θα πει "αφού το έλεγε η γιαγιά μου έτσι θα είναι (ή έτσι πρέπει να είναι)". Βέβαια μπορεί να υπάρχει ο Αλλάχ και να τον κλείσει στο κλουβί με τους 40 μερακλήδες.
Υπάρχει πλανήτης μηχανικών; Κάποιος τους ξέφυγε και κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ στο φόρουμ . Κάποιος να τους ειδοποιήσει
.
Αν τον ψάχνουν βεβαια

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμ ακόμη το κάθαρμα δεν έβγαλε το νο2.Bipsco έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 17:56Έχεις δίκιο, οι εξωγήινοι δεν θα μας σώσουν. Υπάρχει μια προφητεία, η οποία μας πληροφορεί ότι μια εξωγήινη φυλή, οι Μηχανικοί, θα αφανίσουν την ανθρώπινη φυλή. Λέγεται ότι αυτοί είναι οι δημιουργοί των ανθρώπων. Δεν έχει εξακριβωθεί όμως ο λόγος της εξόντωσης μας. Δεν ξέρω αν υπάρχει σωτηρία.Natasha έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 12:56
Σου ανάφερα για παράδειγμα της ίδιας σκέψης και λόγου τον Σοπενχάουερ και τον Χριστό και συ μου λες ότι λέω μαλακίες;;;
Και όχι, οι εξωγήινοι δεν μπορούν να σώσουν τις ψυχές μας. Είναι ΕΚΤΟΣ σωτηριολογικού πλαισίου.
Αν θα μας βοηθήσουν, θα είναι όταν θα βγουν τα τέρατα οι νεφελίμ πανω στην γη και θα μας κυνηγάνε να μας φάνε.
ΑΝ εμφανιστούν και τότε οι Ελ. Γιατί είπαμε ότι το μόνο ον που θα μας βοηθήσει τότε στα σίγουρα είναι ο Πολέμαρχος του Θεού.
Τυπώστε και κάτι απ αυτά που γράφω. Εκατό φορές τα έχω γράψει.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έτσι, τους ονομάζουμε εμείς οι άνθρωποι επειδή μας δημιούργησαν. Δεν πρέπει να κατοικούν και αυτοί κάπου; Οι άπιστοι πάντα λοιδορούν τους πιστούς και τους λένε τρελούς.

Είναι πχ κάτι σαν τα Μινιόν στο εγώ ο απαισιότατος;Bipsco έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 18:48Έτσι, τους ονομάζουμε εμείς οι άνθρωποι επειδή μας δημιούργησαν. Δεν πρέπει να κατοικούν και αυτοί κάπου; Οι άπιστοι πάντα λοιδορούν τους πιστούς και τους λένε τρελούς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παίζει να έκανε τη μαλακία στην παρτίδα με τους Έλληνες και βγήκε ελαττωματική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κ τουπαν... έτσι όπως τακανες, τραβα φατους στη μάπα.
Και τον τρώμε στη μάπα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
07 Απρ 2025, 15:59
-
- 13 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
06 Αύγ 2024, 21:15
-
-
Νέα δημοσίευση 26 ιουνη τελικα, ψηφιζουμε?
από πήζον bot » 24 Μάιος 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos
25 Μάιος 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση μυελογραμμα, ποναει τελικα ή οχι;
από Αλητάκι88 » 12 Ιαν 2024, 21:34 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλητάκι88
20 Ιαν 2024, 15:24
-