άλλο το να εγκαταλήψεις την πολιτική ορθότητα και άλλο να γράφεις χοντροκομμένες μαλακίες στο φεις προσβάλλοντας κόσμοπατησιωτης έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:57Πιθανόν.Βγήκε χθες στο Αction 24 και είπε ότι το κυριλέ στυλ της ΝΔ δεν έχει πέραση στη νεολαία και αν θέλει να πάρει ψήφους από ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ εκεί πρέπει να εγκαταλείψει την πολιτική ορθότητα.
Μπογδάνος ο χουντικός
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Μπογδάνος ο χουντικός
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- YouOnlyLiveOnce
Τανκς ονειρευονται και με τετοια γελανε οι ψηφοφοροι της ΝΔ
που μετατρεπεται σε ακροδεξια καθε μερα και περισσοτερο

- Υδράργυρος
Κάνεις λάθος. Επί Σαμαρά αλωνίζανε στις γειτονιές, σπάγανε κεφάλια, μαχαιρώνανε, κάνανε τσαμπουκάδες, τα συστημικά ΜΜΕ τους αβαντάρανε.Ερμής έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:59επι Σαμαρά τους έδεσαν και μάλιστα πολλές απο τις κατηγορίες ήταν του κώλου.Υδράργυρος έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:10Επι πασοκονδ αλώνιζε η χρυσή αυγή. Άσε ποιοι συμμαχήσαν με τη ΧΑ.
Επι σύριζα αλωνίζουν ελεύθερα, ουτε το δαχτυλάκι δε τους ακουμπήσατε. Λογικό αφου σας κάνουν τα γουστα, τους τα κάνετε και εσείς.
Ο σύμβουλος του Σαμαρά Φαήλος έλεγε εγώ δεξιούς δεν πυροβολάω. Ο Λοβέρδος έλεγε για ακτιβιστικές ενέργειες.
Στο βίντεο Μπαλτάκου φαίνεται πως μίλαγε η ΝΔ με τη χρυσή αυγή, αλλά και το γιατί τους πιάσανε. Επειδή ο Σαμαράς θα μίλαγε σε ένα αμερικανοσιωνιστικό φόρουμ στην επίσκεψη του στην Αμερική και θα τον στριμώχνανε για τη δράση της ΧΑ, αναγκάστηκε να τους πιάσει. Το είπε ο Μπαλτάκος.
Από κει και πέρα τώρα δεν αλωνίζει η χρυσή αυγή. Κακώς είναι ακόμα έξω αλλά τα τάγματα εφόδου δε δρούνε πια. Πες μου μια επίθεση της ΧΑ επί ΣΥΡΙΖΑ.
πατησιωτης έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:46Εάν κοπεί τελείως η χρηματοδότηση και δεν έχει την ακροαματικότητα που να βγάζει κέρδη θα κλείσει.Για να στο πω αλλιώς θα κλείσει όπως έκλεισε το MEGA στο οποίο δούλευε ο Πρετεντέρης και ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι δεν το έκλεισε αυτός αλλά είχε ζημίες.alekhine έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:42ναι το κολπο το δοκιμασαν με την νεριτ, που περικοψανε περιπου 30% την χρεωση μεσω ΔΕΗ, κοψανε (θεωρητικα) τα κοστη κατα 2/3 και παλι ελλειμμα βγαλανεπατησιωτης έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:40
Επισήμως πάντως ο Μητσοτάκης έχει πει ότι θα περικόψει κατά 50% τη χρηματοδότηση από τους λογαριασμούς ΔΕΗ.Θα μπορούσε να την κόψει τελείως και να την αφήσει στους συριζαίους.

Δεν νομιζω πως το να κλεισει η ΕΡΤ συμφερει την Ελλαδα ... εστω και αν ειναι ζημιογονα ...

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
-
Προσφερομαι εγω για ΟΔΜΑ με αρχηγο πληρωματος τον Μπογδανο.Diego έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:55[img]https://i.postimg.cc/NFydJqyF/mpog ... .jpg[/img]
Αν δε ξέρεις να οδηγείς άρμα.
Για την ΕΡΤ ρε γαμωτο.
Ο πρώην ΥΠΕΘΑ, που χάρη σε αυτόν γίνατε κυβέρνηση, ήταν αυτός που είπε ότι ο στρατός διασφαλίζει την σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας. Αν θυμάμαι καλά, ήταν λίγο πριν το ιστορικό δημοψήφισμα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:28Τανκς ονειρευονται και με τετοια γελανε οι ψηφοφοροι της ΝΔ
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Τι ζημιά θα πάθει η Ελλάδα άμα κλείσει η ΕΡΤ;oldjedi έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:34πατησιωτης έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:46Εάν κοπεί τελείως η χρηματοδότηση και δεν έχει την ακροαματικότητα που να βγάζει κέρδη θα κλείσει.Για να στο πω αλλιώς θα κλείσει όπως έκλεισε το MEGA στο οποίο δούλευε ο Πρετεντέρης και ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι δεν το έκλεισε αυτός αλλά είχε ζημίες.
Δεν νομιζω πως το να κλεισει η ΕΡΤ συμφερει την Ελλαδα ... εστω και αν ειναι ζημιογονα ...
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Στην ΕΡΤ δεν χρειάζεται ΤΑΝΚ, κανονικό βομβαρδισμό την ώρα που θα παίζει Ακριβοπούλου θέλει
Στο ψητό, ποιος τους έχει έξω και ποιος τους είχε μέσα ακόμη και με κατασκευασμένες κατηγορίες;Υδράργυρος έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:33Κάνεις λάθος. Επί Σαμαρά αλωνίζανε στις γειτονιές, σπάγανε κεφάλια, μαχαιρώνανε, κάνανε τσαμπουκάδες, τα συστημικά ΜΜΕ τους αβαντάρανε.Ερμής έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:59επι Σαμαρά τους έδεσαν και μάλιστα πολλές απο τις κατηγορίες ήταν του κώλου.Υδράργυρος έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 12:10Επι πασοκονδ αλώνιζε η χρυσή αυγή. Άσε ποιοι συμμαχήσαν με τη ΧΑ.
Επι σύριζα αλωνίζουν ελεύθερα, ουτε το δαχτυλάκι δε τους ακουμπήσατε. Λογικό αφου σας κάνουν τα γουστα, τους τα κάνετε και εσείς.
Ο σύμβουλος του Σαμαρά Φαήλος έλεγε εγώ δεξιούς δεν πυροβολάω. Ο Λοβέρδος έλεγε για ακτιβιστικές ενέργειες.
Στο βίντεο Μπαλτάκου φαίνεται πως μίλαγε η ΝΔ με τη χρυσή αυγή, αλλά και το γιατί τους πιάσανε. Επειδή ο Σαμαράς θα μίλαγε σε ένα αμερικανοσιωνιστικό φόρουμ στην επίσκεψη του στην Αμερική και θα τον στριμώχνανε για τη δράση της ΧΑ, αναγκάστηκε να τους πιάσει. Το είπε ο Μπαλτάκος.
Από κει και πέρα τώρα δεν αλωνίζει η χρυσή αυγή. Κακώς είναι ακόμα έξω αλλά τα τάγματα εφόδου δε δρούνε πια. Πες μου μια επίθεση της ΧΑ επί ΣΥΡΙΖΑ.
Μια χαρα σας βόλεψαν.
Το οτι δεν ακούγονται το τι κάνουν, δε σημαίνει οτι δε το κάνουν. Απλά έχουν γινει πιο προσεκτικοί να μη μαθαίνονται.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως κάνει πολλά στραβά μάτια φίλε μου συριζαυγίτη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- YouOnlyLiveOnce
Και; δεν σας αρεσε; γιατι;Τρίκαλος έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:39Ο πρώην ΥΠΕΘΑ, που χάρη σε αυτόν γίνατε κυβέρνηση, ήταν αυτός που είπε ότι ο στρατός διασφαλίζει την σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας. Αν θυμάμαι καλά, ήταν λίγο πριν το ιστορικό δημοψήφισμα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:28Τανκς ονειρευονται και με τετοια γελανε οι ψηφοφοροι της ΝΔ
Οι μηπως πανηγυριζαν οι συριζαιοι εδω μεσα και ελεγαν τι ωραια που τα λετε Κ.Καμμενε μου;
- YouOnlyLiveOnce
Και εκει που διαβαζαμε οτι ο Μπογδανος εχει κλειδωσει
στο ψηφοδελτιο της νδ,μετα απο αυτο διαβαζουμε
οτι ποτε δεν εχει ειπωθει τιποτα επισημα,τιποτα δεν ειναι σιγουρο κτλ
Για να δουμε.
στο ψηφοδελτιο της νδ,μετα απο αυτο διαβαζουμε
οτι ποτε δεν εχει ειπωθει τιποτα επισημα,τιποτα δεν ειναι σιγουρο κτλ
Για να δουμε.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οπως ολοι μας
Προχωρα στο παρασυνθημα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
οι γκαζωμενοι ειναι πραγματι πολλοι αλλα για να τους τραβηξεις χρειαζεσαι κατα την γνωμη μου αλλο στιλακιπατησιωτης έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:06Αυτό θα το δούμε στην κάλπη.Εκείνο που είναι προφανές είναι ότι έχει επιλέξει το target group στο οποίο θα κυνηγήσει σταυρό προτίμησης : τους γκαζωμένους με τον συριζα.Δεν είναι λίγοι αυτοί ξέρεις.
οι γκαζιες του μπογδανου μπορει να βοηθησουν και μερικους να γκαζωσουν προς την αναποδη κατευθυνση

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Επειδή εγώ αυτά τα επεισόδια τα είχα χάσει, γιατί έγινε γνωστός ο μπογδάνος;
Σε ποιους να αρέσει; Κάθε άνθρωπος που αγαπά την δημοκρατία, δεν έχει σχέση με τέτοιες πρακτικές.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:49Και; δεν σας αρεσε; γιατι;Τρίκαλος έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:39Ο πρώην ΥΠΕΘΑ, που χάρη σε αυτόν γίνατε κυβέρνηση, ήταν αυτός που είπε ότι ο στρατός διασφαλίζει την σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας. Αν θυμάμαι καλά, ήταν λίγο πριν το ιστορικό δημοψήφισμα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 13:28Τανκς ονειρευονται και με τετοια γελανε οι ψηφοφοροι της ΝΔ
Οι μηπως πανηγυριζαν οι συριζαιοι εδω μεσα και ελεγαν τι ωραια που τα λετε Κ.Καμμενε μου;
Δεν ξέρω τι έκαναν οι Συριζαίοι εδώ μέσα. Ξέρω ότι ο Τσίπρας, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Καμμένο πορεύτηκε.
Για τέλος, ξέρω ότι ο στρατός είναι μόνο για την αντιμετώπιση εξωτερικής απειλής.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άδωνις: Χουντικός, αλλά όχι Ναζί ο Βορίδης
από Αρίστος » 30 Ιουν 2023, 18:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stella
30 Ιουν 2023, 20:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οχι ρε γαμωτο. ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ
από Στρακαστρουκας » 06 Δεκ 2023, 03:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1500 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
11 Δεκ 2023, 16:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι πετυχε η Λατινοπουλου και απετυχε ο Μπογδανος?
από Στρακαστρουκας » 12 Ιουν 2024, 16:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
27 Αύγ 2024, 14:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπογδάνος: Το κόμμα της Λατινοπουλου είναι στημένο από τη ΝΔ
από nikos p 2020 » 04 Ιουν 2024, 21:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας