Ι carry a heaviness like a mountain
Πώς σας φαίνεται το ενδεχόμενο να πέσουν πυρηνικά...
Re: Πώς σας φαίνεται το ενδεχόμενο να πέσουν πυρηνικά...
Με την ακροδεξιά και την αρρώστια που λέγεται εθνικισμός, γίνεται όλο και πιο πιθανό να πέσουν πυρηνικά. Ο καπιταλισμός, ο εθνικισμός και η ακροδεξιά, πάντα σε πολέμους οδηγουν.
Υγ: και σε 3,2,1 "ναι αλλά το ΚΚΕ......"
Υγ: και σε 3,2,1 "ναι αλλά το ΚΚΕ......"
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Δεν κατάλαβες μάλλον τί γράφω, ξαναδιάβασε. Υπήρχε κόσμος που περίμενε τους 2 προηγουμενους πολέμους γιατί νόμισε ότι θα μπει έτσι ένα τέλος στην δυστυχία του. Επίσης, έγραψε πιο πάνω ένα μέλος του φόρουμ ότι με τόση αδικία γύρω μας και τόση δυστυχία, δεν θα τον πειραζε να γίνει ένα "μπαμ" και να τελειώνουν όλα!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 20:39Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί συνδέεις τα προσωπικά προβλήματα του καθένα με όλους τους ανθρώπους της γης.Natasha έγραψε: ↑09 Φεβ 2019, 21:50...σε έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και να σκοτωθεί (όπως το λέει και η προφητεία) το 1/3 του κόσμου, δηλ περίπου 2 δισεκατομμύρια και κάτι άνθρωποι;
Ως γνωστόν, ο κόσμος που σκοτώθηκε στον Β΄Παγκόσμιο ήταν περίπου 80 εκατομμύρια. Φανταστείτε ότι για να σκοτωθούν 2 δις και κάτι κόσμος θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πέσουν πυρηνικά. Στους 2 Παγκόσμιους Πολέμους λέγεται ότι ο κόσμος τους περίμενε και μάλιστε ΗΘΕΛΕ να γίνουν προφανώς επειδή ήταν οι περισσότεροι δυστυχισμένοι και νόμιζαν ότι έτσι θα απαλλαγούν. Όταν έγιναν όμως οι πόλεμοι αντιμετώπισαν μια φρίκη αφάνταστη που φυσικά την απεχθάνονταν. Ηταν όμως αργά για τέτοιες σκέψεις...
Σας ρωτώ και γω τώρα το εξής, είστε τόσο ευτυχισμένοι ώστε ένας υποτιθέμενος πολεμος θα σας έκοβε βίαια την τέλεια χαρά και ευτυχία σας και θα βλασφημούσατε το σύμπαν ολόκληρο, ή βρίσκεστε σε μια κατάσταση μελαγχολίας ας πούμε για διάφορους λόγους, μέσα στους οποίους ΚΑΙ η δοκιμασία που περνάμε με την οικονομική κρίση, αλλά και την κρίση αξιών, που αν γινόταν ένα "μπαμ" θα νομίζετε ότι θα λυτρωνόσασταν αληθινά;
Μπορείτε να μου πείτε;
Καθημερινά πεθαίνουν χιλιάδες ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι άνθρωποι.
Το να θέλει κάποιος να πεθάνει για να λυτρωθεί και να περιμένει μια πυρηνική βόμβα για να δώσει λύση στο πρόβλημα του είναι παράνοια.
Τί δεν καταλαβαίνεις;
"Άχρι καιρού..."
Ουτε κι εσύ έπιασες το νοημα. Δεν πειράζει, βαριέμαι όμως να πολυεξηγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 20:19Εγώ δεν κατάλαβα, γιατί θες παρέα στη λύτρωση; Δεν μπορεί όποιος θέλει να λυτρωθεί μόνος του και ν' αφήσει τους άλλους ήσυχους;
Επειδή η αυτοκτονία είναι αμαρτία; Αν ναι απλά δείχνει σε τι διαστροφές μπορεί να οδηγηθεί ο θρήσκος.
"Άχρι καιρού..."
Ένα έχω να πω, είσαι απο τις οάσεις μέσα στο φόρουμ.

"Άχρι καιρού..."
Το πρόβλημα Νατάσοα μου είναι ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι γράφεις.Natasha έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 21:01Δεν κατάλαβες μάλλον τί γράφω, ξαναδιάβασε. Υπήρχε κόσμος που περίμενε τους 2 προηγουμενους πολέμους γιατί νόμισε ότι θα μπει έτσι ένα τέλος στην δυστυχία του. Επίσης, έγραψε πιο πάνω ένα μέλος του φόρουμ ότι με τόση αδικία γύρω μας και τόση δυστυχία, δεν θα τον πειραζε να γίνει ένα "μπαμ" και να τελειώνουν όλα!
Τί δεν καταλαβαίνεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ωραία τότε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 21:20Το πρόβλημα Νατάσοα μου είναι ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι γράφεις.Natasha έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 21:01Δεν κατάλαβες μάλλον τί γράφω, ξαναδιάβασε. Υπήρχε κόσμος που περίμενε τους 2 προηγουμενους πολέμους γιατί νόμισε ότι θα μπει έτσι ένα τέλος στην δυστυχία του. Επίσης, έγραψε πιο πάνω ένα μέλος του φόρουμ ότι με τόση αδικία γύρω μας και τόση δυστυχία, δεν θα τον πειραζε να γίνει ένα "μπαμ" και να τελειώνουν όλα!
Τί δεν καταλαβαίνεις;

"Άχρι καιρού..."
Δεν είμαι αρνητικός αρκεί να πέσουν εκεί που πρέπει...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
...Βεβαίως.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Περίμενε γιατί μας μπέρδεψες. Αυτό θα γίνει μετά ή πριν την υπουργοποίηση του Γράψα;Natasha έγραψε: ↑09 Φεβ 2019, 23:24Η προφητεία είναι σαφής. Μιλά για το 1/3 απο πολεμο. Ξανακάνω την ερώτηση, γνωρίζετε κάποιο άλλο οπλο που μπορεί να καθαρίσει τόσο πολύ κόσμο;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑09 Φεβ 2019, 22:31Το 1/3 αφορά θύματα από πτώση μετεωρίτη. Άμα πέσουν πυρηνικά δεν θα σκοτωθούν μόνο τόσοι, ούτε καν για αρχή.
- Οργισμένος
Ετσι ακριβως. Αντε με τον καθε ηλιθιο φοβικο δω μεσα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑09 Φεβ 2019, 22:43Ευλογία είναι τα πυρηνικά. Μια μέρα τον Οππενχαιμερ θα τον έχουν για άγιο. Χάρη σε αυτά γλιτώσαμε από τους γενικευμένους πολέμους.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Νατασα με τους γιατρους εχεις καλες σχεσεις;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Αν επιτεθεί πρώτη η Κίνα, τότε τι θα λες;;;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Όχι απλώς καλές, ερωτικές...

"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΗΠΑ: Αμα μας την πεσουν εξωγηινοι ειμαστε ξεβράκωτοι
από George_V » 26 Ιαν 2024, 22:36 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 1155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Ιαν 2024, 20:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεμελιωθηκε ο Riviera tower. 40 ώρες για να πέσουν.. .
από Πτολεμαίος » 31 Οκτ 2023, 22:27 » σε Αρχιτεκτονική - 16 Απαντήσεις
- 2880 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
01 Νοέμ 2023, 09:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα δακρυγόνα θα πέσουν στις 28/2 στο Σύνταγμα;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 24 Φεβ 2025, 11:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 882 Προβολές
-