Αυτοάμυνα και παιδί

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Ορέστης 35

Re: Αυτοάμυνα και παιδί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιαν 2019, 02:04

Με ειχε δει ενας συμμαθητης μου που εκανα Κουνγκ Φου (εγω το κραταγα μυστικο) και την αλλη μερα στο σχολειο με πλησιαζαν ολοι επιθετικα και μού ελεγαν αν εσυ ξερεις καρατε, εγω ξερω βαρατε. Ενας με βαρεσε και κλωτσιες.

Ορέστης 35

Re: Αυτοάμυνα και παιδί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιαν 2019, 02:56

Εγω λεω στους γονεις οτι εκτος απο το οτι οι περισσοτεροι δασκαλοι ΠΤ ειναι βοδια, ολα αυτα τα αθληματα τρανταζουν τον εγκεφαλο με χτυπηματα και πτωσεις και δημιουργουν βλαβες.

Το μοναδικο πραγμα που σε προστατευει οχι μονο στο σχολειο αλλα και στη ζωη ειναι η ομαδα. Σε ομαδα δεν εκανε μπουλιγκ ποτε κανεις. Μαθετε τα παιδια σας να γλειφουν, να πηγαινουν σαν προβατα με τους πολλους, και να βασανιζουν ή εστω να γελανε με τους αδυναμους. Αν εστω ενα παιδι ειναι πιο κατω απο το δικο σας στην ιεραρχια, τοτε το δικο σας θα γλιτωσει τις χειροτερες επιθεσεις. Αν τα παραπανω σας φαινονται υπερβολικα καλυτερα να μη διδαξετε στο παιδι σας τιποτα και να το αφησετε να μαθει απο την κοινωνια. Καμια φορα οι γονεις τα κανουν χειροτερα με τις παρεμβασεις τους. Η φυση ξερει.

ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΥΦΤΗΣ
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 10 Ιαν 2019, 10:48

Re: Αυτοάμυνα και παιδί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΥΦΤΗΣ » 06 Φεβ 2019, 10:30

ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΚΑΝΕ ΠΥΓΜΑΧΙΑ Η ΣΑΝΤΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΙΨΕΙΣ Η ΤΖΟΥΝΤΟ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Άβαταρ μέλους
Belladonna
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: 31 Ιαν 2019, 10:44
Phorum.gr user: Belladonna

Re: Αυτοάμυνα και παιδί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna » 11 Φεβ 2019, 20:04

Θεωρώ ότι ένα παιδί πρέπει να αρχίζει από μικρό (πχ 5 ετών) μια πολεμική τέχνη, για να εξασκηθεί στα αντανακλαστικά και στην αντίληψη του τί συμβαίνει. Καλό θα ήταν βέβαια να ασχοληθεί αρκετά χρόνια, αλλά όχι πάρα πολλά. Όταν ασχοληθεί πάρα πολλά, τότε αρχίζουν να βγαίνουν τα πολύ επιθετικά στοιχεία.

Άβαταρ μέλους
Thor
Δημοσιεύσεις: 12129
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 16:13
Phorum.gr user: Thor

Re: Αυτοάμυνα και παιδί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 12 Φεβ 2019, 17:56

το αντιθετο.
Ενα παιδι πρεπει να ξεκιναει στα 12,για να εχει αντιληψη του τι κανει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών