στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 13 Φεβ 2019, 19:38

https://www.ethnos.gr/ellada/21454_erey ... po-polites


Συμμορίες Ελλήνων και αλλοδαπών σπέρνουν τον τρόμο - Κάτοικοι ετοιμάζονται να προχωρήσουν από μόνοι τους σε πεζές περιπολίες
Στο «κόκκινο» βρίσκεται το αίσθημα ανασφάλειας των Θεσσαλονικέων, με τα σοβαρά κρούσματα εγκληματικότητας να διαδέχονται το ένα το άλλο και την αστυνομία να είναι απούσα από τους δρόμους, λόγω της υποστελέχωσης σε ανθρώπινο δυναμικό και της τεράστιας έλλειψης οχημάτων.
Κυρίως στη δυτική πλευρά του πολεοδομικού συγκροτήματος, αλλά και σε ημιαστικούς δήμους γύρω από αυτό οι ένοπλες ληστείες, οι κλοπές, οι διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα και οι επιθέσεις σε περαστικούς αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Μοναστηρίου, που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν ένοπλοι ληστές πυροβόλησαν στο ψαχνό τον ιδιοκτήτη, το γιο του κι έναν υπάλληλο της επιχείρησης. Επίσης, συμμορίες Βουλγάρων σκορπούν τον τρόμο τις νύχτες σε οικισμούς του Δήμου Λαγκαδά, αφού εισβάλλουν σε σπίτια και καταστήματα και πριν ξημερώσει επιστρέφουν με τη λεία τους στην πατρίδα τους.
Μιλώντας στο ethnos.gr δήμαρχοι, εξέφρασαν φόβους ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα άμεσα να θρηνήσουμε θύματα, αφού αγανακτισμένοι κάτοικοι ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε πεζές περιπολίες, για να αστυνομεύσουν μόνοι τους τις περιοχές τους και να προστατεύσουν τις περιουσίες τους, αλλά και τα ζωές των δικών τους ανθρώπων.

Παράλληλα, ο εμπορικός σύλλογος του Δήμου Λαγκαδά ετοιμάζεται να προχωρήσει στην πρόσληψη εταιρίας σεκιούριτι, οι οποίοι θα περιπολούν τις νύχτες στην περιοχή, αφού βλέπουν τα καταστήματά τους να γίνονται καθημερινά στόχος εγκληματικών στοιχείων.

Ένα περιπολικό στη δυτική Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με δημάρχους η έλλειψη αστυνόμευσης είναι ολοφάνερη στη δυτική Θεσσαλονίκη, γεγονός που έχει διαπιστώσει και το εκμεταλλεύεται κάθε είδους εγκληματικό στοιχείο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο ethnos.gr, για ολόκληρη τη δυτική Θεσσαλονίκη, μία περιοχή περίπου 350.000 κατοίκων, υπάρχει μόνο ένα περιπολικό, το οποίο εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο να παρέχει αστυνόμευση. Σημειώνουν ακόμα ότι τα λίγα αστυνομικά τμήματα που υπάρχουν, είναι υπερβολικά υποστελεχωμένα, με τους αστυνομικούς να επαρκούν ουσιαστικά μόνο για τη διεκπεραίωση εσωτερικών υποθέσεων.

«Η κατάσταση είναι τραγική και φοβάμαι ότι άμεσα θα θρηνήσουμε θύματα. Ουσιαστικά δε γίνονται περιπολίες, αφού τις νύχτες υπάρχει διαθέσιμο μόνο ένα περιπολικό για ολόκληρη τη δυτική Θεσσαλονίκη και αυτό είναι ασυντήρητο. Σημειώνονται συνεχώς ένοπλες ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές. Εγκληματικά στοιχεία μπαίνουν συνέχεια ανενόχλητοι στα σπίτια πολιτών από περβάζια, σωλήνες φυσικού αερίου και από όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς.

Κρούσματα εγκληματικότητας σημειώνονται ακόμα και μέρα μεσημέρι. Η ηγεσία της αστυνομίας μας είπε ότι με τη συγχώνευση των αστυνομικών τμημάτων θα απελευθερωθούν δεκάδες αστυνομικοί από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και θα βγουν στους δρόμους, αλλά τελικά τα λιγοστά αστυνομικά τμήματα αποδεκατίστηκαν. Αυτό το βλέπουν τα εγκληματικά στοιχεία και κυριολεκτικά κάνουν… πάρτι», σημείωσε στο ethnos.gr o δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πολίτης, που να μην αισθάνεται έντονα το αίσθημα ανασφάλειας. «Όλοι οι πολίτες είναι από υποψιασμένοι έως ανήσυχοι. Υπάρχει μόνο ένα περιπολικό για όλα τα αστυνομικά τμήματα της δυτικής Θεσσαλονίκης, μίας περιοχής περίπου 350.000 κατοίκων. Έχουμε καθημερινά επιθέσεις σε πεζούς, για να κλέψουν χρήματα, κλοπές εντός αστικών λεωφορείων, διαρρήξεις αυτοκινήτων, καταστημάτων και σπιτιών, ένοπλες ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών ακόμα και σε κεντρικά σημεία. Τελικά η συγχώνευση των αστυνομικών τμημάτων δεν έγινε για καλύτερη αστυνόμευση, αλλά μόνο για εξοικονόμηση πόρων», τόνισε ο κ. Κυρίζογλου.

Συμμορίες Βουλγάρων σπέρνουν τον τρόμο

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και σε ημιαστικούς δήμους γύρω από τη Θεσσαλονίκη, όπου οι κάτοικοι πλέον γίνονται μάρτυρες καθημερινών κρουσμάτων εγκληματικότητας και ζουν με τον τρόμο που σπέρνουν συμμορίες. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ο Δήμος Λαγκαδά, όπου, σύμφωνα με το δήμαρχο, Γιάννη Καραγιάννη, λόγω της έλλειψης αστυνόμευσης, της εγγύτητας με τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και της ύπαρξης πολλών κεντρικών αξόνων, φτάνουν συμμορίες Βουλγάρων, λυμαίνονται την περιοχή και επιστρέφουν στη χώρα τους ανενόχλητοι με τη λεία τους.
«Το κακό έχει παραγίνει και η κατάσταση είναι πλέον δραματική. Ιδίως το τελευταίο 20ήμερο έχουμε συνεχείς κλοπές ακόμα και σε απόσταση μόλις εκατό μέτρων από την κεντρική πλατεία της έδρας του δήμου μας. Σε έκταση 1,5 εκατομμυρίου στρεμμάτων και σε συνολικά 47 οικισμούς περιπολεί μόνο ένα όχημα της αστυνομίας. Τα αστυνομικά τμήματα στην περιοχή μας έγιναν από πέντε τρία και αυτά είναι υποστελεχωμένα. Δεν έρχονται ποτέ στην περιοχή μας άντρες της ομάδας Δίας. Υπάρχει τεράστια ανασφάλεια, αγωνία και φόβος στους πολίτες, ενώ ο εμπορικός σύλλογος ετοιμάζεται να προσλάβει σεκιούριτι. Έρχονται τις νύχτες συμμορίες Βουλγάρων, προχωρούν σε διάφορες εγκληματικές ενέργειες και μετά φεύγουν στο εξωτερικό», υποστήριξε ο δήμαρχος Λαγκαδά.

Μόλις ένα αστυνομικό τμήμα κι ένας υποστελεχωμένος αστυνομικός σταθμός υπάρχουν πλέον στο Δήμο Δέλτα, μία περιοχή που περιλαμβάνει το ΤΕΙ και τη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνολικά εννέα οικισμούς. Το αποτέλεσμα είναι να σημειώνονται πολύ συχνά κρούσματα εγκληματικότητας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αφαίρεση πριν από λίγες μέρες χρηματοκιβωτίου από την κεντρική οικονομική υπηρεσία του δήμου.

«Δεν μπορεί να γίνει αστυνόμευση στην περιοχή μας, αφού η αστυνομία διαθέτει μόνο ένα όχημα και αυτό αποτελεί δωρεά του δήμου. Ο κάτοικοι αισθάνονται έντονα ανασφαλείς κι έχουμε συνεχή παράπονα και αντιδράσεις. Αν κάποια στιγμή φτάσουν στα όρια της αντοχής τους και βγουν στους δρόμους, η δημοτική αρχή θα είναι μαζί τους», σημείωσε ο δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος.





οι βουργαροι σπερνουν τον τρομο,ειναι οι ρομα,στη θεσσαλονικη δρα η γεωργιανη μαφια

καθως και λοιποι καυκάσιοι που μπηκαν στην ελλαδα με το διεφθαρμενο κρατος της πασοκοαριστερας και των νεοφιλ

της φουτανας γινεται

και τα κνιτουλια και αριστερουλια επαγγελματιες ανθρωπιστες ψαχνουν για εγκληματικοτητα κατά ξενων

βαλτους χ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 13 Φεβ 2019, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
Pam
Δημοσιεύσεις: 1487
Εγγραφή: 04 Νοέμ 2018, 01:10

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam » 13 Φεβ 2019, 19:47

Η λύση στο πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο: Νίκος Ταχιαος .Θα διορθώσει όσα κατέστρεψε ο Μπουτάρης τα 9 χρόνια δημαρχίας του.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Δημοσιεύσεις: 48492
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 18:53

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 13 Φεβ 2019, 19:50

Εικόνα

Κλωτσές και μπάτσες.
Kappa έγραψε:
04 Φεβ 2024, 15:56
Κάποιες φορές, τα κρύα απογεύματα του χειμώνα, σκέφτομαι μήπως όλα είχαν εξελιχθεί αλλιώς αν της είχα στείλει dickpick.

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy
Δημοσιεύσεις: 5044
Εγγραφή: 08 Φεβ 2019, 21:39

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 13 Φεβ 2019, 19:57

Pam έγραψε:
13 Φεβ 2019, 19:47
Η λύση στο πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο: Νίκος Ταχιαος .Θα διορθώσει όσα κατέστρεψε ο Μπουτάρης τα 9 χρόνια δημαρχίας του.
τι σχεση εχει ο Μπουταρης με την εγκληματικοτητα στον Λαγκαδα;

Άβαταρ μέλους
Pam
Δημοσιεύσεις: 1487
Εγγραφή: 04 Νοέμ 2018, 01:10

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam » 14 Φεβ 2019, 00:30

NewModelArmy έγραψε:
13 Φεβ 2019, 19:57
Pam έγραψε:
13 Φεβ 2019, 19:47
Η λύση στο πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο: Νίκος Ταχιαος .Θα διορθώσει όσα κατέστρεψε ο Μπουτάρης τα 9 χρόνια δημαρχίας του.
τι σχεση εχει ο Μπουταρης με την εγκληματικοτητα στον Λαγκαδα;
Είναι και αυτό μια από τις αποτυχίες του Μπουτάρη.Αν δεν έχει σχέση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την εγκληματικότητα της Θεσσαλονίκης τότε ποιός έχει,ο γείτονας;
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσιεύσεις: 17016
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:44

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Φεβ 2019, 00:33

Pam έγραψε:
13 Φεβ 2019, 19:47
Η λύση στο πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο: Νίκος Ταχιαος
Ειναι ο Μπατμαν;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 6812
Εγγραφή: 17 Οκτ 2018, 15:11

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 14 Φεβ 2019, 00:34

Τώρα ανακάλυψαν οι Νεοναζί την εγκληματικότητα. Σανοπώλες.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy
Δημοσιεύσεις: 5044
Εγγραφή: 08 Φεβ 2019, 21:39

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 14 Φεβ 2019, 00:37

Pam έγραψε:
14 Φεβ 2019, 00:30
NewModelArmy έγραψε:
13 Φεβ 2019, 19:57
Pam έγραψε:
13 Φεβ 2019, 19:47
Η λύση στο πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο: Νίκος Ταχιαος .Θα διορθώσει όσα κατέστρεψε ο Μπουτάρης τα 9 χρόνια δημαρχίας του.
τι σχεση εχει ο Μπουταρης με την εγκληματικοτητα στον Λαγκαδα;
Είναι και αυτό μια από τις αποτυχίες του Μπουτάρη.Αν δεν έχει σχέση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την εγκληματικότητα της Θεσσαλονίκης τότε ποιός έχει,ο γείτονας;
το αρθρο αναφερεται στον Λαγκαδα και την δυτικη θεσσαλονικη.Ξεχωριστοι δημοι.Σα να μου λες εχει ευθυνη ο δημαρχος Αθηνων για την εγκληματικοτητα στον Πειραια.

independent_44
Δημοσιεύσεις: 2501
Εγγραφή: 24 Απρ 2018, 00:25
Phorum.gr user: independent_44

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 » 14 Φεβ 2019, 00:37

Έχει δουλειές, προετοιμάζει το φετινό γκει πραιντ

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29116
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 14 Φεβ 2019, 03:04

brb και tyt έγραψε:
14 Φεβ 2019, 00:34
Τώρα ανακάλυψαν οι Νεοναζί την εγκληματικότητα. Σανοπώλες.
Εικόνα

independent_44 έγραψε:
14 Φεβ 2019, 00:37
Έχει δουλειές, προετοιμάζει το φετινό γκει πραιντ
Εικόνα

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 6812
Εγγραφή: 17 Οκτ 2018, 15:11

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 14 Φεβ 2019, 13:19

The Rebel έγραψε:
14 Φεβ 2019, 03:04
Τα μαθημαιτκά των Νεοναζί. Όποιος δεν είναι δικός τους συνεπάγεται ότι είναι αριστερός.

Κατά τους σανοπώλες, Πας μη Νεοναζί αριστερός.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 09 Φεβ 2019, 11:30

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ » 14 Φεβ 2019, 13:26

brb και tyt έγραψε:
14 Φεβ 2019, 13:19
The Rebel έγραψε:
14 Φεβ 2019, 03:04
Τα μαθημαιτκά των Νεοναζί. Όποιος δεν είναι δικός τους συνεπάγεται ότι είναι αριστερός.

Κατά τους σανοπώλες, Πας μη Νεοναζί αριστερός.
Έχεις δίκιο, κάποιοι δεν είναι αριστεροί, απλά πολύ βλάκες

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 6812
Εγγραφή: 17 Οκτ 2018, 15:11

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 14 Φεβ 2019, 13:30

ΓΕΣΑΡ έγραψε:
14 Φεβ 2019, 13:26
brb και tyt έγραψε:
14 Φεβ 2019, 13:19
The Rebel έγραψε:
14 Φεβ 2019, 03:04
Τα μαθημαιτκά των Νεοναζί. Όποιος δεν είναι δικός τους συνεπάγεται ότι είναι αριστερός.

Κατά τους σανοπώλες, Πας μη Νεοναζί αριστερός.
Έχεις δίκιο, κάποιοι δεν είναι αριστεροί, απλά πολύ βλάκες
Άρα έγινε ''Πας μη Νεοναζί, αριστερός και πολύ βλάκας''. :wave:
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

run
Δημοσιεύσεις: 9314
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: ran
Τοποθεσία: sterea ellada

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 14 Φεβ 2019, 13:32

brb και tyt έγραψε:
14 Φεβ 2019, 13:19
The Rebel έγραψε:
14 Φεβ 2019, 03:04
Τα μαθημαιτκά των Νεοναζί. Όποιος δεν είναι δικός τους συνεπάγεται ότι είναι αριστερός.

Κατά τους σανοπώλες, Πας μη Νεοναζί αριστερός.

τα ιδια κανεις και συ και λοιπα κκε αριστερα

πας μη αριστερος νεοναζί ακροδεκσιος κτλ

να μαθετε πως υπαρχουν και αλλοι εκτος από σας
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 6812
Εγγραφή: 17 Οκτ 2018, 15:11

Re: στα υψη η εγκληματικοτητα στην θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 14 Φεβ 2019, 13:33

run έγραψε:
14 Φεβ 2019, 13:32
brb και tyt έγραψε:
14 Φεβ 2019, 13:19
The Rebel έγραψε:
14 Φεβ 2019, 03:04
Τα μαθημαιτκά των Νεοναζί. Όποιος δεν είναι δικός τους συνεπάγεται ότι είναι αριστερός.

Κατά τους σανοπώλες, Πας μη Νεοναζί αριστερός.

τα ιδια κανεις και συ και λοιπα κκε αριστερα

πας μη αριστερος νεοναζί ακροδεκσιος κτλ

να μαθετε πως υπαρχουν και αλλοι εκτος από σας
Αν σου ζητήσω μία δημοσίευση που το κάνω, δείξε την.

Ο παραπάνω δεν το έχει αρνηθεί.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών