Σιγά το πρόβλημα. Θα τους κλάσω και θα πάω στη Wind που πήγε η μάνα μου και της έκαναν την ίδια αναβάθμιση μόνο που τριπλασιάστηκε η ταχύτητα του DSL και παίζουν κανονικότατα όλα τα τηλέφωνα. Όχι θα κάτσω να δίνω 45 ευρώ το μήνα για ένα VoIP με τον κωλορούτερ του κώλου που ταυτόχρονα είναι και wireless AP για ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ με την Κοσμοτέ να τσεπώνει 30 ευρώ το μήνα από όποιον είναι αρκετά ηλίθιος ωστε να της τα σκάσει.talaipwros έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 18:06Ε τότε θεωρητικά θα μπορούσες να πεις ότι δεν ήξερες αλλά πέρασαν μήνες οπότε έχεις κάνει αποδοχή.foscilis έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 18:05Το έκανε. Έστειλε γράμμα μαζι με τον λογαριασμό και με πήρε και τηλέφωνο να με ρωτήσει τι ρούτερ έχω και να τσεκάρει ότι γίνεται. Απλώς παντού το αποκαλούσαν "αναβάθμιση" που θα οδηγήσει στο μέλλον και σε καλύτερη υπηρεσία. Και ότι εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να δω ένα βίντεο όταν συμβεί, ώστε να συνδέσω σωστά τον ρούτερ "αν χρειαστεί"!talaipwros έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 17:51
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρέπει να σε ενημερώσει ότι Θα κάνει αλλαγή και να έχει στο συμβόλαιο όρο ότι δικαιούται να κάνει αλλαγή μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο
Πρόβλημα
Πάλι έδρασε το καρτέλ τών τηλεπικοινωνιών
Re: Πάλι έδρασε το καρτέλ τών τηλεπικοινωνιών
Aggelos έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 07:54Η COSMOTE έκανε δίμηνη την ανανέωση των καρτοκινητων αλλιώς φραγή.
Αναμένεται και οι άλλοι νταβατζηδες να το εφαρμόσουν
https://www.adslgr.com/forum/threads/10 ... P-και-FROG
Παλιά έβαζες μια κάρτα το χρόνο για να κρατήσεις τον αριθμό.
Σορρυ δεν διαβασα ολο το νημα αλλα πληροφοριακα το ιδιο ισχυει και για την wind.
Και τη βόνταφονVon Mackensen έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 18:16Aggelos έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 07:54Η COSMOTE έκανε δίμηνη την ανανέωση των καρτοκινητων αλλιώς φραγή.
Αναμένεται και οι άλλοι νταβατζηδες να το εφαρμόσουν
https://www.adslgr.com/forum/threads/10 ... P-και-FROG
Παλιά έβαζες μια κάρτα το χρόνο για να κρατήσεις τον αριθμό.
Σορρυ δεν διαβασα ολο το νημα αλλα πληροφοριακα το ιδιο ισχυει και για την wind.
καρτελ
Αυτά μποτάκια μου να τα θυμάστε όταν βαυκαλίζεστε με την αγορά που αυτορυθμίζεται και λοιπες γελοιότητες που εχουν αποδειχθεί μάπα εδω και δεκαετίες
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Έτσι είναι. Το πρόβλημα έιναι ότι τ ακάνουν συγχρόνως όλες οι εταιρείες και δεν έχεις εναλλακτική. Άνοδος τιμών σε περίοδο κρίσης. Όσο μπορέσω θα το κρατήσω, έχω ζήσει και χωρίς κινητό.πήζον bot έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 18:10ΤΑ 12.5 ευρώ αν τα μιλησεις χωρίς να υπαχθείς σε κάποιο πρόγραμα τελειώνουν άμεσα σε 2-3 μέρες το πολύ.
Το 99.99 % των ανθρώπων που γνωρίζω υπάγονται κατευθείαν σε κάποιο πρόγραμα (πχ 10 ευρώ και έχεις 4 ώρες κινητα οτε 4 τα υπόλοιπα και σταθερα, κατι μνμ κλπ) αλλά ΠΛΕΟΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ.
Στην ουσία, ξαναλέω, άσχετα με τα νουμερα και πως θα τα μαγειρέψεις, σου έχουν διπλασιάσει το μίνιμουμ της χρέωσης. Επίσης ο παππούς που έιχε ένα κινητό για να τον παίρνουν να δουν αν ζει και το κρατούσε 1 χρόνο τώρα του το εξαπλασίασαν το κόμιστρο. Είναι γελοίοι και θα πρεπε να βρίζουμε όλοι μαζί, δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογια. Και βρηκάν και έτοιμη την υποδομή, με τα λεφτά μας οι παλιοκουφάλες.
Η επιτροπή ανταγωνισμού θα έπρεπε να μοιράσει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ πρόστιμα.
Ναι καλά. Όσο διακυβεύονται συμφέροντα (και) της Γερμανίας, αφήνουν τις εταιρείες να οργιάζουν.
- Οργισμένος
Το κυριο προβλημα ειναι οτι εχομε τηλεπικοινωνιακο μονοπωλιο. Τσακιστε διαιρεστε τον οτε-ντοητσε τελεκομ στα 5 και αφηστε τον ελευθερο ανταγωνισμο να διαλυσει την απληστια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μια χαρα αυτορυθμιζεται
Αν πεταχτει καποια νεα η παλια εταιρεια να δινει νουμερα τζαμπα για 5 χρονια πα να πει οτι δεν συμφερει
Αναμενουμε το ξεπεταγμα της KKEphone ειναι μεγαλη ευκαιρια να ηγηθει της αγορας
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ρε, τι θα πει μια χαρα αυτορυθμίζεται? ελληνικά μιλάμε?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 18:25Μια χαρα αυτορυθμιζεται
Αν πεταχτει καποια νεα η παλια εταιρεια να δινει νουμερα τζαμπα για 5 χρονια πα να πει οτι δεν συμφερει
Αναμενουμε το ξεπεταγμα της KKEphone ειναι μεγαλη ευκαιρια να ηγηθει της αγορας
Απο τα παραπάνω αποδυκνείεται οτι δεν αυτορυθμίζεται.
Άλλη απάντηση έχεις? Όχι αν η γιαγιά σου είχε ρουλεμαν
-
Με Συριζα δεν αυτορρυθμιζεται
Άμα δεν έχει Συριζα εδώ 2 αριθμοί, 25 gigα το μήνα άπειρα τηλέφωνα sms σε σταθερά και κινητά και μισή ώρα διεθνή 41 λίρες το μήνα και τα δύο
Άμα δεν έχει Συριζα εδώ 2 αριθμοί, 25 gigα το μήνα άπειρα τηλέφωνα sms σε σταθερά και κινητά και μισή ώρα διεθνή 41 λίρες το μήνα και τα δύο
- Οργισμένος
Αντιστροφη της πραγματικοτητας.
Ειμαι σοβιετικος κανω κωλο τον ελ ανταγωνισμο και οταν ερθει ο λογαριασμος φταιει ο φιλελε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
έχουμε απ τις πιό ακριβες τηλεπικοινωνίες της ευρώπης. Αν ξεμαγειρέψεις τα νούμερα..talaipwros έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 18:31Με Συριζα δεν αυτορρυθμιζεται
Επρεπε να ψηφίσουμε σαμαρά με γουιφι, αλλα στην ερτ τώρα στο κεντρικο δελτιο θα ηταν ο κατέλης.
οπότε συριζα
δεν ξέρω τι κάνανε ρε φίλε. Εμένα το τηλέφωνο δουλεύει μόνο μέσω router. Ό,τι και να του βάλεις ανάμεσα (έχω τρία διαφορετικά είδη splitter). Ο δε router δουλεύει σε οποιαδήποτε πρίζα.Ηράκλειτος έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 18:04Στο σχολείο μου έχουμε εδώ και δυο χρόνια ευρυζωνική (CYTA) και ο συναγερμός δουλεύει μια χαρά, το ίδιο και σε σπίτι συγγενικού μου προσώπου (ΟΤΕ).
-
Ε αφού Συριζα, ας πρόσεχεςπήζον bot έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 18:34έχουμε απ τις πιό ακριβες τηλεπικοινωνίες της ευρώπης. Αν ξεμαγειρέψεις τα νούμερα..talaipwros έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 18:31Με Συριζα δεν αυτορρυθμιζεται
Επρεπε να ψηφίσουμε σαμαρά με γουιφι, αλλα στην ερτ τώρα στο κεντρικο δελτιο θα ηταν ο κατέλης.
οπότε συριζα
- Οργισμένος
Σουηδια φιλελε με 23 ευρω ευρυζωνικη στα 300Mbits καρχες...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ναι ρε ο σύριζα φταίει, με νδ ηταν δωρεαν στα 500μβ γατακι..
Ποιά άμστελ?..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Νοέμ 2024, 11:22