Το ιδανικο ταιρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το ιδανικο ταιρι
Δεν υπάρχει ιδανικό ταίρι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχει την καρδιά μου.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πολυλογάς , με αυτοσεβασμό , να αγαπά τη θάλασσα , ειρωνας , έξυπνος , ψηλότερος από μένα .
Αυτά
Ζωγράφισα πάλι (το ρούμι φταίει !) λολ
Αυτά
Ζωγράφισα πάλι (το ρούμι φταίει !) λολ
~~¥~~
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μας χαλάς.
Κι εσύ το ίδιο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
το 100% και εγω πιστεύω οτι δεν υπάρχει.
Αλλά μπορείς να φτάσεις κοντά σε αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σόρυ αλλά είναι η σκληρή αλήθεια 
Μπορείς να βρεις κάποιον που να πληρεί κάποιες προυποθέσεις σου, όχι όλες, αλλά ιδανικό ταίρι δεν υπάρχει.

Μπορείς να βρεις κάποιον που να πληρεί κάποιες προυποθέσεις σου, όχι όλες, αλλά ιδανικό ταίρι δεν υπάρχει.
Το θέμα είναι να βρεις αυτον/ην που θα πληρεί τις περισσότερες.
Και εννοείται όπως είπα και παραπάνω, εξαρτάται την ηλικία για το τι θες απο τον άλλο.
Δεν ξερω εαν υπαρχει ιδανικο ταιρι, δεν το εχω σκεφτει ποτε ετσι, ποτε δεν εψαχνα το τελειο, το θεωρω βαρετο, θελω ανθρωπο, οχι ρομποτ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Sid Vicious
Να με συγχωρείς αλλά για να τα γράψει αυτά ο Σιντιήλ κάτι παραπάνω θα ξέρει, δεν κάνει λάθη και είναι και της εποχής του πράγματα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
ετουτο το λιλιθ καλο γκομενακι μοιαζει.Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:31Αν εμφανιστούν οι νεφελίμ δεν κοιτάω τότε ουτε πισινά γαιδάρου ουτε μπροστινά καλόγερου, θα γίνει της ...Λίλιθ το κάγκελο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:16Να φυλαγεσαι από τα πισινα του γάιδαρου και από τα μπροστινά του καλόγερου, λέει μια παροιμία.
εμπ1.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Eθνικοκοινωνιστης
και απαραιτητα τριγωνικο πηγουνι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Ιδανικό είναι να έχει κάποιος ΟΛΑ όσα θες. Εμένα μου'τυχε να έχει κάποιος όλα όσα θέλω και σε μικρή ηλικία. Το θέμα είναι να είσαι κι εσύ ταυτόχρονα όσα θέλει ο άλλος, εκεί το καταλαβαίνω ότι μπορεί να παιχτεί μαλακία, εφόσον τα θέλω δεν συμπίπτουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Άμα είσαι ερωτευμένος, το ταίρι σου φαίνεται το ιδανικό.
εμ αυτό είπαμε και παραπάνω.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 15:07
Ιδανικό είναι να έχει κάποιος ΟΛΑ όσα θες. Εμένα μου'τυχε να έχει κάποιος όλα όσα θέλω και σε μικρή ηλικία. Το θέμα είναι να είσαι κι εσύ ταυτόχρονα όσα θέλει ο άλλος, εκεί το καταλαβαίνω ότι μπορεί να παιχτεί μαλακία, εφόσον τα θέλω δεν συμπίπτουν.
- Cecily Anne
Λες; Εκείνη τη φάση τα πάνω κάτω ρε συ δεν είναι άπειρα; Νομίζω το καταλαβαίνεις εν καιρώ.
Πού; Εγώ είδα να λέτε ότι "δεν υπάρχει".Ερμής έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 15:14εμ αυτό είπαμε και παραπάνω.Cecily Anne έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 15:07
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”