ειναι στρατηγικο λαθος.alekhine έγραψε: ↑01 Μαρ 2019, 13:01
εγω νομιζω οτι ο mec θεωρησε οτι "αυτο που κανεις ειναι αεριτζιλικι"="εισαι αεριτζης"
και βρηκε πατημα να κανει ο ιδιος προσωπικες επιθεσεις με εκφρασεις τυπου "ειναι καλυτερη επιχειρηματικη ιδεα να εισαι life coach απο το να πουλας μπογιες,λαμπες και κατσαβιδια" και αλλα τετοια εμπριμε, χωρια οτι πολλες δημοσιευσεις ειναι στα πνευμα "εγω κονομαω περισσοτερα και αρα ειμαι πετυχημενος και εσεις αποτυχημενοι" , ακομα και αν καποιος εχει γραψει οτι δεν τον απασχολει αν και ποσα κονομαει
κοινως, οταν γραφεις με τετοιο τροπο και παιρνεις μια ερειστικη απαντηση το πραγμα μπορει να ξεφυγει γρηγορα με προσωπικες βολες εκατερωθεν
ξεκινας να γραψεις "ξερεις ποιος ειμ εγω, και ποσα κονομαω" και τετοια νοστιμα. στην πραγματικη ζωη, που μπορει να εμφανιζεσαι επωνυμα, και να σε ξερουν, ισως μπορει να εχει καποια ουσια.
εδω ειναι πχορουμ. εισαι αγνωστος. η πορεια που μπορει να ακολουθησει αυτο καταληγει παντα στο δουλεμα. ασχετα αν λες αληθεια η οχι.
το πιθανοτερο ειναι να μην σε πιστεψουν, και δεν εχεις κανενα τροπο να αποδειξεις. οποτε θα φας δουλεμα.
ακομη κι αν βρεθει καποιος να σε πιστεψει, η αν ξεμπροστιαστεις και ποσταρεις το ονομα σου και στοιχεια εισοδηματος για να τους πεισεις, παλι, αναμεσα σε τοσους πχορουμιτες, καποιος θα βρεθει απεναντι σου που μπορει να σου αποδειξει οτι ειναι ανωτερος σου, και θα σε πιασει αυτος στο δουλεμα.
οποτε εχεις χασει απο χερι. no win scenario. και ειναι αυτο ακριβως που προπαγανδιζεις οτι ξερεις να κανεις, να προβλεπεις και να κερδιζεις τετοιου ειδους μαχες.