Φεμινιστική Απεργία στις 8 Μάρτη - Για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φεμινιστική Απεργία στις 8 Μάρτη - Για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Εκδικητική είναι η απεργία που κάνει η συριζαία χωρίς λόγο.
- Sid Vicious
Νομίζω δεν θέλουν να σε καταλάβουν ούτε καν να σε ακούσουν. Μόνο εγώ σε ακούω και σε καταλαβαίνω.Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 10:47Εννοείται. Όταν έχεις έναν υπάλληλο που κατά τ' άλλα είσαι ευχαριστημένος και τον απολύσεις επειδή συμμετείχε στην απεργια, εκδικητικά δε γίνεται; Πόσο μάλλον αν είσαι άντρας εργοδότης και γυναίκα η υπάλληλος.

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Όταν έχεις έναν εργογότη που κατά τα άλλα είσαι ευχαριστημένη, γιατί απεργείς;
Από άποψη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οχιά. Εννοείται και είναι εκδικητική η απόλυση από τη στιγμή που ως τώρα ήσουν ευχαριστημένος από την δουλειά της και την απολύεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Γίνεται όλο και καλύτεροNaida έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 10:47Εννοείται. Όταν έχεις έναν υπάλληλο που κατά τ' άλλα είσαι ευχαριστημένος και τον απολύσεις επειδή συμμετείχε στην απεργια, εκδικητικά δε γίνεται; Πόσο μάλλον αν είσαι άντρας εργοδότης και γυναίκα η υπάλληλος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Για τους υπόλοιπους που δεν έχουν καλό εργοδότη. Βέβαια λόγω ιδεολογίας σου δεν μπορείς να το αντιληφθείς ότι οι κινητοποιήσεις χρειάζεται να γίνονται μαζικά και η στήριξη να υπάρχει από παντού και όχι μόνο από τους δυσαρεστημένους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 05 Μαρ 2019, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
τιποτε δεν μας κανει εντυπωση
το αστειο ειναι οτι στηριζετε δηθεν παραδοσιοκρατια αλλα θα ψηφισετε τον γυναικοκεντρικο κουλη
το αστειο ειναι οτι στηριζετε δηθεν παραδοσιοκρατια αλλα θα ψηφισετε τον γυναικοκεντρικο κουλη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο κοπανατζής θα σου έχει δώσει κι άλλες αφορμές για σουταρισμα. Καθότι κοπανατζής.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μαδημενο σε βλέπω πουλάκι μου.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 10:57Νομίζω δεν θέλουν να σε καταλάβουν ούτε καν να σε ακούσουν. Μόνο εγώ σε ακούω και σε καταλαβαίνω.
[img]https://i.postimg.cc/vTTX5XKw/isto ... .jpg[/img]
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Τα βάσανα της ζωής βλέπεις, έχω περάσει τόσα για αυτο και σε καταλαβαίνω και σε συμπαραστέκομαι, σε νιώθω.Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 11:19Μαδημενο σε βλέπω πουλάκι μου.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 10:57Νομίζω δεν θέλουν να σε καταλάβουν ούτε καν να σε ακούσουν. Μόνο εγώ σε ακούω και σε καταλαβαίνω.
[img]https://i.postimg.cc/vTTX5XKw/isto ... .jpg[/img]
Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 11:14Για τους υπόλοιπους που δεν έχουν καλό εργοδότη. Βέβαια λόγω ιδεολογίας σου δεν μπορείς να το αντιληφθείς ότι οι κινητοποιήσεις χρειάζεται να γίνονται μαζικά και η στήριξη να υπάρχει από παντού και όχι μόνο από τους δυσαρεστημένους.
Ε ναι, ατύχησα.
Μάλλον φταίει η ιδεολογία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί έχεις τόσο γαμψά νύχια;Sid Vicious έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 11:23
Τα βάσανα της ζωής βλέπεις, έχω περάσει τόσα για αυτο και σε καταλαβαίνω και σε συμπαραστέκομαι, σε νιώθω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
η απεργία που έγινε στην Πολωνία επειδή οι τραγοφασίστες ήθελαν να απαγορέψουν τις εκτρώσεις, ΟΚ. Αυτό ήταν όντως ένα ζήτημα που αφορούσε όλες τις γυναίκες λόγω του φύλου τους. Γι' αυτό 1ον είχε τεράστια συμμετοχή 2ον πήραν το μήνυμα οι τραγοφασίστες και μούλωξαν.
Τώρα να απεργείς επειδή η γυναίκα υπουργός εργασίας δε βάζει την υπηρεσία που έχει 60% γυναίκες υπαλλήλους να κόψει πρόστιμο στο αφεντικό σου που σε απέλυσε εκδικητικά γιατί ήσουν γυναίκα, ή να απεργείς επειδή τη χοντρή του ισογείου την πλακώνει στο ξύλο ο γκόμενος και όταν φέραμε τους μπάτσους για τα ουρλιαχτά της αυτή βγήκε και είπε "καλέ παρεξήγησαν μου έκανε μασάζ εδώ στο πλευρό που έχω πιαστεί πολύ άσχημα και πεθαίνω στους πόνους" καταλαβαίνουμε όλ@ ότι είναι λίγο μαλακία.
Τώρα να απεργείς επειδή η γυναίκα υπουργός εργασίας δε βάζει την υπηρεσία που έχει 60% γυναίκες υπαλλήλους να κόψει πρόστιμο στο αφεντικό σου που σε απέλυσε εκδικητικά γιατί ήσουν γυναίκα, ή να απεργείς επειδή τη χοντρή του ισογείου την πλακώνει στο ξύλο ο γκόμενος και όταν φέραμε τους μπάτσους για τα ουρλιαχτά της αυτή βγήκε και είπε "καλέ παρεξήγησαν μου έκανε μασάζ εδώ στο πλευρό που έχω πιαστεί πολύ άσχημα και πεθαίνω στους πόνους" καταλαβαίνουμε όλ@ ότι είναι λίγο μαλακία.
- Sid Vicious
Για να σε αγκαλιάσω και να σε προστατέψω καλύτεραNaida έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 11:23Γιατί έχεις τόσο γαμψά νύχια;Sid Vicious έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 11:23
Τα βάσανα της ζωής βλέπεις, έχω περάσει τόσα για αυτο και σε καταλαβαίνω και σε συμπαραστέκομαι, σε νιώθω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ΠΡΩΤΗ φορα η ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ ) αναδεικνυεται ΠΡΩΤΗ στην ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΩΝ
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 22:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1460 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Απρ 2025, 22:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΕΡΔΑΜΕ.Η Ελλάδα πρώτη με διαφορά στην ΕΕ στις δυσκολίες πληρωμής ενοικίου.
από Μαδουραίος » 26 Οκτ 2024, 22:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
27 Οκτ 2024, 09:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη εργατική (εργασιακή) απεργία στην ιστορία έγινε στην αρχαία Αίγυπτο τον 12ο αιώνα π.Χ.
από Frappezitis » 03 Απρ 2025, 05:44 » σε Ιστορία - 5 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
03 Απρ 2025, 07:52
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 692 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 12:48