Αστέρια Michelin.
- Cecily Anne
Re: Αστέρια Michelin.
Εμένα μ'αρέσει ο αμερικανοιταλός ο καράφλας του Μάστερσεφ.
Καθόμανε άνετα.
Η μάνα του είναι λίγο κομοδινέ και με αγχώνει το γονίδιό της, αλλά για καράφλας μετράει.
Άσε που το'χει γυρίσει σε wineries, oπότε θα τα βρούμε εκεί κάπου στη μέση.
Καθόμανε άνετα.
Η μάνα του είναι λίγο κομοδινέ και με αγχώνει το γονίδιό της, αλλά για καράφλας μετράει.
Άσε που το'χει γυρίσει σε wineries, oπότε θα τα βρούμε εκεί κάπου στη μέση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
εγώ ποτέ δεν κατάλαβα πώς μια εταιρία ελαστικών με σήμα ένα τροφαντό μπεμπέ, δίνει αστεράκια για φαγητό και έπιασε κιολας.
φαντάζομαι ήταν για επαγγελματίες οδηγούς κλπ, ξέρει κανείς;
φαντάζομαι ήταν για επαγγελματίες οδηγούς κλπ, ξέρει κανείς;
Έφτιαχναν ταξιδιωτικούς οδηγούς με καλά μέρη για να φάει ο ταξιδιώτης (φαντάζομαι τους μοίραζαν σε βενζινάδικα), και όλο αυτό εξελίχθηκε σε σημαντική πιστοποίηση.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ηθελα να ειχα χρημα και να παω στο εστιατοριο του να κανω το ιδιο πραγμα.αμερικανοιταλός ο καράφλας του Μάστερσεφ.
άντε να πάμε και για αποδομημένο πιτόγυρο με γαρνιτούρα χλωροφύλης και χώμα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ο Άκης είναι καλός, αλλά όπως είπες, είναι μάγειρας, όχι chef/restaurateur, οπότε πιστεύω είναι άδικη η σύγκριση.Ερμής έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 14:24Είναι καλός όμως.
Όπως και ο Ράμσεϋ είναι δυνατός.
Αυτή είναι η διαφορά και με μαγείρους τύπου #akis, οτι βγήκαν στην τιβου φτασμένοι και δε περίμεναν την τιβού για να γίνουν κάποιοι.
Το γιατί μπήκαν στην τηλεόραση είναι άλλο θέμα, επιπλέον φράγκα, ματαιοδοξία, φήμη στο πλατύ κοινό.
Δεν μπορώ όμως να τους πάρω σοβαρά όταν τους βλέπω στο Hell's Kitchen, δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι chef και δέχονται να λειτουργούν έτσι οι κουζίνες τους, πόσο μάλλον να φέρονται και να μιλάνε έτσι σε τυχάρπαστο ψαρωμένο προσωπικό. Μπορεί σε μισελενάτο εστιατόριο να μην έχω πάει, αλλά έχω πάει σε αυτά που θέλεις 70 ευρώ ή λίρες το άτομο για δύο ή τρία πιάτα, και τον σεφ να γκαρίζει έτσι ή να εκσφενδονίζει πιάτα και κοτόπουλα ουρλιάζοντας, δεν τον έχω ακούσει ποτέ. Αν οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν ότι βιάζουν την τέχνη και την αυθεντία τους έτσι, τι να πω.
Εντάξει μη νομίζεις, απο τη στιγμή που επέλεξαν να είναι στην τηλεόραση θα κάνουν και θεατρινισμούς.
Δε νομίζω οτι κάποιος απο αυτούς γκαρίζει έτσι στον υπεύθυνο της κουζίνας τους. Ο υπεύθυνος που είναι κάτω απο αυτούς όμως να ξέρεις οτι είναι χούντας στην κουζίνα. Όπως και ο Λαζάρου.
Δε νομίζω οτι κάποιος απο αυτούς γκαρίζει έτσι στον υπεύθυνο της κουζίνας τους. Ο υπεύθυνος που είναι κάτω απο αυτούς όμως να ξέρεις οτι είναι χούντας στην κουζίνα. Όπως και ο Λαζάρου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Βινόσαυρος
Λίγο οφ τοπικ, κατα την άποψη μου υπερβολικές φωνές από άνθρωπο είναι χαρακτηριστικό βλακείας.
Δεν αναφέρομαι στην αυστηρότητα. Επίσης ανθρωποι που έχουν σαν κίνητρο τις φωνές στη δουλειά ή
οπουδήποτε αλλού είναι βλάκες.
Δεν αναφέρομαι στην αυστηρότητα. Επίσης ανθρωποι που έχουν σαν κίνητρο τις φωνές στη δουλειά ή
οπουδήποτε αλλού είναι βλάκες.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Έχω ακούσει ακριβώς την ίδια ατάκα απ`τον Ramsey στο original Hell`s kitchen.(αν το ξαναβρώ θα το βάλω εδώ).Cecily Anne έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 14:32
Έλα είπε ένα ωραίο για ένα ωμό που του σέρβιραν:
"αν φωνάξω κτηνίατρο, θα το αναστήσει".
Όλο,μα όλο, το show είναι σκριπταρισμένο.
- Cecily Anne
A ναι; Κρίμα, νόμιζα ήταν ορίτζιναλ ατάκα. Ε ξενέρωσα.waldorf έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 19:09Έχω ακούσει ακριβώς την ίδια ατάκα απ`τον Ramsey στο original Hell`s kitchen.(αν το ξαναβρώ θα το βάλω εδώ).Cecily Anne έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 14:32
Έλα είπε ένα ωραίο για ένα ωμό που του σέρβιραν:
"αν φωνάξω κτηνίατρο, θα το αναστήσει".
Όλο,μα όλο, το show είναι σκριπταρισμένο.
Δεν έχει κάποια δικιά του ιδέα ο Μποτρίνι με όσα κάνει στην τηλεόραση, όλα είναι αντιγραφές και ξεπατικούρες από τον Ράμσεϋ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Δεκ 2024, 20:07