α, μάλιστα
Δεκαδες νεκροι απο επιθεσεις σε τζαμια στην Νεα Ζηλανδια
Re: Δεκαδες νεκροι απο επιθεσεις σε τζαμια στην Νεα Ζηλανδια
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
'Οχι, Ξεκινά ο Νετανιάχου .... γίνεται το μακελειό και μετά απαντάει ο Ερντογάν.
Περίεργο τάιμινγκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 15 Μαρ 2019, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Ναι. ειδικά το voat και το pol. Στο voat έγραφε ο μακεκάρης της συναγωγής στο Pittsburgh
Τον τσιγκλάει και ο Νετυ, δεν μπορείς να πεις

Σουβλίτσα, για να σε διευκολύνω, πάρε ένα τυχαίο ποστ στο voat
https://voat.co/v/AskVoat/3095959
καταλαβαίνεις τώρα?
καταλαβαίνεις τώρα?

Με αυτό που έγραψες, δεν δείχνεις κάτι τέτοιο. Αυτό που δείχνεις ειναι οτι προσπαθείς να πάρεις την συζήτηση από τους δολοφονους της ακροδεξιάς και να την πας αλλού γενικά. Ένα είδος υπεράσπισης δηλαδή.Chainis έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 18:14Σε πολλα αναλογα γεγονοτα που τα θυματα ηταν χριστιανοι ο Μπουμπυς οπως και πολλοι αλλοι ηταν παγερα αδιαφορος, αυτο του λέω.Pirate7G έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 17:25
Ο μπουμπυς ειρωνεύεται, πασιαφανώς, τους νοικοκυραιομπαχαλους που είναι έτοιμοι να δικαιολογησουν οποιαδήποτε πράξη βίας κατά οποίοι δεν είναι λευκος, χριστιανός κι ακροδεξιός.
Και μην μου πεις ότι ο μπουμπης κι οι όμοιοί του υπερασπίζονται τους "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" (δηλαδή τους ακροδεξιούς) του ισλαμικου κοσμου, γιατί κι οι 2 ξέρουμε πως αυτό δεν ισχύει.
Οπότε ξαναρωτά, κι ελπίζω να πάρω απάντηση.
Τι νομίζεις ότι επιτυγχάνεις με ενα τέτοιο σχόλιο;
Είναι ένας εξαιρετικός όρος, που περιγράφει τους δήθεν νοικοκυραίους όπως ο δολοφόνος κοσμηματοπώλης που μαζί με τους μπάτσους είναι υπεύθυνος για την δολοφονια του Ζακ, τον Ρουπακιά, τον Κορκονέα και γενικώς όλους αυτούς τους ακροδεξιούς μπανάνες που το παίζουν ηθικά στοιχεία αλλά δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπαχαλα.Chainis έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 18:14Παρεμπιπτοντως ο ορος νοικοκυρομπαχαλοι ειναι γελοιος, το νοικοκυρης και μπαχαλο ειναι ασυμβατες εννοιες και κανενας νοικοκυρης σκετο δεν επικροτει τετοιες πραξεις, αυτες τις επικροτουν οι ακραιοι και των δυο χρωματων οταν αυτες αφορουν τους ιδεολογικους τους αντιπαλους.
Αυτό με τα χρώματα και τους ακραίους δεν έπιασα. Για γαυροβάζελους μιλάς;
Ότι πιο αρρωστημένο, μετά την εξύμνηση των ναζί από άλλους, έχω διαβάσει εδώ μέσα.
Δογματική αντίληψη, που στρεβλωνει την πραγματικότητα. Μια εντελώς αφοριστική κοσμοθεώρηση που εν τέλει το μόνο που προωθεί είναι η κοινωνική αποσύνθεση και δημιουργεί στερημενους, καταπιεσμενους και βιαους ανθρώπους. Η μήτρα των νοικοκυραιομπάχαλων.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pirate7G την 15 Μαρ 2019, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Εγώ να σου πω, εξεπλάγην όταν πήρε το αυτί μου στην τιβι τον Σουλτάνο μας να σκούζει, ενώ έλεγε τις πληροφορίες για το θέμα του μακελειού, λέω μπα, ακούω παντού τον αγαπημένο, έχω πάθει πόρωση, κι όμως ήταν πραγματικές οι φωνές...
οι μυστικές υπηρεσίες τι κάνουν? κανονικά πρέπει να έχουν έναν δορυφόρο πάνω από τον ξαθένα που γράφει τέτοιαNero έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:24Σουβλίτσα, για να σε διευκολύνω, πάρε ένα τυχαίο ποστ στο voat
καταλαβαίνεις τώρα?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μαλάκες, ζυγωνει το ποθουμενο. Αλλά πρώτα το μενού προβλέπει μπουκάλια κόκα κολας. 

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Να σου πω, με κάλυψε ο Νετανιάχου πλήρωςNero έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:24Σουβλίτσα, για να σε διευκολύνω, πάρε ένα τυχαίο ποστ στο voat
καταλαβαίνεις τώρα?

- Northern Spirit
Nandros έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 19:55Ντρέπεσαι να παραδεχτείς πως είσαι μουσλίμι!Northern Spirit έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 16:38]εμενα γιατι; Δεν ειμαι μουσουλμανος...Εσυ εισαι πιο κοντα σε αυτους απο οτι εγω..

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
εμ, μάλλον κάτι δεν προσεξεςΜαυροβασίλης έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 19:48στο τριγκερντ κεμπαμπ απαντά ο αδερφός μας Γιαιρ
summon Yochanan
13 μαρτιου το τουι του σον οφ μπενγιαμιν
15 η επίθεση
έχετε ενημερωθεί εδώ πρωτου η pasok.*σφαιρα πάρει φωτιά

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Τρομοκρατών; Μα δεν γράφουν ακροδεξιοί εκεί για να λες κάτι τέτοιο.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Εγώ δεν πίνω κόκα κόλα δεν μου αρέσει, θέλω ποπκορν και σε θέλω δίπλα ανκορμανΖενίθεδρος έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:25Μαλάκες, ζυγωνει το ποθουμενο. Αλλά πρώτα το μενού προβλέπει μπουκάλια κόκα κολας.
Πρώτοι Χαιρετισμοί σήμερα παίδες, μπαι δε γουέι, Τη Υπερμάχω, βοήθειά μας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παλαιστινιακές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ελλάδα
από Unique » 21 Απρ 2025, 13:00 » σε Εγκληματικότητα - 29 Απαντήσεις
- 572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
22 Απρ 2025, 21:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ομολογία ήττας των (Π)ΗΠΑ: Αν οι Χούτηδες σταματήσουν τις επιθέσεις στην Ερυθρά θάλασσα
από Kauldron » 04 Απρ 2024, 14:54 » σε Διεθνής πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
20 Νοέμ 2024, 13:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αρχισαν να ερχονται δεκαδες χιλιαδες Ισραηλινοι για εγκατασταση στην Ελλαδα
από Frappezitis » 14 Νοέμ 2023, 21:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 445 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
15 Νοέμ 2023, 15:39
-
-
- 23 Απαντήσεις
- 908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
20 Ιαν 2024, 20:38