Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
- hellegennes
Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Καλά τα λες. Ειδικά οι ΔΥ που εν ώρα υπηρεσίας μπαίνουν στο Ίντερνετ πρέπει να απολυθούν πάραυτα. Ξέρω μερικούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Αν ηταν σαν εμενα εστω το 5% των δυ τωρα η χωρα μας θα ηταν ενας οικονομικος παραδεισος κι εσυ θα εργαζοσουν ως ταμιας στα λιντλ.hellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 23:53Καλά τα λες. Ειδικά οι ΔΥ που εν ώρα υπηρεσίας μπαίνουν στο Ίντερνετ πρέπει να απολυθούν πάραυτα. Ξέρω μερικούς.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μουσικό διάλειμμα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έτσι λένε όλοι οι ΔΥ, αλλά τα χόρτα τα καθαρίζουν όταν κλείνει η πόρτα με το κοινό!Οργισμένος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 23:56Αν ηταν σαν εμενα εστω το 5% των δυ τωρα η χωρα μας θα ηταν ενας οικονομικος παραδεισος κι εσυ θα εργαζοσουν ως ταμιας στα λιντλ.hellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 23:53Καλά τα λες. Ειδικά οι ΔΥ που εν ώρα υπηρεσίας μπαίνουν στο Ίντερνετ πρέπει να απολυθούν πάραυτα. Ξέρω μερικούς.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Εγώ δεν είμαι ΔΥ. Σε αντίθεση με εσένα παράγω χρήμα. Δυστυχώς σαν εσένα είναι το 95% των ΔΥ γι' αυτό και μνημόνια.Οργισμένος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 23:56Αν ηταν σαν εμενα εστω το 5% των δυ τωρα η χωρα μας θα ηταν ενας οικονομικος παραδεισος κι εσυ θα εργαζοσουν ως ταμιας στα λιντλ.hellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 23:53Καλά τα λες. Ειδικά οι ΔΥ που εν ώρα υπηρεσίας μπαίνουν στο Ίντερνετ πρέπει να απολυθούν πάραυτα. Ξέρω μερικούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάντως η ίδια αρνείται:ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 22:17Απλώς δεν δηλώθηκε ο θάνατος. Είναι άλλο η έκδοση ληξιαρχικής πράξης θανάτου και άλλο η υποχρεωτική προσκόμιση της στις αντίστοιχες υπηρεσίες των ταμείων του δημοσίου. Δεν έγινε το δεύτερο. Υπάρχουν περιπτώσεις που η αρμόδια αρχή καθυστερούσε να ενημερώσει το γλκ αλλά αυτό ήταν υπόθεση κάποιων μηνών και όχι χρόνων.
"Στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων κάποια Μέσα Ενημέρωσης εμπλέκουν δύο ξεχωριστές υποθέσεις που με αφορούν. Η μία περίπτωση σχετίζεται με την τιμητική σύνταξη που λάμβανε η μητέρα μου, βραβευμένη και πολυγραφότατη συγγραφέας, Μάρω Λοΐζου από τον Υπουργείο Πολιτισμού. Προφανώς αναγνωρίζω ότι λανθασμένα καταβαλλόταν για κάποιο διάστημα η σύνταξη αυτή. Ωστόσο, το λάθος αυτό δεν είναι δικό μου, αφού, μετά το θάνατο της μητέρας μου, αμέσως τον δήλωσα στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ο λόγος που η σύνταξη συνέχισε να καταβάλλεται σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες, κάτι το οποίο εξ όσων γνωρίζω συμβαίνει συχνά και ταλαιπωρεί αρκετούς πολίτες.
Μάλιστα, αναγνώρισα το χρέος μου γι αυτή την υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου και το αποπληρώνω."
Και για γραφειοκρατικούς λόγους πήγαινε την 1η του μηνός στο ΑΤΜ και έπαιρνε την σύνταξη.
Μεγάλη ταλαιπωρία.
Κανονικό σκουλήκι.
Μεγάλη ταλαιπωρία.
Κανονικό σκουλήκι.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Κανονικό σκουλήκι.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Τι έπαιρνε λέει η μάνα της? «Τιμητική σύνταξη»??
Ποιος της είχε δώσει τέτοιο πράγμα, μήπως ήταν οι πασοκοι στους οποίους η κόρη της απαγορεψε να παίζουν τον Ήλιο?
Πολύ επιεικής στην χώρα της μπόχας ο Σόιμπλε, από Χάιντριχ και πάνω χρειάζεται.
Ο λογαριασμός όπως και η πιστωτική είναι απλά μέσα που σου δίνουν πρόσβαση σε χρήματα που δε σου ανήκουν (σου ανήκουν αν τα πληρωθείς νόμιμα).stavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:16Την πιστωτική ΤΟΥ από τον ΛΟΓΑΓΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.foscilis έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:34συγνώμη αλλά αν τα χρησιμοποίησε ενώ δεν ήταν δικά της, τότε ναι τα έκλεψε. Τι σημασία έχει αν ήταν δικός της λογαριασμός; Έρχεται κάποιος σπίτι σου και ξεχνάει την τσάντα του που μέσα έχει την πιστωτική του. Αν χρησιμοποιήσεις την πιστωτική για να ψωνίσεις κλέβεις ή οχι; Έχει σημασία που βρέθηκε από δικό του λάθος στο σπίτι σου;
Αν μπω στο δικό του λογαριασμό παραβιάζω την προσωπική του θυρίδα.
Εδώ μιλάμε αν ένας άσχετος βάλει χρήματα ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ λογαριασμό. Είναι κλοπή αν τα χρησιμοποιήσω;
Ναι είναι κλοπή να τα χρησιμοποιήσεις ειδικά αν δεν είναι ένα δεκαευρω που τους έπεσε αλλά 5 χρόνια σύνταξης.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Οι συριζαίοι είναι ότι πιο σιχαμερό έχει βγάλει αυτός ο τόπος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
πώς κάνουν και γύφτοι και δηλώνουν γεννησεις ανυπαρκτων παιδιών σε σπίτια και εισπράτουν τ επιδόματα λόγω ανυπαντρης μητέρας;
κι αυτοι τεραστια ταλαιπωρια να δηλώνουν ψέματα
~~¥~~
Καθόμαστε και πληρώνουμε με τα λεφτά μας χαραμοφάηδες, απόλυση χτες και επιστροφή όλων των χρημάτων που πληρώθηκες ενώ έξυνες τα παπάργια σου. Άκου εκεί, δε σε πληρώνουμε για να μας ζαλίζεις τα παπάργια εδώ μέσα, για να δουλεύεις σε πληρώνουμε αν δε γουστάρεις τομπούλο.Οργισμένος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 23:56Αν ηταν σαν εμενα εστω το 5% των δυ τωρα η χωρα μας θα ηταν ενας οικονομικος παραδεισος κι εσυ θα εργαζοσουν ως ταμιας στα λιντλ.hellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 23:53Καλά τα λες. Ειδικά οι ΔΥ που εν ώρα υπηρεσίας μπαίνουν στο Ίντερνετ πρέπει να απολυθούν πάραυτα. Ξέρω μερικούς.
Χαραμοφάηδες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μελέτη προτείνει σύνταξη στα 71 στην Αγγλία
από Ίακχος » 05 Φεβ 2024, 09:33 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Φεβ 2024, 22:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τη σύνταξη τους
από Ληστοσυμμορίτης » 10 Ιούλ 2024, 14:32 » σε Οικονομία - 147 Απαντήσεις
- 2866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
18 Σεπ 2024, 06:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύνταξη; Ξέχνα το! Δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα
από nikos p 2020 » 21 Ιούλ 2023, 22:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 141 Απαντήσεις
- 4750 Προβολές
-